Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέβασε απο το μάρκετ το SGS kernel flasher. δε θες τιποτα άλλο.

EDIT: υπάρχει και σχετικό θέμα στο φόρουμ

Ευχαριστώ, το βρήκα. Αν ξέρεις, θα ήθελα απάντηση και στη δεύτερη ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί στο πως ακριβώς επεμβαίνει ο semaphore στο file system του κινητού

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ, το βρήκα. Αν ξέρεις, θα ήθελα απάντηση και στη δεύτερη ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί στο πως ακριβώς επεμβαίνει ο semaphore στο file system του κινητού

Δεν κάνει τίποτα. Το file system σου τώρα είναι RFS και θα παραμέινει RFS.

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Καλημέρα, έβαλα πρόσφατα την JVU και προσπαθώ να μετακινήσω κάποιες από τις εφαρμογές στην κάρτα SD αλλά μου βγάζει μήνυμα "Αποτυχία μετακίνησης εφαρμογής. Ανεπαρκής μνήμη". Όταν είχα την BUJVA δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ξέρει κανείς πως μπορεί να διορθωθεί αυτό?

Καλημέρα, έβαλα πρόσφατα την JVU και προσπαθώ να μετακινήσω κάποιες από τις εφαρμογές στην κάρτα SD αλλά μου βγάζει μήνυμα "Αποτυχία μετακίνησης εφαρμογής. Ανεπαρκής μνήμη". Όταν είχα την BUJVA δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ξέρει κανείς πως μπορεί να διορθωθεί αυτό?

Δεν το'χω ξαναδει αυτό, ίσως όμως φταίει η έλλειψη εμπειρίας στην ανούσια μετακίνηση. Γιατί θέλεις να μετακινήσεις εφαρμογές στην SD?

Δε χρειάζεται. Δεν έχεις το HTC Desire, το SGS έχει άφθονο χώρο, και μάλιστα οι εφαρμογές ανταποκρίνονται καλύτερα όταν είναι στο τηλέφωνο.

- Alex

Δεν το'χω ξαναδει αυτό, ίσως όμως φταίει η έλλειψη εμπειρίας στην ανούσια μετακίνηση. Γιατί θέλεις να μετακινήσεις εφαρμογές στην SD?

Δε χρειάζεται. Δεν έχεις το HTC Desire, το SGS έχει άφθονο χώρο, και μάλιστα οι εφαρμογές ανταποκρίνονται καλύτερα όταν είναι στο τηλέφωνο.

Πρέπει να μετακινήσω το angry birds και το google earth τα οποία αρνούνται να δουλέψουν από το τηλέφωνο. Να πω ότι κάνω επαναφορά από το mybackup. Δεν νομίζω ότι θέλει πολύ εμπειρία να μεταφέρεις μια εφαρμογή!

a)παιδια κοιταξτε τι βρηκα...

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?730974-ROM-2.3.5-KJ3-Rarity-ROM-PFGPS-TWEAKS-MODS-THEMES-BATTERY_LIFE-v4.1GT-29.11.2011&highlight=GO+Launcher

επισης την hybrid : http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?723595-Samsung-Galaxy-S-I9000-HYBRID-ROM-5.0-I9000XXJVT

αν δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιo samsung μια custom rom Mπορω να προσθεσω ετσι?

σε αυτο το website που ασχολουμαι καιρο εχει αρκετα πραγματακια !θελω τι γνωμη σας για αυτες τις rom

b) Χρησιμοποιω τον go launcher ex στο τηλεφωνο μου...αυτα τα προγραματακια δινουν ταχυτητα ή φορτωνουν περισσοτερη μνημη και δημιουργουν καθυστερηση;

Edited by apsogos

Προσωπική μου άποψη για την hydrid χωρίς να την έχω δοκιμάσει αλλά από αυτά που βλέπω στο φόρουμ είναι η εξής: δε θα την έβαζα γιατί βλέπω πολύ σαβούρα από εφαρμογές τις οποίες μπορείς να τις βάλεις σε οποιαδήποτε ρομ. Οπότε το να βγάζουν μία ρομ να την λένε custom και να έχει λίγα μοντάκια και μπόλικες εφαρμογές που βρίσκεις στο μάρκετ δεν υπάρχει λόγος να την βάλεις. Η άλλη που δίνεις η Rality δε μπορώ να πω, καλούτσικη φαίνεται αλλά είμαι 99,9% σίγουρος ότι είναι για το S2.

Το πληκτρολόγιο samsung κανονικά θα δουλέψει σε μία ρομ όπως είναι η hydrid γιατί στην ουσία είναι JVT (stock) αλλά δε θα δουλέψει σε ρομς τύπου cyanogen, MIUI κλπ γιατί κάτι τέτοιες ρομ δεν παίρνουν καμία εφαρμογή της samsung.

O go launcher ex δεν μπορείς να πεις ότι καθυστερεί ιδιαίτερα το τηλέφωνο. Εννοείτε ότι όσο πιο εφετζίδικα είναι τόσο περισσότερη μνήμη τρώνε (άρα δεν είναι καλό για τις επειδόσεις). Πάρε παράδειγμα το SPB. Οι περισσότεροι μόνο προβλήματα έχουν. (Αν έχουν το Θεό τους κιόλας που το πουλάνε 10 ευρώ! :blink:)

Edited by nikospot

οκ καταννοητα....

αλλα ακομα πληρως δεν εχω καταλαβει ρε παιδια αυτες οι γνωστες custom rom τι διαφορα εχουν απο την στοκ.πχ διαφορα στο ματι; εχουν πχ εικονες ,custom batteries κτλ ,εχουν λιγοτερα πραγματα φορτωμενα πανω; τι προσφερουν δηλαδη στον χρηστη;ταχυτητα τι; και μιλαω αποδεδειγμενα τι προσφερουν εκτος οτι πολλεσ που εχω διαβασει υστερουν...φτιαχνουν τα προβληματα τους (τις ελλειψεις τους με updates)

Πρέπει να μετακινήσω το angry birds και το google earth τα οποία αρνούνται να δουλέψουν από το τηλέφωνο. Να πω ότι κάνω επαναφορά από το mybackup. Δεν νομίζω ότι θέλει πολύ εμπειρία να μεταφέρεις μια εφαρμογή!

Εγώ πάντως έχω ΟΛΕΣ μου τις εφαρμογές στο τηλέφωνο, που συμπεριλαμβάνουν angry birds και google earth. Δεν ξέρω γιατί δε σου δουλεύουν από το τηλέφωνο, και δεν υπάρχει καμία λογική ότι θα δουλέψουν από την κάρτα. Kατά πάσα πιθανότητα δεν έχουν εγκατασταθεί σωστά. Αν κάνεις uninstall/reinstall, μάλλον θα δουλέψουν.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Πέρασα τον semaphore με sgs kernel flasher. Η διαφορά από τον cf-root σε πρώτη επαφή είναι τεράστια. Το τηλέφωνο φαίνεται να είναι 2 φορές πιό γρήγορο. Ελπίζω να παραμείνει έτσι, πάντως έμεινα εντυπωσιασμένος από την αλλαγή
Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Πέρασα τον semaphore με sgs kernel flasher. Η διαφορά από τον cf-root σε πρώτη επαφή είναι τεράστια. Το τηλέφωνο φαίνεται να είναι 2 φορές πιό γρήγορο. Ελπίζω να παραμείνει έτσι, πάντως έμεινα εντυπωσιασμένος από την αλλαγή

σημερα περασα τον kernel tornado και τον speedmod με την εργοστασιακη rom 2.3.5 ο semaphore ειναι ανωτερος

Παιδιά μόλις πέρασα το MarketEnabler,χρειάζεται να επιλέξω κάποιες ρυθμίσεις απο τις τρείς καρτέλες που δίνει η εφαρμογή,για να μπορώ να κατεβάσω τις επι πληρωμή εφαρηογές?

p.s.fuguroot I9000XWJVN

Εφαρμογές επί πληρωμή μπορούσες να κατεβάσεις και χωρίς το MarketEnabler. Το MarketEnabler είναι περισσότερο για να αναβαθμίζεις εφαρμογές (όπως το Google Maps) που δεν είναι διαθέσιμες για την Ελλάδα (μη με ρωτήσεις γιατί).

Γενικά πας στο "Settings List" και πατάς παρατεταμένα πάνω σε έναν πάροχο και μόλις σου ανοίξει μία λίστα πατάς "fake this provider now".

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Απ' ότι ξέρω δεν γίνεται με τον TW Launcher. Θα πρέπει να βάλεις κάποιον άλλο Launcher που να το υποστηρίζει ή κάποια εφαρμογή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

για να αντικαταστησω το Modem φλασαρω μονο το phone.tar ετσι; (Εχω την ginger 2.3.5 μπορω να φλασαρω οποιο modem θελω για gingerbread ασχετος εκδοσης ναι;)

Φλασαρεις το μοντεμ στο phone η στο pda χωρις repartition και χωρίς f.reset time.

Περνάς οτι μοντεμ θέλεις και επίσης δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στο range του wifi.

Αν τα βάλεις όλα μπορεί να βρεις καποιο με μισο μέτρο παραπάνω range :p.

σημερα περασα τον kernel tornado και τον speedmod με την εργοστασιακη rom 2.3.5 ο semaphore ειναι ανωτερος

Τον προτείνεις ανεπιφύλακτα δηλαδή; αξίζει;

Έχεις δοκιμάσει και κανέναν άλλο κερνελ για να μου πεις εντυπώσεις; δεν το έχω ψάξει καθόλου το θεμα κερνελ γιαυτό με ενδιαφέρουν γνωμες :)

(σε πειράζω :lol::lol::lol:! Φιλικά πάντα :) )

Συμφωνώ πάντως πως ο semaphore είναι ο καλύτερος κερνελ που κυκλοφορεί στο XDA ;)

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Edited by nikos523

Για την ρομ που έχεις ναι είναι ο καλύτερος και με διαφορά από τους άλλους! Με του damian δεν μπορείς να τον συγκρίνεις γιατί είναι βασισμένος περισσότερο στην δικιά του ρομ (την tornado)η οποία βέβαια βασίζεται στην jvt. Οπότε αν δεν έχεις ακολουθήσει τις οδηγίες εγκατάστασης που σου δίνει στο site του και αν δεν έχεις δοκιμάσει την tornado δεν μπορείς να έχεις ακριβή εικόνα! Φιλικα και εγώ πάντα! ;-)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Και αν τις συγκρίσεις τις έκανες με quadrant δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο ;)

Και αν τις συγκρίσεις τις έκανες με quadrant δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο ;)

Γιατί βγάζει το quadrant παραπάνω με κάποιον άλλο κερνελ;

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

για την stock Μιλησα (την 2.3.5) και οχι δεν το λεω μονο απο quadrant που εγω και εχω και το Quadrant advanced και το antutu benchmark...μιλαω απο θεμα αισθησης και αντιληψης μου γενικοτερα, Ο semaphore ειναι ο kernel που δουλευει πιο σωστα.

ναι φιλε Xenon με αλλη rom δεν εχω δουλεψει οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη!

nikos με ποιον κερνελ και τι συχνοτητα o.c εχεις παρει τετοιο ποσοστο?

Το δικό μου μοντάκι εννοεί για το crt off... είναι 2-3 ποστ παραπάνω απ'αυτό που είδες. Το περνάς μέσω cwm recovery, απλά το αντιγράφεις στην sd το ζιπάκι χύμα, και μετά το διαλέγεις και το εγκαθιστάς από το cwm recovery. (install zip from sdcard - choose zip)

Kαλο μηνα!:)

περασα το μοντακι ...Moυ αλλαξε την μπαταρια απο κανονικη με ποσοστο...πως μπορω να αλλαξω χρωμα - στυλ μπαταριας;και επισης να αλλαξω και τα αλλα εικονιδιακια πχ wireless - bluetooth κτλ

Υ.Γ.

Ζητω συγνωμη απο την διαχειριση για τα πολλαπλα μου μηνυματα!θα ειμαι πιο προσεχτικος στα Post μου.

να ειστε ολοι καλα

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Παιδιά θέλω να βάλω την DarkyROM v10.2.2 Final στην έκδοση χωρίς το TouchWiz 4 που είναι και πιο stable.

Διαβάζοντας εδώ βλέπω οτι βασίζεται στην έκδοση XXJVQ (2.3.4) ενώ στο κινητό μου έχω την JVU (2.3.5) με semaphore 1.9.0.

Πως την περνάμε; Πρέπει πρώτα να φλασάρω την stock 2.3.4 και μετά πάνω σε αυτή να φλασάρω αυτή του Darky ή φλασάρω απευθείας του Darky πάνω στη 2.3.5;

Επίσης πιος είναι πιο εύκολος τρόπος να φλασάρω; Μέσω odin ή μέσω CWM; (σε CWM δεν έχω ξαναφλασάρει, υπάρχει κάποιος οδηγός;).

Αν περάσω την Darky θα έχω ελληνικά ή θέλει να τα περάσω ξεχωριστά;

Επίσης ποια είναι καλύτερη η tornado ή του Darky σε θέμα σταθερότητας,ταχύτητας ; (Υπάρχει κανένα video να δω πως είναι η tornado; )

Edited by tarantules

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Apsoge με overclock μονο δε θα δεις με τιποτα τετοια νουμερα. Το ext2 ειναι που εκτοξευει τo quadrant απο 1500 σε 3000+ :p (χωρις overclock)

tarantules η τορναντο ειναι ιδια με την jvt σε εμφανιση και χωρις καμια εφαρμογη. Εχει μονο οτι χρειαζεται για να bootarei το κινητο :p

Νικο εγω πανω απο 4160 δεν φτανω, πως το κανεις? Και εχω και μια αλλη ερωτησουλα. Εβαλα κατι fonts στον φακελο αλλα μονο την default font μου επιλεγει στις ρυθμισεις, τις αλλες δεν τις εμφανιζει καν. Μηπως λειπει καποια εφαρμογη ή δεν παιζει ρολο αυτο?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Παιδιά θέλω να βάλω την DarkyROM v10.2.2 Final στην έκδοση χωρίς το TouchWiz 4 που είναι και πιο stable.

Διαβάζοντας εδώ βλέπω οτι βασίζεται στην έκδοση XXJVQ (2.3.4) ενώ στο κινητό μου έχω την JVU (2.3.5) με semaphore 1.9.0.

Πως την περνάμε; Πρέπει πρώτα να φλασάρω την stock 2.3.4 και μετά πάνω σε αυτή να φλασάρω αυτή του Darky ή φλασάρω απευθείας του Darky πάνω στη 2.3.5;

Επίσης πιος είναι πιο εύκολος τρόπος να φλασάρω; Μέσω odin ή μέσω CWM; (σε CWM δεν έχω ξαναφλασάρει, υπάρχει κάποιος οδηγός;).

Αν περάσω την Darky θα έχω ελληνικά ή θέλει να τα περάσω ξεχωριστά;

Επίσης ποια είναι καλύτερη η tornado ή του Darky σε θέμα σταθερότητας,ταχύτητας ; (Υπάρχει κανένα video να δω πως είναι η tornado; )

1) Να γυρίζεις σε 2.3.4 ενώ είσαι σε 2.3.5; Γιατί; Γνώμη μου, μην το κάνεις... Ο darky έχει παρατήσει το galaxy s εδώ και καιρό (η 10.2 έχει ημερομηνία 22/07/2011), ούτε υποστήριξη θα έχεις ούτε τίποτε...

Btw: Jvu με semaphore 1.9 είναι πολύ καλός συνδυασμός (αν οχι ο καλύτερος). Αν θέλεις απλά να βάλεις κάποιο θέμα (να αλλάξεις χρώματα εικονίδια κλπ) υπάρχουν πολλές custom rom βασισμένες σε JVT (και υπάρχουν και 1-2 βασισμένες σε JVU).

2) Έχει δυσκολίες στην εγκατάσταση η darky, οδηγίες εδώ:

http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/v10-2-final-what-are-you-waiting-for.4253/

Καλό κουράγιο!

3) το CWM είναι ότι πιο έυκολο, απλά περνάς ενα zip στην εσωτερική μνήμη του κινητού, μπάινεις σε recovery->install zip from sd card->choose zip from sdcard-> βρίσκεις το αρχείο zip και -> Yes- Install .......zip

Είναι τόσο απλό! Γιαυτό και όλες οι custom περνιούνται μέσω CWM, μεγαλύτερη ευκολία (και επίσης ασφάλεια αφού δεν πειράζει bootloaders)!

4) Ελληνικά πληκτρολόγια δεν ξέρω αν έχει (μενού έχει) αλλά αφού μπορείς να βάλεις αυτά που έχουμε εδώ στους οδηγούς του Αλέξανδρου (και μάλιστα με πολύ καλύτερο και νεότερο swype)

5) χίλιες φορές tornado...

περισσότερα στο site του damian (tornado εδώ)

Βασίλης!

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις