Jump to content

spykos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spykos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

spykos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Eγω παντως εκανα format στο G3 μεσα απο CM13 σε καινουρια 64GB Kingston και μου την εκανε FAT32. Τα Windows by default κανουν exFAT (απο 64GB και πανω) αλλα υπαρχουν προγραμματακια που κανουν force σε FAT32.
  2. αν θελει καποιος το δικο μου γερμανικο ασπρο 32αρι που ειναι ακομα σε εγγυηση ας μου στειλει πμ
  3. Καλη χρονια με υγεια σε ολους Εχει δοκιμασει κανεις το Spirit FM η καποια αλλη εφαρμογη για FM Radio στην LiquidSmooth που να παιζει ?
  4. Σωστος. Μηπως τελικα να ξανακοιταξω το S4 που ειναι unlocked o bootloader για να ξεμπερδευω. Θα χασω το FM Radio αλλα θα κερδισω SD και βλεπω να χει και καλυτερο support σε unofficial roms (χανοντας το knox βεβαια). Διαβαζω και για προβληματα με το σημα στο G2, κιτρινιαρισμενες οθονες, τριξηματα στο πισω μερος.
  5. Απο οτι εχο διαβασει ο bootloader sto 9505 ειναι unlocked ακομα και αν το κινητο ερχεται με 4.4.2 η κανω λαθος ? Μονο στα αμερικανικα S4 ειναι locked. Οποτε αν το κανω root μπορω να περασω στο κινητο οτι recovery/rom/kernel θελω χωρις να χρειαζεται loki (χανοντας το knox φυσικα).
  6. Το πανω αναφερεται στον JB Bootloader που βαζει το autorec ? Μπορει να αποφυγει καποιος το donwgrade σε JB Bootloader απο τη στιγμη που βγηκε TWRP bumped η ακομα δεν υπαρχouν bumped roms ? Η CM11 απο οτι ειδα ειναι loki based.
  7. Σιγουρα γιατι σε ξενα forums διαβαζω οτι χρειαζεται downgrade του modem ? Κατι ακομα,...το autorec θα μου κανει downgrade του bootloader se JB 4.3 o οποιος ειναι unlocked, σωστα ? Θα μπορω να μετα να βαλω οτι kernel θελω ?
  8. Επειδη σκεφτομαι να το αγορασω το κινητο (μπορει και να παω στο LG G2 βεβαια!) ξερει καποιος να απαντησει εαν το knox tha γινει 1 οταν περασω cyanogen 11. Απο οτι εχω καταλαβει το ποιο πιθανo ειναι το κινητο να εχει 4.4.2 με κλειδωμενο bootloader οποτε θα πρεπει να χρησιμοποιησω το cf-auto-root, μετα recovery και μετα cyanogen.
  9. Καλησπερα και απο μενα. Για να περασει καποιος CM11 official η Liquid 3.2 πρεπει να γινει downgrade το modem ?
  10. Πάντως είναι λίγο περίεργο πού στην Ελλάδα βρίσκεις S4 στα 415 και στην Γερμανία το φθηνότερο από Geizhals αρχίζει από 445 και στην Αγγλία γύρω στα 500!
  11. Κατανοητό. Αρα αν δεν θέλει κάποιος αναβαθμίσεις μέσω OTA η Kies δεν θα χει πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα θα ναι στην περίπτωση που ανέφερε ο m7ixalis και το μαμισιο είναι multi-csc και η αλλαγή firmware μέσω Odin σου χαλάσει το αρχικό csc.
  12. Nομιζα οτι το Odin ειναι κατι σαν forced firmware upgrade. Δεν ειχα καταλαβει οτι κοιταει και το csc. Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αλλαγη στο csc χωρις root ?
  13. Σωστα ωστε να παιρνει τα OTA updates τοu new firmware. οκ so αλλαζει το csc. Δεν μπορω μετα παλι με Odin να ξαναβαλω το αρχικο branded/unbranded firmware που θα επαναφερει και το αρχικο csc ?
  14. Όπα τώρα μαλιστα...και εγώ που νόμιζα ότι θα ξεμπέρδευα εύκολα. 1. Δεν γίνεται αλλαγή σε firmware άλλης χώρας με το Kies ? 2. Η αλλαγή σε firmware άλλης χώρας αλλάζει και το csc ? Αν η απάντηση είναι ναι τότε από τη στιγμή πού δεν μπορούμε να αλλάξουμε το csc λόγω root δεν έχει νόημα.
  15. χωρίς να χάσω την εγγύηση και χωρίς να αλλαχτεί το Knox warranty counter ? (σε αυτο το thread ηταν ξεκαθαρο οτι το downgrade σε 4.2 δεν γινεται)
×
×
  • Create New...