Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλο θα ηταν να τον βγαλεις απο τωρα.αυτος ευθυνεται κατα πασα πιθανοτητα για τα απανωτα fc

Ναι μου το ξαναεκανε...:( Πως το βγαζω το tw4? Δεν υπαρχει καποιο zip στο xda, απο οτι ειδα για εγκατασταση μεσω recovery του 3...:confused:

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι μου το ξαναεκανε...:( Πως το βγαζω το tw4? Δεν υπαρχει καποιο zip στο xda, απο οτι ειδα για εγκατασταση μεσω recovery του 3...:confused:

γιατι δε βαζεις απο το μαρκετ καποιον αλλον απλα?go launcher.launcher pro...

Xiaomi 12 Pro

Sorry - πάμε ξανά...

@ Tyxerakias

@ What

Ρε παιδιά μιά βοήθεια σχετικά με την εγκατάσταση του Daily Briefing

1. Έγινα root με τη βοήθεια του Tyxerakia

2. Έχω το αρχείο InfoAlarm.apk με τη βοήθεια του what μεγέθους 8085k

3. Κατέβασα την εφαρμογή Yaffs Explorer (και την File expert)

4. Ο διαθέσιμος χώρος που 'χω στο system/app είναι (σύμφωνα με το Yaffs) 9216k

5. Μεταφέρω το InfoAlarm.apk στην SD card και το κάνω copy - paste ή cut -paste στο directory system/app

6. Δείχνει ότι η μεταφορά γίνεται αλλά το αρχείο δεν είναι 'κει :shoot:

7. Τι κάνω λάθος ???

Σας ευχαριστώ γιά άλλη μια φορά

Sorry - πάμε ξανά...

@ Tyxerakias

@ What

5. Μεταφέρω το InfoAlarm.apk στην SD card και το κάνω copy - paste ή cut -paste στο directory system/app

7. Τι κάνω λάθος ???

Μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις τα permissions και ownership του αρχείου που αντέγραψες. Δες πως γίνεται εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335181#post3335181 και δοκίμασε το μήπως δουλέψει. ;)

Γιάννης

Sorry - πάμε ξανά...

@ Tyxerakias

@ What

7. Τι κάνω λάθος ???

Μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις τα permissions και ownership του αρχείου που αντέγραψες. Δες πως γίνεται εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335181#post3335181 και δοκίμασε το μήπως δουλέψει. ;)

Aυτό που είπε ο Nexus. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς συγκριτικά "παρακατιανές" εφαρμογές, αφού υπάρχει ο Root Explorer. Εναλλακτικά πάντως, άλλαξε τα permissions μέσω adb + command line. Kανένας file manager δεν κάνει αυτά που κάνει ο RE. (ακόμα).

- Alex

Aυτό που είπε ο Nexus. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς συγκριτικά "παρακατιανές" εφαρμογές, αφού υπάρχει ο Root Explorer. Εναλλακτικά πάντως, άλλαξε τα permissions μέσω adb + command line. Kανένας file manager δεν κάνει αυτά που κάνει ο RE. (ακόμα).

Εκτός από την αλλαγή του ιδιοκτήτη, όλα τα υπόλοιπα που κάνει ο root explorer (όπως και πολλά άλλα) τα κάνει και ο File expert.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Γιάννης

Εκτός από την αλλαγή του ιδιοκτήτη, όλα τα υπόλοιπα που κάνει ο root explorer (όπως και πολλά άλλα) τα κάνει και ο File expert.

Ναι, όπως είπα... κανένας δεν τα κάνει όλα όπως ο root explorer :) Kαι ειδικά για αλλαγές στο σύστημα, το chown είναι πολύ σημαντικό.... Πάντως για γενικό file manager προτιμώ τον Total Commander, όπως και στα Windows :) Μπορούμε να το συζητήσουμε παραπάνω εδώ :)

- Alex

Παιδιά καλησπέρα!

Όποιος μπορεί να με βοηθήσει γιατί νομίζω έχω μπερδευτεί λίγο με το θέμα του fc στη 2.3.4.

Ποιό αρχείο πρέπει να αντικαταστήσω και πώς? μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο link?

Η πρώτη σελίδα του θέματος παραπέμπει σε θέματα του xda που σε παραπέμπει με τη σειρά του σε άλλο link.

Περνάω τα odexed αρχεία ή τα apk?

Please κάποια βοήθεια / οδηγίες!

(Τώρα μου έκανε με το bluetooth το πρώτο fc η JVR και ξενέρωσα....)

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Παιδιά καλησπέρα!

Όποιος μπορεί να με βοηθήσει γιατί νομίζω έχω μπερδευτεί λίγο με το θέμα του fc στη 2.3.4.

Ποιό αρχείο πρέπει να αντικαταστήσω και πώς? μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο link?

Η πρώτη σελίδα του θέματος παραπέμπει σε θέματα του xda που σε παραπέμπει με τη σειρά του σε άλλο link.

Περνάω τα odexed αρχεία ή τα apk?

Please κάποια βοήθεια / οδηγίες!

(Τώρα μου έκανε με το bluetooth το πρώτο fc η JVR και ξενέρωσα....)

Σβηνεις τα system/app/Phone.odex και system/app/DialerTabActivity.odex και μετα φλασαρεις αυτο απο CWM

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Σκεφτηκα να μαζεψω καποια αρχεια για την επισημη JVR που ηταν σκορπια και που μπορει καποιος να μονταρει λιγο την ρομ.

Δεν ειναι δικη μου δουλεια η δημιουργια αυτων των αρχειων οποτε μην ευχαριστειτε εμενα.Επισης για να μπορεσετε να τα βαλετε θα πρεπει να εχετε κανει root την συσκευη σας αφου ολα μπαινουν μεσω Clockwork Mod.

1)Phone fix .Διορθωνει καποιες επανεκκινησεις που μπορει να κανει το κινητο.Γνωστο bug στην JVR 2.3.4.Το βαζετε μονο αν εντοπισετε προβλημα.

2)Μετρητης μπαταριας-Εξτρα μενου και CRT Animation σε ενα zip αρχειο.Ακολουθουν και φωτο για να δειτε πως φαινεται η μπαταρια και το εξτρα μενου που ενεργοποιειται αν πατησετε για 1-2 δευτερολεπτα το power button.

3)Modded Phone App.Με αυτο θα χτυπαει κανονικα το ringtones σας οταν σας καλουν κι οχι μετα απο 2 δευτερα που κανουν ολες οι επισημες.Κλασσικο προβλημα ολων των official roms.

Την JVR αν την συνδυασεις με τον kernel semaphore του συμφορουμιτη Στρατου και με ενα o/c στα 1.2ghz κανεις ενα αρκετα γρηγορο και πολυ stable τηλεφωνο!

Ελπιζω να βοηθησα καποια παιδια καινουρια που δεν ξερανε...

Αν το θεωρειτε ασκοπο το ποστ μου δεν με πειραζει να διαγραφει. :)

Edited by panosfx

Ωραιος panosfx. Να και καποιος που αποφασισε να προσφερει κατι στο φορουμ αντι να ρωτησει για εκατομμυριοστη φορα κατι που ειναι απαντημενο στα επισημασμενα θεματα... Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ωραιος panosfx. Ναι και καποιος που αποσασισε να προσφερει κατι στο φορουμ αντι να ρωτησει για εκατομμυριοστη φορα κατι που ειναι απαντημενο στα επισημασμενα θεματα...

Σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια φιλε!Ελπιζω να χρησιμεψουν σε καποιους.Επισης να πω οτι ολα ειναι δοκιμασμενα απο μενα.Μαλιστα τα φοραω και τωρα.Εγω επισης εχω μετατρεψει τα αρχεια μου απο rfs σε ext4 με αυτην εδω την εφαρμογη και αφου εχω περασει πρωτα τον semaphore kernel(χωρις αυτον ΔΕΝ γινεται)

Να προτεινω επισης και τις ρυθμισεις voodoo colour(αφου περασουμε καποιον κερνελ που να υποστηριζει voodoo colour οπως ο semaphore ,κατεβαζουμε απο το μαρκετ το voodoo control) που προτεινει ο φιλος Brolly http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3768879#post3768879.

@panosfx :

1)Φίλε μου απ'ότι βλέπω δίνεις το phone fix για τα fc. Αυτό είναι της 2.3.4 ή της 2.3.3 το Phone.apk που δινόταν και σε προηγούμενα ποστ ??

2) Όσον αφορά το modded phone app , βλέπω ότι περιέχει ένα Phone.apk το οποίο είναι διαφορετικό απο το Phone.apk του Phone fix που γράφω πιο πάνω.. Πιο συγκεκριμένα το Phone.apk του phone fix είναι 2,68mb και το Phone.apk του modded phone app είναι 1,61mb !

Τι παίζει ακριβώς εδώ ? Μήπως εγώ καταλαβαίνω κάτι λάθος ? :wacko:

Ευχαριστώ !

- Βασίλης

Λίγο τα φώτα σας για κάτι που παρατήρησα...

Έχω την Ελληνική 2.3.3 και για kernel τον semaphore. Εδώ και πολλούς μήνες (και πριν την 2.3.3. δηλαδή), είχα το WiFi την επιλογή να μη κλείνει ποτέ, γιατί δεν είχα κάποιο πρόγραμμα δεδομένων. Από χθες που αποφάσισα να βάλω, άλλαξα τη WiFi sleep policy επιλογή, σε "When screen turns off". Ξέρω ότι θέλει 15 λεπτά για να απενεργοποιηθεί το WiFi, άλλα δεν απενεργοποιείται ποτέ. Η μόνη περίπτωση να περάσει σε data μέσω του δικτύου κινητής, είναι να απενεργοποιήσω το WiFi με το χέρι.

Το μόνο που βρήκα στο internet (αν και παλιό) είναι το παρακάτω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=774507 Άνοιξα με τον internal viewer του root explorer τη βάση /dbdata/databases/com.android.providers.settings/settings.db άλλα δεν υπάρχει πεδίο με το όνομα "wifi_idle_ms". Μπορεί κάποιος να ελέγξει και να μου πει αν υπάρχει σε αυτόν;

Καλησπερα, διαβαζω στο forum για τις jvr πολυ καλα λογια και εγω εχω την jvq 2.3.4 και λεω να βωλω την jvr αμα κανω backup με το cwm τι ακριβως σωζω και που το σωζω;

@panosfx :

1)Φίλε μου απ'ότι βλέπω δίνεις το phone fix για τα fc. Αυτό είναι της 2.3.4 ή της 2.3.3 το Phone.apk που δινόταν και σε προηγούμενα ποστ ??

2) Όσον αφορά το modded phone app , βλέπω ότι περιέχει ένα Phone.apk το οποίο είναι διαφορετικό απο το Phone.apk του Phone fix που γράφω πιο πάνω.. Πιο συγκεκριμένα το Phone.apk του phone fix είναι 2,68mb και το Phone.apk του modded phone app είναι 1,61mb !

Ευχαριστώ !

1)Αφου γραφω οτι τα φοραω στο δικο μου κινητο που φοραει JVR.Κι αλλωστε επισης γραφω οτι ειναι για JVR 2.3.4.Τι ακριβως σε μπερδεψε να το διορθωσω..;

2)Διπλα εξηγω ακριβως τι κανει το καθε αρχειο.Το ενα ειναι για τα FC's και το αλλο για να μπαινει κατευθειαν ο ηχος δυνατα οταν σε καλουν κι οχι μετα απο 2 δευτερολεπτα.

Τα εχω γραψει μπερδεμενα;

Καλησπερα, διαβαζω στο forum για τις jvr πολυ καλα λογια και εγω εχω την jvq 2.3.4 και λεω να βωλω την jvr αμα κανω backup με το cwm τι ακριβως σωζω και που το σωζω;

Mε το nandroid backup σωζεις ολα τα δεδομενα της συσκευης (ρομ,κερνελ,εφαρμογες,ρυθμισεις...) εκτος τα περιεχομενα της sd.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Λίγο τα φώτα σας για κάτι που παρατήρησα...

Έχω την Ελληνική 2.3.3 και για kernel τον semaphore. Εδώ και πολλούς μήνες (και πριν την 2.3.3. δηλαδή), είχα το WiFi την επιλογή να μη κλείνει ποτέ, γιατί δεν είχα κάποιο πρόγραμμα δεδομένων. Από χθες που αποφάσισα να βάλω, άλλαξα τη WiFi sleep policy επιλογή, σε "When screen turns off". Ξέρω ότι θέλει 15 λεπτά για να απενεργοποιηθεί το WiFi, άλλα δεν απενεργοποιείται ποτέ. Η μόνη περίπτωση να περάσει σε data μέσω του δικτύου κινητής, είναι να απενεργοποιήσω το WiFi με το χέρι.

Το μόνο που βρήκα στο internet (αν και παλιό) είναι το παρακάτω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=774507 Άνοιξα με τον internal viewer του root explorer τη βάση /dbdata/databases/com.android.providers.settings/settings.db άλλα δεν υπάρχει πεδίο με το όνομα "wifi_idle_ms". Μπορεί κάποιος να ελέγξει και να μου πει αν υπάρχει σε αυτόν;

Πρόσθεσα το πεδίο "wifi_idle_ms" με χρόνο 10000, άλλα πάλι δεν απενεργοποιείται! Καμία ιδέα πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα; :)

Mε το nandroid backup σωζεις ολα τα δεδομενα της συσκευης (ρομ,κερνελ,εφαρμογες,ρυθμισεις...) εκτος τα περιεχομενα της sd.

Με το nandroid backup σώζεις ότι είπε ο φίλος Ηρακλής, ΕΚΤΟΣ από τον κερνελ :)

@panosfx :

Ευχαριστώ !

Εχει βγει και ενα Fix για το JVR Phone.apk εδω που λενε οτι διορθωνει το προβλημα,αλλα προσωπικα προτιμω να εχω αυτο της JVΚ(Δεν εμπιστευομαι ευκολα καθενα που παιρναει κωδικα χωρις να δινει source)

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Follow me

Κι ομως Νικολα την πρωτη φορα που ειχα βαλει cm7 εκανα restore την jvr και θυμαμαι οτι μου ειχε επαναφερει κανονικα τον semaphone...εκτος βεβαια κι αν με απαταει η μνημη μου :confused:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Εγω παλι νομιζω οτι στο boot.img ειναι ο kernel

Follow me

1)Αφου γραφω οτι τα φοραω στο δικο μου κινητο που φοραει JVR.Κι αλλωστε επισης γραφω οτι ειναι για JVR 2.3.4.Τι ακριβως σε μπερδεψε να το διορθωσω..;

2)Διπλα εξηγω ακριβως τι κανει το καθε αρχειο.Το ενα ειναι για τα FC's και το αλλο για να μπαινει κατευθειαν ο ηχος δυνατα οταν σε καλουν κι οχι μετα απο 2 δευτερολεπτα.

Τα εχω γραψει μπερδεμενα;

1) Δε με μπέρδεψε κάτι σε αυτό. Μία διευκρίνηση ζήτησα απλά ! Δηλαδή το ότι διαβάζω το forum και παρατήρησα να γίνεται λόγος για "το γνωστό phone fix της 2.3.3" και ξαφνικά διαβάζω 2.3.4 είναι κακό έτσι ? Αυτή η διευκρίνηση σε ενόχλησε.. όχι ερωτήσεις τύπου "πως flasharw, τι είναι το odin" κλπ κλπ .. ΟΚ !

2) Γράφω αναλυτικά το μέγεθος των αρχείων.. πρόκειται για το ίδιο filename που μπαίνει στο /system/app σωστά ? Αν ναι, τότε μήπως το ένα κάνει overwrite το άλλο ? Αύτή ήταν η ερώτησή μου αλλά μάλλον δε τη διάβασες προσεκτικά ή εγώ δε τη διατύπωσα σωστά .. Για τη δεύτερη περίπτωση ζητώ συγνώμη.

Τέλος, με όλο το θάρρος.. το γεγονός ότι έχεις 1000 post περίπου δε νομίζω ότι συνεπάγεται και το ελεύθερο της ειρωνίας.. Αν υπάρχει τέτοια διάθεση άφησε κάποιον άλλο να μου απαντήσει - εξηγήσει σε περίπτωση που κατάλαβα κάτι λάθος.

- Βασίλης

Κι ομως Νικολα την πρωτη φορα που ειχα βαλει cm7 εκανα restore την jvr και θυμαμαι οτι μου ειχε επαναφερει κανονικα τον semaphone...εκτος βεβαια κι αν με απαταει η μνημη μου :confused:

Σε όσες ρομ έχω κάνει ρεστορ nandroid απο άλλη ρομ (για cm7 δεν ξέρω. αυτή είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!), δεν γινόταν επαναφορά του κερνελ. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι ή ήταν η ιδέα μου (το θυμάμαι καθαρά όμως..).

Δεν γνωρίζω αν είναι το boot.img ο kernel (πιστεύω όχι για κάποιον λόγο :p )

Σε όσες ρομ έχω κάνει ρεστορ nandroid απο άλλη ρομ (για cm7 δεν ξέρω. αυτή είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!), δεν γινόταν επαναφορά του κερνελ. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι ή ήταν η ιδέα μου (το θυμάμαι καθαρά όμως..).

Δεν γνωρίζω αν είναι το boot.img ο kernel (πιστεύω όχι για κάποιον λόγο :p )

To CWM κρατάει το kernel, αυτό που δεν κρατάει είναι οι bootloaders και το modem... To kernel πάει με τη rom, και το nandroid backup (και restore) το κρατάει. Έχω την εντύπωση ότι οι παλιότερες εκδόσεις δεν κρατούσαν ούτε το kernel, ίσως από κει να προέρχεται η σύγχυση... θα το ψάξω παραπάνω αύριο.

Edited by Tyxerakias
- Alex

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις