kabalos_1971 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 θα δωθει ice cream sandwich? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknith Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) Nαι. Από το κινητό κατέβασα. Φαντάζομαι όμως ότι ακόμα και από τον υπολογιστή να κατεβάσεις και μετά να το περάσεις στο κινητό με το καλώδιο δεν θα υπάρχει πρόβλημα. το tubemate δεν μπορω να το βρω στο market.κατεβασα στον υπολογιστη ενα 3d video απο youtube το περασα με bluetooth στο κινητο και δεν επαιζε.ηθελε μετατροπη.και φυσικα με την μετατροπη γινοταν 2d. Edited January 4, 2012 by niknith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmen2007 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Καλησπέρα παιδιά!!! Ειμαι και εγω απο σήμερα ένας ευτυχής κάτοχος του συγκεκριμενου κινητου. To πηρα απο το expansys και αφου το ανοιξα και το εψαξα λιγο είδα οτι σε ορισμενες 3d εικονες στο κατω μερος εχει καποιες μαυρες γραμμες. Συγκεκριμένα στου σκυλου την εικονα (μια που θυμαμαι). Επισης θα ηθελα να ρωτησω, πως ενεργοποιουμε τους 160 χαρακτηρες στα SMS; Εχει κανονικα ενσωματωμενο ελληνικο πληκτρολογιο, αλλα μολις παω να γραψω μου αλλαζει τους χαρακτηρες σε 70.... Ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 θα δωθει ice cream sandwich? Ναι θα δωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknith Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Καλησπέρα παιδιά!!! Ειμαι και εγω απο σήμερα ένας ευτυχής κάτοχος του συγκεκριμενου κινητου. To πηρα απο το expansys και αφου το ανοιξα και το εψαξα λιγο είδα οτι σε ορισμενες 3d εικονες στο κατω μερος εχει καποιες μαυρες γραμμες. Συγκεκριμένα στου σκυλου την εικονα (μια που θυμαμαι). Επισης θα ηθελα να ρωτησω, πως ενεργοποιουμε τους 160 χαρακτηρες στα SMS; Εχει κανονικα ενσωματωμενο ελληνικο πληκτρολογιο, αλλα μολις παω να γραψω μου αλλαζει τους χαρακτηρες σε 70.... Ευχαριστω εκ των προτερων... κανε επανεκινηση και οι μαυρες γραμμες θα φυφουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Επισης θα ηθελα να ρωτησω, πως ενεργοποιουμε τους 160 χαρακτηρες στα SMS; Εχει κανονικα ενσωματωμενο ελληνικο πληκτρολογιο, αλλα μολις παω να γραψω μου αλλαζει τους χαρακτηρες σε 70.... Ευχαριστω εκ των προτερων... Σου παραθέτω κομμάτι από το FAQ και tips για τα Android κινητά της HTC που υπάρχει στο forum. -Πως στέλνω μηνύματα στα ελληνικά με 160 χαρακτήρες? Κατ΄αρχήν πρέπει να απενεργοποιήσουμε την πρόβλεψη, οπότε πάμε: menu->Ρυθμίσεις-> Γλώσσα και πληκτρολόγιο-> Touch Input-> Εισαγωγή κειμένου και ξετικάρουμε το Πρόβλεψη. Μετά πάμε στα Μηνύματα-> menu-> Ρυθμίσεις, βρίσκουμε την κατηγορία Ρυθμίσεις SMS και στο Ελληνική κωδικοποίηση, επιλέγουμε Κωδικοποίηση 7 bit. το tubemate δεν μπορω να το βρω στο market.κατεβασα στον υπολογιστη ενα 3d video απο youtube το περασα με bluetooth στο κινητο και δεν επαιζε.ηθελε μετατροπη.και φυσικα με την μετατροπη γινοταν 2d. To tubemate δεν υπάρχει στο market. Εγώ το κατέβασα από εδώ: http://devian7.iisweb.co.kr/download.jsp Την δουλειά του την κάνει μια χαρά μια φορά που το δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 θα δωθει ice cream sandwich? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319693 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Κατέβασα ένα 3d βίντεο με το tubemate και έπαιζε κανονικά στο κινητό. Χρησιμοποίησα κι εγώ το tubemate για πρώτη φορά και πραγματικά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!:D:D;) Τα κατεβάζει κανονικά 3D και σε πολύ καλή ποιότητα.:happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknith Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Χρησιμοποίησα κι εγώ το tubemate για πρώτη φορά και πραγματικά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!:D:D;) Τα κατεβάζει κανονικά 3D και σε πολύ καλή ποιότητα.:happy: ακριβως.ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmen2007 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια.. Παντως αυτο με τις μαυρες γραμμες στο κατω μερος της οθονης δεν μου λυθηκε μετα απο επανεκκινηση.. Μηπως ειναι hardwarικο το προβλημα; Παντως εμενα μου το εμφανιζει μονο σε μερικες φωτο.. Σε αυτες που τραβαω ειναι κανονικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknith Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια.. Παντως αυτο με τις μαυρες γραμμες στο κατω μερος της οθονης δεν μου λυθηκε μετα απο επανεκκινηση.. Μηπως ειναι hardwarικο το προβλημα; Παντως εμενα μου το εμφανιζει μονο σε μερικες φωτο.. Σε αυτες που τραβαω ειναι κανονικες. εμενα αραια και που μου το εμφανιζει και μετα απο επανεκινηση δεν φαινονται.δεν ξερω κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmen2007 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Τελικα ειμαι ατυχος.. Μετα απο δυο επανεκκινησεις διορθωθηκε το προβλημα με τις γραμμες.. Αλλα δεν προλαβα να το χαρω, μιας και ανακαλυψα δυο κολλημενα pixels...:cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 καλημερα! να ρωτησω ως νεος χρηστης.για συνδεση με υπολογιστη πρεπει απαραιτητα να υπαρχει καρτα SD? δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την εσωτερικη του? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 χαιρετω τους κατοχους evo 3d. το κινητο εχει βγει σε προσφορα απο το πλαισιο στα 349. θεωρειτε πως αξιζει σαν αγορα? ποια ειναι το μειονεκτηματα του ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 χαιρετω τους κατοχους evo 3d. το κινητο εχει βγει σε προσφορα απο το πλαισιο στα 349. θεωρειτε πως αξιζει σαν αγορα? ποια ειναι το μειονεκτηματα του ? Mια χαρά συσκευή είναι και δεν νομίζω ότι υστερεί σε κάτι. Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή και νομίζω ότι είναι ευκαιρία μεγάλη! Πάντως είδα στο πλαίσιο ότι γράφουν για 1080 video. Δεν ισχύει αυτό. Μέχρι 720 τραβάει η κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Κι εγώ το σκέφτομαι σε αυτή την τιμή αλλά σκέφτομαι επίσης τι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες και προβληματίζομαι, και τα 350 δύσκολα βγαίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Δεν το έχω πια δυστυχώς (οικονομικοί λόγοι, έχει μείνει το avatar ε; ) και τα 350 με δυσκολία θα τα βρώ αλλά με τρώει σαν τιμή. Ίσως περιμένω να είμαι πιο άνετος οικονομικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Δεν το έχω πια δυστυχώς (οικονομικοί λόγοι, έχει μείνει το avatar ε; ) και τα 350 με δυσκολία θα τα βρώ αλλά με τρώει σαν τιμή. Ίσως περιμένω να είμαι πιο άνετος οικονομικά φιλε μου ειμαι σιγουρος οτι το πολυ σε ενα μηνα θα υπαρχουν πολλα μεταχειρισμενα σχεδον του κουτιου κατω απο 300 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Για εμένα αναφέρεσαι ε ; :p Ε ναι..για αυτό πρέπει τελικά ή να αγοράζεις κινητό κάθε 6 μήνες (με την προϋπόθεση να το πουλάς το προηγούμενο) ή να περιμένεις για αλλαγή τουλάχιστον 1,5 χρόνο. Βέβαια δεν φταίνε οι εταιρίες σε αυτό αλλά εμείς οι καταναλωτές. Τώρα βέβαια αλλάζουν τα πράγματα και θα δούμε τι κινητά θα αγοράζουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Πάντως με την προσφορά του πλαισίου έριξαν κι άλλοι την τιμή στο skoutz, ακόμα κι εδώ έγινε αφορμή να κινηθεί το θέμα. Από τις υπάρχουσες προσφορές νομίζω είναι η καλύτερη. Υπάρχει ακόμα άραγε; Γιατί το site του παλισίου μπορεί να λέει άμεσα διαθέσιμο αλλά στην πραγματικότητα να μην υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Πάντως κάτι που μπορεί να είναι άξιο αναφοράς είναι το εξής: Είναι εμφανής και αξιοποιησημη η ύπαρξη μνήμης ραμ 1024; Διαφοροποιείται σε σχέση με τα 768 του sensation ; Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Κατακόρυφη η πτώση της τιμής του έτσι???Πήγε ακριβώς στα επίπεδα του έτερου 3D,αυτού της LG...;) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Καλησπέρα στους κατόχους του Evo 3D!! Με την προσφορά του Πλαισίου είμαι και εγώ πολύ κοντά στο να το αγοράσω... Σήμερα πήγα και το είδα από κοντά και μου άρεσε πάρα πολύ. Και από ποιότητα κατασκευής αλλά και το Sense 3.0 της HTC. Η απορία μου είναι η εξής λοιπόν. Έχοντας δει από κοντά και το 3d της LG μπορώ να πω πως το HTC με έκανε να αισθάνομαι πως δεν είναι 3D. Μήπως λοιπόν υπάρχει επιλογή αλλαγής της προβολής της οθόνης από 3D σε 2D και ήταν απλά γυρισμένο?? Αν είναι πολύ άσχετο αυτό που ρωτάω συγχωρέστε με, αλλά αυτή την εντύπωση πήρα. Σαν να έβλεπα 2D... Επίσης, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο συγκρητικό του κινητού με το Sensation και το SGII έτσι ώστε να δω που βρίσκεται στο περίπου συγκρητικά με αυτά τα 2? Τέλος, η φωτογραφική του φαντάζομαι τραβάει και 2D φωτό, έτσι? Η ποιότητά τους πώς είναι? Πχ εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ οι φωτό που είναι από το Samsung Nexus S της κοπελιάς μου που έχει και αυτό 5MP. Είναι κοντά σε απόδοση?? Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!! Παράθεση ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Στο πλαίσιο υπάρχει κανονικά διαθέσιμο. Πηγα σήμερα για να το αγοράσει η κοπέλα μου. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και για 350 το τηλέφωνο είναι value for money. Όσο για το 2d/3d υπάρχει ένα switch στα δεξιά που κάνει την αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Το πήρα και εγώ σήμερα από Πλαίσιο Αλίμου. Είχε αρκετά κομμάτια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts