Boss82 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Το κινητό έχει επιλογή δημιουργίας e-mail λογαριασμού "Exchange Active Sync"? Θέλω να το συνδέσω με τo e-mail της εταιρίας όπου εργάζομαι. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Το κινητό έχει επιλογή δημιουργίας e-mail λογαριασμού "Exchange Active Sync"? Θέλω να το συνδέσω με τo e-mail της εταιρίας όπου εργάζομαι. Μενου Ρυθμίσεις Λογαριασμοί&Συγχρονισμός Προσθήκη λογαριασμου και το βρήκες ;) Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 με τις διαφημίσεις τι κάνουμε? είναι άπειρες και παντού! να περάσω κάποια εφαρμογή που να κόβει τις διαφημίσεις (έχετε κάτι να προτείνετε?) ή είναι θέμα Samsung. Το ρωτάω γιατί όταν μπήκα στο Samsung Market μου κατέβασε μια εφαρμογή που λέγεται AdChoise ή κάτι τέτοιο. δε κατάλαβα και πολλά αλλά κάποιος τρόπος πρέπει να υπάρχει! κατεβασε το adaway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue1975 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 καλημερα στη παρεα ξερει.κανεισ που στον πειραια υπαρχει θηκη ; Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 καλημερα στη παρεα ξερει.κανεισ που στον πειραια υπαρχει θηκη ; Sent from my GT-I9001 using Tapatalk δεν ξερω στον πειραια.αλλα υπαρχει στο αιγαλεω.αν σε βολευει:!:http://www.extreme-mobile.gr Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Παιδια μηπως ξερουμε ποτε θα το φερει ο γερμανος ; γιατι εχω επιδοτηση σε λιγοτερο απο ενα μηνα και το σκεφτομαι σοβαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Παιδια μηπως ξερουμε ποτε θα το φερει ο γερμανος ; γιατι εχω επιδοτηση σε λιγοτερο απο ενα μηνα και το σκεφτομαι σοβαρα Από cosmote? Δεν έχει συνεργασία και το ΠΛΑΙΣΙΟ με αυτή? Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Από cosmote? Δεν έχει συνεργασία και το ΠΛΑΙΣΙΟ με αυτή? Sent from my GT-P1000 using Tapatalk εχει εχει το ειδα χθες στο πλαισιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 σημερα ξαφνικά δε δούλευαν τα κουμπιά για πίσω και το μενου. με μια επανεκκίνηση έστρωσαν, αλλά τι μπορεί να είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 σημερα ξαφνικά δε δούλευαν τα κουμπιά για πίσω και το μενου. με μια επανεκκίνηση έστρωσαν, αλλά τι μπορεί να είναι? Έχεις αλλάξει kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Έχεις αλλάξει kernel; δεν έχω πειράξει τίποτα. είναι όπως είναι αγορασμένο έκανε αναβάθμιση μόνο του σε 2.3.6, και μερικές εφαρμογές από το market αλλά όχι κάτι σχετικά με το android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ενδεχομένως να έχει να κάνει με conflict με κάποια από τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Παρακολούθησε το αν και προφανώς δείχνει για software πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 To GSMArena δημοσιευσε πριν λιγες ημερες ενα τεστ σχετικα με την διαρκεια ζωης της μπαταριας του ΝΟΤΕ, την οποια συγκρινε με τις αντιστοιχες επιδοσεις των μπαταριων δυο συσκευων του ανταγωνισμου [τα iPhone 4S και Nokia N9 ] Η μπαταρια τα πηγε πολυ καλα στο 3G talk time ( με 12h + 47m ) και στο video playback ( με 8 hours and 25 minutes συνεχους αναπαραγωγης βιντεο ) αλλα σχετικα μετρια στο web browsing οπου εβγαλε 3 hours and 35 minutes συνεχους browsing, γεγονος που αποδεικνύει ποσο ενεργοβορα ειναι οθοναρα του ΝΟΤΕ η οποια ρουφαει την μπαταρια με το μπουρι της σομπας:p Το σαιτ καταληγει πως με μια ωρα/ημερα 3G talk time + μια ωρα/ημερα video playback + μια ωρα/ημερα browsing η μπαταρια εχει διαρκεια 39 ωρων...not so bad ε; ~ Εδω και το λινκ με το σχετικο τεστ -> http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-note-battery-life-test-over-matches-the-nokia-n9/ Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Ενδεχομένως να έχει να κάνει με conflict με κάποια από τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Παρακολούθησε το αν και προφανώς δείχνει για software πρόβλημα. Μπορει να περασουν μηνες μεχρι να του το ξανακανει. Ενταξει, τα περιεργα συμβαινουν σπανια πλεον με τις τελευταιες εκδοσεις σε S2, Note. Παντως το τηλεφωνακι ειναι παραπανω απο σταθερο, για την ακριβεια ειναι απολαυστικοτατο με τη 2.3.6 και ακομα και μερες που το χρησιμοποιω στο μεγιστο δεν κανει κιχ. Προσωπικα δε μπαινω στον κοπο να δοκιμασω custom rom- πολλω δε μαλλον να αλλαξω kernel- γιατι βαριεμαι να το ξαναστηνω και με ευχαριστει απολυτα ως εχει. Gone are the days, οπως λεγεται, που παιζαμε καθε μερα με rom για να διορθωσουμε τα κακως κειμενα. Τωρα μονο για hobby... Αν δω καμια πολυ καλη ισως μπω στη διαδικασια... Edited November 27, 2011 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν (ακόμα τουλάχιστον) δελεαστικές επιλογές σε cooked rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν (ακόμα τουλάχιστον) δελεαστικές επιλογές σε cooked rom. Ακριβως Γιαννη. Τιποτα συγκλονιστικο ακομα. Αν δω κανα σοβαρο cooker ισως ασχοληθω. Προς το παρον η εξαιρετικη δουλεια απο τη σαμμυ με καλυπτει απολυτα... ΥΓ. Το εχεις ακομα το note? Χαιρομαι που βλεπω παλιους γνωριμους εδω μεσα (αλλα και στα νηματα των nexus, S2). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Βαγγέλη εσυ τέτοιες κουβέντες? Απεξάρτηση? Μπράβο! Τουλάχιστον τη γνώμη μου τη ξέρεις περί root κτλ. Και κάτι σημαντικό. Θυμάστε που γκρίνιαζα για τον ήχο στο ράδιο? Τελικά ήταν ελαττωματικά τα δικά του (μου) hands free! Δοκίμασα το μεσημέρι του αδερφού μου και. . . . "βουαλά"!! Καμία σχέση με τα δικά μου! Μια χαρά ο ήχος (όχι σα του live μη παίρνουμε και θάρρος :) ) αλλά τουλάχιστον καθαρός, και σε καλή ένταση ακουστικότητα! (και καλύτερος από το s2!!) Αυτα για την ακουστικότητα που εχω μια "ψύχωση" ;) ΥΓ. Που βρίσκουμε τώρα τέτοια hands free? Πουλάει κανείς ΥΓ δικά του? :) :) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Edited November 27, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Βαγγέλη εσυ τέτοιες κουβέντες? Απεξάρτηση? Μπράβο! Τουλάχιστον τη γνώμη μου τη ξέρεις περί root κτλ. Και κάτι σημαντικό. Θυμάστε που γκρίνιαζα για τον ήχο στο ράδιο? Τελικά ήταν ελαττωματικά τα δικά του (μου) hands free! Δοκίμασα το μεσημέρι του αδερφού μου και. . . . "βουαλά"!! Καμία σχέση με τα δικά μου! Μια χαρά ο ήχος (όχι σα του live μη παίρνουμε και θάρρος :) ) αλλά τουλάχιστον καθαρός, και σε καλή ένταση ακουστικότητα! (και καλύτερος από το s2!!) Αυτα για την ακουστικότητα που εχω μια "ψύχωση" ;) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Παλι καλα που βρηκες ακρη με τον ηχο, γιατι -αν και δεν ασχολουμαι- μου εκανε εντυπωση το αρνητικο σχολιο σου, μου φαινοταν καλυτερος απο -τον καλο- ηχο του S2. Αναφορικα με τις cooked rom, ναι Γιαννη, λιγοτερος ελευθερος χρονος και δεν τον χαραμιζω πλεον σε πειραματα. Δουλευει αψογα με τη μαμισια ρομ η συσκευαρα αυτη, κορυφαια αυτονομια εχει και θα την πειραξω μονο αν βγει κατι πολυ καλο. Αν βγει κατι σε ICS, βεβαια, θα το δοκιμασω αμεσα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Παιδιά,γιατί όταν συνδέω το τηλ στο KIES με USB μου βγάζει CONNECTION ERROR ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Καλως σας βρηκα παιδια. Το κινητο ειναι απλα υπεροχο. Τοσο που στην οικογενεια αγορασαμε 2! Μια ερωτηση μονο. Ποιο προγραμμα gps χρησιμοποιειτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Καλως σας βρηκα παιδια. Το κινητο ειναι απλα υπεροχο. Τοσο που στην οικογενεια αγορασαμε 2! Μια ερωτηση μονο. Ποιο προγραμμα gps χρησιμοποιειτε; Navigon 4, Sygic 11.2.1, NDrive 11 δουλεύουν άψογα στην ανάλυση της συσκευής. Εδώ συζητάμε για τα προγράμματα πλοήγησης... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παιδιά,γιατί όταν συνδέω το τηλ στο KIES με USB μου βγάζει CONNECTION ERROR ? Μήπως έχεις τσεκάρει τον "Εντοπισμό σφαλμάτων" στις ρυθμίσεις της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Navigon 4, Sygic 11.2.1, NDrive 11 δουλεύουν άψογα στην ανάλυση της συσκευής. Εδώ συζητάμε για τα προγράμματα πλοήγησης... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Μήπως έχεις τσεκάρει τον "Εντοπισμό σφαλμάτων" στις ρυθμίσεις της συσκευής; Ναι όντως αυτό ήταν σε ευχαριστώ,αλα η συσκευή δεν υποστηρίζει αναβάθμιση:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ναι όντως αυτό ήταν σε ευχαριστώ,αλα η συσκευή δεν υποστηρίζει αναβάθμιση:( Χμ, ποια rom έχεις και από που έχεις αγοράσει τη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Χμ, ποια rom έχεις και από που έχεις αγοράσει τη συσκευή; Είμαι με μαγειρεμένη rom (kk5), το τηλ είναι απο το expansys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Από τη στιγμή που είσαι με cooked rom δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Η ουσία είναι ότι πρέπει να αλλάξεις CSC για να μπορέσει να υποστηρίξει αναβάθμιση η συσκευή σου. Αλλά και πάλι τι αναβάθμιση να κάνεις αφού είσαι με cooked rom; Δεν θα βρει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts