Jump to content

[Επίσημο] HTC EVO 3D

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας

Εχει ενας φιλος μου αυτο το κινητο και με ρωτησε πως μπορουμε να μεγαλωσουμε τα εικονιδια ???στις αρχικες οθονες, γινετε και πως ?

ευχαριστω

userbar.gif

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας

Εχει ενας φιλος μου αυτο το κινητο και με ρωτησε πως μπορουμε να μεγαλωσουμε τα εικονιδια ???στις αρχικες οθονες, γινετε και πως ?

ευχαριστω

Aν κατάλαβα καλά τι ρωτάς, τότε όχι δεν γίνεται.

Αν και δε βρίσκω λόγο γιατί να θέλει να το κάνει.

nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65-

nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800-

nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D-

LG G2

Aν κατάλαβα καλά τι ρωτάς, τότε όχι δεν γίνεται.

Αν και δε βρίσκω λόγο γιατί να θέλει να το κάνει.

Προφανος για να τα βλεπει καλυτερα ..........για αυτο ρωταει αν μεγαλωνουν ?η με αλλον launcher???μηπως

Edited by c3250
userbar.gif

Για το προβλημα του ακουστικου θα μιλησετε απευθειας με την Arvato. Καλο θα ειναι να κανονισετε να πατε εκει τη συσκευη και θα μεινετε κατα τη γνωμη μου ικανοποιημενοι. Σε δυο περιπτωσεις, μια του HTC Desire HD και μια του Evo 3D που ειχα προβλημα με το ακουστικο, μου τις γυρισαν τσακ-μπαμ. Μην μπειτε στη διαδικασια να πατε τη συσκευη στο καταστημα που την αγορασατε, μιληστε κατευθειαν με την Arvato. Εδρευει στα ΚΤΕΛ του Κηφισου, στον 3ο οροφο.

MY ANDROID DEVICES HISTORY

HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro

Η coolsense ειναι παρα πολυ καλη rom. Εχω 0 προβληματα, πολυ γρηγορη και η μπαταρία κραταει επισης παρα πολυ. Ενδεικτικα χτες εμεινα με 10% μετα απο μια ωρα κλησεων wifi 100%, hspa, emails μια ωρα ανοιχτη οθόνη επειτα απο 15 ώρες.

Μην ξεχναμε οτι το evο εχει τις ίδιες δυνατοτητες με το xperia S. Μαλιστα λόγο ανάλυσης κανει πιο γρηγορα καποια πράματα

Την έβαλα πριν δυο μέρες, μεγάλη διαφορά στο ξεκίνημα γιατί έχει αφαιρεθεί πολύ σκαρταδουρα και το κινητό είναι έτοιμο max 3 λεπτα με αρκετά app (αν αλλάζεις μπαταρία είναι καλό) ενώ πριν ήθελε σε έμενα 5-6. Το 3d δουλεύει καλά και γενικά η rom είναι εντάξει, αλλά εγώ έχω παρατηρήσει δυο προβλήματα α) μερικές φορές στην οθόνη ξεκλειδώματος παγώνει και θέλει δυο και τρεις φορές προσπάθεια για να ξεκινήσεις και β) το bleutooth δε δουλεύει σωστά, αποσυνδέεται μετά από περίπου 2 λεπτά αναπαραγωγής μουσικής. Έχεις και εσύ παρόμοια προβλήματα γιατί παίζει και η πιθανότητα να μη φταίει η rom και απλά να συμβαίνει κάτι άλλο στη δική μου συσκευή :worry:

Την έβαλα πριν δυο μέρες, μεγάλη διαφορά στο ξεκίνημα γιατί έχει αφαιρεθεί πολύ σκαρταδουρα και το κινητό είναι έτοιμο max 3 λεπτα με αρκετά app (αν αλλάζεις μπαταρία είναι καλό) ενώ πριν ήθελε σε έμενα 5-6. Το 3d δουλεύει καλά και γενικά η rom είναι εντάξει, αλλά εγώ έχω παρατηρήσει δυο προβλήματα α) μερικές φορές στην οθόνη ξεκλειδώματος παγώνει και θέλει δυο και τρεις φορές προσπάθεια για να ξεκινήσεις και β) το bleutooth δε δουλεύει σωστά, αποσυνδέεται μετά από περίπου 2 λεπτά αναπαραγωγής μουσικής. Έχεις και εσύ παρόμοια προβλήματα γιατί παίζει και η πιθανότητα να μη φταίει η rom και απλά να συμβαίνει κάτι άλλο στη δική μου συσκευή :worry:

Στην οθονη δεν μου κανει κατι τετοιο και με το bluetooth δεν ξερω γιατι δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτε παρα για μεταφορα αρχειων οπου και δεν ειχα κανενα προβλημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην οθονη δεν μου κανει κατι τετοιο και με το bluetooth δεν ξερω γιατι δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτε παρα για μεταφορα αρχειων οπου και δεν ειχα κανενα προβλημα

Τελικά η Rom δεν έχει πρόβλημα με το Bluetooth, φλασαρα από την αρχή και όλα καλά. Με την οθόνη ακόμα μου το κάνει αλλά αν βάλεις την unlock screen του ics από Leedroid που υπάρχει στη Rom όλα καλά!:lol:

εμενα το κινητο παει απο το κακο στο χειροτερο....

http://img197.imageshack.us/img197/4618/20121201182551.png

Uploaded with ImageShack.us

πλεον ειναι νεο κολπο αυτο... κολαει κ μετα αραζει....:lol:

πειτε καμια ρομ να βαλω?

2 ποστ πανω απο το δικο σου λεει για μια ρομ...

οποιος εχει προβληματα με αυτη τη ρομ καλο θα ηταν να κοιταξει αν εχει περασει ολα καλα μιας και εμενα δεν μου κανει κανενα προβλημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια για να βαλω την coolsense η οποιαδηποτε ics rom πρεπει να εχω αναβαθμισει στην ics το κινητο?

Θα σε γελάσω όμως η διαδικασία είναι αρκετα περίπλοκη.

Οταν το πηρα ειχε ήδη ICS πάνω. Στο περίπου η διαδικασία ήταν unlock το bootloader απο htc, ενα "κόλπο με το καλώδιο" οπου επρεπε να βραχυκυκλώσεις το τηλέφωνο περασμα rom :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

πωσ περναω την επισημη ics?το τηλ μου ειναι με επισημη τωρα ics αλλα δεν εχει ελληνικα..κ πειτε μου πια ειναι η επισημη ελληνικη?

εχω αυτη 3.28.401.1

θελει αυτο ποθ διαβασα gold card?η κατευτευθειαν περναω το pg μεσα στην καρτα μνημης?

εχω την επισημη πανω κ ειναι relock

Edited by epica1977

Θα σε γελάσω όμως η διαδικασία είναι αρκετα περίπλοκη.

Οταν το πηρα ειχε ήδη ICS πάνω. Στο περίπου η διαδικασία ήταν unlock το bootloader απο htc, ενα "κόλπο με το καλώδιο" οπου επρεπε να βραχυκυκλώσεις το τηλέφωνο περασμα rom :P

unlock το εχω κανει, αλλα "κολπο με το καλωδιο"??????wtf?

unlock το εχω κανει, αλλα "κολπο με το καλωδιο"??????wtf?

οτι κανεις απο εδω και κατω χανεις εγγυηση

το λεγομενο S-off -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1743466

αν ειχες 1.53.7777 boot και θες downgrade για cm10 roms απλα περνας αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1906172

Edited by orlox
[sIGPIC][/sIGPIC]

και τι κάνεις? επανεκκίνηση και στρώνει?

ναι, ή κατεβαζω την πανω μπαρα για να μου βγαλει το μενου με τις εφαρμογες που ειναι ανοικτες κ τρεχω καποια εφαρμογη...μετα στρωνει :lol:

8εει πατεντες!:lol:

πειτε καποιος.. στο επισημο ics δεν εχει ελληνικα?καταβεσα την αναβαθμηση που ελεγε europe αλλα δεν εχει ελληνικα...ποια να βαλω να εχει ελληνικα?

πειτε καποιος.. στο επισημο ics δεν εχει ελληνικα?καταβεσα την αναβαθμηση που ελεγε europe αλλα δεν εχει ελληνικα...ποια να βαλω να εχει ελληνικα?

Ολες οι roms εχουν ελληνικα (εκτος ισως απο την miui)

Κατεβασε το more locale απο το μαρκετ και ενεργοποιησε τα.

Edited by orlox
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

ρε παλικάρια με browsers τι κάνετε?

χρησιμοποιώ συστηματικά τον opera.. και τον chrome, αλλά όπως βλέπω και άλλες αναφορές στο ιντερνετ (άρα δεν είμαι μόνος) ο chrome + evo 3d δεν τα καταφέρνουν..

το πληκτρολόγιο εξαφανίζεται, η οθόνη τρεμοπαίζει και άλλα τέτοια (chome evo 3d screen flush) θα βρείτε αποτελέσματα στον γούγλη..

οπότε τι κάνετε..??

ο dolphin τι λέει?

ρε παλικάρια με browsers τι κάνετε?

χρησιμοποιώ συστηματικά τον opera.. και τον chrome, αλλά όπως βλέπω και άλλες αναφορές στο ιντερνετ (άρα δεν είμαι μόνος) ο chrome + evo 3d δεν τα καταφέρνουν..

το πληκτρολόγιο εξαφανίζεται, η οθόνη τρεμοπαίζει και άλλα τέτοια (chome evo 3d screen flush) θα βρείτε αποτελέσματα στον γούγλη..

οπότε τι κάνετε..??

ο dolphin τι λέει?

Εγώ πάντως έχω χρησιμοποιήσει dolphin, firefox, opera και τον native browser που έχει η συσκευή χωρίς πρόβλημα.

Για τον dolphin που ρωτάς κατέβασέ τον και δες και μόνος σου. Δωρεάν είναι έτσι κι αλλιώς. Να δεις κι εσύ ο ίδιος αν σε ικανοποιεί.

Δεν ειχα ποτε προβληματα με τον opera. Μαλιστα ειναι ταχυτατος. Παιζω ακομα και 1080P youtube ασπαστα. Ενας ωραιος πλεον ειναι και ο firefox. Αν τον χρησιμοποιεις και στο σταθερο κανει ωραιο combo.
[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγώ με βασικό τον opera είμαι, αλλά ο chrome απ'ότι βλέπω έχει εξελιχθεί σε μεγάλο φιάσκο για το κινητό μας..