fandango Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Αν διάβασες τον οδηγό στις συχνές ερωτήσεις γράφει: Ε: Για να εγκαταστήσω τον Semaphore χρειάζεται η έκδοση του να είναι ίδια με την Rom που έχω στο κινητό μου; A: Όχι, δεν χρειάζεται. Όλες οι εκδόσεις του Semaphore είναι συμβατές με όλες τις εκδόσεις Gingerbread. Άρα ναι, μπορείς να βάλεις την τελευταία έκδοση. EDIT: Στο site του Semaphore πας εκεί που λέει "Changelog" και βλέπεις τι είναι το καθένα (κανονική, sc, bm, scbm). Είναι αυτονόητα μερικά πράγματα... μην τα θέλουμε όλα στο πιάτο. Φυσικά και διάβασα τον οδηγό και κατάλαβα ότι ταιριάζει κάθε έκδοση. Το θέμα μου είναι ότι μπορεί πχ η τελευταία έκδοση να μην είναι τόσο δοκιμασμένη και γιαυτό και ρώτησα να μου προτείνετε κάποια. Μπορεί η 2.4 να είναι καλύτερη από την 2.5, δεν θα ήταν περίεργο κάτι τέτοιο... Δεν είναι ανάγκη να θεωρούμε ότι όλοι έχουμε τις ίδιες γνώσεις ή έχουν ψάξει το ίδιο. Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε άλλος λόγος για τέτοια fora εκτός του να ανταλλάσσουν οι "παντογνώστες" τις απόψεις τους. Το changelog προφανώς και δεν είναι faq (στο οποίο παρεμπιπτόντως δεν φαίνεται να εξηγεί τι διαφορά έχουν οι sc, bm, scbm) και άρα δεν είναι το πρώτο πράγμα που διαβάζει κάποιος "noobας" για να καταλάβει τι παίζει. Τα βασικά (οδηγούς) τα διάβασα και όχι δεν είναι αυτονόητα αυτά τα πράγματα. Για εσένα που μπορεί να αλλάζεις 3 ROM την ημέρα, μπορεί να είναι. Για εμένα που αλλάζω μία το χρόνο, δεν είναι. Εκτιμώ τον χρόνο που αφιερώνετε να απαντήσετε, απλά καλό θα ήταν να μην θεωρείτε δεδομένο ότι όλοι έχουν την άνεση σας σε τέτοια θέματα τεχνολογίας. Προσωπικά και τώρα που κοιτάω το changelog, δεν βγάζω άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Καλησπέρα (ειναι απο χθεσινο ποστ μου) μια ασχετη ερωτηση-αν καποιος εχει να προτεινει κατι γιατι εψαξα λιγο αλλα εχω μπερδευτει... Θελω να παρω δευτερη μπαταρια, κυριως για back up, δεν ξερω αν θα μπω στο τριπ να τις βαζω εναλλαξ. Ειδα οτι υπαρχουν και καποιες με περισσοτερα μαχ κλπ. Εχει κανεις κατι να προτεινει αν αξιιζει καποια και οχι η μαμισια - μεχρι και καταστημα για αγορα? Η καποιο κατατοπιστικο λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) Φυσικά και διάβασα τον οδηγό και κατάλαβα ότι ταιριάζει κάθε έκδοση. Το θέμα μου είναι ότι μπορεί πχ η τελευταία έκδοση να μην είναι τόσο δοκιμασμένη και γιαυτό και ρώτησα να μου προτείνετε κάποια. Μπορεί η 2.4 να είναι καλύτερη από την 2.5, δεν θα ήταν περίεργο κάτι τέτοιο... Δεν είναι ανάγκη να θεωρούμε ότι όλοι έχουμε τις ίδιες γνώσεις ή έχουν ψάξει το ίδιο. Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε άλλος λόγος για τέτοια fora εκτός του να ανταλλάσσουν οι "παντογνώστες" τις απόψεις τους. Το changelog προφανώς και δεν είναι faq (στο οποίο παρεμπιπτόντως δεν φαίνεται να εξηγεί τι διαφορά έχουν οι sc, bm, scbm) και άρα δεν είναι το πρώτο πράγμα που διαβάζει κάποιος "noobας" για να καταλάβει τι παίζει. Τα βασικά (οδηγούς) τα διάβασα και όχι δεν είναι αυτονόητα αυτά τα πράγματα. Για εσένα που μπορεί να αλλάζεις 3 ROM την ημέρα, μπορεί να είναι. Για εμένα που αλλάζω μία το χρόνο, δεν είναι. Εκτιμώ τον χρόνο που αφιερώνετε να απαντήσετε, απλά καλό θα ήταν να μην θεωρείτε δεδομένο ότι όλοι έχουν την άνεση σας σε τέτοια θέματα τεχνολογίας. Προσωπικά και τώρα που κοιτάω το changelog, δεν βγάζω άκρη... Και φυσικά δεν θα ήταν περίεργο αν η 2.4.0 ήταν καλύτερη από την 2.5.0 και θα απαντούσαμε σε αυτό αλλά δεν ρώτησες για εντυπώσεις. Ρώτησες αν μπορείς να βάλεις την τελευταία έκδοση του kernel! Δεν νομίζω να διάβασα τόσο λάθος την ερώτηση. Επίσης ρωτάς αν θα βάλεις την κανονική έκδοση, την sc, την bm ή την scbm και εδώ έρχεται η απάντηση μου για το "Changelog" που περιγράφει τι έχει η μία και τι δεν έχει η άλλη αρκετά ξεκάθαρα νομίζω. Προφανώς το forum είναι για να απαντάμε σε ερωτήσεις και να λέμε τις εντυπώσεις μας αλλά, κατά την άποψη μου, υπάρχουν και μερικές τυπικές υποχρεώσεις που πρέπει να κάνουμε πριν θέσουμε κάποια ερώτηση. Όσο αφορά τους οδηγούς τα παιδιά και ειδικά ο Tyxerakias έκατσαν και τους έγραψαν για να μπορούν οι "νέοι" να κατανοήσουν μερικά πράγματα που σαφώς δεν είναι αυτονόητα. Δεν νομίζεις όμως ότι είναι αυτονόητο όταν πας σε ένα site που σου δίνει το link κάποιου οδηγού να μην διαβάσεις μόνο την σελίδα που ανοίγει αλλά να ρίξεις και μια ματιά στις FAQ ή και στο Changelog μήπως και βρεις γρήγορα και εύκολα κάποιες απαντήσεις; Τέλος πάντων. Η πρόθεση μου δεν ήταν να θίξω κανέναν απλά όπως φαίνεται κατάλαβα λάθος την ερώτηση σου ή την έθεσες εσύ λάθος. Όπως και να έχει λέω να σταματήσουμε εδώ γιατί είμαστε και off topic.:) Καλησπέρα (ειναι απο χθεσινο ποστ μου) μια ασχετη ερωτηση-αν καποιος εχει να προτεινει κατι γιατι εψαξα λιγο αλλα εχω μπερδευτει... Θελω να παρω δευτερη μπαταρια, κυριως για back up, δεν ξερω αν θα μπω στο τριπ να τις βαζω εναλλαξ. Ειδα οτι υπαρχουν και καποιες με περισσοτερα μαχ κλπ. Εχει κανεις κατι να προτεινει αν αξιιζει καποια και οχι η μαμισια - μεχρι και καταστημα για αγορα? Η καποιο κατατοπιστικο λινκ? Δες εδώ αυτήν που προτείνει ο kandreou στο θέμα "Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)". Edited January 24, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Μπορει καποιος να μου πει που θα βρω τον οδηγο για να κανω ενα καινουριο του κουτιου galaxy s να αλλαξω την rom του?Βημα προς βημα? Και ποια ειναι η καλυτερη rom αυτη την στιγμη για αυτο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης. Είναι στα επισημασμένα θέματα με το που μπαίνεις στο sub-forum! Βάλε μια 2.3.6 (π.χ. JVZ). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Δεν ειναι επισημη αυτη ε?custom ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης. Άρα είναι επίσημη της Samsung για το Galaxy S αλλά όχι για την Ελλάδα. Στον οδηγό λέει: I9000XWJVZ (XEO) (έκδοση 25 Nοεμβρίου - Πολωνία). Είναι όλα γραμμένα στον οδηγό. Διάβασε τα επισημασμένα θέματα με προσοχή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) εχω την 2.3.6 με semaphone και θελω επειγοντως gps προγραμμα και σκεφτομαι να βαλω ξανα την 2.2.1, να ρωτησω αν φλασαρω την 2.2.1 θα εχω καποιο προβλημα τωρα που εχω τον kernel αυτο?θα μπορω να περασω semaphone εκει? επισεις υπαρχει καποιο καλο προγραμα gps σπασμενο? Edited January 24, 2012 by junior7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 εχω την 2.3.6 με semaphone και θελω επειγοντως gps προγραμμα και σκεφτομαι να βαλω ξανα την 2.2.1, να ρωτησω αν φλασαρω την 2.2.1 θα εχω καποιο προβλημα τωρα που εχω τον kernel αυτο?θα μπορω να περασω semaphone εκει? επισεις υπαρχει καποιο καλο προγραμα gps σπασμενο? Υπάρχει κάποιος λόγος να θέλεις να βάλεις 2.2.1; Εγώ με 2.3.6 ΔΕΝ βλέπω κανέναν (για εμένα προσωπικά) να γυρίσω, είμαι ευχαριστημένος με όσα δίνει η 2.3.6! Τέλος πάντων συστήνω την παραμονή σε 2.3.6, άλλωστε οι 2.2.1 έχουν σταματήσει την εξέλιξη τόσο απο θέμα επίσημης υποστήριξης όσο και xda υποστήριξης. να ρωτησω αν φλασαρω την 2.2.1 θα εχω καποιο προβλημα τωρα που εχω τον kernel αυτο Φυσικά και όταν φλασάρεις ΔΕΝ θα έχεις αυτόν τον κερνελ αλλά τον κανονικό του firmware που έβαλες... Semaphore για 2.2.χ ΔΕΝ υπάρχει (και δεν λειτουργεί με 2.2.χ). επισεις υπαρχει καποιο καλο προγραμα gps σπασμενο? Πάντα υπάρχουν, ψάξε το. Αλλά απαγορεύεται:X να μιλάμε για παράνομα πράγματα στο φορουμ... Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Παιδια οσο φορατε καιρο την ΧΧJVU θελω να μου την συγκρινεται με την XWJW1 Φιλε μου ημουν σε jw1 stock μετα πηγα jvu stock με semaphore και τις δυο και ξαναγυρισα σχεδον ακαριαια στην jw1 κυριως λογω κακης για μενα διαχειρησης της μνημης.Ωστοσο τον τελευταιο καιρο ειχα φαγωθει να το φλασαρω και τελικα επελεξα την simplicity jvu απο το xda που για μενα ειναι καλυτερη κι απ τις δυο εχει ολα τα καλουδια της jvu(ακομη και μεταφρασμενο το νεο lockscreen) χωρις μεχρι τωρα (5 μερες) καποιο αγκαθι...το μονο για μενα που παραμενει ανοικτο ειναι το θεμα των χρωματων.Να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για τον semaphore sc που πραγματικα ηταν τρομερη κινηση αλλα ακομη κ ετσι το κινητο ειναι πανεμορφο χωρις ομως την ζωντανια σε επιπεδο χρωματων ενος damiangto kernel αλλα μιας και ο semaphore ειναι πολυ πιο γρηγορος μενω εδω...οποιαδηποτε προταση για kernel καλοδεχουμενη..? Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Για kernel δεν έχω να προτείνω κάποιον άλλον αφού, όπως έχω πει και άλλες φορές, θεωρώ τον Semaphore τον κορυφαίο kernel για το κινητό μας. Έχοντας συνηθίσει το Voodoo Color τα stock χρώματα μου φαίνονται λίγο άτονα. Πιστεύω πως αν ασχοληθείς λίγο με το Voodoo Color μπορείς να φέρεις τα χρώματα σε πολύ καλό επίπεδο. Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάποιες έτοιμες ρυθμίσεις ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sraros Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 (edited) Ρε παιδιά πόση ώρα θέλει το semaphore να τελειώσει.. Έχει κολλήσει στο <ID:0/007> Get PIT for mapping... Τι κάνω τώρα... Εξέλιξη: Με Odin3 1.85 βάζοντας αυτή τη rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=21784910#post21784910 <ID:0/006> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> CODE_I9000XXJVU_CL851880_REV03_user_low_ship.tar.md5 is valid. <OSM> MODEM_I9000XXJVU_REV_00_CL1092175.tar.md5 is valid. <OSM> GT-I9000-CSC-MULTI-OXAJVU.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/006> Odin v.3 engine (ID:6).. <ID:0/006> File analysis.. <ID:0/006> SetupConnection.. <ID:0/006> Initialzation.. <ID:0/006> Set PIT file.. <ID:0/006> DO NOT TURN OFF TARGET!! <ID:0/006> <ID:0/006> Re-Partition operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Edited January 25, 2012 by Sraros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Ρε παιδιά πόση ώρα θέλει το semaphore να τελειώσει.. Έχει κολλήσει στο <ID:0/007> Get PIT for mapping... Τι κάνω τώρα... 8 δευτερόλεπτα παίρνει... Κλείστο, βγάλε μπαταρία από το κινητό για να κλείσει, και ξαναμπές download mode. Κλείσε και το odin και ξαναφτιάξτο από την αρχή. Semaphore στο PDA ΧΩΡΙΣ τσεκαρισμένο το repartition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Φιλε μου ημουν σε jw1 stock μετα πηγα jvu stock με semaphore και τις δυο και ξαναγυρισα σχεδον ακαριαια στην jw1 κυριως λογω κακης για μενα διαχειρησης της μνημης.Ωστοσο τον τελευταιο καιρο ειχα φαγωθει να το φλασαρω και τελικα επελεξα την simplicity jvu απο το xda που για μενα ειναι καλυτερη κι απ τις δυο εχει ολα τα καλουδια της jvu(ακομη και μεταφρασμενο το νεο lockscreen) χωρις μεχρι τωρα (5 μερες) καποιο αγκαθι...το μονο για μενα που παραμενει ανοικτο ειναι το θεμα των χρωματων.Να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για τον semaphore sc που πραγματικα ηταν τρομερη κινηση αλλα ακομη κ ετσι το κινητο ειναι πανεμορφο χωρις ομως την ζωντανια σε επιπεδο χρωματων ενος damiangto kernel αλλα μιας και ο semaphore ειναι πολυ πιο γρηγορος μενω εδω...οποιαδηποτε προταση για kernel καλοδεχουμενη..? Καλημερα φιλε μου, καλε εσυ πηγες σε xxjvu ασχετος custom η οχι ...εφοσον πιστευες και πιστευεις οτι jw1 εχει καλυτερη διαχειρηση μνημης? θα σου κανω μια προταση και να με θυμηθεις..δοκιμασε την jetpack rom jw1 8.2 με ics theme + addons + no scrolling cache mod... και εδω ειμαστε να τα πουμε....πιστευω οτι θα παθεις πλακα!:) Υ.Γ. Δοκιμαζω απο χτες τον galaxian kernel Που εχουν ακουστει πολυ καλα λογια στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1137595 φαινεται καλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Καλημερα φιλε μου, καλε εσυ πηγες σε xxjvu ασχετος custom η οχι ...εφοσον πιστευες και πιστευεις οτι jw1 εχει καλυτερη διαχειρηση μνημης? θα σου κανω μια προταση και να με θυμηθεις..δοκιμασε την jetpack rom jw1 8.2 με ics theme + addons + no scrolling cache mod... και εδω ειμαστε να τα πουμε....πιστευω οτι θα παθεις πλακα!:) Υ.Γ. Δοκιμαζω απο χτες τον galaxian kernel Που εχουν ακουστει πολυ καλα λογια στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1137595 φαινεται καλος! μπορεις να δωσεις φιλε για αυτα ενα link?εχεις μεινει ευχαριστημενος απο αυτο τον συνδυασμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 μπορεις να δωσεις φιλε για αυτα ενα link?εχεις μεινει ευχαριστημενος απο αυτο τον συνδυασμο? παρε Link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1178026 ο καλυτερος συνδυασμος ειναι jw1 jetpack + semaphore 2.4.0 οπως προτεινεται και απο τον ιδιο!περιμενω εντυπωσεις...βαλε την wipe Να τα καθαρισει ολα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 παρε Link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1178026 ο καλυτερος συνδυασμος ειναι jw1 jetpack + semaphore 2.4.0 οπως προτεινεται και απο τον ιδιο!περιμενω εντυπωσεις...βαλε την wipe Να τα καθαρισει ολα:) εγω δεν θα εχω προβλημα που θα παρω backup με το titanium ε, αν βαλω την wipe edition?να μην βαλω την 2.5.0 semaphore? edit:την 8.2 jw1 να κατεβασω οχι την 9 jvu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 εγω δεν θα εχω προβλημα που θα παρω backup με το titanium ε, αν βαλω την wipe edition?να μην βαλω την 2.5.0 semaphore? edit:την 8.2 jw1 να κατεβασω οχι την 9 jvu? Κανενα προβλημα! εχω την εντυπωση οτι ο semaphore 2.5.0 επειδη εχει κανει καποιες αλλαγες ο στρατος εχει λιγο μικροτερη μνημη.Οτι θελεις παιζουν και τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Κανενα προβλημα! εχω την εντυπωση οτι ο semaphore 2.5.0 επειδη εχει κανει καποιες αλλαγες ο στρατος εχει λιγο μικροτερη μνημη.Οτι θελεις παιζουν και τα 2 εγινε σε ευχαριστω παρα πολυ να σαι καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 εγινε σε ευχαριστω παρα πολυ να σαι καλα!!! περιμενω εντυπωσεις! κανε σωστα την διαδικασια! αξιζει αυτη η ρομ και θελω να το δουν και τα αλλα παιδια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 περιμενω εντυπωσεις! κανε σωστα την διαδικασια! αξιζει αυτη η ρομ και θελω να το δουν και τα αλλα παιδια! :) με βαση το βιντεο που εχει στο thread κανω την εγκατασταση ε?για την 8.2 jw1 μιλαμε...απο θεματα και addons τι προτεινεις?τον tw4.5 launcher κατεβαζω ε?το framework for 8.x owners το κατεβαζω και αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 με βαση το βιντεο που εχει στο thread κανω την εγκατασταση ε?για την 8.2 jw1 μιλαμε...απο θεματα και addons τι προτεινεις?τον tw4.5 launcher κατεβαζω ε?το framework for 8.x owners το κατεβαζω και αυτο? Ναι με βαση το βιντεο καντω. βαλε ics theme + addons Υστερα + μετα περνα no scrolling cache mod. Το twlauncher 4.5 εμενα προσωπικα μ αρεσει πολυ...και ειναι smooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Ναι με βαση το βιντεο καντω. βαλε ics theme + addons Υστερα + μετα περνα no scrolling cache mod. Το twlauncher 4.5 εμενα προσωπικα μ αρεσει πολυ...και ειναι smooth πριν κανω οτιδηποτε κανω τα απαραιτητα wipe dalvik+cache και factory reset ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 (edited) Καλημερα φιλε μου, καλε εσυ πηγες σε xxjvu ασχετος custom η οχι ...εφοσον πιστευες και πιστευεις οτι jw1 εχει καλυτερη διαχειρηση μνημης? θα σου κανω μια προταση και να με θυμηθεις..δοκιμασε την jetpack rom jw1 8.2 με ics theme + addons + no scrolling cache mod... και εδω ειμαστε να τα πουμε....πιστευω οτι θα παθεις πλακα!:) Υ.Γ. Δοκιμαζω απο χτες τον galaxian kernel Που εχουν ακουστει πολυ καλα λογια στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1137595 φαινεται καλος! Καλημερα!...ξεχασα να το αναφερω αλλα βλεποντας παλιοτερα σου ποστ την δοκιμασα και αυτη την επιλογη...σε επιπεδο ταχυτητας ηταν το ιδιο με την simplicity jvu + boeffla mod+disable scroll cache addon...και ο λογος που το εβγαλα το ics θεμα ηταν οτι δεν μου αρεσαν τα εικονιδια ενω τα μενου ρυθμισεων κτλ ηταν αψογα και ο λογος που εβαλα παλι την simplicity ηταν οτι ενω η κακη διαχειριση υπηρχε στην στοκ στην καστομ εχει εξαφανιστει...συν τα 2-3 πραγματακια παραπανω(οχι πως τα χρησιμοποιω περαν της lockscreen) αλλα συμφωνω οτι ειναι απο τις καλυτερες επιλογες..ο browser sthn jvu ειναι ο ιδιος της jw1??(παροτι ο opera ειναι καλυτερος αργει να ξεκινησει σε σχεση με τον στοκ οποτε προτιμω αυτον)...οσον αφορα το voodoo color με το που ειδα καλες κριτικες για τις παραπανω ρυθμσεις ξαναγυρισα απο semaphore sc σε semaphore αλλα ενω τα χρωματα ειναι οντως πολυ ζωντανα(και με τις ρυθμισεις του επισυμασμενου στην 1η σελιδα) αν δεις εφαρμογες οπως το whats app μεσα στις λιστες φαινοταν πολυ μουφα σε σχεση με stock. Edited January 25, 2012 by nikostg Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 πριν κανω οτιδηποτε κανω τα απαραιτητα wipe dalvik+cache και factory reset ε? Νομιζω αν κατεβασεις την wipe εκδοση τα κανει τα απαραιτητα wipes μονο του...οποτε απλα φλασαρεις απο cwm.Θα συμφωνησω για τον tw4.5 χρησιμοποιω του Fraggor την εκδοση και ενω παλιοτερα ανα 2 φορες που πειραζα τις ρυθμισεις του κολλουσε πλεον ειναι αψογος.. Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts