Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ!

Κάτι τελευταίο...Όταν φλάσαρα την Simplicity ROM κράτησα ένα image backup με το CWM.Αυτό είναι αποθηκευμένο στην εσωτερική sdcard λογικά και αν κάνω factory reset θα σβηστεί.Σωστά;

Που το βρίσκω αυτό το image αρχείο μέσω κάποιου file explorer να το αντιγράψω στο pc μου σε περίπτωση που κάτι δεν μου πάει καλά με το φλασάρισμα;

Επίσης, ο kernel semaphore που έχω θα χαθεί και αυτός με το φλασάρισμα; Θα πρέπει να τον ξαναπεράσω μετά;

Ο semaphore θα χαθεί εννοείται... Και θα πρέπει μετά να τον ξαναπεράσεις (1 λεπτό διαδικασία είναι, μην σε αγχώνει).

Το image backup που έκανες μέσω CWM ΔΕΝ σβήνει με factory reset. To factory reset απλά σβήνει όλες τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου (μαζί με επαφές και μηνύματα), δεν πειράζει τα υπόλοιπα περιεχόμενα της εσωτερικής μνήμης (ούτε φωτογραφίες, ούτε λοιπούς καταλόγους και φυσικά ούτε τα cwm backups). Αν όμως έκανες hard reset ή format internal sd card (απο CWM) ή έβαζες pit αρχείο στο φλασάρισμα με odin θα σβηνόντουσαν.

Βασίλης!

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή θέλω να βάλω και το PIT ώστε να κάνω καθαρή εγκατάσταση, πως μπορώ να αντιγράψω το image που έχω κρατήσει backup στο pc; Που ακριβώς το βρίσκω μέσω κάποιου file explorer;

Άκυρο το βρήκα!

Ευχαριστώ

Edited by tarantules

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Επειδή θέλω να βάλω και το PIT ώστε να κάνω καθαρή εγκατάσταση, πως μπορώ να αντιγράψω το image που έχω κρατήσει backup στο pc; Που ακριβώς το βρίσκω μέσω κάποιου file explorer;

Άκυρο το βρήκα!

Ευχαριστώ

Δεν κάνει καθαρή εγκατάσταση το pit. Κάνε factory reset απλά πριν φλασάρεις. Δε χρειάζεται το repartition.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

- Alex

χαχα...καπως ετσι..

Οπως και να χει τελικα τα καταφερα...στην αρχη πολυ θετικες οι εντυπωσεις...ωστοσο οταν του ξαναβαλα ολα οσα ειχα πριν το κινητο δεν ηταν το ιδιο γρηγορο

Οποτε περασα jw1 επανεφερα τα παντα και το κινητο παει φοβερα με semaphore...

Οποτε επανερχομαι με νεοτερο μπαραζ ερωτησεων..

1)υπαρχει καποιο crt-off χωρις bugs για jw1?(κοιταξα στο xda αλλα τα περισσοτερα ηταν roms και θελω να μεινω στην official)

2)περασα το csc που προτινετε λιγο παραπανω ...χρειαζεται να περασω και κατι ακομα για καλυτερο σημα?

Edited by nikostg
slim 3.5 + semaphore 1.1.1s

το CSC δεν επηρεάζει το σήμα ... είναι θέμα γλώσσας που περιέχονται μέσα στο "πακέτο" , ρυθμίσεις εταιριών κτπ ...

για το CRT off δες εδώ που είχα ρωτήσει μερικές σελίδες εγώ πιο πίσω ...

το έβαλα και δουλεύει μια χαρά ..

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Παιδιά σε λίγο θα φλασάρω με επίσημη JVW ή JVZ. Ποιόν semaphore να κατεβάσω από το site; Βλέπω για JVZ (και JW1) αλλά όχι για JVW. Έλεγα να βάλω την JVW επειδή την φόρεσαν περισσότεροι και δεν ανέφεραν προβλήματα (και πόσες πιά βελτιώσεις να έχει η JVZ αν και πιό πρόσφατη;).

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις άφοβα τον τελευταίο semaphore (2.3.0) σε όποια έκδοση gingerbread θες (άρα και στις JVW, JVZ)
Κώστας

Παιδιά σε λίγο θα φλασάρω με επίσημη JVW ή JVZ. Ποιόν semaphore να κατεβάσω από το site; Βλέπω για JVZ (και JW1) αλλά όχι για JVW. Έλεγα να βάλω την JVW επειδή την φόρεσαν περισσότεροι και δεν ανέφεραν προβλήματα (και πόσες πιά βελτιώσεις να έχει η JVZ αν και πιό πρόσφατη;).

Όλες οι εκδόσεις semaphore είναι συμβατές με τις samsung ginger roms (είτε 2.3.3 είτε 2.3.4 είτε 2.3.5 είτε 2.3.6:p)... Οπότε απλά φλάσαρε την τελευταία 2.3.0!

Επίσης να τονίσω οτι υπάρχει και η jw1 που αν και ανεπίσημη μόνο καλά λόγια έχουν πει μέχρι στιγμής όσοι την δοκίμασαν (και ήταν αρκετοί).

Edit: never Mind, με πρόλαβαν!

Βασίλης!

Ευχαριστώ παιδιά. Δεν φλασάρω ποτέ (να το έχω κάνει 2; 3 φορές από πέρυσι;) και είδα ότι στις εκδόσεις του semaphore έχει και γράμματα όπως στις rom, και φοβήθηκα μην κάνω πατάτα. Σκοπεύω να μείνω με αυτήν που θα περάσω μέχρι να βγεί απόλυτα σταθερή ή επίσημη ICS (ή και τα δύο, ιδανικά :) )

Οπότε κατεβάζω την τελευταία του semaphore πάνω-πάνω.

το CSC δεν επηρεάζει το σήμα ... είναι θέμα γλώσσας που περιέχονται μέσα στο "πακέτο" , ρυθμίσεις εταιριών κτπ ...

για το CRT off δες εδώ που είχα ρωτήσει μερικές σελίδες εγώ πιο πίσω ...

το έβαλα και δουλεύει μια χαρά ..

Ευχαριστω πολυ...το βαλα και δουλευει μια χαρα

slim 3.5 + semaphore 1.1.1s

παιδια εκανα ροοτ το κινητο μου με το custom kernel semaphore απο τι φενεται αυξηθηκε η διαθεσιμη μνημη ram αλλα δεν βλεπω πουθενα στο κινητο μου το super ruser:(

κανεις καμια ιδεα?

κατέβασε την εφαρμογή superuser απο το market και είσαι έτοιμος!

ευχαριστω

να σου πω και κατι αλλο? με αυτο το custom kernel θα μπορω να κανω και overclocked την cpu?

η πρεπει να περασω custom rom?

sorry για τις noob ερωτησεις μου αλλα ειμα νεος στο χωρο του galaxy s

ευχαριστω

να σου πω και κατι αλλο? με αυτο το custom kernel θα μπορω να κανω και overclocked την cpu?

η πρεπει να περασω custom rom?

sorry για τις noob ερωτησεις μου αλλα ειμα νεος στο χωρο του galaxy s

Μπορείς από την εφαρμογή semaphore που έχει εγκατασταθεί στο κινητό σου με το που εγκατέστησες τον kernel.

Καλησπερα

αν και εχω στις ρυθμισεις semaphore 2.3.0_ low memory killer 92mb η μνημη φτανει στα 70 πχ και δεν επανερχεται...

καμμια ιδεα γιατι εχει κανεις?

Όταν φορτώνει πολύ το κινητό συμβαίνει και αυτό καμιά φορά. Εγώ το έχω στα 64MB και μπορεί να πέσει και στα 40ΜΒ. Αν του δώσεις λίγο χρόνο συνήθως επανέρχεται διαφορετικά ή κάνεις kill μερικές εφαρμογές σου ή επανεκκίνηση το κινητό σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Καλησπερα

αν και εχω στις ρυθμισεις semaphore 2.3.0_ low memory killer 92mb η μνημη φτανει στα 70 πχ και δεν επανερχεται...

καμμια ιδεα γιατι εχει κανεις?

Και εμένα αυτό συμβαίνει αλλά όπως σου λέει και ο Νίκος πιο κάτω είναι κάτι το φυσιολογικό στα πλαίσια λειτουργίας του android.

μετά θα κάνει kill Μόνο του κάποιες εφαρμογές και θα σε φέρει στα επίπεδα που θέλεις και του έχεις ορίσει.

μην σε αγχώνει αυτό όμως γιατί και με λιγότερη ram κολλήματα και lag δε θα δείς ... :O

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Μπορείς από την εφαρμογή semaphore που έχει εγκατασταθεί στο κινητό σου με το που εγκατέστησες τον kernel.

μα δεν μου διχνει πουθενα αυτην την εφαρμογη, μπας και δεν δουλεψε τελικα το ρουτ?

ρε παιδια ακολουθησα πληρως της οδηγιες δοκιμασα εφαρμογες που θελουν αδεις απο superruser αλλα τιποτα

τελος παντων μπορειτε να μου δωσετε λινκ να περασω κανενα custom rom η πως να βαλω το κινητο σε recovery mode?

και ποια custom rom μου πρωτεινεται?

ευχαριστω εκ των προτερων

Αν ακολούθησες τον οδηγό δεν βρίσκω το λόγο να μην σου έχει εγκατασταθεί ο kernel. Πήγαινε Ρυθμίσεις> Πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο και πες μας τι γράφει στην "Έκδοση Kernel". Αν δεν έχει εγκατασταθεί δοκίμασε άλλη μία φορά!

Για να βάλεις custom rom χρειάζεσαι CWM άρα και Semaphore (είναι ο πιο εύκολος τρόπος για root και CWM).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

μα δεν μου διχνει πουθενα αυτην την εφαρμογη, μπας και δεν δουλεψε τελικα το ρουτ?

ρε παιδια ακολουθησα πληρως της οδηγιες δοκιμασα εφαρμογες που θελουν αδεις απο superruser αλλα τιποτα

τελος παντων μπορειτε να μου δωσετε λινκ να περασω κανενα custom rom η πως να βαλω το κινητο σε recovery mode?

και ποια custom rom μου πρωτεινεται?

ευχαριστω εκ των προτερων

Επειδή με μπέρδεψες...έχεις κάνει αυτό;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3863624#post3863624

Αν ναι πρέπει να έχεις εικονίδιο semaphore στις εφαρμογές σου και πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή superuser από το market.

Επειδή με μπέρδεψες...έχεις κάνει αυτό;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3863624#post3863624

Αν ναι πρέπει να έχεις εικονίδιο semaphore στις εφαρμογές σου και πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή superuser από το market.

ναι αυτο εχω κανει αλλα δεν βλεπω πουθενα το εικονιδιο semaphore κατεβασα και την εφαρμογη superuser αλλα τιποτα,

το περιεργο ειναι οτι η διαθεσιμη μνημη ram εχει αυξηθει σχεδον στο διπλασιο και πανω

Με τον Semaphore έχεις 340ΜΒ διαθέσιμης μνήμης από την οποία όταν κάνεις boot έχεις περίπου 140-160MB και μετά που το τηλέφωνο αρχίζει να φορτώνει εφαρμογές πας στα 100ΜΒ και κάτω. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες ότι έχει διπλασιαστεί.

Κοίταξες εκεί που σου είπα να μας πεις τι γράφει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

ναι αυτο εχω κανει αλλα δεν βλεπω πουθενα το εικονιδιο semaphore κατεβασα και την εφαρμογη superuser αλλα τιποτα,

το περιεργο ειναι οτι η διαθεσιμη μνημη ram εχει αυξηθει σχεδον στο διπλασιο και πανω

Φίλε μου νομίζω δεν έχεις κάνει root. Ξαναπέρνα τον semaphore και διάβασε προσεκτικα τις οδηγίες.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Καλησπέρα ξανά..

Πριν ένα μήνα είχα αναφέρει ένα πρόβλημα του galaxy s ενός φίλου μου σχετικά με το usb

Και τελικά όλοι συμπεράναμε ότι ήταν πρόβλημα hardware

Και όντως έτσι είναι..αφού μέσο ΟΤΑ και μέσο usb δεν γίνεται αναβάθμιση

Μου πρότεινε ότι φίλος μου(εξαναγκάστηκε) για custom

Και αφού το usb είναι νεκρό, έκανα root to κινητό με το z4root

Επίσης αγοράσαμε την premium έκδοση της εφαρμογής rom manager και εγκαταστήσαμε επιτυχώς recovery mode

Τώρα για να να βάλουμε custom γίνεται όπως ξέρω (instal custom zip/full wipe/reboot)ή πρέπει να φλασάρω και kernel; και αν πρέπει, γίνεται μέσο galaxy;

Το παιδί τρέχει 2.1 και το usb του είναι νεκρό...(μόνο για φορτιστής κάνει..)

Ευχαριστώ εκ τον πρότερον...

Από 2.1 σε ποια custom rom θα πας; Για να βάλεις μία custom θα πρέπει να έχεις φλασάρει μία stock rom της ίδιας έκδοσης και κατά προτίμηση την stock rom στην οποία βασίζεται η custom. Για CM7 ίσως και να μπορείς αλλά καλύτερα να σου πουν τα παιδιά που έχουν ασχοληθεί μαζί της. Πάντως αν τελικά καταφέρεις και βάλεις custom και δεν σου αρέσει μετά δεν θα μπορείς να ξαναγυρίσεις σε stock αφού δεν σου δουλεύει το usb.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις