Jump to content

vasalex1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vasalex1

  1. Το έχω δει και το έχω ενεργοποιήσει ευχαριστώ, δεν αλλάζει κάτι.
  2. Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός κι ελπίζω να γράφω για τελευταία φορά για το θέμα που έχω αναφέρει στα προηγούμενα μηνύματα μου. Ακολουθώντας τις οδηγίες που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες, κατέληξα με το Gearbest (μέσω paypal) να τους επιστρέψω το κινητό, πράγμα το οποίο έκανα σήμερα. Αυτό που δεν μπορώ να κάνω τώρα, είναι να ζητήσω την επιστροφή των εξόδων που πλήρωσα από το paypal. Ειδικότερα πηγαίνω στη λίστα των αγορών μου, επιλέγω τη συγκεκριμένη αγορά που έκανα από το Gearbest και πατώντας στο "Request return shipping refund" ανοίγει μια φόρμα, όπου όμως δεν λειτουργεί τίποτα. Όλες οι επιλογές είναι κενές, δηλ. δεν φαίνεται τίποτα, δεν μπορώ να επιλέξω ή να γράψω κάτι. Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη, σας ευχαριστώ.
  3. Καλημέρα και πάλι στο forum. Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος μου θα ήθελα να προσθέσω τα εξής: Άνοιξα χθες ένα dispute στο paypal, περιγράφοντας την έως τώρα επικοινωνία μου με το Gearbest και τις λύσεις που μου πρότειναν οι Κινέζοι, ζητώντας τελικά να επιστραφούν τα χρήματα μου στο λογαριασμό μου κι όχι στο wallet του Gearbest. Μετά απ' αυτό οι κινέζοι προσφέρθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα μέσω paypal, αμέσως μόλις παραλάβουν το χαλασμένο τηλέφωνο που θα τους επιτρέψω. Τους ζήτησα λοιπόν τη διεύθυνση και περιμένω απάντηση. Η ερώτηση μου τώρα είναι: πρέπει να κάνω στο paypal escalate το dispute σε claim, ή όχι; Γιατί το dispute θα κλείσει σε 20 μέρες, ημερομηνία κατά την οποία δεν θα έχει φτάσει ακόμα το τηλέφωνο στην Κίνα, ώστε να το παραλάβουν οι Κινέζοι και να μου κάνουν refund. Υπάρχει τρόπος να κρατάω ανοιχτό το dispute μέχρι να επιστραφούν τα χρήματα μου, ή πρέπει να το κάνω claim, για να είμαι σίγουρος; Ευχαριστώ και πάλι για την όποια βοήθεια.
  4. Ευχαριστώ τους 2 προηγούμενους φιλους για τις απαντησεις τους. Άνοιξα ήδη dispute στο paypal, γιατί βλεπω ότι με το Gearbest δεν προκειται να βγάλω ακρη. Μια βδομάδα το συζητώ μαζί τους και το αποτέλεσμα δεν με ικανοποιεί. Ελπίζω να πάρω τα χρήματα μεσω paypal και μετά θα δω τι θα κάνω.
  5. Καλημέρα στο forum. Μετά από πολλές αγορές από Κίνα, ήρθε η πρώτη φορά να μπω στη διαδικασία επιστροφής ενός προβληματικού τηλεφώνου που αγόρασα από Gearbest πριν ένα μήνα. Μετά την επικοινωνία που είχα μαζί τους για το πρόβλημα, που προσφέρεται η γνωστή λύση: 1)Return the item to us You can return the item to us in China as per our terms and conditions indicated in the link above. As long as the item does not exceed the 45 day money back guarantee limit. The shipping fee for sending the product back to us will be paid by customers and is not refundable. Once we receive the item, we can exchange or arrange the refund of USD 81.99 on your GB wallet in 24 hours. 2)Keep the item and accept a partial refund to your Wallet We can refund USD 16 with extra GB points on your wallet. In this case, you can keep the item and do not need to return it to us for this time. 3)Resend a replacement (No return) We can resend you a replacement but we kindly ask you to pay USD 55 for it. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Αν δεχθώ για παράδειγμα την 1η λύση που μου προτείνουν (να μου πιστώσουν 81.99 $ για να ξαναγοράσω το τηλέφωνο) την όποια διαδικασία πρέπει να την κάνω απευθείας μαζι τους ή να ανοίξω ένα dispute στο paypal; Φοβάμαι ότι αν δεχθώ κάτι απ αυτά που μου προτείνουν χωρίς τη μεσολάβηση του paypal, θα χάσω τη δυνατότητα να διεκδικήσω μετά οτιδήποτε, αν κάτι δεν πάει καλά. Κι ένα τελευταίο, μετά τα όσα κωμικοτραγικά γίνονται με τα τελωνεία τελευταία. Αν όλα πάνε καλά, μου πιστώσουν το GB wallet και αναγκαστώ να ξαναγοράσω το ίδιο τηλέφωνο σε αντικατάσταση του προβληματικού, θα υποχρεωθώ απ ότι φαντάζομαι και δεύτερη φορά να πληρώσω τελωνείο για το ίδιο αντικείμενο. Έχω ήδη πληρώσει 29 € γι αυτό που παρέλαβα. Υπάρχει τρόπος ν' απαλλαγώ τη δεύτερη φορά; Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια απάντηση σας.
  6. Ξέρετε αν εξακολουθεί να ισχύει το τέλος των 3 ευρώ που χρεώνουν τα ΕΛΤΑ για τα δέματα που δεν υπόκεινται σε εκτελωνισμό, γιατί διαβάζω ότι άλλοι πληρώνουν κι άλλοι όχι.
  7. Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί μετά την αναβάθμιση στην έκδοση 4 του android, σε κάποιες σελίδες μου βγαίνει το μήνυμα να ενεργοποιήσω javascript, ενώ από τις ρυθμίσεις του browser έχω ήδη τσεκαρισμένη την συγκεκριμένη επιλογή, με αποτέλεσμα να μη βλέπω σωστά τις σελίδες; Εχω δοκιμασει opera, chrome τον προεγκατεστημένο του sony, παντού το ίδιο πρόβλημα.
  8. Δεν είμαι root, βλέπεις έχω μόλις 1 εβδομάδα στο android, δεν τα πρόλαβα όλα! Μάλλον απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να διαλέξω με ποιόν από τους δύο χάρτες θα συμβιώσω. Πάντως ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα σε όλους σας. Θα ήθελα τα φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί διαβάζοντας εκατοντάδες ή και χιλιάδες απόψεις για το IGO. Χρησιμοποιώ χρόνια το Garmin, τόσο σε συσκευή πλοήγησης, όσο και σε mobile prhone και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ' αυτό καθώς και τους χάρτες της Autodrive. Δυστυχώς για μένα, που είχα βολευτεί μαζί του τόσα χρόνια, απέκτησα πρόσφατα ένα τηλέφωνο android το οποίο δεν υποστηρίζεται από τη Garmin κι έτσι μετά από μέρες αναζήτησης, κατέληξα να εγκαταστήσω το IGO Myway, που φαίνεται να είναι το δημοφιλέστερο σε android. Θερμή παράκληση αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει, υπάρχει τρόπος να έχω περισσότερους από έναν χάρτες στο κινητό μου (Νavteq & Teleatlas π.χ.) και να μπορώ να επιλέγω ποιον θα χρησιμοποιήσω, όπως έκανα μέχρι τώρα μέσα από το μενού του Garmin (διαλέγοντας π.χ. Ανάβαση ή Autodrive). Απ' όσο είδα από τις ρυθμίσεις του Igo, αν και του έχω βάλει δύο χάρτες, εντούτοις βλέπει μόνον ένα κι έτσι δεν έχω περιθώριο επιλογής τους. Αλλού διαβάζω ότι γίνεται κι αλλού όχι. Αν φέρει κάποιος, παρακαλώ τη βοήθεια του! Ευχαριστώ πολύ.
  10. Ευχαριστώ τους φίλους για τις απαντήσεις σχετικά με την προεπιλογή των επαφών. Έβαλα τον ex dialer και όντως λύθηκε το πρόβλημα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή του.
  11. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Μετά από μεγάλο διάστημα σε win mobile, την περασμένη εβδομάδα πέρασα για πρώτη φορά σε android, αποκτώντας το Sony Ericsson Neo V. Ενώ μέχρι τώρα όλα τα παλεύω με αρκετή επιτυχία, με έχει προβληματίσει πολύ το γεγονός ότι, όταν θέλω να κάνω ένα τηλέφωνο, κατά την διάρκεια πληκτρολόγησης του αριθμού κλήσης, δεν εμφανίζεται καμία ένδειξη πιθανής αντιστοίχησης του αριθμού που εισάγω, με αυτούς που έχω στη μνήμη του τηλεφώνου, ώστε να φαίνονται και τα αντίστοιχα ονόματα των επαφών μου. Το αποτέλεσμα είναι να χρειάζεται να πληκτρολογώ ολόκληρο τον αριθμό που θέλω, πράγμα μάλλον εκνευριστικό. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, τον ευχαριστώ προκαταβολικά.
  12. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό με αυτό το tablet Ramos W10 (http://www.ebay.co.uk/itm/RAMOS-W10-7-Android-2-2-Tablet-Cortex-A9-1GHz-8GB-DDR2-/170678193843?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item27bd368eb3), κυρίως πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι.
  13. Ενδιαφέρομαι για την αγορά του ARCHOS 7 HOME 8GB (τιμή περίπου 100€ στο Ebay), όμως βλέπω ότι δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο, ούτε και πρόσβαση σε market android για την εγκατάσταση ελληνικού πληκτρολογίου, το οποίο μου είναι άκρως απαραίτητο. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω τέτοιο πληκτρολόγιο, ώστε να γράφω ελληνικά;
  14. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!
  15. Μπορείς να γράψεις με συντομία τις εντυπώσεις σου για το συγκεκριμένο tablet; Αξίζει τα (μάλλον λίγα) χρήματα του; Και αν θέλεις μας λες που το βρήκες 99 €;
  16. Παιδιά θέλω να αγοράσω ένα tablet φτηνό αλλά δεν έχω καμιά εμπειρία απ' αυτά. Πήρα αφορμή από τα σχόλια που έγραψε ο nondaz για κάποιο κινέζικο στο ebay : http://cgi.ebay.co.uk/7-Tablet-PC-Google-Android-2-2-WIFI-3G-Flash-4GIFT-/290578591492?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D965806240663866507 αλλά δεν είμαι σίγουρος για τις λειτουργίες τους. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν ξέρει κάτι γι' αυτό και γενικότερα πόσο αξιόπιστα είναι τα κινέζικα. Είχα παλιότερα δει έναν κλώνο του iphone 4 στο οποίο άλλο εικονίδιο πάταγα κι άλλη εφαρμογή άνοιγε! (Προφανώς είχε να κάνει με την ποιότητα της οθόνης). Επίσης δεν είχε ελληνικό πληκτρολόγιο. Σε αυτού του είδους τα tablet μπορεί κανείς να εγκαταστήσει ελληνικό πληκτρολόγιο; Επίσης αν το έχει και κάποιος άλλος φίλος ας μας πει τις εντυπώσεις του.Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...