Jump to content

ratanplan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    366
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ratanplan

  1. Κάτοχος και εγώ 4 ημέρες πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής , και σε εμένα δεν έβγαζε αναβάθμιση για hyperos άλλαξα περιοχή και κατευθείαν την εμφάνισε την κατέβασα και την πέρασα αλλα τώρα με τρώνε τα φίδια για την μπαταρία που είπατε, και βαριέμαι να ξεκλειδώνω bootloader και να κάνω rollback θα το αφήσω μερικές μέρες έτσι να δω πως τα πάει . Καμία εφαρμογή εμπιστοσύνης να καταγράφει πόσες ώρες sot βγάζει το τηλ ξέρετε ;
  2. Καλησπέρα! Έχω εδώ και δύο μέρες το θηριακι , πριν είχα το redmi note 9 Pro αλλά μου ήταν μεγάλο και βαρύ για το χέρι μου και συχνά κολλήματα σαν lag, με αυτό δύο μερες δεν έχω κανένα θέμα είμαι πολύ ευχαριστημένος , ήδη έκανα αίτημα για ξεκλείδωμα καμία καλή Rom για φλασαρισμα θέλω προτάσεις.
  3. Κατεβάζω πάραυτα ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν βρήκα πως να κάνω τροποποίηση , στην cdroid λέει "Flash Required Firmware" τι εννοεί ο ποιητής;
  4. Καλημέρα και καλή χρονιά , για όσους ασχολούνται με φλασαρισματα , μια καλή που έχω περάσει μερικές ημέρες android 10 είναι η depfrest από xda .
  5. Όλα οκ με την ελληνική, σαφώς καλύτερο πιο ελαφρύ και γρήγορο τηλέφωνο από την στοκ , ξεκινάω λιγο διάβασμα να δω για την καμερα τώρα .
  6. Με orange μπουταρε στην κανονική recovery , ξαναπέρασα twrp με τα πολλά μπήκα πάλι ζητάτε κωδικό, έκανα format όλα και έστρωσε , μετά μπήκε η eu κανονικά , σε λίγο θα ξεκινήσω να κατεβάζω την ελληνική !
  7. Πάω να δοκιμάσω πάλι με τον orange
  8. Όταν πάω να Μπουτάρω στο twrp για να φλασαρω την eu
  9. Έχω την συσκευή ένα μήνα ,και περίμενα τόσο για να μου επιτραπεί να ξεκλειδώσω bootloader, αμέσως μόλις ξεκλειδώσα ,πέρασα twrp με adb και όταν πήγα να κάνω boot από twrp μου ζητούσε κωδικό , ξαναπέρασα με miflash pro την official για να ξεκολλησει πάω να ξαναξεκλειδωαω άλλες 100 ώρες αναμονή. Φτάνει σήμερα η μέρα ξεκλειδώνω μπουταρει κανονικά βάζω κωδικό για να είμαι μάγκας , κλείνω φλασαρω twrp ,boot ζητάει κωδικό βάζω δεν είναι αυτός λέει ... Τι γίνεται ρε παιδιά ; Ξσναπερασα οφισιαλ ξεκλειδώσω πάλι bootloader και ψάχνω λύση.
  10. Χαιρετώ την παρέα , έχτες το πήρα μου έκανε κατευθείαν την αναβάθμιση αλλά μου φαίνονταν αργό , μετά το mi a2 με havoc να είχα, έτσι ξεκλειδωσα bootloader και πέρασα την havoc αλλα δεν μου πέρναγε τα gapps έτσι πήγα στην eu που φαίνεται πιο γρήγορη . Καμία πρόταση για rom ?
  11. Εισαι θεουλης !!! προσπαθουσα τοσο καιρο και ειχα κολησει με τα slot a kai b και το clean για να μεταφερθουν τα αρχεια !
  12. Φίλε πάτα το power button k το κουμπί του χαμηλού της έντασης ταυτόχρονα μέχρι να μπουταρει σε βγάζει σε άλλη οθόνη ,να δούμε αν είναι soft brick το δικό μου Το επανεφερα me miflash pro , πρώτα με την 8 και μετά έκανα το update και κομπλέ.
  13. Θα τα δοκιμάσω όλα , κάτι λάθος έκανα με τα slot , και δεν πέρναγε και με το mtp τα αρχεία για την ρομ , το περίεργο είναι ότι φλασαρα με miflash την οφισιαλ πέρασε κανονικά αλλά πάλι έχει θέμα με τον αποθηκευτικό χώρο
  14. Καλημέρα και χρόνια πολλά! έχω ένα πρόβλημα μετά από προσπάθεια να περάσω κοστομ ρομ (δεν κατάφερα να την περάσω), όταν πάω να βγάλω φωτογραφία μου λέει τοποθέτηστε κάρτα cd πριν την χρήση , έκανα φορμάτ πέρασα με το miflash ξανά όλη την οφισιαλ ρομ και πάλι το ίδιο , ξέρετε πως μπορώ να το λύσω ?
  15. ratanplan

    Poco F1

    Χαιρετώ την παρέα , το πήρα σήμερα στα χέρια μου με ξεκλειδωτο bootloader χεχεχε ποια ROM να δοκιμάσω ;
  16. Πολύ καλό τηλέφωνο μετά από mix 2 mi 8 lite oneplus 5t και htc u ultra, μου φαίνεται αστερι! Αξίζει να το ρουταρω υπάρχει καμία καλή ρομ;
  17. Εννοείς την οφισιαλ;
  18. Καμία καλή rom? Το τηλέφωνο το έχω 3 μέρες και ειμαι πολυ ευχαριστημένος, πρώην κάτοχος one Plus 5t mi 8 lite mix 2 redmi note 5
  19. ratanplan

    OnePlus 5T

    Το πήρα στα χέρια μου προχτές , και έψαξα για το update δεν το έβρισκε δοκίμασα vpn πάλι δεν το έβρισκε , και ανακάλυψα από την κοινότητα το oxygen updater στο play store το βρήκε το κατέβασε πήγα στα σετιγκς στο update και το πέρασα χειροκίνητα . Τούμπανο το τηλέφωνο ! Καλή χρονιά !
  20. Είχα το mi 8 lite και πήρα το mix 2 και μου φαίνεται μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα , το mix 2 είναι ακαριαίο σε ότι του ζητήσω , από το πρωί που το έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος !
  21. Δοκίμασα τι lineage αλλά δεν μου άρεσε καθόλου και γύρισα στην στοκ .
  22. Εχω κανει unlock bootloader , έχω περάσει twrp , περνάω και magisk αλλά όταν μπουταρει δεν είναι περασμένο . Καμιά ιδέα ποιο magisk κάνω install , και καμια καλή rom από μπαταρία και κάμερα ;
  23. Το πήρα σήμερα ,μετά από redmi note 5 , πολύ καλή συσκευή πολύ ευχαριστημένος , μόνο την μπαταρία θέλω να βρω τροπο να κρατάει περισσότερο και για αυτό βλέπω για root , καλός σας βρήκα.
  24. Από την global miui 10.0.2.0 μπορώ να Γυρισω σε προηγούμενη 9.6.4 χωρίς να ξεκλειδώσω bootloader ?
  25. Πόσες ώρες sot σας βγάζει; Για το volte επειδή από προχτές διαβάζω για να δω τι λεει το τηλέφωνο με κούρασε να διαβάζω τόσες σελίδες που να αναφέρονται σε αυτό το θέμα , ίσως μια υποκατηγορία η ένας οδηγός να βοηθούσε ώστε να μην γεμίζει το φόρουμ και αυτοί που το θεωρουν σημαντικό να μπορούν να το φτιάξουν. Miui 10 πόσες ώρες sot σας βγάζει;
×
×
  • Create New...