Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν μπορεις να βρεις παρόμοιες-καλύτερες εφαρμογές τότε για αυτά που θέλεις απο το μάρκετ; εγώ προσωπικά δεν έχω στο κινητό μου τη σαβουρα της samsung μήνες τώρα.

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

ναι αλλά εσύ το έχεις κάνει root όμως, για κάποιον που δεν θέλει να το πειράξει υπάρχει τρόπος να βγουν μερικές άχρηστες εφαρμογές???

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι αλλά εσύ το έχεις κάνει root όμως, για κάποιον που δεν θέλει να το πειράξει υπάρχει τρόπος να βγουν μερικές άχρηστες εφαρμογές???

Όχι :)

καλημέρα σε όλους,

έχω το htc desire από το οποίο σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος (αφού το έχω κάνει root για να αυξήσω τη μνήμη).

Σκέφτομαι την αλλαγή σε galaxy s plus για την μπαταρία και μόνο.

Έχει κανείς εμπειρία και από τα δύο? (γιατί χρήση με χρήση έχει διαφορά).

Τα reviews των ξένων site γράφουν ότι η αυτονομία που αναφέρει η samsung (συγκριτικά με άλλα κινητά, όχι με απόλυτα νούμερα) δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Το Plus oλα τα καταστηματα το εχουν . Που πας και δεν το βρισκεις?:confused:

Μάλλον δεν το έθεσα σωστά. Εννοώ τα καταστήματα των παρόχων κινητής τηλεφωνίας (Vodafone, Cosmote, κτλ). Τα υπόλοιπα ξέρω ότι το έχουν. Αλλά σε αυτά πρέπει να αγοράσεις τη συσκεύη, δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση του συμβολαίου σου. :mad:

Μάλλον δεν το έθεσα σωστά. Εννοώ τα καταστήματα των παρόχων κινητής τηλεφωνίας (Vodafone, Cosmote, κτλ). Τα υπόλοιπα ξέρω ότι το έχουν. Αλλά σε αυτά πρέπει να αγοράσεις τη συσκεύη, δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση του συμβολαίου σου. :mad:

Φιλε μου, αναλογα φυσικα και με την περιοχη που διαμενεις, μπορεις να κοιταξεις πχ και σε καταστηματα Πλαισιο τα οποια διαθετουν την συσκευη αλλα και δινουν επιδοτηση απο τους παροχους που ανεφερες.

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

:confused:αυτο ομολογω οτι δεν τοχα δωσει σημασια γιατι νομιζα....οπως τα λεει ο Osiris2000 παρακατω....

Φιλε μου, αναλογα φυσικα και με την περιοχη που διαμενεις, μπορεις να κοιταξεις πχ και σε καταστηματα Πλαισιο τα οποια διαθετουν την συσκευη αλλα και δινουν επιδοτηση απο τους παροχους που ανεφερες.

+1 ετσι ξερω και γω.

Μέγα λάθος. Ποιός σου είπε ότι δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση σε άλλα μαγαζιά ?? Εγώ το έχω κάνει!!

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ερώτηση....

Πηγαινοντας στο μενου ''ρυθμισεις-εφαρμογες-υπηρεσιες που εκτελουνται'', παρατηρώ πώς ειναι εφαρμογες ανοιχτες όπως ''ενηνμερωση λογισμικου'', ''sns''κλπ.....

υπάρχει καποιο προγραμμα που να κλεινει τις εφαρμογες αυτες μια και εξω χωρις να χρειαζεται καθε φορα που ανοιγω το τηλ, να καθομαι και να τις απενεργοποιω μία μία???

κάποια στιγμη ειχε πέσει στην αντιληψη μου μια παρομοια ερωτηση για το s αλλα ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω πάλι.....

Ερώτηση....

Πηγαινοντας στο μενου ''ρυθμισεις-εφαρμογες-υπηρεσιες που εκτελουνται'', παρατηρώ πώς ειναι εφαρμογες ανοιχτες όπως ''ενηνμερωση λογισμικου'', ''sns''κλπ.....

υπάρχει καποιο προγραμμα που να κλεινει τις εφαρμογες αυτες μια και εξω χωρις να χρειαζεται καθε φορα που ανοιγω το τηλ, να καθομαι και να τις απενεργοποιω μία μία???

κάποια στιγμη ειχε πέσει στην αντιληψη μου μια παρομοια ερωτηση για το s αλλα ειναι πολλες οι σελιδες για να το ψαξω πάλι.....

Μπορείς να κάνεις πολλά για αυτό το θέμα αν είσαι ροοτ.

Αν δεν είσαι δεν γίνεται τίποτα :)

παιδια εχω κατι αρχεια μουσικης στην καρτα μνημης.για να τα παιξω απο τον φακελο μουσικη του κινητου δεν τα βρισκει-βλεπει.τι πρεπει βα κανω για βρει αυτα τα αρχεια που εχω αποθηκευμενα στην καρτα μνημης;ευχαριστω.

Ας επισημάνω για ακόμα μια φορά ότι τα μηνύματα περί επιλογής κινητού έχουν δικό τους θέμα και δεν ανήκουν εδώ, όπου συζητάμε μόνο για το Galaxy S Plus.

To ίδιο και για τα αξεσουάρ, κι αυτά έχουν δικό τους θέμα.

Το ίδιο και οι γενικές εφαρμογές android.

Τα μηνύματα που ανήκουν στις παραπάνω ενότητες μεταφέρθηκαν λοιπόν off topic, και στο μέλλον θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ευχαριστώ!

P.S. Το θέμα του Ι9001 είναι ακόμα μικρό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνει μπάχαλο... pleeeease μείνετε εντός θέματος! :worry:

Edited by Tyxerakias
- Alex

Εκανα μια προσπαθεια να μεταφρασω & παραθετω για οποιον ενδιαφερεται απο το xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1345671 την διαδικασια φλασαρισματος ,και το λινκ με τις stock rom list http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346245

1)Κατεβαζουμε το ODIN Multidownloader 4.43.

2)Μολις κατεβει το κανουμε extract στην επιφανεια εργασιας η οπου αλλου θελουμε

3) το τρεχουμε

4)κλεινουμε το τηλεφωνο (power off phone)

5)Βαζουμε το τηλεφωνο σε downloading mode. κρατωντας μαζι τα Power+Volume Down+Home (το τηλεφωνο μπουταρει σε downloading mode)

6)συνδεουμε το τηλεφωνο με το usb στο pc

7)περιμενουμε να εγκατασταθουν οι drivers.Μετα απο αυτο στο ODIN μια απο τις μπαρες στο πανω μερος θα γινει κιτρινη και θα αναγραφεται το com port

8)κατεβαζουμε το AriesVE.ops file και το τσεκαρουμε σαν OPS. Μετα τσεκαρουμε one package στο πανω αριστερο μερος κατω απο το option. Το λινκ για να κατεβασουμε το AriesVE.ops file (attached, scroll down the first post, credits goes to manveru0): http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1331164

9)Την ρομ που κατεβασαμε την τσεκαρουμε σαν one package πανω αριστερα αν ειναι MD5 file. μετα παταμε start

10) το φλασαρισμα κραταει περιπου 9 λεπτα

11)-Enjoy!

αν για καποιο λογο το φλασαρισμα δεν ολοκληρωθει η αντιμετωπισετε καποια προβληματα δοκιμαστε σε αλλη θυρα USB η σε αλλο pc αν αυτο ειναι εφικτο

αν η ρομ περιεχει πολλα αρχεια πρεπει να τα τσεκαρουμε ολα οπως στο παραδειγμα της φωτογραφιας

Edited by timos1968

Παίδες χαίρετε...

Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Υπάρχουν προτεινόμενες -παραμετροποιημένες- εφαρμογές (ημερ/γιο, επαφες κλπ...) για τον LauncherPro? Με μια πρόχειρη ματιά δε φαίνεται να υπάρχει η "ποικιλία" όπως σε άλλους launchers (π.χ. Go Launcher ή κάνω λάθος???). :help:

Ευχαριστώ σας, όπως και να 'χει...

"And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ!

Γεια και απο εμενα.

Ειμαι κατοχος GALAXY S2 . Πριν λιγες μερες αγορασε ενας φιλος το GALAXY S PLUS. Παρατηρησαμε μαζι οτι η μπαταρια συνεχως μειονεται υπερβολικα γρηγορα. Οταν μπουμε στο battery usage εκει παρατηρω οτι με συγκριση με το δικο μου, αυτου παρουσιαζει μονο το MAPS το phone idle και το cell mono... To maps (του τρωει το 96% και τα αλλα 2 απο 2%) ειναι υπερβολικα παραξενο... τι να συμβαινει αραγε? συνεχως το κανει force stop αλλα και παλι... μπορει καποιος να βοηθησει? ευχαριστω!

Και εγώ το πήρα σήμερα στα 279 από Πλαίσιο. Πρέπει να το φορτίσω πριν τη χρήση ή να ξεφορτίσει και μετά να το φορτίσω?? Έχει αρκετή μπαταρία. Και το εγχειρίδιο αναφέρει πριν την πρώτη χρήση θέλει φόρτιση . Τί να κάνω??
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Γεια και απο εμενα.

Ειμαι κατοχος GALAXY S2 . Πριν λιγες μερες αγορασε ενας φιλος το GALAXY S PLUS. Παρατηρησαμε μαζι οτι η μπαταρια συνεχως μειονεται υπερβολικα γρηγορα. Οταν μπουμε στο battery usage εκει παρατηρω οτι με συγκριση με το δικο μου, αυτου παρουσιαζει μονο το MAPS το phone idle και το cell mono... To maps (του τρωει το 96% και τα αλλα 2 απο 2%) ειναι υπερβολικα παραξενο... τι να συμβαινει αραγε? συνεχως το κανει force stop αλλα και παλι... μπορει καποιος να βοηθησει? ευχαριστω!

Autostarts (θέλει ροοτ) από το μάρκετ και μπορείς διαλέξεις τι θα ανοίγει μόνο του και πότε :)

Και εγώ το πήρα σήμερα στα 279 από Πλαίσιο. Πρέπει να το φορτίσω πριν τη χρήση ή να ξεφορτίσει και μετά να το φορτίσω?? Έχει αρκετή μπαταρία. Και το εγχειρίδιο αναφέρει πριν την πρώτη χρήση θέλει φόρτιση . Τί να κάνω??

Διάβασε αν θέλεις το «οδηγοί για νέους χρήστες» στο subforum του απλού galaxy s. Θα σου λυθούν αρκετές απορίες.

Χαιρεται παιδια ,θα ηθελα να ρωτησω οσους εχουν αγορασει το κινητο να μου πουν τις αποψεις τους για την εφαρμογη του skype.την εχετε δοκιμασει και αν ναι θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε τα συμπερασματα σας.δουλευει κανονικα?θελω να το αγορασω αλλα για εμενα ειναι βασικος παραγοντας το skype.ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση.

Διάβασε αν θέλεις το «οδηγοί για νέους χρήστες» στο subforum του απλού galaxy s. Θα σου λυθούν αρκετές απορίες.

Ναι οκ ευχαριστώ . Αλλά επειδή είχε αρκετή μπαταρία γι΄άυτό ρωτάω. Στο φόρουμ δεν λέει τίποτα. Εσύ τί έκανες την πρώτη φορά??

Edited by sakiss

το skype δουλεύει άψογα σε εμενα...

σε ευχαριστω φιλε μου .απλα αυτο που με απασχολουσε ηταν οτι δεν υπηρχε το plus αλλα το απλο στις υποστηριζομενες συσκευες skype.

Edited by sakiss

MIA ΕΡΩΤΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΩ που καταναλωθηκε η μπαταρια μου λεει πχ σε αναμονη το 43% και γραφει ΄καταναλωση μπαταριας απο το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ του κινητου ' ειναι λαθος η μετραφραση ? γιατι εγω ποτε δεν ανοιξα το ραδιοφωνο ?

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

MIA ΕΡΩΤΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΩ που καταναλωθηκε η μπαταρια μου λεει πχ σε αναμονη το 43% και γραφει ΄καταναλωση μπαταριας απο το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ του κινητου ' ειναι λαθος η μετραφραση ? γιατι εγω ποτε δεν ανοιξα το ραδιοφωνο ?

Εχω το ιδιο προβλημα αλλα αντι για ραδιοφωνο εμενα μου βγαζει το MAPS ... alla oxi 43% alla emena 96% ...

δεν γνωριζω τι πρεπει να κανω.. παντος το κινητο ειναι μιας βδομαδας. επισης root δεν εχω σκοπο να το κανω..

Κανεις κατι για λυση ?

Χαιρεται παιδια ,θα ηθελα να ρωτησω οσους εχουν αγορασει το κινητο να μου πουν τις αποψεις τους για την εφαρμογη του skype.την εχετε δοκιμασει και αν ναι θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε τα συμπερασματα σας.δουλευει κανονικα?θελω να το αγορασω αλλα για εμενα ειναι βασικος παραγοντας το skype.ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση.

Το skype δουλευει τελεια. Μην το ψαχνεις. Μια χαρα ειναι. και βιντεο call και ολα..

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by sakiss

παιδια το galaxy s plus ειναι πραγματικα πιο γρηγορα απο το απλο?ειχα δοκιμασει ενα galaxy s και παρα τα πολλα πλεονεκτηματα του αναμφισβητητα ειχε καποιο lag.αυτο εχει μειωθει στο plus?δηλαδη ειναι καπως πιο smooth?

Δεν είναι το ραδιόφωνο. Cell radio είναι η κανονική ονομασία και εννοεί τον δέκτη που πιάνεις σήμα.

Εχω το ιδιο προβλημα αλλα αντι για ραδιοφωνο εμενα μου βγαζει το MAPS ... alla oxi 43% alla emena 96% ...

δεν γνωριζω τι πρεπει να κανω.. παντος το κινητο ειναι μιας βδομαδας. επισης root δεν εχω σκοπο να το κανω..

Κανεις κατι για λυση ?

Το "ραδιόφωνο" δεν είναι πρόβλημα. Το δικό σου είναι άλλο θέμα που εγώ προσωπικά θα έκανα root και θα έσβηνα το google maps :lol: Εκτός αν κάνεις καμιά επανεκκίνηση και ίσως ξεκολλήσει. Βέβαια δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις> τοποθεσία και ασφάλεια και βγάλε την χρήση ασύρματων δικτύων και κλείσε και το GPS. Μετά πήγαινε και στο Λογαριασμοί και συγχρονισμός και βγάλε τον αυτόματο συγχρονισμο. Δε ξέρω κατά πόσο αυτές οι επιλογές μπορεί να βοηθήσουν στο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά σίγουρα τρώνε μπαταρία όταν είναι ανοιχτά αυτά που ανέφερα. Μπορεί αν τα κλείσεις βέβαια να μην έχει λόγο να ανοίγει το maps και να δουλεύει μόνο του.

παιδια το galaxy s plus ειναι πραγματικα πιο γρηγορα απο το απλο?ειχα δοκιμασει ενα galaxy s και παρα τα πολλα πλεονεκτηματα του αναμφισβητητα ειχε καποιο lag.αυτο εχει μειωθει στο plus?δηλαδη ειναι καπως πιο smooth?

To lag δεν θα το εξαλήψουν τα 1400MHz CPU, αφού smooth θα μπορούσε να ήταν και ένα κινητό με 800MHz επεξεργαστή. Είναι θέμα λογισμικού και για να σου πω την αλήθεια στο απλό S που έχω δεν έχω lag. (ούτε με το stock firmware που είχε όταν το αγόρασα) Μπορεί να είδες λίγο lag απο το Touchwiz που είναι ο launcher της Samsung και lagarei λίγο μόλις μπαίνεις στο μενού. Αλλά lag μπορεί να παρουσιάστηκε και αν ήταν γεμάτη η RAM... Δεν νομίζω λοιπόν ότι θα δεις αισθητή διαφορά σε θέμα smooth στο Plus.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)