Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον παιδια ολα καλα, ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.Εβαλα λοιπον την 2.3.4 εγινα root και εβαλα τα ελληνικα πληκτρολογιο και swype...

μενει τιποτε αλλο που πρεπει να κανω;

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λοιπον παιδια ολα καλα, ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.Εβαλα λοιπον την 2.3.4 εγινα root και εβαλα τα ελληνικα πληκτρολογιο και swype...

Βαλε αυτο για να μην εχεις FC στο Phone και βαλε και τον semaphore κερνελ αν θες

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Βαλε αυτο για να μην εχεις FC στο Phone και βαλε και τον semaphore κερνελ αν θες

και τι κανει το καθενα απο αυτα;

Επίσης αν δεν έβαλες CSC που να περιέχει τα Ελληνικά APNs πρέπει να τα περάσεις μόνος σου για να έχεις MMS και πρόσβαση στο Internet. Μπορείς να τα βρεις με αναζήτηση στο διαδίκτυο ή να ακολουθήσεις τον οδηγό του Tyxerakia.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

και τι κανει το καθενα απο αυτα;

Flashaρωντας το phone fix.zip,ουσιαστικα θα περαστουν τα Phone.apk και DialerTabActivity.apk απτην JVK 2.3.3 τα οποια δεν εχουν τα προβληματα των εκδοσεων JVR JVQ

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Follow me

Flashaρωντας το phone fix.zip,ουσιαστικα θα περαστουν τα Phone.apk και DialerTabActivity.apk απτην JVK 2.3.3 τα οποια δεν εχουν τα προβληματα των εκδοσεων JVR JVQ

αμα αυτο γινεται μεσω vol up - on/off και τετραγωνο κουμπι το εκανα...

επισης εκανα αυτο που ειπε ο superuser

to αλλο με το κερνελ τι ειναι;

και κατι ακομη: αυτο το εκανε και πριν... στο mp3 player τους τιτλους απο τα ελληνικα αλμπουμ τα βγαζει στα κινεζικα πως να το φτιαξω αυτο;

Edited by tragopapas

;

αμα αυτο γινεται μεσω vol up - on/off και τετραγωνο κουμπι το εκανα...

επισης εκανα αυτο που ειπε ο superuser

to αλλο με το κερνελ τι ειναι;QUOTE]

Κερνελ ειναι ο πυρηνας...

http://osarena.net/2011/06/peri-kernel-ke-litourgikon-meros-1o.html

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Αν Θέλουμε να επαναφέρουμε το αρχικό Product Code της συσκευής μας η λύση του να διαγράψουμε τα nv_data.bin και nv_data.bin.md5 και να κάνουμε Reboot ώστε να δημιουργηθούν ξανά από τα Backup αρχεία που έχουν το αρχικό Product Code έχει κάποιο κίνδυνο ή είναι ασφαλής;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

SOS

Εβαλα στην ελληνικη 2.3.3 ενα θεμα το Sensation 1.8.1 και κολλαει το κινητο στο κλειδωμα χωρις να ξεκλειδωνει και δεν κανει τιποτα. Υπαρχει λυση να το επαναφερω οπως ηταν ή παω για καινουρια ROM?

Edit: Τουλαχιστον πως μπορω να παρω backup φωτογραφιες κτλ; Μεσω recovery γινεται;

Edited by giokokos
update

SOS

Εβαλα στην ελληνικη 2.3.3 ενα θεμα το Sensation 1.8.1 και κολλαει το κινητο στο κλειδωμα χωρις να ξεκλειδωνει και δεν κανει τιποτα. Υπαρχει λυση να το επαναφερω οπως ηταν ή παω για καινουρια ROM?

Edit: Τουλαχιστον πως μπορω να παρω backup φωτογραφιες κτλ; Μεσω recovery γινεται;

Για να το επαναφέρεις όπως ήταν θα έπρεπε να έχεις κάνει Backup από το CWM Recovery (αν έχεις). Αν φλασάρεις καινούργια ROM θα χάσεις ότι έχει σχέση με τη ROM (π.χ. εφαρμογές) αλλά, αν δεν κάνω λάθος, ότι έχεις μέσα σε SDCard and External SDCard δε θα διαγραφεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

λοιπον ψαχνοντας για τον κερνελ βρηκα αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908

αξιζει να το αλλαξω σε σχεση με αυτον που εχει τωρα μεσα το τηλεφωνο(3.6.35.7-I9000ZZJVQ-CL281085 se.infra@SEP-39 #2);

και αν ναι τι κερδιζω; και πιο απ΄ολα να βαλω;

λοιπον ψαχνοντας για τον κερνελ βρηκα αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908

αξιζει να το αλλαξω σε σχεση με αυτον που εχει τωρα μεσα το τηλεφωνο(3.6.35.7-I9000ZZJVQ-CL281085 se.infra@SEP-39 #2);

και αν ναι τι κερδιζω; και πιο απ΄ολα να βαλω;

Δεν γνωρίζω για τον κερνελ που έχεις τώρα .. αλλά ο συγκεκριμένος είναι φοβερός. Κερδίζεις cf-root + tweaks + cwm, είναι πολύ σταθερός και πολύ γρήγορος. Όσο αφορά τη μπαταρία εγώ προσωπικά δεν έχω δει διαφορά από τον stock kernel, δηλαδή δεν έχεις battery drain. Επίσης, βάζωντας αυτό τον πυρήνα μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές από το market για υπερχρονισμό, δηλαδή να τρέχεις τον επεξεργαστή σου σε υψηλότερη συχνότητα για ελαφρώς καλύτερη απόδοση και έχεις και το voodoo control όπου ελέγχεις-βελτιώνεις τον ήχο, την εικόνα του κινητού σου. Απλά δεν γνωρίζω άμα μπορείς να βάλεις πάνω σε JVQ τον JVR.

Devices: Galaxy S, LG G Pad 8.3

Δεν γνωρίζω για τον κερνελ που έχεις τώρα .. αλλά ο συγκεκριμένος είναι φοβερός. Κερδίζεις cf-root + tweaks + cwm, είναι πολύ σταθερός και πολύ γρήγορος. Όσο αφορά τη μπαταρία εγώ προσωπικά δεν έχω δει διαφορά από τον stock kernel, δηλαδή δεν έχεις battery drain. Επίσης, βάζωντας αυτό τον πυρήνα μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές από το market για υπερχρονισμό, δηλαδή να τρέχεις τον επεξεργαστή σου σε υψηλότερη συχνότητα για ελαφρώς καλύτερη απόδοση και έχεις και το voodoo control όπου ελέγχεις-βελτιώνεις τον ήχο, την εικόνα του κινητού σου. Απλά δεν γνωρίζω άμα μπορείς να βάλεις πάνω σε JVQ τον JVR.

Απο οτι λεει ο stratosk γινεται.Ο πυρηνας της JVQ και διαφερει απο οτι λεει και πολυ απτον JVR

Follow me

Έβαλλα , 2,2,1 jsd το άλλαξα eur , μετά jph , μετά την 2.3.4 επίσημη jvr ελβετικη και έχει ακόμη EUR csc , πληκτρολόγια ,apn,κερνελ semaphore,ext4,...καμια 50 εφαρμογές και το αποτέλεσμα είναι quandrant score 2601 χωρίς κανένα πρόβλημα και η μπαταρία ...δε μασάει τίποτα (εννοείται ότι το wi-fi ειναι καλύτερο απο της jvr leaked). Θεωρώ ότι είναι ένας καλός συνδιασμός.

Μπορείς να τον εγκαταστήσεις σε JVQ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επίσης ο πυρήνας υποστηρίζει overclocking στο 1.2Ghz χωρίς να είναι απαραίτητο να κατεβάσεις εφαρμογή.

Τέλος η νέα έκδοση 1.6.0 είναι αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με την 1.5.0 αν κάποις θέλει να την δοκιμάσει.

Την δοκίμασα την 1.6 , πετάει στο ρολαρισμα των οθονων H επιλογή για overclock που υπάρχει? εκτος απο το tweak?

2716 score με οc 110% overcklocking free version και tweaks

Edited by alex7363

Στράτο, έχω την 1.5 έκδοση του semaphore αλλά έχω κάνει μετατροπή του file system σε ext4. Για να φλασάρω την έκδοση 1.6 θα πρέπει να αλλάξω πάλι πρώτα σε rfs ή δεν έχει σημασία από τη στιγμή που φλασάρω μόνο τον πυρήνα;
Γιάννης

Αν Θέλουμε να επαναφέρουμε το αρχικό Product Code της συσκευής μας η λύση του να διαγράψουμε τα nv_data.bin και nv_data.bin.md5 και να κάνουμε Reboot ώστε να δημιουργηθούν ξανά από τα Backup αρχεία που έχουν το αρχικό Product Code έχει κάποιο κίνδυνο ή είναι ασφαλής;

Γνωρίζει κανείς κάτι γι'αυτό; Έτσι, για να μου φύγει η περιέργεια! :p

Τέλος η νέα έκδοση 1.6.0 είναι αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με την 1.5.0 αν κάποις θέλει να την δοκιμάσει.

Ο Kernel σου είναι απλά απίστευτος!!!! Ελπίζω να συνεχίσεις την καταπληκτική δουλειά σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Την δοκίμασα την 1.6 , πετάει στο ρολαρισμα των οθονων H επιλογή για overclock που υπάρχει? εκτος απο το tweak?

με ποια εφαρμογη εκανες overclock?

Xiaomi 12 Pro

Αντέγραψε το script S05_enable_oc απο το res/scripts στο /system/etc/init.d δωσε executable permissions στο αρχειο και κανε reboot. OC στο 1.2ghz

@ikar6

Δεν χρειαζεται να μετατρεψεις πισω σε rfs. Απλα φλασαρε.

με ποια εφαρμογη εκανες overclock?

Προσωπικη μου γνωμη χρησιμοποιησε το overclocking του ιδιο του semaphore. Στην 1.6.0 εγινε αρκετη δουλεια πανω στο overclocking.

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Μπορείς να τον εγκαταστήσεις σε JVQ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επίσης ο πυρήνας υποστηρίζει overclocking στο 1.2Ghz χωρίς να είναι απαραίτητο να κατεβάσεις εφαρμογή.

Στράτο εσύ θα συνιστούσες τη μετατροπή σε ext4?

- Alex

Αντέγραψε το script S05_enable_oc απο το res/scripts στο /system/etc/init.d δωσε executable permissions στο αρχειο και κανε reboot. OC στο 1.2ghz

@ikar6

Δεν χρειαζεται να μετατρεψεις πισω σε rfs. Απλα φλασαρε.

Προσωπικη μου γνωμη χρησιμοποιησε το overclocking του ιδιο του semaphore. Στην 1.6.0 εγινε αρκετη δουλεια πανω στο overclocking.

απλα επειδη με τον 1.5 δε μου σηκωνε o/c λεω να μη μπλεκω με σκριπτακια..

Xiaomi 12 Pro

Στράτο εσύ θα συνιστούσες τη μετατροπή σε ext4?

Χρησιμοποιώ ext4 σχεδόν από τότε που πήρα το galaxy - περίπου 6 μήνες.

To ext4 είναι το default file system του linux και χρησιμοποιείται από εκατομύρια PCs, servers κλπ. Νομίζω χρησιμοποιείται (μερικώς) και στο Nexus από τη google. Η αξιοπιστία του είναι δεδομένη. Την ταχύτητα στο τηλέφωνο θα την κρίνεις εσύ :)

Λίγο προσοχή στη μεταροπή χρειάζεται (full backup εννοώ) και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Αν δεν σηκώνει OC, δεν θα σηκώνει ούτε με εφαρμογή ούτε με script.

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.

Ε... δεν ξέρω με ποια λογική το λες αυτό, από τη στιγμή που όλες οι extra λειτουργίες του kernel, γίνονται με σκριπτάκια... βασικά χρησιμοποιείς ήδη πολλά σκριπτάκια... οπότε αν δε θες να μπλέξεις... είναι πολύ αργά. :p

Χρησιμοποιώ ext4 σχεδόν από τότε που πήρα το galaxy - περίπου 6 μήνες.

To ext4 είναι το default file system του linux και χρησιμοποιείται από εκατομύρια PCs, servers κλπ. Νομίζω χρησιμοποιείται (μερικώς) και στο Nexus από τη google. Η αξιοπιστία του είναι δεδομένη. Την ταχύτητα στο τηλέφωνο θα την κρίνεις εσύ :)

Λίγο προσοχή στη μεταροπή χρειάζεται (full backup εννοώ) και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Ναι γνωρίζω πολύ καλά τι είναι το ext4, απλά ρώτησα αν συνιστάς τη μετατροπή, από τη στιγμή που κατα γενική ομολογία μετά τις τελευταίες τροποποιήσεις στο rfs δεν υπάρχει τεράστια διαφορά...

Edited by Tyxerakias
- Alex

Ε... δεν ξέρω με ποια λογική το λες αυτό, από τη στιγμή που όλες οι extra λειτουργίες του kernel, γίνονται με σκριπτάκια... βασικά χρησιμοποιείς ήδη πολλά σκριπτάκια... οπότε αν δε θες να μπλέξεις... είναι πολύ αργά. :p

ναι...προφανως εννουσα να το δοκιμασω καπως αλλιως απο το να το κανω "μονιμο" ας πουμε...

μαλλον ειμαι ο μονος που δε μπορει να κανει o/c...μολις εκανα ειχα και ενα reboot...τι γκαντεμια...

Xiaomi 12 Pro

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις