dodo80s Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 καλημερα μετα απο καιρο λεω να ασχοληθω να κανω καποιο μαζεμα στο τηλεφωνακι κι να περασω και καμια ρομ τι εχετε να προτεινετε θελω οπωσδηποτε να δουλευουν τα παντα οπως ραδιοφωνο wi-fi gps κλπ κλπ κλπ ολα απροβληματιστα ελληνικα οκ δεν εχω προβλημα θα περασω και κανα swype απο πανω ενταξει απλα να μην ασχοληθω και παρα πολυ να το στησω ......(τα πιτσιρικια δεν μου αφηνουν χρονο) τωρα ειμαι με jvt 2.3.5 kai kernel tou statou semaphore jvt 1.8.1 ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση θοδωρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) sorry που ρωταω αλλα εβαλα την 2.3.6 official και δεν εχω 3g. πρεπει ν φλασαρω αλλο μοντεμ? πως το γυρναω σε eur? :D (εχω JW5) Edited March 19, 2013 by galaxy_singer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα από όλα αυτά. Δοκίμασε το παρακάτω. Οδηγός επαναφοράς των apn όλων των Ελληνικών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, για να έχετε internet και mms στην android συσκευή σας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 σευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση. το εκανα αλλα μου βγαζει μονο ενα apn στα ονοματα σημειων προσβασης... το internet.vodafon.gr επρεπε να εχει αλλο ενα για τα mms? παντως το νετ δουλευει. (δε με πολυενδιαφερει το mms απλα ρωταω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Ε δε θα ειχε το backup που επανέφερες τα ΜΜΣ μέσα :p Για το csc που έλεγες είχες δει αν έχει product code EUR να το επιλέξεις; Μπορεί να εμφανίζονταν τα APN μόνα τους αν έβαζες EUR product code. (στον οδηγό για φλασάρισμα στο τελευταίο βήμα λέει για το πως αλλάζεις product code) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 ρε παιδιά για apn κατεβάζετε το apn tweaker απο googleplay και έχετε αυτόματα τα apn σε όποια συσκευή θέλετε σε όποιον πάροχο και αν είστε Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Παιδια καλησπερα..Απο εχτες φοραω την cyanogen 10.1.Οι εντυπωσεις μου ειναι πολυ καλες αλλα εχω καποια θεματακια..Πρωτο ειναι το θεμα με την διαχειριση της Ram.Συνεχως πανω απο τα 300 mb η χρηση της.Και το αλλο εχει να κανει με το σημα στον χωρο εργασιας μου που απλα δεν υπαρχει με συνεπεια να μου τρωει ολη την μπαταρια απο το ζορι του να βρει σημα..Εχει κανεις να προτεινει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Παιδια καλησπερα..Απο εχτες φοραω την cyanogen 10.1.Οι εντυπωσεις μου ειναι πολυ καλες αλλα εχω καποια θεματακια..Πρωτο ειναι το θεμα με την διαχειριση της Ram.Συνεχως πανω απο τα 300 mb η χρηση της.Και το αλλο εχει να κανει με το σημα στον χωρο εργασιας μου που απλα δεν υπαρχει με συνεπεια να μου τρωει ολη την μπαταρια απο το ζορι του να βρει σημα..Εχει κανεις να προτεινει κατι; Εγώ έχω να πώ ότι έιμαι πολύ ευχαριστημένος από την άμεση απόκριση. Μηδεν σκαλώματα. ΑΛΛΑ... 1) Εχω θέμα με την 2in1 σιμ της κοσμοτε. 2) Βγάζω φωτογραφιές και δεν μπορώ να επιλέξω σε ποιον φάκελο θα αποθηκεύονται. Ολο μηνυμα μου βγάζει ότι δεν έχω χώρο, ενώ έχω 3) Ενω βλέπω τα αρχεία στην εξωτερικη κάρτα μνήμης, όταν πάω ρυθμίσεις-> αποθηκευτικός χώρος δεν μου βγάζει πόσο χώρο έχω κατειλημένο, πόσο έχω ελεύθερο κ.α. Με την slim υπάρχουν τέτοια θεματάκια; Μήπως να πάω σε slim? Παίζει να έχω κολλήσει κανένα ιο; Μοτ βγάζει σχεδόν γεμάτη την sd και ειλικρινά δε έχω και πολλά, ενώ από εφαρμογές έχω γύρω στις 30. Edited March 22, 2013 by limas Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 1) δε ξέρω στην σλιμ αν δουλεύει αλλιώς αλλά δε νομίζω μιας και θα είναι η ίδια εφαρμογή για την SIM 2) στην σλιμ έχει επιλογή στην κάμερα αν θες να αποθηκεύεις στην εξωτερική ή την εσωτερική SD. 3) Με σλιμ πάω εκεί και έχει πληροφορίες για τα εξής: internal storage (μάλλον το /data) USB Storage (δηλαδή η εσωτερική) SD CARD (εξωτερική) Με την εξωτερική έχεις πρόβλημα;;; Μήπως έχει πρόβλημα η μνήμη σου; Κράτα τα αρχεία σου στο PC και κάντην διαμόρφωση μέσα από το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 1) δε ξέρω στην σλιμ αν δουλεύει αλλιώς αλλά δε νομίζω μιας και θα είναι η ίδια εφαρμογή για την SIM 2) στην σλιμ έχει επιλογή στην κάμερα αν θες να αποθηκεύεις στην εξωτερική ή την εσωτερική SD. 3) Με σλιμ πάω εκεί και έχει πληροφορίες για τα εξής: internal storage (μάλλον το /data) USB Storage (δηλαδή η εσωτερική) SD CARD (εξωτερική) Με την εξωτερική έχεις πρόβλημα;;; Μήπως έχει πρόβλημα η μνήμη σου; Κράτα τα αρχεία σου στο PC και κάντην διαμόρφωση μέσα από το κινητό. καλημερα. Με την εξωτερικη μνημη, δεν έχω πρόβλημα σε ότι αφορα τα αρχεία, τα βλέπω κανονικά. Απλά πάω να βγάλω μια φωτογραφία και όλο μου λέει ότι δεν έχω χώρο. Οντως δεν έχει και πολύ αλλα δεν ξέρω πως γέμισε. Αν κάνω ένα back up στις εφαρμογες μεσω titanium και μετα ξαναφλασάρω, λες να δω βελτίωση; Επίσης ένα άλλο που μου κάνει είναι ότρι μου λέει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για την cm 10.1. Το αφήνω λοιπον να κάνει την ενημέρωση, η οποία δεν τελειώνει ποτέ..., και στο τέλος κάνω διακοπή και απενεργοποίηση αυτης της διεργασίας. Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris1123 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Γεια σας, πηγα να βαλω την καινουρια εκδοση την slim 4.2.2 και μου εβγαλε σφαλμα και εκανε επανεκκινηση και μου βγαζει semaphore. Πως μπορω να το φερω πισω σε full stock; Για να μπορεσω να το ξανα φλασαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Γεια σας, πηγα να βαλω την καινουρια εκδοση την slim 4.2.2 και μου εβγαλε σφαλμα και εκανε επανεκκινηση και μου βγαζει semaphore. Πως μπορω να το φερω πισω σε full stock; Για να μπορεσω να το ξανα φλασαρω? μέσα στο κινητό έχεις την slim?? άμα μπαίνει σε cwm ξανα φλάσαρε τη Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris1123 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 μέσα στο κινητό έχεις την slim?? άμα μπαίνει σε cwm ξανα φλάσαρε τη Δεν μπαινει σε cwm, ξεκιναει και βγαζει το λογοτυπο semaphore και παραμενει εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_78 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) Δεν μπαινει σε cwm, ξεκιναει και βγαζει το λογοτυπο semaphore και παραμενει εκει. Τί rom είχες πριν φίλε..? Και ποιόν kernel..? Πως μπορω να το φερω πισω σε full stock; Για να μπορεσω να το ξανα φλασαρω? Μπες σε download mode και φλάσαρε μια stock rom με odin... Edited March 28, 2013 by mindfield Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Παιδιά, λέω να δοκιμάσω για αλλαγή μια άλλη ρομ και λέω να περάσω σε slim bean όπως αναγράφεται εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=346549 Είστε ευχαριστημένοι; Η' να δοκιμάσω κάτι άλλο; Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Παιδιά έκανα ανβάθμιση σε slim bean αλλά δεν μπορώ να δω την εξωτρικη καρτα. Δεν την βλέπει καθολου, ουτε τα αρχεία μου ούτε από την φωτογραφική όπου έχω επειλέξει να αποθηκεύονται οι φωτο. Τι να κάνω; Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Η εξωτερική κάρτα ονομάζεται emmc σ'αυτές τις ρομς Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Η εξωτερική κάρτα ονομάζεται emmc σ'αυτές τις ρομς Τον βρήκα τον φακελο αλλα μου λεει οτι δεν εχω τα permissions για να τον ανοιξω Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leadergr Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Τον βρήκα τον φακελο αλλα μου λεει οτι δεν εχω τα permissions για να τον ανοιξω Η διαδρομη ειναι /storage/sdcard1 για την external memory Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Η διαδρομη ειναι /storage/sdcard1 για την external memory Μου λέει οτι δεν έχω τα Permissions. Μπορώ να ξαναγυρισω σε cm 10.1; Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Μου λέει οτι δεν έχω τα Permissions. Μπορώ να ξαναγυρισω σε cm 10.1; Παιδiα, πως μπορω να ξαναγυρίσω απο slim bean σε cm 10.1? Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Λογικά μπορείς κατευθείαν φλασάροντας την cm. Αλλά όπως σου πρότειναν στο θέμα της slimbean από ότι είδα ίσως είναι καλύτερα να γυρίσεις σε stock rom και να ξεκινήσεις από την αρχή. (μπας και βγάλεις άκρη και με το πρόβλημα που έχεις με την sd :wacko: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) Λογικά μπορείς κατευθείαν φλασάροντας την cm. Αλλά όπως σου πρότειναν στο θέμα της slimbean από ότι είδα ίσως είναι καλύτερα να γυρίσεις σε stock rom και να ξεκινήσεις από την αρχή. (μπας και βγάλεις άκρη και με το πρόβλημα που έχεις με την sd :wacko: ) Ευχαριστώ. Αλλά δεν με αφήνει να φλασάρω απο cwm τα zip αρχεία. Πάντως στο xda το έχουν κι άλλοι. Λέω να γυρίσω σε cm γιατί είναι πολυ "ελαφριά" στην χρήση. Εκτός κι αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε. Κάτι καλύτερο. Edited April 1, 2013 by limas Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Λογικά μπορείς κατευθείαν φλασάροντας την cm. Αλλά όπως σου πρότειναν στο θέμα της slimbean από ότι είδα ίσως είναι καλύτερα να γυρίσεις σε stock rom και να ξεκινήσεις από την αρχή. (μπας και βγάλεις άκρη και με το πρόβλημα που έχεις με την sd :wacko: ) Απλά ποια wipes πρεπει να κανω; Μήπως δεν κάνω κάτι σωστα στα wipes και για αυτό δεν μπορώ να φορτώσω την cm? Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 παιδάκια τον supercharger και δη αυτό το thread-θυσαυρό το έχετε δει καθόλου? https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CDAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D991276&ei=z71ZUZzQBIKW0AXG0IHwAg&usg=AFQjCNG3QEHiUiaE0mrvEnGJIK0jfQLLLQ&sig2=13I4sDmXF-W-Ydgjru8jGw&bvm=bv.44442042,d.d2k Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts