mindfield Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Καποιες φορές βλέπω την JW1 (φρεσκοφορεμένη) να μην μπαίνει σε deep sleep mode με την καμία. To καταλαβαίνω γιατί με το που πατήσω το home button το κινητό ξυπνάει αμέσως. Και μετά όταν κοιτάξω το cpu spy επιβεβαιώνομαι... Κλείνω ΤΑ ΠΑΝΤΑ αλλά και πάλι δεν μπαίνει deep sleep. Αν κάνω reboot λειτουργεί και πάλι φυσιολογικά. Αυτό παίζει να σχετίζεται με τον kernel? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Κάνω κανονικά τη διαδικασία για να φεύγει το effect του semaphore με την πράσινη οθόνη, αλλά συνέχεια μου ξαναεμφανίζεται. Όχι άμεσα, απλά τώρα πχ πρόσεξα ότι το είχα πάλι. Παίζει ρόλο αν πχ κλείσω το κινητό ή κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Κάνω κανονικά τη διαδικασία για να φεύγει το effect του semaphore με την πράσινη οθόνη, αλλά συνέχεια μου ξαναεμφανίζεται. Όχι άμεσα, απλά τώρα πχ πρόσεξα ότι το είχα πάλι. Παίζει ρόλο αν πχ κλείσω το κινητό ή κάτι άλλο? Πήγαινε στην εφαρμογή Semaphore και στο voodoo color επέλεξε Stock color. Μετά ξαναπήγαινε στο voodoo control και κάνε reset το Gama hack. Μετά πρέπει να δουλέψει. Κάποιες ρυθμίσεις στο voodoo control επαναφέρονται στο default όταν γίνει επανεκκίνηση του κινητού, και απορώ γιατί δε το φτιάχνουν :mad: Πάντως αν έχεις crt-off animation δεν φαίνεται καν η πράσινη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Οποτε καμμια σχεση με αυτο που κανει η αλλη εφαρμογη που λεγατε. Οπως επισης δεν υπαρχει λογος να εχει εικονιδιο. Απλα τρεχει οτι εντολες του βαλεις στο συσκεκριμενο αρχειο που σου λεει Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Είχα XΧJVT φλασαρισα με Ordin την JW1 απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 περασα και Semaphore kernel JW1 2.4.0.tar στις πληροφοριες μου βγαζει: Εκδοση Firmware: 2.3.6 Εκδοση βασικου φασματος: Ι9000XΧJVT Αριθμός Κατασκευής: GNGERBREAD.XWJW1 Μια ερωτηση εδω : Εκδοση βασικου φασματος: Ι9000XΧJVT γιατι αναφερει παλι την JVT? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Είχα XΧJVT φλασαρισα με Ordin την JW1 απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 περασα και Semaphore kernel JW1 2.4.0.tar στις πληροφοριες μου βγαζει: Εκδοση Firmware: 2.3.6 Εκδοση βασικου φασματος: Ι9000XΧJVT Αριθμός Κατασκευής: GNGERBREAD.XWJW1 Μια ερωτηση εδω : Εκδοση βασικου φασματος: Ι9000XΧJVT γιατι αναφερει παλι την JVT? Είσαι εντάξει, είναι το phone της JVT που περνάμε όταν φλασάρουμε την JW1 (Αν πέρασες την έκδοση με τα 3 αρχεία θα καταλάβεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Είσαι εντάξει, είναι το phone της JVT που περνάμε όταν φλασάρουμε την JW1 (Αν πέρασες την έκδοση με τα 3 αρχεία θα καταλάβεις). οχι περασα την εκδοση με 1 αρχειο...γιαυτο ρωταω...μηπως κατι δεν πηγε καλα και δεν εγινε σωστα η αλλαγη ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 οχι περασα την εκδοση με 1 αρχειο...γιαυτο ρωταω...μηπως κατι δεν πηγε καλα και δεν εγινε σωστα η αλλαγη ευχαριστω... Είναι το μοντεμ της jvt. Κάθε ρομ δεν έχει και καινούργιο μοντεμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 οχι περασα την εκδοση με 1 αρχειο...γιαυτο ρωταω...μηπως κατι δεν πηγε καλα και δεν εγινε σωστα η αλλαγη ευχαριστω... βάλε στον dialer (εκεί που πέρνεις τηλέφωνο) αυτό *#1234# για να δείς τι πέρασες Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Είναι το μοντεμ της jvt. Κάθε ρομ δεν έχει και καινούργιο μοντεμ. ετσι ακριβω ειναι. και γω αυτη την εκδοση περασα jw1 με το 1 αρχειο. Και μετα περασα και χειροκινητα τα apn για cosmote, υποθεση 1 λεπτου (ευχαριστω τους Νικους) και ολα καλα. Ειναι μεχρι τωρα η καλυτερη μαμα rom που εχω περασει. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 ετσι ακριβω ειναι. και γω αυτη την εκδοση περασα jw1 με το 1 αρχειο. Και μετα περασα και χειροκινητα τα apn για cosmote, υποθεση 1 λεπτου (ευχαριστω τους Νικους) και ολα καλα. Ειναι μεχρι τωρα η καλυτερη μαμα rom που εχω περασει. Εγώ πέρασα την έκδοση με τα 3 αρχεία, αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι η καλύτερη rom ! Έπαθα πλάκα με το GPS, την 1η φορά που το χρησιμοποίησα κλείδωσε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ! :):) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) Kαλησπέρα! Αξιώθηκα να βάλω με επιτυχία την jw1, και την έκανα ρουτ με semaphore 2.4. Επίσης εγκατέστησα την εφαρμογή superuser από το μαρκετ. Πατάω τον semaphore και μου λέει θέλω superuser. Πατάω τον superuser και δεν κάνει τίποτα... Κάπου έκανα πατάτα; :) εδιτ: μετά από την τρίτη του εγκατάσταση ο superuser άνοιξε. Με περίμενε να γράψω το μήνυμα ο άτιμος :D Edited February 4, 2012 by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Kαλησπέρα! Αξιώθηκα να βάλω με επιτυχία την jw1, και την έκανα ρουτ με semaphore 2.4. Επίσης εγκατέστησα την εφαρμογή superuser από το μαρκετ. Πατάω τον semaphore και μου λέει θέλω superuser. Πατάω τον superuser και δεν κάνει τίποτα... Κάπου έκανα πατάτα; :) Πήγαινε στις ρυθμίσεις> Πληροφορίες και δες στο kernel αν γράφει semaphore για να βεβαιωθείς ότι περάστηκε. Επίσης δοκίμασε κάποια εφαρμογή που να θέλει root, να δεις αν θα πεταχτεί το superuser για να σου ζητήσει έγκριση. Edit: οκ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Εγώ πέρασα την έκδοση με τα 3 αρχεία, αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι η καλύτερη rom ! Έπαθα πλάκα με το GPS, την 1η φορά που το χρησιμοποίησα κλείδωσε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ! :):) Απο μπαταρία πως την βλέπεις Γιάννη? (Εγώ στις 27 ώρες είμαι στο 43% και εχω στο αυτόματο τον συγχρονισμό, data ενεργοποιημένα, κανα 9ωρο wifi, 50+ λεπτά κλήσεις. Νομίζω αρκετά καλά!) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Να ρωτήσω ρε παιδιά, η καινούρια η JVT και ο semaphore διορθώνουν τα προβλήματα που υπάρχουν με το GPS (δεν δουλεύει σχεδόν με τίποτα, να συγχρονίσει σε λογικό χρόνο) και το Wifi (που κολλάει μερικές φορές?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) Να ρωτήσω ρε παιδιά, η καινούρια η JVT και ο semaphore διορθώνουν τα προβλήματα που υπάρχουν με το GPS (δεν δουλεύει σχεδόν με τίποτα, να συγχρονίσει σε λογικό χρόνο) και το Wifi (που κολλάει μερικές φορές?) Δεν υπάρχει καινούρια JVT φίλε, αλλά και εγώ όταν είχα JVT για αρκετό καιρό, δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με GPS ούτε με wifi. Για το GPS δοκίμασε το GPS Aids αν θες. (Θέλει root) Edit: Υπάρχει καινούριο modem στην καινούρια JVU αν θες να το δοκιμάσεις και αυτό, αλλά το JVT πιστεύω είναι από τα καλύτερα. Edited February 4, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Η JVT δεν είναι καινούργια :) Αν θες κάποια καινούργια ρομ, θα βάλεις είτε την XWJW1 ή την XXJVU. Και στις δύο αυτές εκδόσεις δεν παρουσιάζονται θέματα με το wi-fi και το GPS λειτουργεί πολύ καλά. EDIT μας πρόλαβαν :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Η πιό καινούρια είναι η XXJVU δηλαδή; Και μαζί βάζω semaphore 2.4? Επιτέλους βρήκα χρόνο να αναβαθμίσω... Το GPS aid φαίνεται αστέρι πρόγραμμα... ήμουν έτοιμος να το πετάξω το κινητάκι γιατί έβλεπα κινητά του 80ευρου να κλειδώνουν σε 3 δευτερόλεπτα και το δικό μου έκανε περίπου 45 λεπτά... θα το δοκιμάσω περισσότερο και θα δω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Η πιό καινούρια είναι η XXJVU δηλαδή; Και μαζί βάζω semaphore 2.4? Επιτέλους βρήκα χρόνο να αναβαθμίσω... Το GPS aid φαίνεται αστέρι πρόγραμμα... ήμουν έτοιμος να το πετάξω το κινητάκι γιατί έβλεπα κινητά του 80ευρου να κλειδώνουν σε 3 δευτερόλεπτα και το δικό μου έκανε περίπου 45 λεπτά... θα το δοκιμάσω περισσότερο και θα δω! Η XXJVU 2.3.6 είναι η πιο καινούρια που περιέχει και στοιχεία από ICS και από galaxy note. Μπούρδες δηλαδή, και κάποιοι λένε ότι δεν είναι και όσο stable όσο η JW1. Όποιον semaphore θες βάζεις. Απλά έχει καινούριο modem JVU. (ενώ μέχρι και στην JW1 χρησιμοποιούσαμε το modem της JVT) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Θέλω να κάνω πάλι το τηλ καθαρό όπως είναι όταν το παίρνεις, για να το πουλήσω, αλλά όλα τα site στα οποία ο tyxerakias έχει ανεβάσει την 2.3.3 είναι κλειστά. Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Χμμμ και τι ακριβώς είναι το modem?!:confused: Low level drivers για τα διαφορετικά components? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Παιδια και εγω εχω το ιδιο προβλημα.Περασα το semaphore 2.4 εγινε κανονικα root το κινητο μου.Σημερα ξαφνικα ομως οτι εφαρμογη δοκιμασα που χρειαζεται root μου λεει οτι το κινητο μου δεν ειναι root.Εσβησα και ξαναεγκατεστησα το superuser αλλα και παλι τιποτα.Τι επαθε ξαφνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Παιδιά βοήθεια. Ξεκίνησα να κάνω το update και όταν το τελειώνεις και σύμφωνα με τον τυχεράκια bootarei πρώτη φορά και θα κάνει 5 λεπτά, εμένα κάνει συνέχεια restarts και γορτώνει και ξαναφορτώνει το S. Τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Παιδια και εγω εχω το ιδιο προβλημα.Περασα το semaphore 2.4 εγινε κανονικα root το κινητο μου.Σημερα ξαφνικα ομως οτι εφαρμογη δοκιμασα που χρειαζεται root μου λεει οτι το κινητο μου δεν ειναι root.Εσβησα και ξαναεγκατεστησα το superuser αλλα και παλι τιποτα.Τι επαθε ξαφνικα? Για δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις και την εφαρμογή που ζητάει ρουτ. Το ίδιο μου έλεγε ο τιτάνιουμ μπάκαπ όταν τον άνοιγα, δεν θα λειτουργήσει γιατί το κινητό σας δεν είναι ρούτεδ, μέχρι που τον έβγαλα και τον ξαναέβαλα! Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Χμμμ και τι ακριβώς είναι το modem?!:confused: Low level drivers για τα διαφορετικά components? http://en.wikipedia.org/wiki/Baseband Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts