Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θελω να κανω αναβαθμιση την cwm 4.0.1.4 στην τελευταια. Πως γινεται? Μπαινω cwm και μετα διαλεγω install zip from sd card?

Ακόμα ποιο εύκολος τρόπος είναι μέσα από το rom manager, πατάς το Flash ClockworkMod Recovery :)

Oneplus 6 8/128

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Η με ROM Manager το ανοίγεις και πατάς Flash ClockworkMod Recovery και λογικά επιλέγεις την συσκευή σου και περιμένεις. Μετά πρέπει να είσαι ΟΚ.
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Μπράβο που του έβαλες και εδώ του ήθελα. Σε ευχαριστώμου λειτουργεί και εμένα.

Edit: Παιδιά και με Update στο su binary εξακολουθεί να δουλεύει κανονικά! Άντε τώρα περιμένουμε μια ενημέρωη της εφαρμογής και είμαστε τέλειοι γιατί μου την δίνει λιγάκι το πορτοκαλί στα κουμπάκια :P...

Ποιο πορτοκαλι;

Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3

εβγαλε ο brainmaster για οσους ειναι rooted ήδη ics rom !!!

σιγα μην ξαναγυρισω σε στοκ και περιμενω οτα :lol::lol::lol:

[ROM][iML74K][i9020T][i9020A][i9023] Brainmaster's Stock ICS 4.0.3

Full Stock ICS 4.0.3 ROM that includes following

Tweaks:

- Deodexed

- Rooted

- Zipaligned

- Busyboxed

- Busybox Run-Parts (support for scripts in the init.d)

- Unsecured Boot.img

- Activated ADB

- EXT4 and TCP Tweaks

- Dalvik moved to /cache partition

- EFS Backup

- Automated Zipaligning of /data/app

- ADFree Hosts file

- Sticky Recovery

- Bonus: Radio KI1 and Bootloader KL1

How to install:

- Copy ROM file on your SDCard,

- Start Recovery

- Go to "mounts and storage" and select format /system, /data, /cache, /boot

- Install ROM

- Reboot

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1399273

Για το χρώμα που έχει ότανπατάω για παράδειγμα Επέτρεψε. Σε εσάς μπλέ είναι ρε παιδιά;
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Όχι πορτοκαλί είναι. Εντάξει δεν είναι τόσο τραγικό (ουτε που το είχα προσέξει). Το σημαντικό είναι πως έχουμε full functional root, απο την δεύτερη μέρα της OTA ICS. Ας μην είμαστε και πλεονέκτες :D.
Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3

καλημερα.εχθες πηγα να κανω αναβαθμιση απο το xda σε 4,0,3 και εκανα λαθος και εβαλα αμερικανικη βερσιον αντι για ευρωπαικη.συνεπεια να κολησει το τηλεφωνο.μπαινω στην αρχικη οθονη με power+volume up και παω να μπω recovery.ειμαι unlock μου το δειχνει και μετα μου δειχνει το ρομποτακιξαπλα με ανοιγμενη την κοιλια!!κοινος brick του κερατα!!δεν χερω να κανω fastboot που ολοι λενε.μετα απο το ρομποτακι το πεθαμενο μαυριζει η οθονη αλλα τα touch τα κουμπια ειναι φωτισμενα σαν να δουλεβουνε....αυτα οποιος μπορει ας βοηθησει ευχαριστω εκ των προτερων

Παίδες έχει δοκιμάσει κανείς κάποιον kernel για ICS;Glados πχ..Αξίζει;

Sent from Nexus S using TapaTalk.

Edited by gregorisvas

Αυτόν κατεβάζω τώρα για να τον βάλω. Αλλά αν τον βάλω θα ποστάρω μετά από μια δύο μέρες εντυπώσεις γιατί θέλω να δώ λίγο και με αυτονομία τι παίζει.

• Administrators
Παίδες έχει δοκιμάσει κανείς κάποιον kernel για ICS;Glados πχ..Αξίζει;

Στις δοκιμές μου απογοητεύει o Glados. Ο matrix από την άλλη δουλεύει μια χαρά και με full OC.

Modpic.gif

Διαβάζοντας αυτό το post και ενώ ήμουν δυσαρεστημένος με τον Glados επειδή έτρωγε κολλήματα full OC, έβαλα Matrix και εγώ και πάει όντως μια χαρά και στα 1460MHz. Σίγουρα ο Matrix είναι καλύτερος από τον Glados.

@Athanaso77 Με τον Matrix μπορείς να αναπαράγεις βίντεο από την Συλλογή ή στα κλείνει; Γιατί εμένα μου τα κλείνει.

• Administrators
@Athanaso77 Με τον Matrix μπορείς να αναπαράγεις βίντεο από την Συλλογή ή στα κλείνει; Γιατί εμένα μου τα κλείνει.

Έχεις δίκιο, υπάρχει πρόβλημα στο video.

Modpic.gif

Πάλι καλά γιατί τρελάθηκα λέω και εγώ τόσο λάθος έκανα; Γενικά έχει ένα θεματάκι και να τραβάει και να παίζει, αλλά OK πάλι καλά που δεν με ενδιαφέρει πολύ το video :p...

• Administrators
Πάλι καλά γιατί τρελάθηκα λέω και εγώ τόσο λάθος έκανα; Γενικά έχει ένα θεματάκι και να τραβάει και να παίζει, αλλά OK πάλι καλά που δεν με ενδιαφέρει πολύ το video :p...

Ενημέρωσα τον μάγειρα και ετοιμάζει update.

Modpic.gif

Και εγώ με PM στο XDA γιατί δεν έχω κάνει ούτε ένα post και ΔΕΝ :p... Ωραία πάλι καλά που δεν είμαι μόνο μου :D...

Edit: Το είδα το μήνυμα πάλι καλά που μπορείς εσύ :)... Ευτυχώς!!!

Mods (παράκληση), μπορεί κάποιος να προσθέσει στο 1ο πόστ έναν ανανεωμένο και αξιόπιστο οδηγό για ξεκλείδωμα BL και ROOT στην 4.03;
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Για root μπορεις να δεις 1-2 σελιδες πισω το post μου.

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, προτιμώ κάτι επίσημο στην αρχική σελίδα, παρά την κάθε λύση και αλχημεία που ποστάρει ο κάθε χρήστης εδω μέσα

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, προτιμώ κάτι επίσημο στην αρχική σελίδα, παρά την κάθε λύση και αλχημεία που ποστάρει ο κάθε χρήστης εδω μέσα

Δεν με προσβαλλεις, απλα μου φαινεται λιγο αστειο αυτο που γραφεις εφοσον συζηταμε για root, ξεκλειδωμα bootloader, custom kernel κτλ.

Προφανως θα κανεις αλχημιες, το συγκεκριμενο που ποσταρα βεβαια το εχω δοκιμασει εγω ο ιδιος και αρκετοι ακομα στο topic του xda και δεν ειχε κανενας προβλημα.

Επισης οταν λες επισημο στην αρχικη σελιδα, φανταζεσαι οτι θα ειναι καποια λυση απο τη samsung για το πως να κανεις root τη συσκευη σου?

Oneplus 6 8/128

Δεν με προσβαλλεις, απλα μου φαινεται λιγο αστειο αυτο που γραφεις εφοσον συζηταμε για root, ξεκλειδωμα bootloader, custom kernel κτλ.

Προφανως θα κανεις αλχημιες, το συγκεκριμενο που ποσταρα βεβαια το εχω δοκιμασει εγω ο ιδιος και αρκετοι ακομα στο topic του xda και δεν ειχε κανενας προβλημα.

Επισης οταν λες επισημο στην αρχικη σελιδα, φανταζεσαι οτι θα ειναι καποια λυση απο τη samsung για το πως να κανεις root τη συσκευη σου?

Ελπίζω να μην μας κράξουν οι mods γιατί θα το περάσουν για chat...

Απλά θα ήθελα μια ολοκληρωμένη πρόταση απο έναν ψαγμένο χρήστη με όλα τα βήματα αναλυτικά...

1ον κανουμε fastboot ....για ξεκλείδωμα του bootloader

2ον φλασάρουμε CWM με την εντολή fastboot ......

3ον Κατεβάζουμε το αρχείο su και το στήνουμε πηγαίνοντας στο recovery blah blah blah....

(αν δεις στο thread του wildfire για τον πληρέστατο οδηγό του Βασίλη θα καταλάβεις τι εννοώ)

Φιλικά πάντα,

Δημήτρης

Ξέρουμε αν ο Franco σταμάτησε να κάνει kernel για το Nexus S και ασχολείται μόνο με το Galaxy Nexus; (Περιμένω ένα kernel του βασισμένο στον kernel της 4.0.3).

Η CM9 Alpha 17 είναι πολύ καλή και γρήγορη. Ο launcher είναι ίδιος με τον stock αλλά μπορείς να τον επεξεργαστείς πολύ περισσότερο.

• Administrators
Ξέρουμε αν ο Franco σταμάτησε να κάνει kernel για το Nexus S και ασχολείται μόνο με το Galaxy Nexus;

Είναι γεγονός ότι έχει επικεντρωθεί στο Galaxy Nexus με ότι αυτό συνεπάγεται.

Modpic.gif