Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι παιδια δικο μου λαθος..απο κεκτημενη ταχυτητα να περασω τον semaphore ξεχασα να αλλαξω το csc απο kor σε cos. Σας ευχαριστω παντως οπως και να εχει.

EDIT: Βασικα υπαρχει προβλημα που εβαλα cos και οχι eur (cosmote καρτα εχει μεσα);

Edited by nikos92
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι παιδια δικο μου λαθος..απο κεκτημενη ταχυτητα να περασω τον semaphore ξεχασα να αλλαξω το csc απο kor σε cos. Σας ευχαριστω παντως οπως και να εχει.

EDIT: Βασικα υπαρχει προβλημα που εβαλα cos και οχι eur (cosmote καρτα εχει μεσα);

Όχι κανένα, το eur είναι πιο γενικό.

Γιάννης

Έχω μπροστά μου τη λίστα με τις εφαρμογές που μπορώ να κάνω uninstall, πώς όμως μπορώ να το κάνω αυτό? :p

Root explorer, titanium backup, mybackup,sgs tools και άλλα πολλά :)

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Αυτά υποθέτω είναι apps απ το market για να κάνεις uninstall Νίκο.

Ποιο απ αυτά μου προτείνεις? Κάποιο user friendly και καλό ταυτόχρονα :p

Αυτά υποθέτω είναι apps απ το market για να κάνεις uninstall Νίκο.

Ποιο απ αυτά μου προτείνεις? Κάποιο user friendly και καλό ταυτόχρονα :p

Εγώ ψηφίζω titanium backup. Έχει και δωρεάν έκδοση στο μάρκετ για να κάνεις τη δουλειά που θες. Κάνει και backup τις εφαρμογές σου αλλά έχει και επιλογή uninstall και στα system apps.

Εγώ ψηφίζω titanium backup. Έχει και δωρεάν έκδοση στο μάρκετ για να κάνεις τη δουλειά που θες. Κάνει και backup τις εφαρμογές σου αλλά έχει και επιλογή uninstall και στα system apps.

Οκ, το κατεβάζω τώρα, ευχαριστώ.

Κάτι ακόμη, δεν έχω ακόμα sd κάρτα. Όταν αγοράσω θα μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου απ τη μνήμη του τηλεφώνου στην κάρτα ή αυτό γίνεται μόνο την ώρα που κάνεις download την εφαρμογή?

Εγώ προτείνω sgs tools τότε.. Έτσι για σπάσιμο :lol::lol:!

Titanium και τζαμπέ :)

Οκ, το κατεβάζω τώρα, ευχαριστώ.

Κάτι ακόμη, δεν έχω ακόμα sd κάρτα. Όταν αγοράσω θα μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου απ τη μνήμη του τηλεφώνου στην κάρτα ή αυτό γίνεται μόνο την ώρα που κάνεις download την εφαρμογή?

Μπορείς να τις μεταφέρεις όποτε θέλεις αλλα στην εσωτερική sd (και ούτε αυτό χρειάζεται). Καλύτερα στη ρομ του κινητού (1,8gb)

Απο τα 1,8gb με 300 apps έχω 1gb free

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Edited by nikos523

εχει δοκιμασει κανεις το 360 launcher ? ειναι σαν το go σε εμφανιση αλλα καταναλωνει ελαχιστη μνημη μαζι με locker της επιλογης σας...

προσωπικά δεν τον έχω δοκιμάσει τον 360 αλλά και ο Go launcher δεν είναι και τόσο μεγάλος και δεν καταναλώνει και πολύ μπαταρία ... και να σου πω την αλήθεια τον "πάω" πολύ γιατί είναι ταχύτατος και τον φέρνεις στα μέτρα σου ...

το κινητό το έβγαλα από τον φορτιστή χτες το πρωί ... δεν πολύ έπαιξα με το κινητό να πω την αλήθεια χτες όλη μέρα πάρα μόνο μερικά τηλ και μερικά sms και η μπαταρία είναι στο 84% :p

Edited by crazyio

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Εγώ δεν έχω βάλει ποτέ μου κάποιον launcher στο κινητό αλλά μόλις βγει ο TSF launcher δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον βάλω.

Δείτε στο

τι κάνει...Θα πάθετε έμφραγμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

παιδια εκανα ρουτ το κινητο με το semaphore kernel

τωρα μπορειτε να μου δωσετε κανενα λινκ με οδηγιες για το πως να βαλω το κινητο σε recovery mod?

εχω εκδοση android 2.3.3 με kernel semaphore

και κανενα λινκ με το ics

προσωπικά δεν τον έχω δοκιμάσει τον 360 αλλά και ο Go launcher δεν είναι και τόσο μεγάλος και δεν καταναλώνει και πολύ μπαταρία ... και να σου πω την αλήθεια τον "πάω" πολύ γιατί είναι ταχύτατος και τον φέρνεις στα μέτρα σου ...

το κινητό το έβγαλα από τον φορτιστή χτες το πρωί ... δεν πολύ έπαιξα με το κινητό να πω την αλήθεια χτες όλη μέρα πάρα μόνο μερικά τηλ και μερικά sms και η μπαταρία είναι στο 84% :p

επειδη ειχα τον go launcher καταναλωνει μνημη ..σε ταχυτητα ειναι ιδιοι και ο 360 και ο go.... αν θες υπαρχει ενας πιο απλος ο zeam ο οποις ο πιο γρηγορος απ ολους σε ταχυτητα

και κατι ακομα επιδει ο αποθηκευτικος χωρος του κινητου ειναι χωρισμενος σε εσωτερικη-εξωτερικη μνημη γινεται να μειωσο την εσωτερικη μνημη που ειναι περιπου 2gb και να τα προσθεσω στην εξωτερικη?

Και εγω αυτην την αισθηση εχω...Μου φαινεται δηλαδη οτι με τον καιρο ο go launcher σαν να βαρυνε λιγο. Τωρα δεν ξερω αν ειναι ισχυει οντως ή τον βαρεθηκα και ψαχνω δικαιολογιες να τον αντικαταστησω, παντως εφτασα σε σημειο να προτιμω τον touchwiz τουλαχιστον στο gs2 γιατι στο s1 επιμενω ακομα στον go.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

τωρα μπορειτε να μου δωσετε κανενα λινκ με οδηγιες για το πως να βαλω το κινητο σε recovery mod?

Βαλε αυτο http://db.tt/YT0knxKR για recovery

Για να μπεις σε recovery κλείσε το κινητό και μετά πάτα ταυτόχρονα το πάνω κουμπί έντασης, το κεντρικό κουμπί και το power μέχρι να ανοίξει το recovery. Για ICS κοίτα στο xda έχει δύο οπότε βάζεις όποια νομίζεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Για να μπεις σε recovery κλείσε το κινητό και μετά πάτα ταυτόχρονα το πάνω κουμπί έντασης, το κεντρικό κουμπί και το power μέχρι να ανοίξει το recovery. Για ICS κοίτα στο xda έχει δύο οπότε βάζεις όποια νομίζεις.

ωραια το εκανα ευχαριστω

για το ics μηπως ξερεις ποια ειναι η πιο σταθερη?

Οι περισσότεροι έχουν βάλει του Onecosmic. Δεν έχω δοκιμάσει καμία προσωπικά και καμία δεν είναι 100% stable. Επειδή έχω καταλάβει ότι είσαι νέος χρήστης θα σου πρότεινα να περιμένεις μια stable έκδοση γιατί αυτές ακόμα έχουν μερικά θέματα με την εγκατάσταση.

Η συνέχεια για ICS στο αντίστοιχο θέμα.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Όταν είχα τον παλιό semaphore 1.9.0 και κρατούσα πατημένο το power button έβγαινε ένα μενού που είχε extra επιλογές για recovery mode κλπ.

Τώρα με τον semaphore 2.3.0 δεν υπάρχει αυτό το μενού.Έχει τα κλασικά: Λειτουργία σίγασης,Λειτουργία δικτύου,Λειτουργεία πτήσης και Απενεργοποίηση.

Τι έγινε το καταργήσανε;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

καλησπερα παιδια και χρονια πολλα με υγεια και να περασετε υπεροχα σημερα!!!Εχω καποιες αποριες και θα ηθελα να με βοηθησετε , το εχω ποσταρει και στο θεμα cyanogenmod...

υπαρχει καποιος τροπος ωστε να γινει overclocking στην cm7?επισης η cm7 εχει voodoo color...αν ναι τι ρυθμισεις προτινετε?τελος υπαρχει κατι που πρεπει να βαλω πανω στην ρομ ωστε να λειτουργει καλυτερα(περα απο την αλλαγη του modem απο jvk σε jvt που της jvt ειναι καλυτερο απο οτι διαβασα στο thread της cm)

το gps στην cm δουλευει? γιατι το ενεργοποιω και δεν φαινετε στην οθονη και επισης στο gps test δεν lockαρει δορυφορους και δεν με βρισκει με το ndrive!!!

Aυτα απο εμενα και Καλη Χρονια να εχουμε ολοι!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Όταν είχα τον παλιό semaphore 1.9.0 και κρατούσα πατημένο το power button έβγαινε ένα μενού που είχε extra επιλογές για recovery mode κλπ.

Τώρα με τον semaphore 2.3.0 δεν υπάρχει αυτό το μενού.Έχει τα κλασικά: Λειτουργία σίγασης,Λειτουργία δικτύου,Λειτουργεία πτήσης και Απενεργοποίηση.

Τι έγινε το καταργήσανε;

Νομίζω ότι το μενού δεν είναι θέμα του πυρήνα αλλά της rom που φοράς...

Γιάννης

Τι έγινε το καταργήσανε;

Αυτό που ζητάς είναι το λεγόμενο extended power menu το οποίο δεν μπαίνει με τον πυρήνα! Εχω φτιάξει ένα mod στο xda - θα το βρεις εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1405380

Κανε ένα backup πρώτα όμως καλού κακού!

καλησπερα παιδια και χρονια πολλα με υγεια και να περασετε υπεροχα σημερα!!!Εχω καποιες αποριες και θα ηθελα να με βοηθησετε , το εχω ποσταρει και στο θεμα cyanogenmod...

υπαρχει καποιος τροπος ωστε να γινει overclocking στην cm7?επισης η cm7 εχει voodoo color...αν ναι τι ρυθμισεις προτινετε?τελος υπαρχει κατι που πρεπει να βαλω πανω στην ρομ ωστε να λειτουργει καλυτερα(περα απο την αλλαγη του modem απο jvk σε jvt που της jvt ειναι καλυτερο απο οτι διαβασα στο thread της cm)

το gps στην cm δουλευει? γιατι το ενεργοποιω και δεν φαινετε στην οθονη και επισης στο gps test δεν lockαρει δορυφορους και δεν με βρισκει με το ndrive!!!

Aυτα απο εμενα και Καλη Χρονια να εχουμε ολοι!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Στις ρυθμίσεις cyanogenmod > Επιδόσεις έχει να ρυθμίσεις την μέγιστη και την ελάχιστη ταχύτητα. Πάει μέχρι 1300 νομίζω. Για voodoo color δε ξέρω αλλά βάλε το voodoo control από το μάρκετ και ψάξε τις ρυθμίσεις. Το GPS δουλεύει αλλά το JVK πρέπει να είναι ολίγον μούφα. Στην πρώτη σελίδα στο θέμα της cyanogen προς το τέλος του οδηγού έχει λινκ για άλλα modems τα οποία τα περνάς από cwm recovery. Βάλε το JVT.

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις