tarantules Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ορίστε η λίστα.Όσες εφαρμογες δεν γράφουν τί version είναι , είναι κατεβασμένες ως free από το market. Επίσης να σημειώσω οτι στο κινητό δεν έχω βάλει μέσα κάρτα SIM.(για τηλέφωνα με βολεύει το παλιό μου κινητό Κ750i) Το κινητό είναι καινούριο παιδιά.Αγορασμένο 28/10/2011 από mediamarkt Astro File Manager Pro v3.0203.apk Battery Monitor Widget Pro v1.9.5.apk CameraX 1.04.apk Convertor Pro v2.6.0.apk DU Meter v1.25.apk ezPDF Reader v1.6.0.1.apk FlightBoard v1.0.5.apk FlightTrack Pro v4.1.2 GPS Test Plus v1.16.apk jetVD v1.2.2.apk LiveATC v1.0.5.apk MX Video Player Pro v1.4a.apk My Trails Pro v1.220.apk Screenshot It v2.2.apk TheftAware v2.0.apk Hackers Keyboard GPS Aids Opera WiFi Analyzer Antennas Wol Wake on Lan Wan ES Explorer Barcode Scanner GR Caller ID TVme.gr Vodafone Cinema TuneIn Radio TuneWiki Elixir Tunein Radio Pro Blockme (game) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Στην προβολή μου βγάζει 4,5 ώρες με το wi-fi όχι πάντα ανοιχτό.Μόνο όταν μπαίνω σε καμιά ιστοσελίδα.Παιχνίδια δεν παίζω.Κάτι τρέχει με το κινητό και δεν μπορω να καταλάβω τί.Να σας κάνω μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που έχω βάλει μήπως βοηθάει; Έχω την εντύπωση πως αν κρατάει η μπαταρία 24 ώρες με 5 ώρες την οθόνη αναμμένη και λίγο απ' όλα τα άλλα είναι μια χαρά! Η μπαταρία σε μένα πέφτει 1% για κάθε ώρα σε αναμονή, 1% για 5 λεπτά με την οθόνη ανοιχτή, 1% για 2 λεπτά ομιλίας και τέλος άλλο 1% για 2 λεπτά χρήσης της CPU (στο περίπου όλα αυτά). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Έχω την εντύπωση πως αν κρατάει η μπαταρία 24 ώρες με 5 ώρες την οθόνη αναμμένη και λίγο απ' όλα τα άλλα είναι μια χαρά! Η μπαταρία σε μένα πέφτει 1% για κάθε ώρα σε αναμονή, 1% για 5 λεπτά με την οθόνη ανοιχτή, 1% για 2 λεπτά ομιλίας και τέλος άλλο 1% για 2 λεπτά χρήσης της CPU (στο περίπου όλα αυτά). Κάπως έτσι και σε μένα με εξαίρεση την αναμονή. Μου κατεβάζει περίπου 2-3% στο 10ωρο.. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Κατά τη γνώμη η διάρκεια της μπαταρίας είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Θα συμφωνήσω με τον φίλο Superuser ότι κι εγώ παρατήρησα καλύτερη διάρκεια με την 1.9.0 (και οι αλλαγές που έγιναν στην συγκεκριμένη έκδοση δικαιολογούν την αύξηση στη διάρκεια). Προσωπικά, πολύ σπάνια να μου κρατήσει η μπαταρία 2 ημέρες. Συνήθως φορτίζω κάθε μέρα. Αλλά σερφάρω συνέχεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Νομίζω ότι τα πιο βασικά στοιχεία κατανάλωσης είναι: 1) Οθόνη - καταναλώνει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας (φαίνεται άλλωστε και στα στατιστικά) 2) Χρήση της cpu από τις εφαρμογές. Π.χ. αυτή τη στιγμή είναι στη 1μέρα και 1ώρα. Απομένουν 18%. Έχω κατανάλωση από display 3h 32m, Internet 46m cpu usage. Ξεκίνησα από 93% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ορίστε η λίστα.Όσες εφαρμογες δεν γράφουν τί version είναι , είναι κατεβασμένες ως free από το market. Επίσης να σημειώσω οτι στο κινητό δεν έχω βάλει μέσα κάρτα SIM.(για τηλέφωνα με βολεύει το παλιό μου κινητό Κ750i) Το κινητό είναι καινούριο παιδιά.Αγορασμένο 28/10/2011 από mediamarkt Ώπα! Να υποθέσω πως έχεις το flight mode ενεργοποιημένο?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Τράβηξα ένα screenshot τα στατιστικά εαν βοηθάει. Σκέφτομαι μήπως έχω πέσει σε κλούβια μπαταρία.Μήπως να αγόραζα μια άλλη; ΟΧΙ δεν έχω βάλει flight mode Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Κάπως έτσι και σε μένα με εξαίρεση την αναμονή. Μου κατεβάζει περίπου 2-3% στο 10ωρο.. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Μόνο 2-3% το 10ωρο;:shock: Την "Λειτουργία δικτύου" την έχω στο αυτόματο. Αν την έχεις και εσύ στο αυτόματο θα τρελαθώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Προσωπικά, πολύ σπάνια να μου κρατήσει η μπαταρία 2 ημέρες. Συνήθως φορτίζω κάθε μέρα. Αλλά σερφάρω συνέχεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με 30 λεπτά σερφάρισμα μόνο δικιολογείται να μου φτάνει από 100% στο 46%; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Με 30 λεπτά σερφάρισμα μόνο δικιολογείται να μου φτάνει από 100% στο 46%; Σε καμία περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Τράβηξα ένα screenshot τα στατιστικά εαν βοηθάει. Σκέφτομαι μήπως έχω πέσει σε κλούβια μπαταρία.Μήπως να αγόραζα μια άλλη; ΟΧΙ δεν έχω βάλει flight mode Από τι στιγμή που δεν έχεις κάρτα sim μέσα να ενεργοποιήσεις την λειτουργία πτήσης. Σε ένα x8 χωρίς κάρτα sim νόμιζα πως είχε battery drain η custom rom που το είχα βάλει, ενώ με κάρτα sim η μπαταρία κρατάει μια χαρά! Οπότε σκέφτηκα πως ψάχνωντας για δίκτυο για κλήσεις SOS θα τρώει μάλλον αρκετή μπαταρία :blink: Μόνο 2-3% το 10ωρο;:shock: Την "Λειτουργία δικτύου" την έχω στο αυτόματο. Αν την έχεις και εσύ στο αυτόματο θα τρελαθώ! Εγώ με GSM μόνο και κλειστό data έχω κατανάλωση 3% περίπου σε 6-7 ώρες. (το βλέπω όταν ξυπνάω το πρωί :p) Edit: αν νομίζεις πως τελικά έχεις πέσει σε κλούβια μπαταρία η γενικώς σε προβληματική συσκευή, στείλτο σέρβις για έλεγχο. Νομίζω πως και η μπαταρία καλύπτεται από 6 μήνες εγγύηση! Edited November 27, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Από τι στιγμή που δεν έχεις κάρτα sim μέσα να ενεργοποιήσεις την λειτουργία πτήσης. Μα αν ενεργοποιήσω τη λειτουργία πτήσης δεν θα έχω wi-fi και κάθε φορά που θα θέλω να συνδεθώ θα πρέπει να απενεργοποιώ τη λειτουργία flight mode Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Μα αν ενεργοποιήσω τη λειτουργία πτήσης δεν θα έχω wi-fi και κάθε φορά που θα θέλω να συνδεθώ θα πρέπει να απενεργοποιώ τη λειτουργία flight mode wifi μια χαρά θα έχεις. Bluetooth δε θα έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Νομίζω ότι τα πιο βασικά στοιχεία κατανάλωσης είναι: 1) Οθόνη - καταναλώνει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας (φαίνεται άλλωστε και στα στατιστικά) 2) Χρήση της cpu από τις εφαρμογές. Συμφωνώ απόλυτα! Εγώ με GSM μόνο και κλειστό data έχω κατανάλωση 3% περίπου σε 6-7 ώρες. (το βλέπω όταν ξυπνάω το πρωί :p) Έτσι μάλιστα! Εγώ το έχω πάντα στο αυτόματο με τα data ενεργοποιημένα και μου καταναλώνει 1% κάθε ώρα σε αναμονή! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Αρχικά θα βάλω το semaphore 1.9.0 μπας και δω καμιά αλλαγή και μετά αν δεν δω θα πάρω καινούρα μπαταρία.Να το στείλω για service δεν το κάνω.Θα μου πουν οτι μια χαρά είναι το κινητό.Άσε που θα πάρει μέρες η όλη διαδικασία και δεν είμαι για τέτοια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Βάλε το SystemPanel ή κάτι ανάλογο και δες τί σου τρώει τη μπαταρία, αν είναι κάποια εφαρμογή. Αν δεν είναι, μάλλον η μπαταρία σου είναι προβληματική... συμβαίνει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Μόνο 2-3% το 10ωρο;:shock: Την "Λειτουργία δικτύου" την έχω στο αυτόματο. Αν την έχεις και εσύ στο αυτόματο θα τρελαθώ! Μόνο gsm έχω :) Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Βάλε το SystemPanel ή κάτι ανάλογο και δες τί σου τρώει τη μπαταρία, αν είναι κάποια εφαρμογή. Αν δεν είναι, μάλλον η μπαταρία σου είναι προβληματική... συμβαίνει. Έβαλα semaphore 1.9.0 και κατέβασα και το System Panel Lite.Όταν ξεφορτίσει τελείως το κινητό θα του σβήσω και τα battery stats να δούμε τι θα γίνει.Τελικά όσον αφορά το flight mode όταν δεν έχω μέσα την κάρτα SIM, που είναι καλύτερο να το έχω; στο on ή στο off; Εγώ το έβαλα στο on Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Έβαλα semaphore 1.9.0 και κατέβασα και το System Panel Lite.Όταν ξεφορτίσει τελείως το κινητό θα του σβήσω και τα battery stats να δούμε τι θα γίνει.Τελικά όσον αφορά το flight mode όταν δεν έχω μέσα την κάρτα SIM, που είναι καλύτερο να το έχω; στο on ή στο off; Εγώ το έβαλα στο on Εγώ σου λέω χωρίς κάρτα SIM ενεργοποίησε το, γιατί ακόμα και χωρίς SIM ψάχνει σήμα για κλήσεις ΣΟΣ από όλα τα δίκτυα. Και για κάποιο λόγο παρατήρησα όπως σου είπα τρελή κατανάλωση χωρίς κάρτα sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Εγώ σου λέω χωρίς κάρτα SIM ενεργοποίησε το, γιατί ακόμα και χωρίς SIM ψάχνει σήμα για κλήσεις ΣΟΣ από όλα τα δίκτυα. Και για κάποιο λόγο παρατήρησα όπως σου είπα τρελή κατανάλωση χωρίς κάρτα sim. Αν είναι έτσι τότε να του βάλω μια SIM που δεν χρησιμοποιώ μέσα να υπάρχει και να δω διαφορές.Με τη SIM μέσα θα βάλω το fligt mode στο on σωστά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Αν είναι έτσι τότε να του βάλω μια SIM που δεν χρησιμοποιώ μέσα να υπάρχει και να δω διαφορές.Με τη SIM μέσα θα βάλω το fligt mode στο on σωστά; χωρις την σιμ θα το βαλεις στο on Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Αν είναι έτσι τότε να του βάλω μια SIM που δεν χρησιμοποιώ μέσα να υπάρχει και να δω διαφορές.Με τη SIM μέσα θα βάλω το fligt mode στο on σωστά; Όχι μη βάλεις sim αν δε θες, απλά βάλε το flight mode στο on. Στο galaxy S δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι αλλά όπως είπα στο sony ericsson X8 για κάποιο λόγο η μπαταρία κατέβαινε πολύ γρήγορα χωρίς sim και χωρίς flight mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Έβαλα semaphore 1.9.0 και κατέβασα και το System Panel Lite.Όταν ξεφορτίσει τελείως το κινητό θα του σβήσω και τα battery stats να δούμε τι θα γίνει.Τελικά όσον αφορά το flight mode όταν δεν έχω μέσα την κάρτα SIM, που είναι καλύτερο να το έχω; στο on ή στο off; Εγώ το έβαλα στο on Θα έλεγα επίσης να αφήσεις το τηλέφωνο να κάνει 1-2 κύκλους πλήρους φόρτισης-αποφόρτισης για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ναι σόρρυ το σέρνω πάνω από τα γράμματα ν ι κ ο ς και μόλις αφήσω το δάχτυλο μου πετάει το παραθυράκι με τις λέξεις και πρώτη πρώτη Νίκος. Είναι μια χαρά το swype τότε :) Ναι, φαίνεται ότι δουλεύει κανονικά πια. Αν και η καινούρια έκδοση 3.26 από το Galaxy Note (στην πρώτη σελίδα ως συνήθως) είναι πολύ καλύτερη από αυτή, και αξίζει να τη βάλεις ούτως ή άλλως. :p Σας ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις! Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Παιδια υπαρχει περιπτωση να εχουμε καποια στιγμη δυο καλουδια απο το S2. Το micro usb to hdmi και το καλωδιακι που διαβαζει στικακια. Στράτο κανε κανενα θαυμα με ενα semaphore turbo:) :) my Galaxy S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους.... περνω backup αυτη την στιγμη απο το cwm... αυτο ειναι ολικο backup δηλ τηλεφωνα -μηνυματα - εφαρμογες - rom - Κernel? επειδη θελω να δοκιμασω και καμμια custom rom το κανω αυτο.Υστερα αν βαλω πχ μια αλλη ρομ και ενα αλλο κερνελ θα μπορω να κανω restore οπως ακριβως ημουν πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts