JoeBar Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 θελω να παρω μια μνημη για το κινητο... ποιες εταιριες δουλευουν καλα ? σκευτομαι να παρω αυτην http://www.amazon.co.uk/Lexar-32GB-Micro-Speed-Reader/dp/B004BR2ZTM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1330265434&sr=8-2 ή να παρω μια σαμσουνγκ http://www.amazon.co.uk/Samsung-MB-MSBGAEU-32GB-Class-Micro/dp/B005FY61EK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1330265434&sr=8-1 εχει κανεις εμπειρια ? γενικα η κλαση που γραφουν οι κατασκευαστες ισχυει(πιανουν ταχυτητες αναλογες)? βασικα αυτη που εχει το κινητο ποια ειναι? Τις πιάνουν τις ταχύτητες. Και οι δύο είναι καλές επιλογές. H Samsung είναι ελάχιστα πιο γρήγορη. Ανάλογα με την τιμή αποφασίζεις... Υπάρχει και η πολύ αξιόπιστη Transcend γύρω στα 37€. Δες εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexcorfugreece Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Πάντως για την μπαταρία και εμένα τα ίδια κάνει. Από το 100% στο 85% μέσα σε δέκα λεπτά, και μου αρέσει που είπα οτι είναι Γιαπωνέζικη και άρα καλή, τρομάρα μου! Θα επικοινωνήσω και εγώ με το e-cell να δώ τι θα γίνει. Ξέρει κάποιος άν θα φέρουν άλλες στο μέλλον; Οσον αφορα τον E-CELL εχω ψωνισει και εγω απο κει. η μπαταρια του ειναι περιπου στην ιδια χωριτικοτητα 1600mah και ας γραφει 2500. την εστειλα παλι πισω. Δεν ειναι δυνατον μια μπαταρια στο ιδιο μεγεθος να εχει 50% μεγαλητερη χωριτικοτητα. καθως αν μιλαμε για τετοια τοτε παμε αυτοματος στις μεγαλες και σου δινουν και δικο τους cover απο πισω και το κινητο γινεται 2πλασιο σε παχος. εμενα με την χρηση που το κανω με την εργοστασιακη μπαταρια ειναι περειπου 1μερα και 5ως 10 ωρες. επισεις οταν δεν χρισιμοποιεις το wifi, gps,bluetoth, maps ειναι καλο να τα κληνεις καθως ολα ειναι ενεργοβορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Την έστειλες πίσω χωρίς να την δοκιμάσεις ή την δοκίμασες και δεν σε ικανοποίησε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisbeat7 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 παιδια λιγη βοηθεια.παω να δω τις 3d φωτογραφιες ομως δεν φαινεται να κανει σωστα τη μετατροπη.δηλαδη τις δειχνει θολες με γραμμες.πρεπει να κανω καποια ρυθμιση ή υπαρχει προβλημα? παλιοτερα τις εμφανιζε κανονικα. Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα. Μετα απο λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ βρηκα μια λυση. Κανε restart στο κινητο και μετα ανοιξε την καμερα πατωντας το κουμπι που τραβαει φωτογραφιες, μερικα δευτερολεπτα και οχι απο το gallery η το application της καμερας. Εμενα μου δουλευει τωρα κανονικα οπως και να το ανοιξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Μετά απο root, Leedroid latest κλπ, νιώθω ότι το τηλέφωνο κάνει καθυστερήσεις παντού. Στο να ανοίξει τις ιστοσελίδες, το market, να παίξει ένα video στο youtube, να ρολάρει στα μενού, παντού. Πριν πέταγε παντού. Εδώ και μισή ώρα μου "σέρνεται" σε σχέση με πριν. Θα βάλω την εργοστασιακή rom να δω μήπως έιναι ιδέα μου αλλά είμαι προβληματισμένος. Αν υπάρχει κανείς που μπορεί να με διαφωτίσει, θα το εκτιμούσα ! Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 εμενα με lee παει γριγορα δεν κολαει η μπαταρια πεφτει γρηγορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) Μόλις άρχισε να πετάει φωτιές σε όποια εφαρμογή έχω ξαναανοίξει. Μήπως κάνει πολύ επιθετικό kill ; Δε μπορώ να καταλάβω. Αλλού πάει 2x αλλού 2/ . Η μπαταρία είναι απλά αναλώσιμη παντού ! + Αν φλασάρουμε την official rom, τότε το radio το σωστό είναι μέσα ή πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο ; Επηρεάζει μόνο τη gsm κεραία αυτό ή και τα bluetooth, wifi, gps ; Edited February 28, 2012 by zerow Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CONCEICAO Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 ρε παιδια να κανω μια ερωτηση σαν ασχετος!τσεκαρα τις ρυθμισεις που λεει εντοπισμος κιν τηλ και μετα πως κανω test οτι ειναι ok? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 @CONCEICAO http://www.htcsense.com μπες ε'δω και τσέκαρε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Παιδιά, με τόσο καιρό που έχετε χρησιμοποιήσει το EVO 3D, ποιές είναι οι απόψεις σας ? Θα το ξαναπαίρνατε ? Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CONCEICAO Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 να τσεκαρω τι?μπηκα στο σαιτ....εκανα λογκ ιν.....και μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykos Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Γεια σας παιδια. Να ρωτησω κατι...Πως μπορει καποιος να περασει στο EVO 3D που δεν ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα την ελληνικη ROM ?. Κοιταξα στο κατω λινκ του shooter αλλα δεν υπαρχει. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1208485&page=17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CONCEICAO Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 πηρα την HTC και μου ειπαν οτι η υπηρεσια πλεον δεν υπαρχει και μονο απο το android market μπορω να κατεβ καποια εφαρμογη παρομοια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Παιδιά, με τόσο καιρό που έχετε χρησιμοποιήσει το EVO 3D, ποιές είναι οι απόψεις σας ? Θα το ξαναπαίρνατε ? Aπίστευτο τηλέφωνο, 2ό πίσω μόνο απο το GS2, απίστευτα τραγική μπαταρία. Αξίζει 100% αν του πάρεις την έξτρα μπαταρία της mugen με τα 3500mah αλλά μετά φτάνεις τη τιμή του γαλαξία οπότε τίθεται ένα ζήτημα. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Παιδιά, με τόσο καιρό που έχετε χρησιμοποιήσει το EVO 3D, ποιές είναι οι απόψεις σας ? Θα το ξαναπαίρνατε ? αν σκεφτείς α) την τιμή που είναι χώμα σχετικά με όταν κυκλοφόρησε.. β) ότι η htc λέει ότι θα το υποστηρίξει για ice cream sandwitch ναι θα το ξανάπαιρνα.. :) το θέμα της μπαταρίας, απλά θα πρέπει να το αποδεχτείς.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 πηρα την HTC και μου ειπαν οτι η υπηρεσια πλεον δεν υπαρχει και μονο απο το android market μπορω να κατεβ καποια εφαρμογη παρομοια..... τελευταία φορά το τσέκαρα το σεπτέμβριο και ήταν οκ. τωρα μπαίνω κανονικά, ψαχνω τη συσκευή αλλά στο χάρτη δε δείχνει κάτι. δε ξέρω αν φταίει η custom rom (ics) που φοράω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos206 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 ρε παιδιά πως θα κάνω το τηλέφωνο όταν είναι απενεργοποιημένο τελείως να χτυπά το ξυπνητήρι ? έβαλα το ξυπνητήρι έκλεισα τιν συσκευή αλλά το πρωί δε χτύπησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknith Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 ρε παιδιά πως θα κάνω το τηλέφωνο όταν είναι απενεργοποιημένο τελείως να χτυπά το ξυπνητήρι ? έβαλα το ξυπνητήρι έκλεισα τιν συσκευή αλλά το πρωί δε χτύπησε. και εγω αυτο ψαχνω.δεν εχω βρει κατι.το βαζω σε λειτουργια αεροπλανου.αλα με ενδιαφερει και μενα να χτυπαει οταν ειναι τελειως κλειστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 και εγω αυτο ψαχνω.δεν εχω βρει κατι.το βαζω σε λειτουργια αεροπλανου.αλα με ενδιαφερει και μενα να χτυπαει οταν ειναι τελειως κλειστο. Δεν γινεται σε καμια android συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Τελικά το HTC πήρα οπότε καλώς σας βρήκα!!! :) Την μπαταρία 3500mAh που μπορώ να τη βρώ ? Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrostz Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Όσοι λέτε για το 3D video, οκ οι περισσότεροι μας δεν το πήραμε για να βλέπουμε ταινίες 3D. ...ΑΛΛΑ... ψες είδα την οσκαράτη ταινία στο κινητό από τον sickflix, ένα torrent search είναι αρκετό.... Κοκκάλωσα, είναι τέλειο. Δεν είναι σινεμά, αλλά είναι τζάμπα και πολύ πολύ καλό! Στη 1 ώρα έκανα 1 διάλειμμα επειδή ήταν λίγο κουραστικό! Σε όσους το έδειξα σήμερα έπαθαν πλάκα! Είχα ξαναβάλει 1 ταινία αλλά δεν ήταν τόσο καλό το 3D. Υ.Γ. όσο για την υπόθεση της ταινίας, για τα μπάζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Δεν έχω δει την συγκεκριμένη , αλλά το avatar σκίζει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 ρε παιδιά με την μαμά ρομ τι έκδοση sense έχουμε 3.0 or 3.5 Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Τελικά το HTC πήρα οπότε καλώς σας βρήκα!!! :) Την μπαταρία 3500mAh που μπορώ να τη βρώ ? Καλώς ήλθες στην παρέα. Η μπαταρία που λέει ο φίλος είναι μεγαλύτερη από την original, θέλει έξτρα καπάκι και κάνει το τηλέφωνο τουβλάκι. Δες πρώτα με την χρήση που κάνεις, πόσο σου κρατάει αυτή που έχει και βλέπεις μετά... ρε παιδιά με την μαμά ρομ τι έκδοση sense έχουμε 3.0 or 3.5 Sense 3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Το 3D παιδιά ότι και να λέμε είναι τέλειο στο κινητό!! Αρκεί να είναι καλής ανάλυσης το βίντεο. Υπάρχουν πολλά που σε κουράζουν ή σε ζαλίζουν και δεν μπορείς να τα δεις. Το avatar όμως, πχ που το έχω σε καλή ποιότητα είναι κάτι παραπάνω από απίστευτο να το παρακολουθείς σε οθόνη κινητού τρισδιάστατο!! Όλοι μένουν με ανοιχτό το στόμα όταν το δείχνω.... Το ίδιο ισχύει και για τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βγάζει το κινητό. Έχω κάνει φοβερές λήψεις, και άλλες που απλά δεν βλέπονται... Όσο για τη μπαταρία που ρωτάει ο φίλος, εγώ την κέρδισα κι έτσι δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο που θα τη βρεις... Αλλά, μπορώ να πω σε όσους ενδιαφέρονται, ότι αν δεν σας ενοχλεί το μέγεθος, η αυτονομία θα σας λύσει τα χέρια πραγματικά!! Από τη στιγμή που τη συνήθισα στο μάτι και το χέρι, δεν την έχω ξαναβγάλει κι έχω βρει την ησυχία μου.. :) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts