Jump to content

Not1s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    150
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Not1s

  1. Καλή επιτυχία μου. Καλές γιορτές σε όλους!!!
  2. Χαιρετώ την παρέα και προχωρώ άμεσα στο παρασύνθημα, ένεκα η έλλειψη ικανοποιητικής εμπειρίας. Το power button αποφάσισε να σταματήσει να ανταποκρίνεται και η μοναδική υποψία ζωής είναι η κόκκινη ένδειξη που αναβοσβήνει. Ενώ είχα μπαταρία περί το 10%, με καλούν και δείχνει κλειστό. Καμιά ιδέα παίδες?
  3. Παίδες, τα φώτα σας! Οσο χαζό κι αν ακούγεται, δε μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές μου από το gmail. Ενώ φαίνεται να ολοκληρώνεται η εργασία, τίποτα... Θα σας χρωστούσα χάρη :D
  4. Φίλε , πότε ακριβώς είχε γίνει η παραγγελία σου? Θα με "φώτιζε" λίγο η απάντησή σου.
  5. Αντε, καλώς το δέχτηκες. Από Vickmall περιμένω και εγώ, ελπίζω σε κανα 20ήμερο max. Αναμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις σου, φίλε sso.:thanks:
  6. Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Ήθελα να σας ρωτήσω, πέραν της επίσημης αντιπροσωπίας, γνωρίζει κάποιος αντίστοιχο κατάστημα για αλλαγή μπαταρίας; Θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσε κάποιο μέλος μέσω pm.
  7. Χρόνια πολλά. Καλή μου επιτυχία λοιπόν...
  8. Καλό Πάσχα σε όλους. Καλή μου επιτυχία!! :D
  9. Θέλω να ρωτήσω το εξής: μετά από επανεγκατάσταση του GEL, κάθε φορά που κλείνω το τηλέφωνο, με την ενεργοποίησή του αλλάζει και το wallpaper. Όχι πως είναι κάτι τραγικό, αλλά από που ρυθμίζεται κάτι τέτοιο? Εχω ψάξει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μήπως είναι κάτι που μου διαφεύγει? :worry:
×
×
  • Create New...