woner Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Όχι, ο kernel από μόνος του δε σε κάνει unroot, τον χρησιμοποιείς ήδη αφού ακολούθησες τις οδηγίες. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να γίνεις unroot, εκτός από το να το πας στη Samsung επειδή κάτι χάλασε. Τότε απλά φλασάρεις ολόκληρη τη rom και το στέλνεις καθαρό, είναι πολύ πιο απλό, πιο εύκολο και πιο γρήγορο από το να σου γράφω ποια αρχεία να βγάλεις με το χέρι μέσω adb, που υποθέτω ότι δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς. Αν ποτέ λοιπόν (ο μη γένοιτο) χρειαστείς εγγύηση, απλά φλάσαρε ολόκληρη τη rom από πάνω, και στείλτο. ok,ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Καλησπερα παιδια. Λοιπο εδω και καποιες μερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Το κινητο ολη την ωρα κολλαει. Κρασαρει, αλλου παταω και αλλα κουμπια πατιουνται. Μετα απο καποια ωρα επανερχεται για να μου ξανακανει τα ιδια πιο μετα. Τι λετε να κανω?? Τι μπορει να φταιει?? Το πιο απλό (και το πιο πιθανό) είναι να φταίει κάποιο πρόγραμμα που έβαλες, οπότε μια επαναφορά εργοαστασιακών ρυθμίσεων αν δε μπορείς να βρεις το πρόγραμμα θα το λύσει. Δε μας λες και ποιά έκδοση λογισμικού έχεις. Το χειρότερο σενάριο είναι να έχει πάθει κάτι και να έχουν χαλάσει τα κουμπιά, οπότε είναι θέμα ηλεκτρολογικό και πρέπει να το στείλεις για service. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Παιδια σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Περασα και τα νεα εικονιδια και για σημερα ειμαι οκ! Γενικα για την jvu δεν υπαρχουν "θεματα" να περασω οπως αυτα που προτεινε ο nikospot? π/χ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1278208 ή αμα θελω να περασω καποιο θα πρεπει να τα αλλάξω ολα συμφωνα με τις προδιαγραφες του θεματος? προτιμω να μεινω οπως ειμαι - αλλα θελω μερικες αλλαγες παραπανω Σας ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Παιδια σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Περασα και τα νεα εικονιδια και για σημερα ειμαι οκ! Γενικα για την jvu δεν υπαρχουν "θεματα" να περασω οπως αυτα που προτεινε ο nikospot? π/χ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1278208 ή αμα θελω να περασω καποιο θα πρεπει να τα αλλάξω ολα συμφωνα με τις προδιαγραφες του θεματος? προτιμω να μεινω οπως ειμαι - αλλα θελω μερικες αλλαγες παραπανω Σας ευχαριστω και παλι Aν δε σε ικανοποιεί ο touchwiz, το πιο εύκολο είναι να περάσεις κάποιον άλλο launcher όπως π.χ. GO launcher EX. Μετά βάλε ό,τι θέμα θες, από τις επιλογές του. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) Τα θέματα τις JVT δεν μπαίνουν και στην JVU? Αφού δεν έχουν διαφορές, απλά η JVU ήταν απλά branded :rolleyes: Έχουν άλλο framework? EDIT: Από το UOT kitchen έχω αλλάξει κι εγώ το σηματάκι της μπαταρίας και μάλιστα σε ήδη τροποποιημένο framework, και δουλεύει μια χαρά! Άρα επιβεβαιώνω πως δουλεύει πολυ καλά το site που δίνει ο SU από κάτω :) Edited November 20, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Για JVT κάποιο mod για το εικονίδιο της μπαταρίας υπάρχει? Βρήκα αυτό το site που ανεβάζοντας τα framework-res.apk και SystemUI.apk και διαλέγοντας ποια mods θέλεις σου τα ετοιμάζουν και τα φλασάρεις. Δεν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω τι γίνεται αλλά το έχουν και στο xda. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) αλεξ ειναι κι αυτο μια λυση... :) Τα θέματα τις JVT δεν μπαίνουν και στην JVU? Αφού δεν έχουν διαφορές, απλά η JVU ήταν απλά branded :rolleyes: Έχουν άλλο framework? EDIT: Από το UOT kitchen έχω αλλάξει κι εγώ το σηματάκι της μπαταρίας και μάλιστα σε ήδη τροποποιημένο framework, και δουλεύει μια χαρά! Άρα επιβεβαιώνω πως δουλεύει πολυ καλά το site που δίνει ο SU από κάτω :) αν καποιος φιλος πει οτι μπαινουν θα ειμαι πολυ χαρουμενος και θα εχω κατι να κανω και αυριο :rolleyes: Edited November 20, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Τα θέματα τις JVT δεν μπαίνουν και στην JVU? Αφού δεν έχουν διαφορές, απλά η JVU ήταν απλά branded :rolleyes: Έχουν άλλο framework? αν καποιος φιλος πει οτι μπαινουν θα ειμαι πολυ χαρουμενος και θα εχω κατι να κανω και αυριο :rolleyes: Πολύ φοβάμαι ότι δεν κάνουν τα mods τις JVT στην JVU. Αν θυμάμαι καλά έχει γραφτεί πως υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δύο αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος που είναι απόλυτα σίγουρος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Έχει περάσει πολλά ο damian γιαυτό..! Διάβασε αν θέλεις στο shit talk (η general δεν θυμάμαι) έχει κάποια θρεντ σχετικά με αυτόν, για να καταλάβεις τι παίχτηκε στο xda και τι απο τότε που άνοιξε το site..! Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Τι παιχτηκε και τι οχι δεν μπορουμε να το ξερουμε κατα τη γνωμη μου... Για μενα το θεμα ειναι ενα: οτι ο συγκεκριμενος developer παιρνει sources για να φτιαξει τον kernel του και τη rom του,χωρις ο ιδιος να δινει τα sources του στην κοινοτητα. Πως ειναι δυνατον καποιος που ξερει τι αξια εχουν τα sources για τους developers,να πραττει με αυτον τον εγωιστικο τροπο? Απτην μια κραζουμε τη sammy που δεν δινει ολα τα sources στην κοινοτητα(που στην τελικη,το μονο που κοιταζει ειναι το οικονομικο της συμφερον),ωστε να αξιοποιησουμε οπως πρεπει τη συσκευη μας και απτην αλλη παρουσιαζουμε τον damian σαν θεο και σουπερουαου developer. Δεν μιλαω σαν developer(γιατι δεν ειμαι) Δεν μιλαω σαν χρηστης του kernel του(γιατι ουτε απο αυτο ειμαι) Σαφως και δεν τα βαζω με σενα nikos523 ,απλα τα πηρα λιγο με ολα αυτα που διαβαζω κατα καιρους στο forum του(με το premium area...καραlol) Αν θεωρηθει αρκετα offtopic παρακαλω να διαγραφει :) Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Βρήκα αυτό το site που ανεβάζοντας τα framework-res.apk και SystemUI.apk και διαλέγοντας ποια mods θέλεις σου τα ετοιμάζουν και τα φλασάρεις. Δεν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω τι γίνεται αλλά το έχουν και στο xda. Σε ευχαριστώ πολύ! Το παλεύω τώρα, πιστεύω να έχω αποτελέσματα :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Τα θέματα τις JVT δεν μπαίνουν και στην JVU? Αφού δεν έχουν διαφορές, απλά η JVU ήταν απλά branded :rolleyes: Έχουν άλλο framework? Σε καμια περιπτωση δεν περνατε κατι που ειναι γραμμενο για αλλη ρομ,οσο ιδια κι αν νομιζετε οτι ειναι με αυτην που εχετε,εκτος κι αν αυτος που το εχει φιαξει γραφει οτι κανει και για την δικη σας,σε διαφορετικη περιπτωση κατα 90% θα εχετε boot loop. Edited November 21, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Σε καμια περιπτωση δεν περνατε κατι που ειναι γραμμενο για αλλη ρομ,οσο ιδια κι αν νομιζετε οτι ειναι με αυτην που εχετε,εκτος κι αν αυτος που το εχει φιαξει γραφει οτι κανει και για την δικη σας,σε διαφορετικη περιπτωση κατα 90% θα εχετε boot loop. Σε ευχαριστώ Απο οσο εψαξα παντως δεν υπάρχουν θεματα για JVU Υπάρχρει καποιος ιδιαιτερος λόγος για αυτο? Ειναι παλια ή πολυ νεα πχ? Αν καποιος βρει κατι για odexed ας δωσει λινκ * το κινητο παντως ειναι μια χαρα προς το παρον τουλαχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Καλημέρα σε όλους,πραγματοποίησα χθές το fuguroot (official JVN),αλλά σήμερα που το σύνδεσα με kies, δεν μπορεί να κάνει την σύνδεση το πρόγραμμα με τη συσκευή.Το pc όμως το βλέπει το κινητό κανονικά(card/phone storage).Γνωρίζει κανείς,τι μπορεί να γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Σε ευχαριστώ Απο οσο εψαξα παντως δεν υπάρχουν θεματα για JVU Υπάρχρει καποιος ιδιαιτερος λόγος για αυτο? Ειναι παλια ή πολυ νεα πχ? Αν καποιος βρει κατι για odexed ας δωσει λινκ * το κινητο παντως ειναι μια χαρα προς το παρον τουλαχιστον Είναι πολύ νέα, είναι η τελευταία τελευταία που βγήκε και όντως δεν υπάρχουν θέματα για odexed γιατι κι εγώ το είχα ψάξει και είχα βάλει κι εδώ παρόμοια ερώτηση. Τελικά με τα πολλά επειδή δεν μου αρέσει καθόλου η στοκ εμφάνιση πέρασα την JVT, τον semaphore, κατόπιν την Juwve (για να γίνει deodexed to έκανα βασικά μια και η συγκεκριμένη είναι καλή και αξιόπιστη και παράλληλα αφαίρεσα αρκετές "άχρηστες" εφαρμογές από μέσα) και από πάνω πέρασα αυτό το ΘΕΜΑ το οποίο είναι κατά την γνώμη μου ένα από τα πιό όμορφα θέματα. αν κάνεις κάτι ανάλογο πρόσεξε μόνο το swype του Άλεξ (tyxerakias) na το βάλεις ΜΕΤΑ το θέμα κι όχι πριν Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Καλημέρα σε όλους,πραγματοποίησα χθές το fuguroot (official JVN),αλλά σήμερα που το σύνδεσα με kies, δεν μπορεί να κάνει την σύνδεση το πρόγραμμα με τη συσκευή.Το pc όμως το βλέπει το κινητό κανονικά(card/phone storage).Γνωρίζει κανείς,τι μπορεί να γίνεται? Ποια έκδοση του fuguroot χρησιμοποίησες; Κοίτα στο /system/bin αν υπάρχουν τα αρχεία npsmobex, drexe Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Σχετικά με το semaphore: Κατέβασα τον Semaphore_kernel_JVT_1.8.2 (και όχι τον bm μιας και θέλω να έχω εγγραφή σε 720p). Έκανα extract το αρχείο zImage που είχε μέσα αλλά δεν έχει κατάληξη tar.Τα windows απλά το εμφανίζουν ως file.Η ερώτησή μου είναι , το αφήνω ως έχει ή του κάνω rename και του βάζω την κατάληξη tar; Επίσης όσον αφορά την JVU(EUR) που κατέβασα, έκανα extract τα 3 αρχεία που είχε μέσα τα οποία είναι τα CSC_JV9.tar.md5 , PDA_JVU.tar.md5 , PHONE_JVT.tar.md5. Σε αυτά σβήνω την κατάληξη md5 ή τα αφήνω όπως είναι; Edited November 21, 2011 by tarantules Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Σχετικά με το semaphore: Κατέβασα τον Semaphore_kernel_JVT_1.8.2 (και όχι τον bm μιας και θέλω να έχω εγγραφή σε 720p). Έκανα extract το αρχείο zImage που είχε μέσα αλλά δεν έχει κατάληξη tar.Τα windows απλά το εμφανίζουν ως file.Η ερώτησή μου είναι , το αφήνω ως έχει ή του κάνω rename και του βάζω την κατάληξη tar; Έτσι όπως το κατέβασες ήταν tar κατευθείαν για φλασάρισμα. Δεν κάνεις extract το zImage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Όσον αφορά την κατάληξη md5; Την αφήνω όπως είναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Όσον αφορά την κατάληξη md5; Την αφήνω όπως είναι; Μα δεν έχει κατάληξη md5. Αυτό που κατεβάζεις από το semaphore.gr είναι κατευθείαν .tar το βάζεις στο odin και περνιέται. Αλλά και .tar.md5 να είναι το odin το βρίσκει πάλι δεν έχει πρόβλημα. Απλά τα αρχεία που δίνει ο Στράτος είναι έτοιμα για φλασάρισμα (είτε από Odin είτε από το SGS kernel flasher μέσα από το κινητό κατευθείαν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Λοπόν.Όλα καλά.Η επέμβαση πέτυχε.Έκανα αρχικά αναβάθμηση από 2.3.3 σε 2.3.5 και μετά πέρασα και το semaphore 1.8.2 Μου έχει αφαιρέσει τον αρχικό ήχο όταν ανοίγω το κινητό και δείχνει το logo της Samsung.Να υποθέσω οτι δεν είναι κάποιο bug σωστά; Επίσης στις εφαρμογές προστέθηκαν τα εικονίδια CWM , Semaphore και Superuser.Όσον αφορά τις ρυθμίσεις του Semaphore πρέπει να αλλάξω κάτι ή το αφήνω ως έχει; Πχ η εξωτερική κάρτα SD πρέπει να την αλλάξω σε ext2 ή 4 ή έχει ήδη φορμαριστεί όταν του πέρασα τον kernel; Κάποιος αναλυτικός οδηγός όσον αφορά τις ρυθμίσεις και το τι κάνει ο semaphore υπάρχει στα Ελληνικά ή να αρκεστώ σε αυτά που αναφέρει στο site; (δεν θέλω να κάνω κάτι και το χαλάσω το κινητό.Ούτε OC θέλω) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Πήγαινε στην εφαρμογή Semaphore και εκεί έχει επιλογή επαναφοράς του ήχου. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι στην κάρτα σου. Για τις ρυθμίσεις δεν υπάρχει οδηγός στα Ελληνικά οπότε κοίτα στο site. Στον οδηγό έγραψα για την εγκατάσταση και τις πιο συχνές ερωτήσεις. Αν έγραφα τα πάντα θα ήταν ατελείωτος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Λοπόν.Όλα καλά.Η επέμβαση πέτυχε.Έκανα αρχικά αναβάθμηση από 2.3.3 σε 2.3.5 και μετά πέρασα και το semaphore 1.8.2 Μου έχει αφαιρέσει τον αρχικό ήχο όταν ανοίγω το κινητό και δείχνει το logo της Samsung.Να υποθέσω οτι δεν είναι κάποιο bug σωστά; Επίσης στις εφαρμογές προστέθηκαν τα εικονίδια CWM , Semaphore και Superuser.Όσον αφορά τις ρυθμίσεις του Semaphore πρέπει να αλλάξω κάτι ή το αφήνω ως έχει; Πχ η εξωτερική κάρτα SD πρέπει να την αλλάξω σε ext2 ή 4 ή έχει ήδη φορμαριστεί όταν του πέρασα τον kernel; Κάποιος αναλυτικός οδηγός όσον αφορά τις ρυθμίσεις και το τι κάνει ο semaphore υπάρχει στα Ελληνικά ή να αρκεστώ σε αυτά που αναφέρει στο site; (δεν θέλω να κάνω κάτι και το χαλάσω το κινητό.Ούτε OC θέλω) Θα σου απαντήσω σε όσα μπορώ και στα υπόλοιπα θα περιμένεις κάποιον άλλον γιατί δεν έχω τον semaphore :p Τον ήχο τον αφαιρεί γιατί δεν υπάρχει χώρος στο partition του system. Ούτε η εσωτερική ούτε η εξωτερική sd άλλαξε. Αν βάλεις την εφαρμογή EXT4 για να μετατρέψεις το filesystem, δεν μετατρέπονται οι SD αλλά η μνήμη τηλεφώνου που βρίσκεται το system, data κλπ. Από ότι λένε δεν αλλάζει ιδιαιτέρα κάτι σε επειδόσεις γιατί το rfs είναι αρκετά βελτιωμένο τώρα πλέον. Μόνο αισθητά πιο γρήγορο bootarisma και εγκατάσταση εφαρμογών θα δεις. (Edit: μας πρόλαβαν :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ωραία.Να'στε καλά όλοι με τη βοήθεια που μου δίνετε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Την καλησπερα μου μετα απο αρκετο καιρο (λογω θητειας:happy:) σε ολους στην γαλαξοπαρεα...επειδη το modding του γαλαξια μας ειναι ατελειωτο να ενημερωσω οτι βγηκε και ο νεος semaphore 1.9.0 beta με 341mb διαθεσιμη ραμ κι αλλα σημαντικα καλουδια...keep working well stratosk :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ποια έκδοση του fuguroot χρησιμοποίησες; Κοίτα στο /system/bin αν υπάρχουν τα αρχεία npsmobex, drexe Χρησιμοποίησα τον οδηγό σου.Στον οδηγό,δεν αναφέρονται κάποιες εκδόσεις του fuguroot..:worry:Για να βρώ αρχικά τον /system/bin θα χρειαστώ καποιο root explorer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts