Chryssostomos Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Περίεργο... για δοκίμασε να περάσεις την εφαρμογή edt ξανά αν δεν το έχεις βγάλει. Να πω ότι Κάνοντας πειράματα στο τηλέφωνο μου το είχα κάνει deodex σήμερα και πέρασα το θέμα galaxyblue. Παιδιά είναι κορυφαίο και χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Οποίος έχει deodex ROM αξίζει να το περάσει! στις ρυθμισεις μου το εκανε αυτο οχι στο edt.δεν ηθελα lock screen screen απο αυτες που εχει στο edt.πατησα disable lock screen και μετα μου το εκανε αυτο.βασικα και πριν κανω το disable.τωρα το εβγαλα...κριμα και το ηθελα πιο πολυ για το ποσοστο της μπαταριας Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 στις ρυθμισεις μου το εκανε αυτο οχι στο edt.δεν ηθελα lock screen screen απο αυτες που εχει στο edt.πατησα disable lock screen και μετα μου το εκανε αυτο.βασικα και πριν κανω το disable.τωρα το εβγαλα...κριμα και το ηθελα πιο πολυ για το ποσοστο της μπαταριας Αν θες μόνο μπαταρία Πήγαινε στο site της kitchen: uot.dakra.lt/ και βαλε οποίο θες -έχει πολλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Αν θες μόνο μπαταρία Πήγαινε στο site της kitchen: uot.dakra.lt/ και βαλε οποίο θες -έχει πολλά! δεν φαινετε δυσκολο αν και δεν εχω ασχοληθει.αλλα τωρα αν σου πω πως τα αρχεια που ζητάει να ενεβασω δε τα βρισκω πουθενα στο κινητο μου τι θα πεις? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) Είναι στους φακέλους system/app και system/framework. Edited January 4, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Αυτους τους φακελους δε βρησκω.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Με root explorer ή παρόμοια εφαρμογή θα τους δεις. Αν δεν τους βλέπεις ούτε με αυτόν τον τρόπο δεν ξέρω τι έχει γίνει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Με root explorer ή παρόμοια εφαρμογή θα τους δεις. Αν δεν τους βλέπεις ούτε με αυτόν τον τρόπο δεν ξέρω τι έχει γίνει! Ροοτ εξπλπρερ δεν εχω.κατι παροκοιο;; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Δοκίμασε αυτό αλλά πήγαινε στις ρυθμίσεις του και ενεργοποίησε τα δικαιώματα για root (δεν θυμάμαι πως λέγεται η ρύθμιση). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Αχ δε .σε προλαβα τα βρηκα.ειχα κανει βλακεια...ευχαριστω παντως. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Κάτι επείγον για όποιον μπορεί: Έβαλα I9000XWJW1 με CSC+JV9+-+PHONE+JVT και SEMAPHORE 2.4.0bm 1) Μετά έβαλα το AOSP-EXTENDED-CRT-JW1 stock.zip ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1405380,%CE%B1%CF%80%CE%BF ) ...πλέον ΔΕΝ ξεκινάει, αλλά λουπάρει ασταμάτητα! Τι να κάνω;;; 2) Το RECOVERY MODE μετά το semaphore λέει 3.0.0.5. Είναι 2e ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 ξαναπέρασα τον semaphore και πάλι λουπάρει ασταμάτητα. Πάω να ξαναξεκινήσω από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 ξαναπέρασα τον semaphore και πάλι λουπάρει ασταμάτητα. Πάω να ξαναξεκινήσω από την αρχή Βγαλε την μπαταρια και μετα μπες σε download mode και ξαναφλασαρε ή αν ειχες παρει nandroid backup μπες σε recovery και κανε restore. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 ξαναπέρασα τον semaphore και πάλι λουπάρει ασταμάτητα. Πάω να ξαναξεκινήσω από την αρχή Είχες κάνει backup πριν περάσεις το AOSP ? Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Φλάσαρε το restore και λογικά θα επανέλθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 ΟΚ, ξαναφλασάρω Να ξαναβάλω το AOSP-EXTENDED-CRT-JW1 stock.zip ( http://forum.xda-developers.com/show...B1%CF%80%CE%BF ) ??? Έκανα κάτι λάθος και το χάλασε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 ΟΚ, ξαναφλασάρω Να ξαναβάλω το AOSP-EXTENDED-CRT-JW1 stock.zip ( http://forum.xda-developers.com/show...B1%CF%80%CE%BF ) ??? Έκανα κάτι λάθος και το χάλασε??? Σε μενα δουλευει κανονικα. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Σε μενα δουλευει κανονικα. και σε εμενα δουλευει κανονικα τελικα.:D:D Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Κάτι επείγον για όποιον μπορεί: Έβαλα I9000XWJW1 με CSC+JV9+-+PHONE+JVT και SEMAPHORE 2.4.0bm Μετά έβαλα το AOSP-EXTENDED-CRT-JW1 stock.zip ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1405380,%CE%B1%CF%80%CE%BF ) ...πλέον ΔΕΝ ξεκινάει, αλλά λουπάρει ασταμάτητα! Τι να κάνω;;; Δυστυχώς το ξαναέκανα από την αρχή. Μετά το AOSP-EXTENDED-CRT-JW1 stock.zip μου κρασάρανε όλες οι εφαρμογές. Έκανα reboot και πάλι κρασάρανε. Έκανα wipe από cwm ...και άρχισε πάλι να λουπάρει!!! Πάω ξανά από την αρχή I9000XWJW1 με CSC+JV9+-+PHONE+JVT και SEMAPHORE 2.4.0bm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Δυστυχώς το ξαναέκανα από την αρχή. Μετά το AOSP-EXTENDED-CRT-JW1 stock.zip μου κρασάρανε όλες οι εφαρμογές. Έκανα reboot και πάλι κρασάρανε. Έκανα wipe από cwm ...και άρχισε πάλι να λουπάρει!!! Πάω ξανά από την αρχή I9000XWJW1 με CSC+JV9+-+PHONE+JVT και SEMAPHORE 2.4.0bm όπως είσαι με αυτο το σετάρισμα φλάσαρε ΑΥΤΗ αστο να ξεκινήσει κανονικά και στο καπάκι φλασάρεις ΑΥΤΟ το πολύ όμορφο θέμα που έχει όλα όσα θέλεις και εμφανισιακά σκίζει και θα με θυμηθείς! Εγώ αυτό το σετάρισμα έχω και το κινητό πετάει! :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Μόλις φλασάρεις βάλε Semaphore αν θες root. Είμαι με semaphore ...αλλά κάποιες εφαρμογές (π.χ. market enabler) μου λένε ότι "can't get root permissions!" Τι άλλο πρέπει να κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 όπως είσαι με αυτο το σετάρισμα φλάσαρε ΑΥΤΗ αστο να ξεκινήσει κανονικά και στο καπάκι φλασάρεις ΑΥΤΟ το πολύ όμορφο θέμα που έχει όλα όσα θέλεις και εμφανισιακά σκίζει και θα με θυμηθείς! Εγώ αυτό το σετάρισμα έχω και το κινητό πετάει! :) επειδή δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία από darky (6.0-9.2 ήταν καλός, μετά χάλασε) , θα ήθελα να παραμείνω σε λιτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Είμαι με semaphore ...αλλά κάποιες εφαρμογές (π.χ. market enabler) μου λένε ότι "can't get root permissions!" Τι άλλο πρέπει να κάνω??? Κατεβασε την εφαρμογη superuser απο το μαρκετ. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Τελευταία ερώτηση: Αν στήσω το κιν μου. Πως μπορώ να το κάνω replicate στο κιν της γυναίκας μου;;; Υπάρχουν οδηγίες;;; Και εν συνεχεία να πάω και να αλλάξω τον λογαριασμό της google ώστε να πάρει τα δικά της στοιχεία;;; Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Τελευταία ερώτηση: Αν στήσω το κιν μου. Πως μπορώ να το κάνω replicate στο κιν της γυναίκας μου;;; Υπάρχουν οδηγίες;;; Και εν συνεχεία να πάω και να αλλάξω τον λογαριασμό της google ώστε να πάρει τα δικά της στοιχεία;;; Ευχαριστώ!!! Τι εννοεις replicate; Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ji_ma_kos Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Επιτέλους κατάφερα και εγώ να αναβαθμιστώ σε JW1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts