nikospot Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Ευχαριστώ.το ξέρω ότι ανοίγει με winrar αλλά δε μπορούσα να κάνω εξαγωγή. Τελικα δε μου δούλεψε. Έκανα αντικατασταση τα 2 αρχεία άλλαξα τα premission σε rw-r-r μετα με wipe και fix premission αλλα δεν βλέπει πλέον την εφαρμογή της κάμερες. Επειδη με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το 720p video μπορει κάποιος να μου πει σε ποια rom θα έχω την καλύτερη ποιότητα? Πως παρουσιάστηκε το πρόβλημα εξαρχής ? :blink: Μήπως έγινε μπέρδεμα και σου έδωσα λάθος αρχεία? (JVZ έδωσα, σίγουρα έχεις αυτήν?) Θεωρητικά καλύτερη ποιότητα έχουν οι στοκ εκδόσεις και όχι custom του στυλ cyanogen, miui... Απλά πρακτικά δεν είδα διαφορά :p Αν και ξερω πως ειναι οφτοπικ,μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος πως να το χρησιμοποιησω;Στις οδηγιες που δειχνεις δεν βγαζω ακρη. Θελω να περασω την JVW που εχει ανεβασει ο Τυχερακιας με τα Ελληνικα,αλλα θελω το CRT tv off και καποιο μετρητη μπαταριας. Ευχαριστω! Υγ.Καποτε τα εβρισκα και τα εκανα μονος μου αλλα μαλλον τωρα γερασα :p crt off νομίζω δεν γίνεται από UOT kitchen, αλλά η μπαταρία πολύ εύκολα αλλάζει. Σου στέλνω ΠΜ σε λίγο. @PocketAA Το πρώτο δεν το ξέρω. 2) Έκανες wipe data/factory reset πριν και μετά το φλασάρισμα? Δοκίμασε στη διαχείριση εφαρμογών να βρεις το μάρκετ και κάνε κατάργηση ενημερώσεων, δεδομένων και μετά κάνε wipe cache από το recovery (δε θα χαθεί τίποτα). Αυτά νομίζω θα σου λύσουν το θέμα με την μνήμη, αν όχι πρέπει να έχει κάποια ρύθμιση ο semaphore για την μνήμη cache αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται εκεί το πρόβλημα. Το ότι δε σε αφήνει από το κινητό το έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και άλλοι από ότι διάβασα στο αντίστοιχο θέμα. Στις εφαρμογές με τις προσφορές μόλις πάει να κάνει έλεγχο για την κάρτα πετάει σφάλμα (αλλά από PC δουλεύει) 3) Πρέπει να έβαλες και το Go Locker. Το ξεκλείδωμα δεν αφορά τον launcher, απλά υπάρχουν προγράμματα που παρακάμπτουν το κανονικό ξεκλείδωμα και βάζουν το δικό τους. Δες λοιπόν μήπως έχεις βάλει το go locker και βγάλτο αν δε το θες, ή ψάξε τις ρυθμίσεις του μήπως γίνεται να παρακάμπτει το ξεκλείδωμα της συσκευής. Edited December 13, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Καλησπερα στην παρεα μετα απο καιρο..επειδη προκειται να βαλω στην σκοπια καποια εκ των 2.3.6 μεσω mobile odin και λογω ελλειψης χρονου ποια απο τις jwz και jvw λετε να βαλω..;οποις θελει και μπορει με δυο λογια συνοπτικα ας απαντησει... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Δεν έχω δοκιμάσει καμία (μένω πιστός στην JVT) αλλά από σχόλια άλλων έχω καταλάβει ότι και οι δύο είναι στα ίδια επίπεδα χωρίς να έχουν ουσιαστικές διαφορές (αν έχουν). Η μόνη διαφορά είναι ότι η JVW έχει δοθεί επίσημα ενώ η JVZ είναι ακόμα ανεπίσημη έκδοση. Με το Mobile Odin και το sgs kernel flasher ποιος μας πιάνει...!:D Καλό υπόλοιπό και καλός πολίτης!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Να σαι καλα φιλε σ'ευχαριστω... κι εγω με jvt + semaphore 2.1.1 ειμαι και δεν εχω παραπονο αλλα καθετι νεο ειναι προκληση... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 [=nikospot;3898027] 3) Πρέπει να έβαλες και το Go Locker. Το ξεκλείδωμα δεν αφορά τον launcher, απλά υπάρχουν προγράμματα που παρακάμπτουν το κανονικό ξεκλείδωμα και βάζουν το δικό τους. Δες λοιπόν μήπως έχεις βάλει το go locker και βγάλτο αν δε το θες, ή ψάξε τις ρυθμίσεις του μήπως γίνεται να παρακάμπτει το ξεκλείδωμα της συσκευής. Εχω και εγω το ιδιο προβλημα εδω και 3-4 μερες και δεν εχω εγκατεστημενο το go locker. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Μετά απο μια εβδομάδα συμβίωσης με την JVZ και απειρες δοκιμες...εχω να πω οτι ειναι η πιο smooth εκδοση απο τις JVT και JVU. Aν τις εβαζα με σειρα ταχυτερης εκδοσης θα εβαζα 1. JVZ 2.JVU 3.JVT αυτα που σας λεω ειναι συμφωνα με την δικη μου αντιληψη ως χρηστης και συγκρινοντας παντα μ αυτα που ειχα πριν.Να στε ολοι καλα! Υ.Γ. Αν μπορει να μας φτιαξει καποιος ενα ετοιμο mod για wireless - battery icon κτλ με ωραια μπλε εικονιδιακια εφετζιδικα θα ημουν υποχρεος!Φοβαμαι να το κανω μονος το kitchen γι αυτο! ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Μετά απο μια εβδομάδα συμβίωσης με την JVZ και απειρες δοκιμες...εχω να πω οτι ειναι η πιο smooth εκδοση απο τις JVT και JVU. Aν τις εβαζα με σειρα ταχυτερης εκδοσης θα εβαζα 1. JVZ 2.JVU 3.JVT αυτα που σας λεω ειναι συμφωνα με την δικη μου αντιληψη ως χρηστης και συγκρινοντας παντα μ αυτα που ειχα πριν.Να στε ολοι καλα! Την JVW την δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Την JVW την δοκίμασες; Οχι δεν την εχω δοκιμασει.Εσυ εχεις δοκιμασει την JVZ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Οχι δεν την εχω δοκιμασει.Εσυ εχεις δοκιμασει την JVZ ? Καλως την δεχτηκαμε JW1,ξεκiνησαμε τα JWxxx @apsogos θα σου ανεβασω ενα μοντακι με αυτα που θες @Ηρακλη καλως ορισες φιλε :) Θα σου προτεινα την jvz με semaphore 2.1.1,ειναι πολυ καλη αλλα εσκασε κι αλλη..θα την βαλω σε λιγο :D. edit: @apsogos εδω ειναι http://www.mediafire.com/?lmqbhnxzbpwfsfr για JVZ ODEX (stock δηλαδη) μπλε ελεκτρικ εικονιδια σηματος και wifi,εικονιδιο μπαταριας με ποσοστο,αλλαγμενα γενικα τα περισσοτερα εικονιδια της notification,transparent pull down bar,μοντιες στα pop up μενου και διαφορα αλλα. Edited December 14, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 CRT off animation γιατί δεν υπάρχει για JVW αλλά υπάρχει για JVT και για JVZ; Ξέρει κανένας ποιό να χρησιμοποιήσω; Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 CRT off animation γιατί δεν υπάρχει για JVW αλλά υπάρχει για JVT και για JVZ; Ξέρει κανένας ποιό να χρησιμοποιήσω;Κατα τη γνωμη μου,κανενα.Αν δεν ειναι φιαγμενο για την ρομ που εχεις μην πειραματιζεσαι. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Να σαι καλα φιλε μου Παρη. Πανω που ειχα αποφασισει οτι θα βαλω την jvz να και η jw1...οποιος την βαλει ας γραψει δυο λογακια γιατι δεν υπαρχει χρονος για δοκιμες πλεον. Edited December 14, 2011 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) :sorry:Καλως την δεχτηκαμε JW1,ξεκiνησαμε τα JWxxx @apsogos θα σου ανεβασω ενα μοντακι με αυτα που θες @Ηρακλη καλως ορισες φιλε :) Θα σου προτεινα την jvz με semaphore 2.1.1,ειναι πολυ καλη αλλα εσκασε κι αλλη..θα την βαλω σε λιγο :D. edit: @apsogos εδω ειναι http://www.mediafire.com/?lmqbhnxzbpwfsfr για JVZ ODEX (stock δηλαδη) μπλε ελεκτρικ εικονιδια σηματος και wifi,εικονιδιο μπαταριας με ποσοστο,αλλαγμενα γενικα τα περισσοτερα εικονιδια της notification,transparent pull down bar,μοντιες στα pop up μενου και διαφορα αλλα. Σε ευχαριστω παρα πολυ!θα το θυμαμαι!! :):):cool: οχι ρε ****το το εκανα flash το cwm και μου αλλαξε μονο το εικονιδιο της μπαταριας σε στρογγυλο με ποσοστο και μου απενεργοποιησε το CRT off modaki που ειχα :( Και απο οτι παρατηρω τωρα απο αυτα τα Mod που γραφεις δεν μου παιζει τιποτα Βοηθεια Παρη Edited December 14, 2011 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Παιδιά καλησπέρα,δεν θυμάμαι που είχα διαβάσει σε προηγούμενα post για την πράσινη οθώνη που βγάζει στιγμιαία η οθόνη κατα το κλείδωμά της,στην XWJVW.Πώς θα μπορούσα να το διορθώσω?Μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε κάπως την κατανάλωση της μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Παιδιά καλησπέρα,δεν θυμάμαι που είχα διαβάσει σε προηγούμενα post για την πράσινη οθώνη που βγάζει στιγμιαία η οθόνη κατα το κλείδωμά της,στην XWJVW.Πώς θα μπορούσα να το διορθώσω?Μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε κάπως την κατανάλωση της μπαταρίας? πρέπει να είσαι Root Να έχει εγκαταστήσει το voodoo control απο το market και πάς στο voodoo control στην επιλογή "screen v1 gamma offset color effect" Και πατάς Reset to 2.3.3 defaults! αυτό ήταν...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 πρέπει να είσαι Root Να έχει εγκαταστήσει το voodoo control απο το market και πάς στο voodoo control στην επιλογή "screen v1 gamma offset color effect" Και πατάς Reset to 2.3.3 defaults! αυτό ήταν...:) Το δοκίμασα,άψογος ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 :sorry: Σε ευχαριστω παρα πολυ!θα το θυμαμαι!! :):):cool: οχι ρε ****το το εκανα flash το cwm και μου αλλαξε μονο το εικονιδιο της μπαταριας σε στρογγυλο με ποσοστο και μου απενεργοποιησε το CRT off modaki που ειχα :( Και απο οτι παρατηρω τωρα απο αυτα τα Mod που γραφεις δεν μου παιζει τιποτα Βοηθεια ΠαρηMπες στο recovery και κανε wipe cache partition+wipe dalvik,μετα φλασαρε το zipακι (μην κανεις wipe data/factory reset),οσο για το ctr-off λυπαμαι αλλα δεν θα σου δουλεψει γιατι δεν το ειχα βαλει κι εγω,για να γινει κατι τετοιο θα πρεπει να φιαχτει ειτε νεο μοντακι που να πατησει στο δικο μου και να περιλαβει το ctr-off,ειτε απο την αρχη να φλασαριστει πρωτα το ctr και μετα να πατησει εκει το αλλο με τις υπολοιπες αλλαγες,αν θελεις και καλα το ctr φλασαρε ξανα το zip που το ενεργοποιουσε και θα εισαι οπως πριν χωρις τα δικα μου. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Πως μπορώ να επαναφέρω τα live wallpapers; Δεν μου τα εμφανίζει στα settings της οθόνης.Μήπως φταίει που έχω custom ROM (Simplicity 1.6.1) και τα έχουν αφαιρέσει; Κατέβασα ένα live wallpaper από market και δεν μου έχει καμία επιλογή να το φορτώσω στην αρχική οθόνη.Καμιά ιδέα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Mπες στο recovery και κανε wipe cache partition+wipe dalvik,μετα φλασαρε το zipακι (μην κανεις wipe data/factory reset),οσο για το ctr-off λυπαμαι αλλα δεν θα σου δουλεψει γιατι δεν το ειχα βαλει κι εγω,για να γινει κατι τετοιο θα πρεπει να φιαχτει ειτε νεο μοντακι που να πατησει στο δικο μου και να περιλαβει το ctr-off,ειτε απο την αρχη να φλασαριστει πρωτα το ctr και μετα να πατησει εκει το αλλο με τις υπολοιπες αλλαγες,αν θελεις και καλα το ctr φλασαρε ξανα το zip που το ενεργοποιουσε και θα εισαι οπως πριν χωρις τα δικα μου. οκ θα το κανω και αναμενω Modaki + crt off animation :) ΔΕΝ δουλευει εκανα ακριβως οτι μου ειπες και μου περναει μονο την μπαταρια!φτου ρε ****το και με τρελανες με τα εικονιδια που μου ειπες οτι εχει! Edited December 14, 2011 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Πως μπορώ να επαναφέρω τα live wallpapers; Δεν μου τα εμφανίζει στα settings της οθόνης.Μήπως φταίει που έχω custom ROM (Simplicity 1.6.1) και τα έχουν αφαιρέσει; Κατέβασα ένα live wallpaper από market και δεν μου έχει καμία επιλογή να το φορτώσω στην αρχική οθόνη.Καμιά ιδέα; Φιλε μου κατεβασε αυτο καντο intall και μετα ξανα κανε install to live wallpaper που κατεβασες λογικα θα στο παιζει.. http://www.multiupload.com/FL2QCIB4UJ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 πρέπει να είσαι Root Να έχει εγκαταστήσει το voodoo control απο το market Είναι δυνατόν να έχει voodoo color και να μην είναι rootαρισμενος με custom kernel?? Βάζει η Samsung voodoo color σε δικό της kernel?? Τι αλλο θα ακούσω σήμερα.. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Ρε παιδια μια γρηγορη απαντηση παρακαλω. Ημουν με cyanogen και θελησα να περασω την καινουργια stock. Exω βαλει να κανω repartition και εχει κολησει το οdin στο do not turn off target περιπου 5 λεπτα... Τι να κανω? να το ξεσυνδεσω? η θα το μπρικαρω? Edit: Τελικα ετρεξα το odin σαν admin και λυθηκε... Edited December 14, 2011 by xenon2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 οκ θα το κανω και αναμενω Modaki + crt off animation :) ΔΕΝ δουλευει εκανα ακριβως οτι μου ειπες και μου περναει μονο την μπαταρια!φτου ρε ****το και με τρελανες με τα εικονιδια που μου ειπες οτι εχει!Δεν υπαρχει περιπτωση να μη δουλευει,εισαι σιγουρος οτι εχεις odex jvz?? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Εχω και εγω το ιδιο προβλημα εδω και 3-4 μερες και δεν εχω εγκατεστημενο το go locker. Εγώ από τότε που έχω τον go launcher πάντως δεν το έχω δει αυτό που λέτε :wacko: Ρε παιδια μια γρηγορη απαντηση παρακαλω. Ημουν με cyanogen και θελησα να περασω την καινουργια stock. Exω βαλει να κανω repartition και εχει κολησει το οdin στο do not turn off target περιπου 5 λεπτα... Τι να κανω? να το ξεσυνδεσω? η θα το μπρικαρω? Αν κόλλησε μάλλον δεν έχεις και πολλές επιλογές... Το πιο πιθανό είναι να μπαίνει σε download mode μετά πάντως (μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Φιλε μου κατεβασε αυτο καντο intall και μετα ξανα κανε install to live wallpaper που κατεβασες λογικα θα στο παιζει.. http://www.multiupload.com/FL2QCIB4UJ Τι είναι αυτό ακριβώς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts