durutti Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 εχω igo myway 8.4.2.139242 με navteq 110405 2011.Q1 (αυτον μου κατεβασε μολις το πρωτοανοιξα) πως κανουμε update? δεν βρισκω επιλογη στην εφαρμογη οποτε θα πρεπει να κατεβασω το αρχειο στον υπολογιστη και να το περασω επισης για τα ελληνικα μου λεει οτι δεν μπορει να προφερει τους δρομους.. διορθωνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Δεν επιτρέπεται στο παρόν forum η διακίνηση χαρτών μιας και δεν παρέχονται δωρεάν από καμία εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 εχω igo myway 8.4.2.139242 με navteq 110405 2011.Q1 (αυτον μου κατεβασε μολις το πρωτοανοιξα) πως κανουμε update? δεν βρισκω επιλογη στην εφαρμογη οποτε θα πρεπει να κατεβασω το αρχειο στον υπολογιστη και να το περασω επισης για τα ελληνικα μου λεει οτι δεν μπορει να προφερει τους δρομους.. διορθωνεται? κοιτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3900449#post3900449 Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 προσπαθώ να περάσω το igo 8.4.3 και μου βγαζει το εξης σφαλμα Missing or incomplete folder:Android_Amigo_Engine_Multilang.lyc:/data/data/com.navngo.igo.javaclient/license/Android_Amigo_Engine_Multilang.lyc λείπει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 προσπαθώ να περάσω το igo 8.4.3 και μου βγαζει το εξης σφαλμα Missing or incomplete folder:Android_Amigo_Engine_Multilang.lyc:/data/data/com.navngo.igo.javaclient/license/Android_Amigo_Engine_Multilang.lyc λείπει κάτι? καποιο αρχειο μεσα στον φακελο του igo δεν ειναι οκ γιαυτο δεν ανοιγει.. Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 http://s7.directupload.net/images/111220/ar8r4ef8.png http://s7.directupload.net/images/111220/srvg4sny.png http://s14.directupload.net/images/111220/lgu3abm4.png http://s14.directupload.net/images/111220/ng6r8lmh.png Φίλε χρόνια καλά με το καλό να έρθει ο νέος χρόνος ευχαριστώ πολύ. Τώρα έχω μία απορία πως θα βάλω μια εφαρμογή στην μνήμη τηλεφώνου γιατί ολα τα αρχεία πήγανε στην κάρτα μνήμης σε παρακαλώ μία βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Φίλε χρόνια καλά με το καλό να έρθει ο νέος χρόνος ευχαριστώ πολύ. Τώρα έχω μία απορία πως θα βάλω μια εφαρμογή στην μνήμη τηλεφώνου γιατί ολα τα αρχεία πήγανε στην κάρτα μνήμης σε παρακαλώ μία βοήθεια δεν χρειαζεται να ειναι η εφαρμογη στην μνημη του τηλεφωνου με τον file manager βρεστη μεσα στην sd ειναι με εικονιδιο igo θα το δεις πατα επανω και καντο εγκατασταση .. δηλαδει η εφαρμογη να ειναι μεσα στον φακελο του igo εγω ετσι το εχω και δουλευει μια χαρα ..... εαν ενοεις την εφαρμογη του igo για αυτη λεω εγω .... Edited December 28, 2011 by viotos Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 αμα κανεις επανεκκινηση ανοιγει? μηπως φταιει η rom? εχεις αλλαξει rom? με ΟC? το σκιν το τελευταιο επαιξε κανονικα ετσι? Παιδιά μόλις κατάλαβα την "πατάτα" που έκανα!!! Διέγραφα απ'την "Συλλογή" κάποιες εικόνες που χρειάζεται!! :p Sorry!! :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 γεια σας παιδια και χρονια πολλα με υγεια,.εχω την 8.4.3.179971 Thin 1.7.με σκιν Mariupol 3.3.3.ενω στο τεστ λεει την ωρα αφιξης η αριαδνη τους δρομους τους συλλαβιζει(ττς εχω το TTS-svox-ell-f7-odytsak-v1.0243 και audio 3.3.3).η συσκευη ειναι htc wildfire 2.2.1.τι εχω κανει λαθος,ευχαριστω Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 γεια σας παιδια και χρονια πολλα με υγεια,.εχω την 8.4.3.179971 Thin 1.7.με σκιν Mariupol 3.3.3.ενω στο τεστ λεει την ωρα αφιξης η αριαδνη τους δρομους τους συλλαβιζει(ττς εχω το TTS-svox-ell-f7-odytsak-v1.0243 και audio 3.3.3).η συσκευη ειναι htc wildfire 2.2.1.τι εχω κανει λαθος,ευχαριστω και εμενα τα ιδια κανει n u m b e r t 1 και την ωρα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Για μένα ο πιο πλήρης χάρτης για Ελλάδα είναι ο auto drive hellas. Υπάρχει περίπτωση η Garmin να βγάλει έκδοση για Android; Υπάρχει κανένα νέο πάνω σε αυτό, κανένα χρονοδιάγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Για μένα ο πιο πλήρης χάρτης για Ελλάδα είναι ο auto drive hellas. Υπάρχει περίπτωση η Garmin να βγάλει έκδοση για Android; Υπάρχει κανένα νέο πάνω σε αυτό, κανένα χρονοδιάγραμμα; φιλε μου η garmin ενωθηκε με την navigon.αν δεις στην 4.0 και 4.0.1 λεει navigon garmin Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 φιλε μου η garmin ενωθηκε με την navigon.αν δεις στην 4.0 και 4.0.1 λεει navigon garmin Αυτό τι σημαίνει; Ότι αυτές οι εκδόσεις εγκαθίστανται σε Android και ότι σε αυτές τις εκδόσεις μπορεί να μπει ο χάρτης της auto drive hellas; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Αυτό τι σημαίνει; Ότι αυτές οι εκδόσεις εγκαθίστανται σε Android και ότι σε αυτές τις εκδόσεις μπορεί να μπει ο χάρτης της auto drive hellas; αυτες οι εκδοσεις εγκαθιστανται σε android και δεν παιρνουν auto drive παρα μονο αυτον nauteq,απο οτι ξερω.τωρα πως θα εξελιχθει η ενωση δεν γνωριζω Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 αυτες οι εκδοσεις εγκαθιστανται σε android και δεν παιρνουν auto drive παρα μονο αυτον nauteq,απο οτι ξερω.τωρα πως θα εξελιχθει η ενωση δεν γνωριζω Μάλιστα. Πάντως μοιάζει πολύ περίεργο μια εταιρία σαν τη Garmin - η οποία ειρήσθω εν παρόδω κατέχει πάνω από το 50% της παγκόσμιας πίτας στα gps - να έχει μείνει έξω από την αγορά του Android. Ίσως αυτή η εξαγορά να της ανοίξει το δρόμο και για το εν λόγω λειτουργικό. Όχι τίποτα άλλο. Καλομάθαμε στην επαρχία με τον auto drive hellas που έχει μέχρι και το χειρότερο καρόδρομο! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 γεια σας παιδια και χρονια πολλα με υγεια,.εχω την 8.4.3.179971 Thin 1.7.με σκιν Mariupol 3.3.3.ενω στο τεστ λεει την ωρα αφιξης η αριαδνη τους δρομους τους συλλαβιζει(ττς εχω το TTS-svox-ell-f7-odytsak-v1.0243 και audio 3.3.3).η συσκευη ειναι htc wildfire 2.2.1.τι εχω κανει λαθος,ευχαριστω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313298 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasalex1 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Καλησπέρα σε όλους σας. Θα ήθελα τα φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί διαβάζοντας εκατοντάδες ή και χιλιάδες απόψεις για το IGO. Χρησιμοποιώ χρόνια το Garmin, τόσο σε συσκευή πλοήγησης, όσο και σε mobile prhone και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ' αυτό καθώς και τους χάρτες της Autodrive. Δυστυχώς για μένα, που είχα βολευτεί μαζί του τόσα χρόνια, απέκτησα πρόσφατα ένα τηλέφωνο android το οποίο δεν υποστηρίζεται από τη Garmin κι έτσι μετά από μέρες αναζήτησης, κατέληξα να εγκαταστήσω το IGO Myway, που φαίνεται να είναι το δημοφιλέστερο σε android. Θερμή παράκληση αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει, υπάρχει τρόπος να έχω περισσότερους από έναν χάρτες στο κινητό μου (Νavteq & Teleatlas π.χ.) και να μπορώ να επιλέγω ποιον θα χρησιμοποιήσω, όπως έκανα μέχρι τώρα μέσα από το μενού του Garmin (διαλέγοντας π.χ. Ανάβαση ή Autodrive). Απ' όσο είδα από τις ρυθμίσεις του Igo, αν και του έχω βάλει δύο χάρτες, εντούτοις βλέπει μόνον ένα κι έτσι δεν έχω περιθώριο επιλογής τους. Αλλού διαβάζω ότι γίνεται κι αλλού όχι. Αν φέρει κάποιος, παρακαλώ τη βοήθεια του! Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Καλησπέρα σε όλους σας. Θα ήθελα τα φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί διαβάζοντας εκατοντάδες ή και χιλιάδες απόψεις για το IGO. Χρησιμοποιώ χρόνια το Garmin, τόσο σε συσκευή πλοήγησης, όσο και σε mobile prhone και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ' αυτό καθώς και τους χάρτες της Autodrive. Δυστυχώς για μένα, που είχα βολευτεί μαζί του τόσα χρόνια, απέκτησα πρόσφατα ένα τηλέφωνο android το οποίο δεν υποστηρίζεται από τη Garmin κι έτσι μετά από μέρες αναζήτησης, κατέληξα να εγκαταστήσω το IGO Myway, που φαίνεται να είναι το δημοφιλέστερο σε android. Θερμή παράκληση αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει, υπάρχει τρόπος να έχω περισσότερους από έναν χάρτες στο κινητό μου (Νavteq & Teleatlas π.χ.) και να μπορώ να επιλέγω ποιον θα χρησιμοποιήσω, όπως έκανα μέχρι τώρα μέσα από το μενού του Garmin (διαλέγοντας π.χ. Ανάβαση ή Autodrive). Απ' όσο είδα από τις ρυθμίσεις του Igo, αν και του έχω βάλει δύο χάρτες, εντούτοις βλέπει μόνον ένα κι έτσι δεν έχω περιθώριο επιλογής τους. Αλλού διαβάζω ότι γίνεται κι αλλού όχι. Αν φέρει κάποιος, παρακαλώ τη βοήθεια του! Ευχαριστώ πολύ. Αν υπήρχε κάτι τέτοιο θα ενδιέφερε και μένα, αλλά δε νομίζω να υπάρχει για android. Υπάρχει μόνο για PNA (map changer αν θυμάμαι καλά) το οποίο και χρησιμοποιώ, πράγματι πολύ εξυπηρετικό. Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Καλησπέρα σε όλους σας. Θα ήθελα τα φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί διαβάζοντας εκατοντάδες ή και χιλιάδες απόψεις για το IGO. Χρησιμοποιώ χρόνια το Garmin, τόσο σε συσκευή πλοήγησης, όσο και σε mobile prhone και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ' αυτό καθώς και τους χάρτες της Autodrive. Δυστυχώς για μένα, που είχα βολευτεί μαζί του τόσα χρόνια, απέκτησα πρόσφατα ένα τηλέφωνο android το οποίο δεν υποστηρίζεται από τη Garmin κι έτσι μετά από μέρες αναζήτησης, κατέληξα να εγκαταστήσω το IGO Myway, που φαίνεται να είναι το δημοφιλέστερο σε android. Θερμή παράκληση αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει, υπάρχει τρόπος να έχω περισσότερους από έναν χάρτες στο κινητό μου (Νavteq & Teleatlas π.χ.) και να μπορώ να επιλέγω ποιον θα χρησιμοποιήσω, όπως έκανα μέχρι τώρα μέσα από το μενού του Garmin (διαλέγοντας π.χ. Ανάβαση ή Autodrive). Απ' όσο είδα από τις ρυθμίσεις του Igo, αν και του έχω βάλει δύο χάρτες, εντούτοις βλέπει μόνον ένα κι έτσι δεν έχω περιθώριο επιλογής τους. Αλλού διαβάζω ότι γίνεται κι αλλού όχι. Αν φέρει κάποιος, παρακαλώ τη βοήθεια του! Ευχαριστώ πολύ. Προσωπικά ενώ λατρεύω το ίγο από τα wm , από την στιγμή που πήρα το gs2 και δοκιμάζοντας ότι υπάρχει σε νάνι κατέληξα σε sygic επειδή μονο με αυτό μπορώ να κάνω πλοήγηση για 2500km χωρίς να έχω θέμα θερμοκρασίας και φορτίζοντας την μπαταρία.Το ίγο δεν το έχω βγάλει από την συσκευή για συναισθηματικούς λόγους... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEGRA1000 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Καλησπέρα σε όλους σας. Θα ήθελα τα φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί διαβάζοντας εκατοντάδες ή και χιλιάδες απόψεις για το IGO. Χρησιμοποιώ χρόνια το Garmin, τόσο σε συσκευή πλοήγησης, όσο και σε mobile prhone και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ' αυτό καθώς και τους χάρτες της Autodrive. Δυστυχώς για μένα, που είχα βολευτεί μαζί του τόσα χρόνια, απέκτησα πρόσφατα ένα τηλέφωνο android το οποίο δεν υποστηρίζεται από τη Garmin κι έτσι μετά από μέρες αναζήτησης, κατέληξα να εγκαταστήσω το IGO Myway, που φαίνεται να είναι το δημοφιλέστερο σε android. Θερμή παράκληση αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει, υπάρχει τρόπος να έχω περισσότερους από έναν χάρτες στο κινητό μου (Νavteq & Teleatlas π.χ.) και να μπορώ να επιλέγω ποιον θα χρησιμοποιήσω, όπως έκανα μέχρι τώρα μέσα από το μενού του Garmin (διαλέγοντας π.χ. Ανάβαση ή Autodrive). Απ' όσο είδα από τις ρυθμίσεις του Igo, αν και του έχω βάλει δύο χάρτες, εντούτοις βλέπει μόνον ένα κι έτσι δεν έχω περιθώριο επιλογής τους. Αλλού διαβάζω ότι γίνεται κι αλλού όχι. Αν φέρει κάποιος, παρακαλώ τη βοήθεια του! Ευχαριστώ πολύ. Αν είσαι Root δοκίμασε το (MapChanger v1.3 for iGO@Android) http://img217.imageshack.us/img217/1254/mapchangerv13.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasalex1 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Αν είσαι Root δοκίμασε το (MapChanger v1.3 for iGO@Android) http://img217.imageshack.us/img217/1254/mapchangerv13.png Δεν είμαι root, βλέπεις έχω μόλις 1 εβδομάδα στο android, δεν τα πρόλαβα όλα! Μάλλον απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να διαλέξω με ποιόν από τους δύο χάρτες θα συμβιώσω. Πάντως ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3933356#post3933356 παιδια στο παραπανω ποστ του φιλου φαινεται το igo ενω δεν κανεις πλοηγηση να σου δειχνει τον αριθμο και τον δρομο που βρισκεσαι!! πως γινεται αυτο? καποιος να βοηθήσει?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3933356#post3933356 παιδια στο παραπανω ποστ του φιλου φαινεται το igo ενω δεν κανεις πλοηγηση να σου δειχνει τον αριθμο και τον δρομο που βρισκεσαι!! πως γινεται αυτο? καποιος να βοηθήσει?:) Ειναι θέμα skin mariupol v3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Ειναι θέμα skin mariupol v3. Και κάποιες αξιόλογες πληροφορίες για αυτό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3900449#post3900449 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikahakkinen Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έχω την έκδοση iGO My way 8.4.2.139242 Apr 16 2010. Μου φαίνεται λίγο παλιά :worry::worry: Πατάω update και μου βγάζει No updates are available Υπάρχει πιο καινούργια έκδοση; Έχω το SAMSUNG Galaxy SII Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts