asikis Δημοσιεύτηκε August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 22, 2011 (edited) Ανακοινωθηκε σημερα http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_introduces_live_with_walkman_droid_smartphone-news-3030.php Οπως τα mini αλλα με 3.2 οθονη. Πολυ καλη προταση και με διπλα ηχεια. Κάμερα Τύπος φλας/φωτός - Φλας φωτογράφισης Τύπος φλας/φωτός - Φως φωτογράφισης Τύπος φλας/φωτός - LED Ψηφιακό zoom - έως 8x Κάμερα - 5 megapixel Εγγραφή video Φως εγγραφής video Εστίαση αφής Ανίχνευση χαμόγελου Blogging φωτογραφιών Περιορισμός φαινομένου κόκκινων ματιών Σταθεροποιητής εικόνας Εγγραφή video HD (720p) Γεωγραφική σήμανση (geo tagging) Ανίχνευση προσώπων Αυτόματη εστίαση Μουσική Υποστηρίζει μουσικούς τόνους - MP3, AAC Η εμπειρία xLOUD™ Αναγνώριση μουσικής TrackID™ Στερεοφωνικά ηχεία Sony Ericsson Music player Bluetooth™ stereo (A2DP) Εξώφυλλα άλμπουμ Internet Web browser - WebKit Μετατόπιση & ζουμ Google Voice Search Αναζήτηση Google™ Σελιδοδείκτες Android™ Market Ψυχαγωγία Ραδιόφωνο - Ραδιόφωνο FM με RDS YouTube™ Προβολή video Video streaming Πολυμέσα 3D παιχνίδια Συνδεσιμότητα Συγχρονισμός - Exchange ActiveSync® Συγχρονισμός - Exchange ActiveSync® μέσω πελάτη Moxier Google Maps™ - με Street View Google Maps™ - για κινητό Wisepilot™ πλοήγηση βήμα-προς-βήμα WiFi™ - πιστοποιημένο Υποστήριξη USB Συσκευή αποθήκευσης USB Συγχρονισμός με υπολογιστή Συγχρονισμός μέσω Sony Ericsson Sync Συγχρονισμός μέσω Google Sync Συγχρονισμός μέσω Facebook™ Σαρωτής ραβδοκωδίκων NeoReader® Μόντεμ Υποστήριξη Micro-USB Google Latitude™ DLNA Certified™ Τεχνολογία Bluetooth™ aGPS Υποδοχή ήχου 3.5 mm Μηνύματα Πληκτρολόγηση και άμεση αποστολή Μηνύματα SMS Εγγραφέας ήχου Προγνωστική μέθοδος εισαγωγής Μηνύματα MMS Instant messaging Αναγνώριση γραφικού χαρακτήρα Google Mail™ Email Συζητήσεις Επικοινωνία Δόνηση Video-κλήση - ειδική κάμερα Twitter™ - Εφαρμογή Ανοικτή συνομιλία Sony Ericsson Timescape™ Google Talk™ Εφαρμογή Facebook™ Σχεδίαση Πληκτρολόγιο - 12 πλήκτρα οθόνης και πληκτρολόγιο QWERTY Αρχική οθόνη με τέσσερις γωνίες - προκαθορισμένα εικονίδια Κινούμενες εικόνες φόντου Οθόνη αφής Εικόνες φόντου Αυτόματη περιστροφή Organizer Πλατφόρμα Android™ Χρονοδιακόπτης Χρονόμετρο Ευρετήριο Πλήκτρο απείρου. Google Calendar™ Λειτουργία σε πτήση Αναγνώστες εγγράφων Ημερολόγιο Αριθμομηχανή Ξυπνητήρι http://r-www.se-mc.com/cws/file/1.1022630.1313754291!translation/image/live-with-wal..black.jpg.jpg Επίσημη σελίδα Edited August 22, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Μου αρέσει πολύ εμφανισιακά, και τα specs του δεν είναι άσχημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 απο τιμη πως παμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 απλα πανεμορφο.μπραβο στην se. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Sony Ericsson Live with Walkman hands-on IFA 2011 (Greek) Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Sony Ericsson Live with Walkman hands-on IFA 2011 (Greek) Πολύ όμορφο σχεδιαστικά (αν και δεν μου αρέσει το άσπρο). Το βύσμα των ακουστικών είναι κανονικό 3.5", αντίθετα με αυτό που λέει ο τύπος στο video. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Για τέλη Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει λένε από τη SE Hellas... Θα αργήσει πολύ... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Ωραιο φαινεται.. και φθηνο γύρω στα 200 ευρώ νομίζω. Ξερει κανεις ποσο κρατά η μπαταρία αν παίζει μουσική? Δεν το βρήκα κάπου Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 13 ωρες! απαραδεκτο για music phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 13 ωρες! απαραδεκτο για music phone link please? λεει οτι εχει 14 ώρες συνεχής ομιλιας στο gsmarena. Πως ειναι δυνατον να εχει 13 ωρες μουσικής?:confused: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Ουαου, θα δωσει και μεγαλη ωθηση στο android!... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabs Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Παιδιά δεν έχει πάρει κανείς αυτό το κινητό? Με ενδιαφέρει αρκετά,αλλά θα ήθελα να μάθω από κάποιον πως συμπεριφέρεται,πως είναι η κάμερα του,αν παίζει flash κανονικά και τέτοιες ερωτήσεις! Αξίζει αυτό ή καλύτερα να πάω για mini pro?(το καινούριο εννοείτε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 http://www.getitnow.gr/prod/kiniti-tilefonia/smartphones/sony-ericsson-live-with-walkman-mayro/prod1580248pp/?utm_source=GET+THE+NEWS&utm_campaign=cece84da07-Email_1_10_201110_1_2011&utm_medium=email&mc_cid=cece84da07&mc_eid=0e4320b7aa 249 ευρω το εχει το getitnow αν το παρει καποιος ας πει την αποψη του ωραιο φενεται παντως αλλα λιγο τσιμπημενη η τιμη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 νομίζω οτι είαι μια χαρά η τιμή του :) πόσο πιο κάτω δηλαδή;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Γνωρίζουμε αν αναβαθμιστεί σε Ice Cream Sandwich? Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Το έφερε και το e-shop. Δεν φαίνεται και άσχημο για κάποιον που έχει κόλλημα με την ένταση του ήχου, όπως εγώ :p. Όλα τα ανδροειδή που είχα έχουν χαμηλό ηχείο για τα γούστα μου, με την εξαίρεση του παλιού desire και του s2. Έχει όμως σχετικά μικρή οθόνη για σερφάρισμα στο ίντερνετ κατά τα άλλα φαίνεται να τα συνδυάζει όλα και κάμερα, και μουσική και ίντερνετ. :) Το sar του το ξέρουμε; Άντε να το πάρει κάποιος να μας πει εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Παντως είναι πολύ όμορφο, στιβαρό και η ένταση-ποιότητα στο ράδιο (που για αυτό το λόγο το πήρα) ότι καλύτερο έχω ακούσει!! :) Τα δε (2) ηχεία του; ''ΚΟΛΑΣΗ" :D Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Παντως είναι πολύ όμορφο, στιβαρό και η ένταση-ποιότητα στο ράδιο (που για αυτό το λόγο το πήρα) ότι καλύτερο έχω ακούσει!! :) Τα δε (2) ηχεία του; ''ΚΟΛΑΣΗ" :D To πηρες???? Κανε ενα review βρε αδερφε να μας πεις. Και εμενα κυριως με ενδιαφερει η αποδοση των ηχειων για ραδιοφωνο. Ειναι τοσο δυνατα οσο και ποιοτικα?? Η οθονη τι λεει που δεν εχει Bravia Engine? Πως την κρινεις σε σχεση με το xperia mini/pro?? Γραψε μας εντυπωσεις γενικα!! Α επισης τι handsfree εχει μεσα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Λοιπόν, αν και το έβαλα στη "μπριζα" θα σας τυπωσω τι είδα, Η συσκευασία περιέχει, τηλέφωνο, μπαταρία, sd 2GB, handsfree, φορτιστής ρεύματος με αντάπτορα και καλόδιο usb. (και εντυπο οδηγο χρήσεως) Τα handsfree δεν είναι τα "χωνευτά" αλλά τα κλασσικά (αυτα που φαίνονται στις φώτο της εταιρίας). Αισθητικά, προσωπική γνώμη, είναι πολύ όμορφο, το καπάκι της μπαταρίας ειναι ματ, "μαλακό" πλαστικό, με αίσθηση σαν "βελούδο". Η υποδοχή για το handsfree είναι 3,5mm, άβολο το σημείο που είναι η υποδοχή usb (αριστερά στη μέση της συσκευής). Η οθόνη δε παίρνει τα ευσημα μιας και ναι μεν είναι 16000000 χρώματα αλλά "πιξελίαζει" (πολλά ίσως ζητάμε από μια συσκευή αξίας 229ευρό :p) Πίσω εχει ενα μικρό led για τη κάμερα ( 5αρα) και 2 ηχεία!! Ναι 2 ηχεία τα οποία τολμό να πω ότι τα ηχεία του Ν82 δεν είναι τίποτα μπροστά τους τουλάχιστον στο θέμα έντασης. Μπροστα έχει 2η κάμερα για βιντεοκλήσεις (εμεινα ευχάριστα έκπληκτος απο αυτό) 2 πλήκτρα αφής, το κεντρικό,στο πλάι πλήκτρο αύξηση-μείωση, και της φωτογραφικής. Στο πάνω μερος το on-off. Στο μενού του τηλεφώνου δεν είδα κάτι που να με "χάλασε", φερει τη 2.3.4, εχει εγκατεστημένες τις κλασσικές εφαρμογές και το γνωστό πλέον "watchup". Εκείνο που δεν είδα,ίσως συνιθησμένος απο τους galaxyες, στο μενού την επιλογή για απόρριψη κάποιον συγκεκριμένων κατ'επιλογή αριθμών (blacklist). Το "ρολάρισμα" ειναι καλό,στο θέμα GPS έβαλα των Aura και κλείδωσε αμέσως. Το ράδιο,η ένταση πιο συκγεκριμένα είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε Android και για να γίνω πιο σαφής σε σύκριση με P990,P970,P550,P350,i5800,i5830,HTC hd,mini pro(new),S2. Aυτά τα ολίγα. Αν θέλετε κάτι άλλο εδω είμαστε. :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Οταν με το καλο κανεις μερικες κλησεις πες μας πως τα παει με το ακουστικο το μικροφωνο(πως σε ακουνε στην αλλη ακρη της γραμμης) και το σημα του! Καλομιλητο :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Mercy Karthan7. :) 2 κλήσεις που έκανα και μίλησα κατευθείαν από τη συσκευή δε μου έκαναν παράπανω για κάτι. (μου άρεσε η "καθαρότητα" του ακουστικού του) Το σημα της κινητής τηλεφωνίας είναι καλό, πλάι με το galaxy έχει την ίδια απεικόνιση στο "σημα της οθόνης". Παρατηρώ όμως περισσότερες "γραμμές" στο σήμα του wifi.... :) Μου άρεσε, το μικρό "λαμπάκι" να το πω, που ανάβει κατά τη φόρτιση και στην αναπάντητη κλήση! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 φιλε μου μηπως ειναι λιγο χοντρο το κινητο? εσενα πως σου φενετε στο χερι σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas1213 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Παιδιά δεν έχει Bravia Engine? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Μια χαρά βλέπω τη μπαταρία του!! Σημερα απο της 10 το πρωί με 1 ωρα περίπου κλήσεις και μεχρί της 5 το απόγευμα 6ώρες ΣΥΝΕΧΕΙΑ συνδεδεμένο στο internet-market κατέβασμα εφαρμογών, σετάρισμα κλπ η μπαταρία του στο 26%!! φιλε μου μηπως ειναι λιγο χοντρο το κινητο? εσενα πως σου φενετε στο χερι σου? Τι να σου πω... προσωπικά μου κάθεται μια χαρά (και το S2 μου φαίνεται " μικρό" στο χέρι μου). 14,2 πάχος είναι αυτό, 16 είναι το mini... Παιδιά δεν έχει Bravia Engine? Στα 225ευρό κόστος αν είχε Bravia Engine θα ήταν best value της 10ετίας :D Edited October 11, 2011 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts