Tyxerakias Δημ. October 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Εσύ ταράζεις τις μνήμες στο wipe δεν φλασάρεις απλά :lol: Πάντως στον οδηγό του tyxerakia γράφει αλλιώς το repartition... Δεν λέει να τα βάλεις όλα μαζί. Ναι, απλά ένα πριν και ένα μετά χρειάζεται. Τα άλλα είναι αχρείαστα. Όσο για το repartition, μπορείς να το κάνεις και όπως το κάνει ο nikos523 όλο μαζί. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο.Λοιπον ας τα παμε με την σειρα.Τωρα εγω θελω να περασω μεσω odin την jvs.Ποια ειναι τα βηματα με την σειρα;Εγω ας πουμε θα παταγα μεσω Odin το firmwire,μετα οταν ανοιγε το κινητο θα εκανε επαναφορα ρυθμισεων και μετα θα φλασαρα τον κερνελ.Εσυ ποια σειρα προτείνεις;Επισης αν θελω να βαλω μια custom ποια ειναι η σειρα; Οπως εγραψε και ο Αλεξ ενα πριν κι ενα μετα χρειαζεται,τιποτα παραπανω.Αρχικα πηγαινε στις ρυθμισεις-χωρος αποθηκευσης καρτας και κανε φορματ την εσωτερικη sd (σε περιπτωση που εχεις voodoo kernel μην το κανεις τωρα αλλα αφου εχεις φλασαρει την νεα ρομ).Πας recovery,αν εχεις ext4 το κανεις παλι rfs και το αφηνεις να μπουταρει.Ξαναπας recovery και κανεις wipe data+wipe cache+wipe dalvik και το αφηνεις να μπουταρει κανονικα.Αφου ανοιξει το κλεινεις και το βαζεις σε download mode,βαζεις στο odin τα 3 αρχεια της ρομ στις αντιστοιχες θεσεις και τικαρεις και το repartition.Αφου τελειωσει το φλασαρισμα και ανοιξει το κινητο,το ξαναβαζεις σε download mode και φλασαρεις τον κερνελ που θελεις.Περιμενεις να ξανανοιξει,μπαινεις παλι σε recovery και κανεις παλι ολα τα wipes που εγραψα πριν,αφου μπουταρει θα εισαι πλεον κομπλε. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Το μόνο «σχετικά» αχρειαστο wipe που κάνω, είναι το τελευταίο wipe cache,dalvik. Υπήρξαν πολλές φορές που το dalvik μου έκανε ζημιά γιαυτό ένα σβησιμο δεν κάνει κακό-κόπο :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Ξεκινησα να αλλαξω ρομ και πατησα hard reset με *2767*3855#,και μου γραφει με κοκκινα γραμματα E:format-volume:rfs format failed...klp.Δοκιμα πολλες φορες και δεν γινεται hard reset.Oποτε χωρις οντιν και λοιπα περασα μια custom την f1,μολις την περασα δοκιμασα να δω μηπως πετυχει το factory reset,και παλι μου εβγαλε failed.Τι γινεται ρε παιδια Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Ξεκινησα να αλλαξω ρομ και πατησα hard reset με *2767*3855#,και μου γραφει με κοκκινα γραμματα E:format-volume:rfs format failed...klp.Δοκιμα πολλες φορες και δεν γινεται hard reset.Oποτε χωρις οντιν και λοιπα περασα μια custom την f1,μολις την περασα δοκιμασα να δω μηπως πετυχει το factory reset,και παλι μου εβγαλε failed.Τι γινεται ρε παιδια Σαφώς. Γιατί δεν έχεις μανισιο κερνελ και 3e recovery..! Έγραψα πως γίνεται απο cwm. Wipe data,cache,dalvik και από mounts and storage-format sdcard..! :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 (edited) Ξαναπερασα με οντιν την jvs ,εκανα τα παντα απο wipe.Μολις ανοιξε το κινητο εκανα hard reset και πετυχε μια χαρα,μετα περασα semaphore 1,75,και μετα ξαναγυρισα στο recovery και εκανα παλι τα wipe.Oμως συμφωνα με το quandrant που μεν δεν ειναι ακριβειας,οστοσο ομως καταλαβαινεις στο περιπου αν εγινε βελτιωση,μου βγαζει με semaphore χωρις οverclocking και χωρις μετατροπη σε ext4 1600.Me overclock και χωρις ext4 2100.Kαλα ειναι;Γιναν ολα σωστα.Τωρα ομως δεν μπορω να δοκιμασω το gps γιατι εχω κλεισει ολα τα ρολα.Αυριο παλι.Παντως δειχνουν ολα σωστα αν και ποτε δεν ειχα τετοια προβληματα.Ακομα και την πρωτη εβδομαδα που μολις ειχα παρει το κινητο,και εντελως καμια σχεση με φλασαρισματα και τετοια,ολα μου δουλευαν μια χαρα. Tελικα βγηκα στο μπαλκονι και δοκιμασα το gps .Παλι τιποτα.Τελικα αρχιζω να φοβαμαι αλλα πραματα.οτι εχει χαλασει το gps του τηλεφωνου.Το οντιν δεν το χρησιμοποιουσα συχνα.Ειχα bootloaders gingerbread ,και περναγα τις ρομ απο cmw χωρις προβλημα. Edited October 3, 2011 by therion1985 Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Ναι, απλά ένα πριν και ένα μετά χρειάζεται. Τα άλλα είναι αχρείαστα. Όσο για το repartition, μπορείς να το κάνεις και όπως το κάνει ο nikos523 όλο μαζί. Μπορώ να φλασάρω JVR με csc και modem από άλλες εκδόσεις με repartition ταυτόχρονα? Μακάρι να γινόταν να αλλάξω το csc και να μπει σε λειτουργία χωρίς factory reset :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Μπορώ να φλασάρω JVR με csc και modem από άλλες εκδόσεις με repartition ταυτόχρονα? Μακάρι να γινόταν να αλλάξω το csc και να μπει σε λειτουργία χωρίς factory reset :( Ναι γίνεται. Τι εννοείς με το csc δεν καταλαβαίνω.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 (edited) Ναι γίνεται. Τι εννοείς με το csc δεν καταλαβαίνω.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ΟΚ το πρώτο που ρώτησα το έκανα. Thanks Για το csc εννοώ πως και να το περάσω, αν δε γίνει factory reset δεν αλλάζει κάτι... Edited October 3, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 ΟΚ το πρώτο που ρώτησα το έκανα. Thanks Για το csc εννοώ πως και να το περάσω, αν δε γίνει factory reset δεν αλλάζει κάτι... δεν υπάρχει λόγος να γίνει f.reset. Αυτό θα γίνει αν πας να αλλάξεις το csc μέσο του κινητού απο eur σε cos πχ. Αν εσύ θέλεις τους χαρακτήρες στα σμσ και περάσεις το csc της jvi (jv9?) Τότε ποιος ο λόγος για reset? Αφού ήδη θα είναι eur. Έτσι δεν είναι; Η μήπως όταν περάσεις το csc με το οντιν πρέπει να το αλλάξεις με τον κωδικό από το κινητό (και αυτομάτως να γίνει factory reset)? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 δεν υπάρχει λόγος να γίνει f.reset. Αυτό θα γίνει αν πας να αλλάξεις το csc μέσο του κινητού απο eur σε cos πχ. Αν εσύ θέλεις τους χαρακτήρες στα σμσ και περάσεις το csc της jvi (jv9?) Τότε ποιος ο λόγος για reset? Αφού ήδη θα είναι eur. Έτσι δεν είναι; Η μήπως όταν περάσεις το csc με το οντιν πρέπει να το αλλάξεις με τον κωδικό από το κινητό (και αυτομάτως να γίνει factory reset)? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Χτες που το δοκίμασα μόλις το πέρασα απο το odin (δεν είχα τσεκαρισμένο το f.reset) δεν είχα τους χαρακτήρες στα σμσ και πήγα να αλλάξω το product code οπότε αναγκαστικά πήγε να κάνει reset το οποίο φυσικά και απέτυχε μέσω του 3e recovery. Μετά το κινητό άνοιξε με EUR αλλά δεν είχε λειτουργήσει το ελληνικό csc γιατί δεν είχε γίνει reset. Τέλος πάντως φλάσαρα από την αρχή τα πάντα καθαρά (wipe πριν, μετά) με repartition και δεν έχω σκοπό να το πειράξω για αρκετό καιρό. Εντομεταξύ κάποια στιγμή επανέφερα ένα backup το οποίο είχε ξένο csc αλλά ήταν επιλεγμένο EUR :blink: και η λίστα με τα υπόλοιπα Product code ήταν κενή. Anyway όλα καλά τώρα θα το αφήσω στην ησυχία του! Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια αυτές τις μέρες και σόρρυ για το πρήξιμο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 γεια σας παιδια! μια βοηθεια,ειμαι ροοτ σε 2.2.3 και θελω να βαλω την επισημη 2.3,ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα γενικα! εχουμε οδηγους για κατι τετοιο και αν μπορειτε να μου πειτε αν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 γεια σας παιδια! μια βοηθεια,ειμαι ροοτ σε 2.2.3 και θελω να βαλω την επισημη 2.3,ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα γενικα! εχουμε οδηγους για κατι τετοιο και αν μπορειτε να μου πειτε αν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο?:O Καταρχάς, 2.2.3 δεν υπάρχει, μάλλον εννοείς 2.2.1. Όσο για τα υπόλοιπα στην κεντρική σελίδα έχει επισημασμένο θέμα με αυτά που χρειάζεσαι. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 εχεις δικιο συγνωμη,2.2.1 εχω! αυτο τον οδηγο εννοεις? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s0me0ne Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 εχεις δικιο συγνωμη,2.2.1 εχω! αυτο τον οδηγο εννοεις? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 Μέσα από Kies θές? Η να φλασάρεις από pc ? Παράθεση Devices: Galaxy S, LG G Pad 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) θελω να βαλω την επισημη,οτι ειναι πιο ευκολο γιατι ειμαι παντελως ασχετος!μεσω κιες το εχω ξανακανει αλλα δεν ξερω τι γινεται τωρα που εχω την 2.3 και ειμαι ροοτ(δεν το εκανα εγω βεβαια αυτο):O μπορω να το κανω μεσω κιες ετσι οπως ειμαι ? Edited October 4, 2011 by a_tsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 εχεις δικιο συγνωμη,2.2.1 εχω! αυτο τον οδηγο εννοεις? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 Ναι αυτον τον οδηγο εννοω. Εχει οτι χρειαζεσαι για να περασεις τξν επισημη (εχει ετοιμο το αρχειο για κατεβασμα στα πιο κατω ποστ). Το root δεν θα επηρρεασει τη διαδικασια, μονο το lagfix προσεξε (αν εχεις). Sent from my Samsung Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 ωχ δεν ξερω αν εχω!πως το βλεπω αν εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s0me0ne Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 θελω να βαλω την επισημη,οτι ειναι πιο ευκολο γιατι ειμαι παντελως ασχετος!μεσω κιες το εχω ξανακανει αλλα δεν ξερω τι γινεται τωρα που εχω την 2.3 και ειμαι ροοτ(δεν το εκανα εγω βεβαια αυτο):O μπορω να το κανω μεσω κιες ετσι οπως ειμαι ? 2.2.1 εννοείς. Κοίτα το kies είναι το πιο επίσημο- νόμιμο της samsung απλά μένει πίσω στις αναβαθμίσεις. Όμως ανάλογα με το CSC και το είδος της base ROM που έχεις ίσως σου βγάλει αναβάθμιση. To CSC πρέπει να είναι EUR / COS / VDF ( vodafone δεν θυμάμαι αν είναι έτσι ) και το είδος της base ROM να ταιριάζει με την αναβάθμιση που έχουν δώσει στην Ελλάδα. Πάνε λίγο στις ρυθμίσεις --> About phone ( κάτω κάτω ) --> και γράψε το [baseband version / Έκδοση βασικού φάσματος] εδώ πέρα για να σου πούμε. Επίσης αν θες πολύ απλά σύνδεσε το κινητό στο PC, άνοιξε το kies άστο να συγχρονιστεί και άμα έχει αναβάθμιση θα στο βγάλει... Δεν θυμάμαι αν πρέπει να πάρεις backup Νομίζω ότι κάνει αναβάθμιση χωρίς να χρειάζεται τίποτα, μην σε πάρω στο λαιμό μου. Παράθεση Devices: Galaxy S, LG G Pad 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Ι9000ΧΧJPY εκδοση kermel 2.6.32.9 root@dell105#1 Αρα μπορω να το κανω μεσω κιες ετσι οπως ειναι τωρα το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_Gian Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Καλησπερα παιδια! Εχει δοκιμασει κανεις το tv out σε 2.3.4?δεν ξερω αν παιζει ρολο η εκδοση γι αυτο κ την αναφερω!Πηγα κ πηρα ενα κλασσικο rca που βγαινει στα κλασσικα 3 rca.δλδ 2 ηχου(stereo) και ενα εικονας.Σε οποια τηλεοραση ομως και να το συνδεσω...δεν παιζει αλλα δειχνει παρασιτα..Εχετε καμια ιδεα γτ συμβαινει κατι τετοιο...Να αναφερω πως εχω την 2.3.4 jvr με τον κλασσικο συνδιασμο με jvq. Ευχαριστω πολυ! αα..επισης τοκαλωδιο ειναι αυτο!! http://www.orbitec.gr/gallery/index.php?action=showpic&cat=131&pic=575 :( Παράθεση Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII twitter MariosGian Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 ωχ δεν ξερω αν εχω!πως το βλεπω αν εχω? Μπορείς να τρέξεις το quadrant και να μας πεις τι νούμερο σου δινει. Ι9000ΧΧJPY εκδοση kermel 2.6.32.9 root@dell105#1 Αρα μπορω να το κανω μεσω κιες ετσι οπως ειναι τωρα το κινητο? Λοιπόν, αρχικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για να μπορέσουμε κι εμείς να σε βοηθήσουμε. Δεν γίνεται έτσι. Καταρχήν, από που πήρες το κινητό? Μεταχειρισμένο ήταν? Αν αυτή που έχεις επάνω είναι επίσημη άλλης χώρας συνδέοντάς το στο Kies θα σου δώσει την αναβάθμιση της αντίστοιχης χώρας. Εσύ θέλεις την επίσημη ελληνική να περάσεις? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 δεν με πειραζει,ετσι και αλλιως εχω βγει απο την εγγυηση! το εχω αγορασει απο oteshop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Καλησπερα παιδια! Εχει δοκιμασει κανεις το tv out σε 2.3.4?δεν ξερω αν παιζει ρολο η εκδοση γι αυτο κ την αναφερω!Πηγα κ πηρα ενα κλασσικο rca που βγαινει στα κλασσικα 3 rca.δλδ 2 ηχου(stereo) και ενα εικονας.Σε οποια τηλεοραση ομως και να το συνδεσω...δεν παιζει αλλα δειχνει παρασιτα..Εχετε καμια ιδεα γτ συμβαινει κατι τετοιο...Να αναφερω πως εχω την 2.3.4 jvr με τον κλασσικο συνδιασμο με jvq. Ευχαριστω πολυ! αα..επισης τοκαλωδιο ειναι αυτο!! http://www.orbitec.gr/gallery/index.php?action=showpic&cat=131&pic=575 :( Φταίει το καλώδιο. Παρότι είναι ένα απλό καρφάκι σε RCA τελικά μάλλον φταίει η ποιότητα τους. Της samsung είναι ακριβό κάπου στα 35. Πάρε ένα Nokia CA-75U με 3 ώς 12 ευρώ και θα δουλεύει κανονικά. Τέτοιο πήρα. Εγώ έχω 2.2.1. Απότι έχουν πει τα παιδιά η μόνη διαφορά με τις 2.3.x είναι ότι αν βάλεις ταινία με υπότιτλους σε χωριστό αρχείο τότε αυτοί δεν θα φαίνονται. Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται αν βάλεις software decoding. Μπορεί να δείχνει υπότιτλους αλλά να κάνει κολληματάκια. Αυτό θα μας το πουν κάποιοι με 2.3.x. Δεν τοχω ψάξει. Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_Gian Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Φταίει το καλώδιο. Παρότι είναι ένα απλό καρφάκι σε RCA τελικά μάλλον φταίει η ποιότητα τους. Της samsung είναι ακριβό κάπου στα 35. Πάρε ένα Nokia CA-75U με 3 ώς 12 ευρώ και θα δουλεύει κανονικά. Τέτοιο πήρα. Εγώ έχω 2.2.1. Απότι έχουν πει τα παιδιά η μόνη διαφορά με τις 2.3.x είναι ότι αν βάλεις ταινία με υπότιτλους σε χωριστό αρχείο τότε αυτοί δεν θα φαίνονται. Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται αν βάλεις software decoding. Μπορεί να δείχνει υπότιτλους αλλά να κάνει κολληματάκια. Αυτό θα μας το πουν κάποιοι με 2.3.x. Δεν τοχω ψάξει. Eυχαριστω πολυ..θα ψαξω να παρω το συγκεκριμενο καλωδιο!!φανταζομαι δεν θα ειναι δυσκολο να βρω σε καταστηματα κινητων.. Απο κει κ περα..νομιζω πως με τα free προγραμματα στο μαρκετ θα παιζουν ολα κανονικα...Αφου παιζουν στο κινητο..γτ οχι κ στην τηλεοραση! :) Ευχαριστω κ παλι! Παράθεση Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII twitter MariosGian Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts