Jump to content

paris_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    533
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by paris_gr

  1. Εμείς έχουμε ήδη 2 στην οικογένεια! Όσο για το Ζ4 Ultra διάβασα ότι μάλλον δεν θα το βγάλουν αλλά όσο ζούμε ελπίζουμε. Προς το παρόν πάντως απολαμβάνω την εμπειρία χρήσης του υπάρχοντος.
  2. Πραγματικα η τιμη ειναι απλα απιστευτη σε σημειο που σκεφτομαι να παρω ακομα 1 απλα για να το εχω!Παντως περα απο την πλακα ακομα και στην διπλασια τιμη να το πουλουσαν θα το θεωρουσα εκπληκτικο smartphone. Οσον αφορα τα υπολοιπα Sony Z (πχ το Ζ3) δεν ξερω που ακριβως οφειλεται αλλα δεν μου κανουν τοση εντυπωση οσο το Ultra. Φανταζομαι οτι size does matter after all.
  3. Πάρτο χαλαρά. Το μέγεθος όταν το βλέπεις στην σειρά με τα άλλα βγάζει μάτι. Μόλις το πάρεις σε 5 λεπτά θα το έχεις συνηθίσει. Για εμένα είναι μακράν το καλύτερο κινητό που είχα ανεξαρτήτως τιμής.
  4. Εγώ με χρήση κυρίως Internet βγάζω χαλαρά μια μέρα και 5.5-6 ώρες screen time με 50% φωτεινότητα. Δεν είναι σούπερ αλλά είναι more than enough.
  5. Για την Roxfit μπορείτε να βάλετε το κινητό σε μια θήκη τύπου skin και να κολλήσετε την θήκη και όχι το κινητό. Η απλά να πάρετε μια τύπου folio όπως κι εγωλ και να είστε κομπλέ.
  6. Παιδιά αν υποθέσουμε ότι στην πρώτη εφαρμογή το γυαλί δεν κάθεται καλά ή ότι παγιδευεται κάποιος κοκος σκόνης μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα και να ξανατοποθετηθει; Πχ στις κλασσικές μεμβράνες δεν τίθεται θέμα αλλά στο γυαλί το έχω απορία καθώς δεν το έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.
  7. Παιδιά το tempered glass αν μπει λάθος βγαίνει και ξαναμπαινει εύκολα ή είναι δύσκολο;
  8. Εγώ έχω μαύρο και η γυναίκα μου άσπρο. Γούστα είναι αυτά. Πάντως αν το αγόραζα ξανά πάλι το μαύρο θα προτιμούσα. Στα υπόλοιπα μετά από 1.5 εβδομάδα χρήσης είναι μακράν το καλύτερο smartphone που είχα ενώ το πιστό μου Note 2 πλέον μου μοιάζει με παιδικό παιχνιδάκι με τα πλαστικά και την υπερκορεσμενη οθόνη του. Όχι ότι δεν είναι καλό κινητό (το αντιθετο) αλλά μπροστά στο Ultra απλά υπολείπεται. Αν, και στο θέμα των κλήσεων μέχρι να έρθει το Bluetooth μια χαρά απαντάω χρησιμοποιώντας κανονικά το Ultra.
  9. Εγώ πάντως από την πρώτη στιγμή έβαλα screen protector όπως κάνω με όλα τα τηλέφωνα μου. Better safe than sorry. Φαντάζομαι ότι η Sony προτίμησε μια λεπτότερη μεμβράνη έτσι ώστε όταν κάποιος βάλει από πάνω και έξτρα screen protector να μην επηρεάζεται η ευαισθησία της οθόνης. Και φυσικά το 2ο screen protector μπορούμε να το αλλάζουμε πολύ εύκολα και όσο συχνά θέλουμε σε σχέση με το anti shatter που θέλει μια διαδικασία.
  10. Κι εγώ ψήνομαι για smartwatch αλλά κάπου μου φαίνεται υπερβολικό να φορτίζω και να χρησιμοποιώ 3 συσκευές για να κάνω το βασικό δηλαδή να απαντάω σε τηλέφωνα και να χειρίζομαι γενικότερα το κινητό μου.
  11. Παιδιά σε χρήση GPS ζεσταίνεται το κινητό; Εμένα με το Sygic και σε μια σχετικά μικρή διαδρομή 50 λεπτών είχε ζεσταθει πολύ.
  12. Κάτι που παρατήρησα σχετικά με την κάμερα είναι πως οι φωτογραφίες απο την εφαρμογή της Sony είναι υποδεεστερες άλλων αντιστοιχων εφαρμογών πχ της Google Camera. Η διαφορά δεν είναι τεράστια αλλά είναι εμφανής.
  13. Δεν θα είχες άδικο αν η εξέλιξη δεν οδηγούσε στο Ultra. Και τι καλύτερο για την Sony από το κλέβει χρήστες από την Samsung ειδικά στην κατηγορία των phablet που η ίδια δημιούργησε.
  14. http://i1375.photobucket.com/albums/ag463/gpgalanis/Mobile%20Uploads/20141103_21144401_zpstewmjboi.jpg Η εξέλιξη των ειδών :) ! Το 1ο μου διαφεύγει ποιο ακριβως είναι, το 2ο είναι το S2, το 3ο το Note 2 και το 4ο δεν χρειάζεται συστάσεις. Πλέον το πιστό μου Note 2 παραχωρήθηκε στον αδερφό μου και ειλικρινά δεν νιώθω να μου λείπει καθόλου. ΥΓ. Συγνώμη για την ποιότητα της φωτογραφίας αλλά... δεν την τράβηξα με το Ultra το οποίο παρεμπιπτόντως δεν βγάζει καθόλου άσχημες φωτογραφίες τελικά.
  15. Σχετικά με την φωτεινότητα παρατήρησα το εξής. Ακόμα και με το "adapt to lighting conditions" τικαρισμενο μπορώ να αλλάξω την φωτεινότητα παίζοντας με την μπάρα από πάνω. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση αν το ξετικαρω υπάρχει διαφορά οπότε αναρωτιέμαι αν είναι κάτι αντίστοιχο με την ρυθμιση της Samsung που μπορούσες να προσαρμοσεις την αυτόματη φωτεινότητα μετακινωντας αντίστοιχα την μπάρα πάνω κατω κτλ;
  16. Παιδιά πόσο screen time έχετε από 100% μέχρι σχεδόν να ξεφορτισει; Έχω με χρήση κυρίως Internet, email κτλ και την φωτεινότητα στο αυτόματο έχω περίπου 6 ώρες. Σχετικά με την μπαταρία υπάρχουν κάποια tips για να κρατάει περισσότερο;
  17. Τελικά παράγγειλα κι εγώ το SBH 52 και την βάση και αναμένω.
  18. Μα δεν έχει διαφορετικές υποδοχές το κάθε pin; Μια στρογγυλή και μια οβαλ; Τελοσπαντων θα δείξει γιατί από την μία είναι σχετικά χρήσιμο αλλά από την άλλη το αυθεντικό κάνει 20+ ευρώ και πρέπει να πάρω 2 λόγω συζύγου και ας είμαστε ειλικρινής είναι απλά ένα καλώδιο με μια πλαστική βάση χωρίς καν φορτιστή. Αυτό που πάντως έχω διαβάσει είναι ότι ο μαγνήτης είναι μάλλον αδύναμος.
  19. Όσοι χρησιμοποιείτε την κλασσική θύρα για φόρτιση είδατε κάποια φθορά από το άνοιξε κλείσε στο πορτάκι;
  20. http://www.gizmobolt.com/2013/10/12/remove-ec21-charging-cable-sony-magnetic-charging-dock-dk31-dk30-xperia-z1-xperia-z-ultra/ Δες εδώ.
  21. Παιδιά επειδή είμαι έτοιμος να παραγγείλω την βάση φόρτισης αν ξέρει κανείς αν είναι δυνατόν να φορτίζει με θήκη ας μου πει. Από όσο έχω δει το καλώδιο βγαίνει οπότε ακόμα κι αν δεν κάθεται μπορώ να το βγάλω αλλά αν φορτίζει στην βάση ακόμα καλύτερα. Ψάχνοντας βέβαια βρήκα και κάποια καλώδια μεμονωμένα αλλά με μοιρασμενες κριτικές και επειδή είναι κινεζιες τα ψιλοφοβαμαι.
  22. Τώρα μπήκες στον κόπο να γράψεις αυτό το μήνυμα για να πεις μια εξυπνάδα. Μπράβο. Post of the day!
  23. Ναι το έχω δει για αυτό ρωτάω. Για σιγουριά πάντως με βλέπω να καταλήγω στην λύση του μαγνητικου καλωδίου.
×
×
  • Create New...