lefteris112 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Το σκεφτομαι...να τη βαλω η να περιμενω την εκδοση απο invedor? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Περιμένουμε αρκετά να έρθουν τις επόμενες μέρες. Αν έχεις υπομονή...:) Edited November 18, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Ξανα εβαλα την beta 3 γιατι με την biohazard ξαφνικα μια μερα εμεινε στο animation:lol: (δεν ξανα περναω ρομ του πιτσιρικα τον βαρεθηκα). Πεταξα οτι εφαρμογη δεν χρησιμοποιω που ειχα και ειχε μεσα και η ρομ και πραγματικα το χαιρομαι απο χτες (με stock kernel). Θα προσπαθησω να αντεξω...πες μου εντυπωσεις απο το gaming! Edit: Εντάξει μετά από 2 ώρες δεν μπόρεσα να κρατηθώ και πέρασα την cm10. Super smooth μπορώ να πω... :D Edited November 17, 2012 by lefteris112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 εγω ειμουνα εδω και καιρο με την rc4 τωρα εβαλα την shadow... ειναι οντως πολυ καλητερη [τουλαχιστο σε θεμα μπαταρια ] . εβαλα το θεμα ics αλλα ειχα πολλα lag.. με το transparent 2.5 λιγο καλητερα αλλα παλι lag [ οταν ανοιγει - επαθες - τηλεφωνο-κ.α. ] στο nofrilis ειχα 122 - 1402ghz στην rc4 και ολα ηταν οκ . τωρα τι βαζω εκει ? διαχειριστη? Ι/Ο ? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) Δοκίμασε να βάλεις minimum τιμή 245Mhz ή 368 και ίσως να λιγοστέψουν κάποια lags. Πάντως νομίζω ότι η shadow λειτουργεί καλύτερα με το δικό της kernel, παρά με τον skyhigh. Αν θέλεις skyhigh (απ'ότι βλέπω στην υπογραφή σου), διέγραψε ότι υπάρχει στον φάκελο system/etc/init.d, όπου βρίσκονται κάποια scripts, γιατί το συγκεκριμένο kernel έχει τα δικά του. Edited November 18, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Δοκίμασε να βάλεις minimum τιμή 245Mhz ή 368 και ίσως να λιγοστέψουν κάποια lags. Πάντως νομίζω ότι η shadow λειτουργεί καλύτερα με το δικό της kernel, παρά με τον skyhigh. Αν θέλεις skyhigh (απ'ότι βλέπω στην υπογραφή σου), διέγραψε ότι υπάρχει στον φάκελο system/etc/init.d, όπου βρίσκονται κάποια scripts, γιατί το συγκεκριμένο kernel έχει τα δικά του. Πάντως αν θυμάμαι καλά η Shadow έχει καλύτερη κάμερα με τον skyhigh kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Δοκίμασε να βάλεις minimum τιμή 245Mhz ή 368 και ίσως να λιγοστέψουν κάποια lags. Πάντως νομίζω ότι η shadow λειτουργεί καλύτερα με το δικό της kernel, παρά με τον skyhigh. Αν θέλεις skyhigh (απ'ότι βλέπω στην υπογραφή σου), διέγραψε ότι υπάρχει στον φάκελο system/etc/init.d, όπου βρίσκονται κάποια scripts, γιατί το συγκεκριμένο kernel έχει τα δικά του. Εβαλα τη μιν συχνότητα 368 και έχω την αίσθηση ότι είναι πιο ανάλαφρη η χρήση απο τα 245. Απο μπαταρία να περιμένω αύξηση στη κατανάλωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση, ίσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Παιδια δεν μπορω να διβασω ολες τις σελιδες...Το κινητο εχει ή θα παρει ICS ??? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 διαχειριστη? Ι/Ο ? τι βαζω? kernel 2.6.35.7-perf se. infra@SEP-40#1 ειμαι οκ απο kernel ...? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Παιδια δεν μπορω να διβασω ολες τις σελιδες...Το κινητο εχει ή θα παρει ICS ??? Ευχαριστω. Επίσημα δε θα πάρει ποτέ. Ανεπίσημα υπάρχει και ICS και JB με κάμερα που δουλεύει από χτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Επίσημα δε θα πάρει ποτέ. Ανεπίσημα υπάρχει και ICS και JB με κάμερα που δουλεύει από χτές. Ευχαριστω....Αυτο θελει root ή κατι αλλο ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ευχαριστω....Αυτο θελει root ή κατι αλλο ? Δες αυτές τις οδηγίες που είναι από τον kouro17: Πρώτα κράτησε backup εφαρμογών, ρυθμίσεων, επαφών κλπ. και μετά γίνε root. Ένα δωρεάν καλό πρόγραμμα για backup εφαρμογών και ρυθμίσεων είναι το my backup root. Αν έχεις εξωτερική κάρτα φύλαξε εικόνες, ήχους, βίντεο κλπ εκεί, αν δεν έχεις φύλαξέ τα στον υπολογιστή για να τα περάσεις μετά στο τηλέφωνό σου. 2) Κατέβασε και εγκατέστησε μέσω odin το recovery-clockwork-5.5.0.4 . 3) Κατέβασε και τοποθέτησε στην εσωτερική ή εξωτερική σου κάρτα (καλύτερα στην εξωτερική) το ζιπαρισμένο αρχείο της ρομ και το Gapps 4) Μπες recovery mode και κάνε τα εξής: wipe data/factory reset, wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache, mounds and storage: format/sdcard (αν θέλεις το κάνεις, θα καθαρίσει και θα διαγράψει τα πάντα από την εσωτερική - όχι όμως και από την εξωτερική - κάρτα. Αν τοποθέτησες εκεί τα αρχεία της ρομ και όχι στην εξωτερική μην το κάνεις), install rom , install Gapps, wipe data/factory reset, wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache, reboot system now. Μετά αν όλα πάνε καλά, θα ανοίξει το τηλέφωνό σου. Κάνε το βασικό setup και την επαναφορά όλων των backup. Για ότι θέλεις ρώτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 διαχειριστη? Ι/Ο ? τι βαζω? kernel 2.6.35.7-perf se. infra@SEP-40#1 ειμαι οκ απο kernel ...? Αν εχεις το kernel της υπογραφης σου βαλε smartassv2-sio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) διαχειριστη? Ι/Ο ? τι βαζω? kernel 2.6.35.7-perf se. infra@SEP-40#1 ειμαι οκ απο kernel ...? Αν και αυτά που σου πρότεινε ο Λευτέρης είναι τα καλύτερα και για μένα, βλέπω ότι έχεις stock kernel οπότε δεν θα έχεις αυτές τις επιλογές. Άσε τις προεπιλογές, αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι ondemand/cfq Ευχαριστω....Αυτο θελει root ή κατι αλλο ? Γιάννη ετοίμασα ένα οδηγό για την διαδικασία εγκατάστασης μιας custom rom και βρίσκεται εδώ. Edited November 18, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Αν και αυτά που σου πρότεινε ο Γιάννης είναι τα καλύτερα και για μένα, βλέπω ότι έχεις stock kernel οπότε δεν θα έχεις αυτές τις επιλογές. Άσε τις προεπιλογές, αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι ondemand/cfq Γιάννη ετοίμασα ένα οδηγό για την διαδικασία εγκατάστασης μιας custom rom και βρίσκεται εδώ. Τα συγχαρητήριά μου! Πολύ καλός οδηγός και πολύ αναλυτικός. Χρειαζόταν κάτι τέτοιο. Σε ευχαριστούμε για άλλη μια φορά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Αν και αυτά που σου πρότεινε ο Γιάννης είναι τα καλύτερα και για μένα, βλέπω ότι έχεις stock kernel οπότε δεν θα έχεις αυτές τις επιλογές. Άσε τις προεπιλογές, αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι ondemand/cfq σωστος αυτες εχει..... θα το βαλω 368 μπας και στρωσει μετα θα αλαξω θεμα σε sgs2 Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Τα συγχαρητήριά μου! Πολύ καλός οδηγός και πολύ αναλυτικός. Χρειαζόταν κάτι τέτοιο. Σε ευχαριστούμε για άλλη μια φορά:) Σ'ευχαριστώ Γιάννη, ε ναι έπρεπε να γίνει κάποια στιγμή... σωστος αυτες εχει..... θα το βαλω 368 μπας και στρωσει μετα θα αλαξω θεμα σε sgs2 To θέμα του sgs2 είναι η προεπιλογή. Εκτός και αν έχεις βάλει ics theme οπότε ναι μπορείς να το αλλάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Οσοι εχετε δοκιμασει την JB(cm10) εχετε μεινει ευχαριστημενοι ?? λεω να την βαλω διοτι δεν μπορω να κρατηθω αλλο :p απλα απο θεμα μπαταριας και deep sleep ειναι οκ ?? Ειναι οκ για καθημερινη χρηση ??:worry: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Οσοι εχετε δοκιμασει την JB(cm10) εχετε μεινει ευχαριστημενοι ?? λεω να την βαλω διοτι δεν μπορω να κρατηθω αλλο :p απλα απο θεμα μπαταριας και deep sleep ειναι οκ ?? Ειναι οκ για καθημερινη χρηση ??:worry: Δεν έχω δοκιμάσει την JB CM10 αλλά έχω αυτή τη στιγμή την PacMan που είναι JB και αυτή από τον ίδιο developer και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από θέμα μπαταρίας και deep sleep είναι οκ. Άρα υποθέτω πως και η CM10 στα ίδια επίπεδα θα είναι πάνω κάτω. Πάντως απ΄ότι έχω καταλάβει από μέρα σε μέρα θα ανεβάσει και ο ivendor CM10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Δεν έχω δοκιμάσει την JB CM10 αλλά έχω αυτή τη στιγμή την PacMan που είναι JB και αυτή από τον ίδιο developer και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από θέμα μπαταρίας και deep sleep είναι οκ. Άρα υποθέτω πως και η CM10 στα ίδια επίπεδα θα είναι πάνω κάτω. Πάντως απ΄ότι έχω καταλάβει από μέρα σε μέρα θα ανεβάσει και ο ivendor CM10. Κρινοντας απο την δουλεια που εχει κανει ο Invedor στην 4.0.4 θα περιμενω να ανεβασει αμα ειναι !! Υπαρχει καποιο λινκ του που να λεει κατι τετοιο ? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) Καλησπέρα, έχω εδώ και καιρό περασμένη την Shadow v2.1C. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα εκτός από ένα: To GPS. Για να συνδεθεί όχι μόνο θέλει πολύ ώρα, αλλά το κινητό πρέπει να είναι και εντελώς ακίνητο. Και στο χέρι μου να το κρατάω πάλι δεν συνδέεται να φανταστείτε. Δεν μιλάω για το αυτοκίνητο ενώ είναι υπό κίνηση... Ποτέ! Αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό, ακόμα και να καταφέρω να συνδεθώ, το σήμα είναι πολύ ασθενές. Το αποτέλεσμα είναι ενώ ότι ενώ βλέπει πολλούς δορυφόρους (10+ πολλές φορές) συνδέεται μόνο με 4-5 από αυτούς. Η ισχύς της σύνδεσης είναι πολύ μικρή (<30 σύμφωνα με το πρόγραμμα GPS Test, με αποδεκτό όριο τις τιμές πάνω από 40) με αποτέλεσμα η ακρίβεια του GPS να είναι πολύ κακή. Γνωρίζεται αν μπορεί με κάποιο τρόπο να φτιάξει αυτό; Με άλλη ROM μήπως είναι καλύτερα τα πράγματα; Παρακαλώ μοιραστείτε τις εμπειρίες σας μαζί μου :p Ευχαριστώ :) Edited November 18, 2012 by helios21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Κρινοντας απο την δουλεια που εχει κανει ο Invedor στην 4.0.4 θα περιμενω να ανεβασει αμα ειναι !! Υπαρχει καποιο λινκ του που να λεει κατι τετοιο ? Φαίνεται από εδώ ότι δουλεύει πάνω στο θέμα https://github.com/ivendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Καλησπέρα, έχω εδώ και καιρό περασμένη την Shadow v2.1C. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα εκτός από ένα: To GPS. Για να συνδεθεί όχι μόνο θέλει πολύ ώρα, αλλά το κινητό πρέπει να είναι και εντελώς ακίνητο. Και στο χέρι μου να το κρατάω πάλι δεν συνδέεται να φανταστείτε. Δεν μιλάω για το αυτοκίνητο ενώ είναι υπό κίνηση... Ποτέ! Αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό, ακόμα και να καταφέρω να συνδεθώ, το σήμα είναι πολύ ασθενές. Το αποτέλεσμα είναι ενώ ότι ενώ βλέπει πολλούς δορυφόρους (10+ πολλές φορές) συνδέεται μόνο με 4-5 από αυτούς. Η ισχύς της σύνδεσης είναι πολύ μικρή (<30 σύμφωνα με το πρόγραμμα GPS Test, με αποδεκτό όριο τις τιμές πάνω από 40) με αποτέλεσμα η ακρίβεια του GPS να είναι πολύ κακή. Γνωρίζεται αν μπορεί με κάποιο τρόπο να φτιάξει αυτό; Με άλλη ROM μήπως είναι καλύτερα τα πράγματα; Παρακαλώ μοιραστείτε τις εμπειρίες σας μαζί μου :p Ευχαριστώ :) Με την ρομ του arco που εχω εδω και καιρο στο θεμα αυτο δεν εχω καποιο θεμα...στο προγραμμα gps που χρησιμοποιω κλειδωσει στα maximum 5 λεπτα και στα google maps αμα ανοιξω και ιντερνετ και gps πιανει αμεσως !! Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Δεν έχω δοκιμάσει την JB CM10 αλλά έχω αυτή τη στιγμή την PacMan που είναι JB και αυτή από τον ίδιο developer και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από θέμα μπαταρίας και deep sleep είναι οκ. Άρα υποθέτω πως και η CM10 στα ίδια επίπεδα θα είναι πάνω κάτω. Πάντως απ΄ότι έχω καταλάβει από μέρα σε μέρα θα ανεβάσει και ο ivendor CM10. Κι εγω την pacman εχω και ειναι πολυ καλη. Και η μπαταρια αξιοπρεπεστατη. Αν και με το 3. xx kernel ηταν πολυ πιο smooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts