Superuser Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) Εγώ πριν φλασάρω τον διέγραψα τον semaphorescripts και μετά δεν μου ξαναδημιουργήθηκε γιατί τα scripts υπάρχουν μέσα στην εφαρμογή. Αν θες δοκίμασε να σβήσεις τους φακέλους που είπαμε μαζί με την εφαρμογή Semaphore από το /system/app ώστε μετά την επανεκκίνηση να αναγκαστεί ο kernel να την εγκαταστήσει από την αρχή. Αν δεν πετύχει και αυτό σβήσε την και ξαναπέρνα τη μόνος σου από εδώ. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αν και η λύση θα είναι αστεία. Edited November 24, 2011 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Εγώ πριν φλασάρω τον διέγραψα τον semaphorescripts και μετά δεν μου ξαναδημιουργήθηκε γιατί τα scripts υπάρχουν μέσα στην εφαρμογή. Αν θες δοκίμασε να σβήσεις τους φακέλους που είπαμε μαζί με την εφαρμογή Semaphore από το /system/app ώστε μετά την επανεκκίνηση να αναγκαστεί ο kernel να την εγκαταστήσει από την αρχή. Αν δεν πετύχει και αυτό σβήσε την και ξαναπέρνα τη μόνος σου από εδώ. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αν και η λύση θα είναι αστεία. Κι αυτη την διαδικασια εκανα αλλα τζιφος...το θεμα ειναι οτι πρεπει οπωσδηποτε να ενεργοποιησω το netfier γιατι δεν συνδεεται στο wifi !!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) Σηκώνω τα χέρια ψηλά! Ας περιμένουμε την απάντηση από κάποιον πιο έμπειρο. Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν σου δουλεύει σωστά η εφαρμογή. EDIT: Το Netfilter δεν χρειάζεται για να συνδεθείς στο WiFi. Είναι για να ενεργοποιήσεις το Tethering (Mobile Ap και USB). Edited November 24, 2011 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Σηκώνω τα χέρια ψηλά! Ας περιμένουμε την απάντηση από κάποιον πιο έμπειρο. Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν σου δουλεύει σωστά η εφαρμογή. EDIT: Το Netfilter δεν χρειάζεται για να συνδεθείς στο WiFi. Είναι για να ενεργοποιήσεις το Tethering (Mobile Ap και USB). Ναι αυτο ηθελα να γραψω ομως ουτε στο wifi συνδεεται παραταυτα...σε ευχαριστω για τον χρονο σου παντως :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Κι αυτη την διαδικασια εκανα αλλα τζιφος...το θεμα ειναι οτι πρεπει οπωσδηποτε να ενεργοποιησω το netfier γιατι δεν συνδεεται στο wifi !!! Ακου τι θα κανείς! Θα δημιουργήσεις μόνος σου τον φάκελο με τα scripts (θα τον βρεις στο xda στο topic της εφαρμογής). Μετά κανε επανεκκίνηση και όλα θα είναι οκ! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Απλά τον φάκελο πρέπει να τον ονομάσεισ semaphore scripts! Μέσα στη εσωτερική sd θα το βάλεις! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) Ναι αυτο ηθελα να γραψω ομως ουτε στο wifi συνδεεται παραταυτα...σε ευχαριστω για τον χρονο σου παντως :) Μακάρι να κατάφερνα να σε βοηθήσω αλλά δυστυχώς...! Το WiFi θα έπρεπε να σου δουλεύει. Αν έχεις κανένα Nandroid Backup δεν το περνάς; EDIT: Βασικά εγώ θα περίμενα κάποια απάντηση από τον Στράτο που είναι ο πλέον αρμόδιος στο να σου πει τι να κάνεις!:) Ακου τι θα κανείς! Θα δημιουργήσεις μόνος σου τον φάκελο με τα scripts (θα τον βρεις στο xda στο topic της εφαρμογής). Μετά κάνε επανεκκίνηση και όλα θα είναι οκ! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Νομίζω ότι δεν έχει βάλει τα καινούργια scripts για την 0.62 σε ξεχωριστό αρχείο για να τα κατεβάσουμε όπως στην 0.51 οπότε θα πρέπει να βάλει τα παλιότερα αν και τα είχε στην αρχή και πάλι δεν του εμφανιζόντουσαν. Edited November 24, 2011 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Ακου τι θα κανείς! Θα δημιουργήσεις μόνος σου τον φάκελο με τα scripts (θα τον βρεις στο xda στο topic της εφαρμογής). Μετά κανε επανεκκίνηση και όλα θα είναι οκ! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Κατεβασα το SemaphoreScripts_base1.82_reworked_v5_sdcard.zip, το ξεζιπαρα και τον περασα στην εσωτερικη, τον μετονομασα σε SemaphoreScripts εκανα reboot αλλα συνεχιζει πεισματικα να μην λειτουργει...... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Κατεβασα το SemaphoreScripts_base1.82_reworked_v5_sdcard.zip, το ξεζιπαρα και τον περασα στην εσωτερικη, τον μετονομασα σε SemaphoreScripts εκανα reboot αλλα συνεχιζει πεισματικα να μην λειτουργει...... Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει! Τα βήματα τα έκανες σωστά! Εμένα μου είχε λυθεί έτσι! :-\ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει! Τα βήματα τα έκανες σωστά! Εμένα μου είχε λυθεί έτσι! :-\ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δεν πειραζει, επειδη δεν εχω αλλο διαθεσιμο χρονο σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας :) Ελπιζω να βρεθει λυση παντως γιατι μου εχει σπασει τα νευρα!!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) Δεν πειραζει, επειδη δεν εχω αλλο διαθεσιμο χρονο σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας :) Ελπιζω να βρεθει λυση παντως γιατι μου εχει σπασει τα νευρα!!! Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις στο directory SemaphoreScripts. Όλα τα scripts συμπεριλαμβάνονται στον πυρήνα. Μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι η έκδοση του Semaphore application είναι η 0.62? Υπάρχει κάποιο μήνυμα λάθους; Δοκίμασε επίσης να κάνεις wipe την dalvik cache. Root έχεις; Αν όχι εγκατέστησε την εφαρμογή Superuser από το market. Edit: Μήπως έχεις εγκατεστημένη extra έκδοση busybox? Αν ναι, απεγκατέστησε την και ξαναδοκίμασε. Μπορείς να σβήσεις το directory cfroot από το /system και να κάνεις reboot. Έτσι, ο πυρήνας θα ξανακάνει την εγκατάσταση. Edited November 24, 2011 by stratosk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Καλημέρα στην τρελοπαρέα (παλιούς και καινούργιους!). Όντας σε άδεια και εν αναμονή του ιού :O άρχισα πάλι να σκαλίζω το κινητάκι μας και έπεσα σε ένα πολύ χρήσιμο mod! Αυτό που κάνει λοιπόν είναι να μεταφέρει όλη την λειτουργικότητα της CM notification bar (hold for settings) σε στοκ ρομ, και πηγαίνει ακόμα παραπέρα!. Πλέον δεν χρειάζεται κάποιο έξτρα πρόγραμμα για widgets, μπορείτε να βάλετε τα περισσότερα toggles στην notification bar. Είναι πλήρες παραμετροποιήσιμο και ασφαλές για εγκατάσταση μιας και δεν εμπλέκεται με κανένα άλλο μέρος της ρομ / framework παρά μόνο με την μπάρα οπότε ακόμα και 1/1000000 να πάει στραβά, φλασάρεις πάλι τα stock αρχεία και τέλος. Δοκιμασμένη η έκδοση με τα 6 toggles σε odex και deodex JVT από μένα, screens και links στο XDA CWM-->Install-->reboot-->done :) Πού χάθηκες εσύ ρε χαζομπαμπά;!! Μόλις το έβαλα σε stock jvt και δε μου δούλεψε... θα κάτσω να το φτιάξω μόνος μου, μ'αρεσε η ιδέα :) thanks! Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Πού χάθηκες εσύ ρε χαζομπαμπά;!! Μόλις το έβαλα σε stock jvt και δε μου δούλεψε... θα κάτσω να το φτιάξω μόνος μου, μ'αρεσε η ιδέα :) thanks! Εμένα στην tornado JVT μου είχε δουλέψει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Εμένα στην tornado JVT μου είχε δουλέψει!!! Eμένα χάθηκε η μπάρα τελείως όπως αναφέρουν κάποιοι... δουλεύει μάλλον καλύτερα με deodexed rom... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Eμένα χάθηκε η μπάρα τελείως όπως αναφέρουν κάποιοι... δουλεύει μάλλον καλύτερα με deodexed rom... Η tornado είναι odex :p Sent from my Galaxy (IC)S using Homing pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Πού χάθηκες εσύ ρε χαζομπαμπά;!! Μόλις το έβαλα σε stock jvt και δε μου δούλεψε... θα κάτσω να το φτιάξω μόνος μου, μ'αρεσε η ιδέα :) thanks! Alex! :grin::O:O Έχει λίγο καιρό σας παρακολουθώ πάλι διακριτικά αλλά έχει πέσει πολύυυυυυυυ δουλειά (και τρέξιμο σπίτι με τη γυναίκα) χεχε Σε stock JVT το πέρασα και εγώ!! (odex!) Χμμ μου δούλεψε με την πρώτη!! Είναι φοβερά βολικό, ειδικά το "hold for settings" το λατρεύω! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Καλημερα. Εχω βαλει στο τηλεφωνο τον semaphore 1.9.0. Δεν μου δουλευει το BLN, ενω στην προηγουμενη εκδοση του semaphore ηταν ενταξει. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα? Ξερει κανεις την λυση? Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) Καλημερα. Εχω βαλει στο τηλεφωνο τον semaphore 1.9.0. Δεν μου δουλευει το BLN, ενω στην προηγουμενη εκδοση του semaphore ηταν ενταξει. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα? Ξερει κανεις την λυση? Ευχαριστω εκ των προτερων! To BLN δεν έχει πρόβλημα σ'εμενα.Παρατήρησα όμως λαθασμένη ένδειξη στο γραφικό μέρος του Go task manager widget. δηλαδή, ενω λεέι 60/340 (διαθέσιμη RAM) στην ένδειξη δείχνει 2-3 μπάρες (αδύνατον!!!!!!). Μετα απο ξύπνημα του κινητου επανέρχεται σε σωστή ενδειξη αλλα μετα το ξανακάνει. To προβλημα εμφανίστηκε και στη beta. Αναβάθμιση του widget δεν εκανα πρόσφατα, και δούλευε μια χαρα με semaphore 1.7. Επισης η διαθέσιμη RAM επεσε κατα 25 mb:(. Εχω L&B με JVT modem EDIT:[ATTACH]22688[/ATTACH] Edited November 25, 2011 by mico Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Ο omator είχε βάλει ένα fix για το bln! Εμένα έτσι μου είχε δουλέψει! Αλλά τώρα δεν το βρίσκω να σου δώσω link! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 To BLN δεν έχει πρόβλημα σ'εμενα.Παρατήρησα όμως λαθασμένη ένδειξη στο γραφικό μέρος του Go task manager widget. δηλαδή, ενω λεέι 60/340 (διαθέσιμη RAM) στην ένδειξη δείχνει 2-3 μπάρες (αδύνατον!!!!!!). Μετα απο ξύπνημα του κινητου επανέρχεται σε σωστή ενδειξη αλλα μετα το ξανακάνει. To προβλημα εμφανίστηκε και στη beta. Αναβάθμιση του widget δεν εκανα πρόσφατα, και δούλευε μια χαρα με semaphore 1.7. Επισης η διαθέσιμη RAM επεσε κατα 25 mb:(. Εχω L&B με JVT modem EDIT:[ATTACH]22688[/ATTACH] Ο omator είχε βάλει ένα fix για το bln! Εμένα έτσι μου είχε δουλέψει! Αλλά τώρα δεν το βρίσκω να σου δώσω link! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ναι στην JVT με semaphore και μένα δε δούλευε το bln μέχρι που έβαλα το fix του omator ;) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Να πω κάτι εντελώς άκυρο που σκέφτηκα? :p Αφού το plus γίνεται root με πέρασμα δύο αρχείων (bin/su και system/superuser.apk) από το μαμά recovery (flash update.zip), λογικά δε θα γίνεται σε όλα με αυτό τον τρόπο, άρα και στο δικό μας? Γιατί αν είναι τόσο εύκολο, αν κάποιος θέλει απλά root αντί να παλεύει με το fuguroot, cf-root κλπ θα μπορούσε να το κάνει τόσο εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) Να πω κάτι εντελώς άκυρο που σκέφτηκα? :p Αφού το plus γίνεται root με πέρασμα δύο αρχείων (bin/su και system/superuser.apk) από το μαμά recovery (flash update.zip), λογικά δε θα γίνεται σε όλα με αυτό τον τρόπο, άρα και στο δικό μας? Γιατί αν είναι τόσο εύκολο, αν κάποιος θέλει απλά root αντί να παλεύει με το fuguroot, cf-root κλπ θα μπορούσε να το κάνει τόσο εύκολα. Άκυρο :) Έτσι γινότανε στο eclair :) Μετά κλειδώσανε το recovery. Στο plus προφανώς όχι.. Η tornado είναι odex :p Sent from my Galaxy (IC)S using Homing pigeon Ανακάλυψα χθες ότι η jvt μου είναι διαφορετική ελάχιστα από την άλλη στην οποία είναι βασισμένη το mod... Περίεργο και δεν ξέρω γιατί, αλλά το odex που δίνει για επαναφορά δεν είναι ίδιο με το δικό μου, και δε δουλεύει. Πάλι καλά που είχα κάνει backup το δικό μου... Οπότε η μόνη λύση είναι να το φτιάξω μόνος μου (η να φλασάρω rom από την αρχή..) EDIT: Ώρες μετά, παραιτούμαι. Τζίφος. Δεν κατάφερα να το κάνω, και δοκίμασα τα πάντα. Νομίζω ότι το χαλάει η αλλαγή στο android-manifest , δεν ξέρω τι να πω. Mάλλον θα βάλω semaphore και θα ξαναδοκιμάσω μέσω cwm. Παραιτούμαι... Ίσως το βάλω με την καινούρια rom. :confused::blink::dizzy: Edited November 25, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ: -- wipping data... Formatting /data... E:format_volume: rfs format failed on /dev/block/mmcblk0p2 Formating /dbdata... E:format_volume: rfs format failed on /dev/block/stll10 Formatting /cache E:format_volume: rfs format failed on /dev/block/stll11 Dleteting Meta Data Data wipe failed. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΑΝΙ ΑΥΤΟ?:wacko: TO KINHTO MOY EXEI THN JVU 2.3.5 ME CF-ROOT. Mπες στο cwm recovery menu με τα 3 κουμπιά και κάνε wipe από κει, όχι από τις Ρυθμίσεις που έκανες τώρα Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 ΑΧ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.:p ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! Τώρα ξέρεις :) Και για όποια άλλη απορία εδώ είμαστε! Επίσης μιας και είσαι καινούριος να σου υπενθυμίσω να μη γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σα να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους κανονισμούς του forum. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Ξέρει κάποιος (nikos523 κυρίως σε εσένα απευθύνομαι :)) ποιες τάσεις χρησιμοποιεί ο Damian στον kernel του για το overclocking σε κάθε συχνότητα? Επίσης ξέρει κάποιος τα 1300 Mhz oc στην cyanogen σε τι voltage είναι ρυθμισμένα? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts