Jump to content

wabs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About wabs

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

wabs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. wabs

    Huawei Mate S

    Καλησπέρα παιδιά, Λόγω βλάβης του παλιού μου κινητού είμαι σε θέση να πάρω νέο. Κοιτάω μέρες τώρα διάφορα και είμαι λίγο χαμένος, αλλά το συγκεκριμένο είναι ένα από τα 2 που με ενδιαφέρουν πιο πολύ.. Απλά έχω λίγες απορίες και θα ήθελα να μου τις λύσετε αν μπορείτε εσείς που είστε κάτοχοι του κινητού. Έχει led ειδοποιήσεων? Το σήμα είναι όντως καλό όπως διάβασα και το 4G του? Η κάμερα του είναι καλή και ο ήχος κλήσης δυνατός?? Επειδή το χρησιμοποιώ πολύ στην δουλειά μου και σε εξωτερικούς χώρους και μου χρειάζεται καλό σήμα για να μιλάω αλλά και να στέλνω γρήγορα mail, foto,(για αυτό θέλω και αρκετά καλή κάμερα και για απογευματάκι προς βραδάκι)) και άλλα διάφορα έγραφα, office κτλ. θα ήθελα να δω αν μπορεί να με καλύψει σε αυτά. Όσο για το ledάκι απλά με έχει βοηθήσει και το έχω συνηθίσει. Ελπίζω μια μέρα η μπαταρία θα βγάζει με βαριά χρήση σχετικά, δηλαδή με αρκετά τηλέφωνα, mail(άρα πολλές ώρες ανοιχτά τα δεδομένα), αρκετές φώτο και χωρίς όμως πολλά παιχνίδια. Σας ευχαριστώ παιδιά!
  2. Ναι φίλος κυκλοφορεί κανονικά με ελληνικό μενού. Στο Πλαίσιο σίγουρα υπάρχει και από ότι είδα το έχει και ο Κωτσόβολος.
  3. Καλησπέρα φίλος και καλή χρονιά. Από που παρήγγειλες την θήκη, γιατί έχω αγοράσει και εγώ αυτό το κιν και θέλω να πάρω και την θήκη. Πόσο την αγόρασες και πόσο καιρό έκανε να έρθει?
  4. Καλησπέρα σας. Λόγω του ότι είμαι πόλλες ώρες στην δουλειά δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες και αυτά που λέτε. Συγνώμη αν έχουν αναφερθεί ξανά αυτά που θα ρωτήσω. Είμαι πολύ κοντά στην αγορά του εν λόγω κινητού αλλά θέλω να μάθω κάποια τελευταία πραγματάκια. Ποια έκδοση android φοράει? Από μπαταρία πως τα πάει? Ο ήχος κλήσης του? Και από φωτογραφίες βγάζει πάνω από τον μέσο όρο?(όχι και τέλειες, αλλά μην είναι και τελείως χάλια!) Το κινητό θα χρησιμοποιηθεί καθημερινά όπως και όλα αυτά που ρώτησα, στην δουλειά μου, για αυτό και με ενδιαφέρουν όλα αυτά.
  5. wabs

    ZTE V975 geek

    Τα νούμερα και οι ώρες που έμεινε το κιν χωρίς φόρτιση είναι πολύ καλές.. 2 μέρες cell standby? Είναι πολύ καλό! Αλήθεια σου κρατάει τόσο κάθε φορά? Αν όντως η μπαταρία βγάζει 2 μέρες τότε και εγώ(και 2 συνάδελφοι μου ακόμα) σύντομα θα μπούμε στην παρέα σας ως κάτοχοι του κινητού.
  6. wabs

    ZTE V975 geek

    Όχι δεν θέλω να τα συγκρίνω, είναι αναμενόμενο να είναι μεγαλύτερη η απόδοση των 4000 mAh, αλλά θέλω να μάθω αν με βαριά σχετικά χρήση του εν λόγω κινητού βγάζει 1,5-2 μέρες η μπαταρία και δεν θέλει καθημερινά φόρτιση. Στο lenovo ήθελα να πάω περισσότερο λόγω μπαταρίας, αλλά αυτό είναι κατά πολύ καλύτερο του lenovo σε όλα εκτός από αυτό το κομμάτι.
  7. wabs

    ZTE V975 geek

    Γεια σου φίλε, το review που έκανες ήταν πολύ καλό αλλά θα ήθελα να μου πεις αν γίνεται όταν λες πολύ καλή μπαταρία πως το εννοείς? Βγάζει 1,5-2 μέρες με έντονη σχετικά χρήση? Θα αγοραστεί για εταιρικό και η χρήση του θα είναι κάπως βαριά και θα χρειαστούν καλή μπαταρία, καλός ήχος και καλή σχετικά φώτο. Για όλα είπες πως είναι πολύ καλά αν και η μπαταρία του με καλύπτει πάω για αγορά γιατί ήμουν έτοιμος για το lenovo p780 λόγω μπαταρίας, αλλά με κέρδισε αυτό τελευταία. Στο παρακάτω site λέει πως έχει χρόνο ομιλίας 6 ώρες και αναμονής(εφεδρικός όπως λέει) 200 ώρες. Ισχύουν? Γιατί δεν μου φαίνονται και αρκετά. Ελπίζω να μην ισχύει http://www.lightinthebox.com/gr/zte-geek-v975-5-inch-android-4-2-intel-dual-core-smartphone-2-ghz-dual-camera-2gb-ram-8gb-rom-3g-gps-wifi_p944086.html
  8. wabs

    ZTE V975 geek

    Καλημέρα σας. Επειδή έχω διαβάσει πως το κινητό βγάζει δεν βγάζει προβλήματα, είναι δεν είναι αξιόπιστο, έχει το ένα δεν έχει το άλλο και μπερδεύτηκα, τελικά τι ισχύει? Είδα ότι ζεσταίνεται πολύ, οκ ως ένα βαθμό είναι κατανοητό, είδα για θεματάκια στο wifi του. Έχει? Γενικότερα αξίζει η αγορά του? Από ήχο ακουστικών και ηχείων πως τα πάει και από κάμερα?Από μπαταρία? Ήμουν έτοιμος να πάρω το p780 αλλά αυτό με έχει εντυπωσιάσει και θέλω να δω αν είναι καλύτερο και αξίζει να κατευθυνθώ προς τα εδώ.
  9. Γεια σε όλους σας. Συγχωρέστε με αλλά λόγω του ότι είμαι στην δουλειά όλη μέρα δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες εδώ. Με ενδιαφέρει πολύ η αγορά του κινητού αυτού και επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρω 3-4 για την εταιρία μου θα ήθελα να με ενημερώσετε για κάποια πραγματάκια αν γίνεται.. Επειδή από την αρχή διάβασα πως άλλα λέγανε οι Κινέζοι για αυτό το κιν και άλλα τελικά φαινόταν τελικά είναι όλα όπως τα λένε? Λειτουργούν κανονικά το NFC και το OTG(που με ενδιαφέρει και περισσότερο)? Από κάμερα πως τα πάει, είναι όντως πολύ καλή όπως λένε? Η μπαταρία του τελικά με αρκετή προς βαριά χρήση βγάζει μια μέρα? Αν όχι υπάρχει άλλη μπαταρία που μπορούμε να αγοράσουμε μεγαλύτερης χωρητικότητας που να μπαίνει στο κιν? και από πού?Υπάρχει κάποιο site που να δίνει τώρα κουπονάκι για τα κιν? Και τέλος ο ήχος των ακουστικών για κλήσεις και από τα ηχεία είναι καλός και δυνατός? Επειδή το θέλω και για την δουλειά αξίζει να το πάρω ή να κατευθυνθώ προς το lenovo p780? Συγνώμη αν σας κούρασα και για τις πολλές ερωτήσεις.
  10. wabs

    Lenovo P780

    Καλημέρα παιδιά. Έχω καταλήξει τελικά σε αυτό το κιν και ήθελα να σας ρωτήσω επειδή δεν έχω ξανά παραγγείλει από εξωτερικό, ξέρετε αν υπάρχει σε κάποιο αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα σε silver? Σε minideal και to2c που είδα δεν έχει. Δεν γνωρίζω ποιοι είναι αξιόπιστοι και για αυτό θέλω την βοήθειά σας. Αν υπάρχει φυσικά πουθενά και είναι και σε προσιτή τιμή.
  11. wabs

    Lenovo P780

    http://translate.google.co...hone-p780.html Είδα το παραπάνω Link και ήθελα να ρωτήσω, έχει συναντήσει κανείς κάποιο θέμα με την οθόνη του? Να έχει γραμμές όταν είναι μαύρη η οθόνη ή να φαίνεται πλέγμα?
  12. wabs

    Lenovo S820

    Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κιν τελικά αλλά επειδή θα γίνει αγορά 4 κινητών για εταιρία θέλω να είμαι σίγουρος για τις sim και αν λειτουργούν απροβλημάτιστα και οι 2 χωρίς θέμα με τις αναγνωρίσεις , αν μείνουμε με την rom που θα μας έρθει. Αν μείνουμε με την ίδια θα έχουμε κάποιο θέμα γενικότερα? Αλήθεια έχει led ειδοποιήσεων? Από ότι είδα από μπαταρία πάει καλά και από κάμερα,οπότε μόνο αυτό μας ενδιαφέρει και αν όλα είναι οκ ή λύνονται κάπως τότε τα έχουμε χτυπήσει ακόμα και σήμερα. ΑΑ θέλουμε να έχουμε ελληνικά με οποιαδήποτε rom και αν δεν χρειαστεί να αλλάξουμε ακόμα καλύτερα.
  13. wabs

    Lenovo P780

    Μήπως τελικά όποια rom και αν έχουμε βάλει το θέμα με την αναγνώριση των ονομάτων της δεύτερης sim είναι λόγω του ότι είναι αποθηκευμένα τα νούμερα στην sim και όχι στο τηλέφωνο και δεν φταίει η rom? Αλήθεια παιδιά το κιν έχει led ειδοποιήσεων?
  14. wabs

    Lenovo P780

    Με την s125 από ότι καταλαβαίνω υπάρχει θέμα με την αναγνώριση και το +30 ενώ με κάποια άλλη δεν υπάρχει?
  15. wabs

    Lenovo P780

    Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη και κατατοπιστική απάντησή σου. Όντως βοηθάς πάρα πολύ. Απάντησες σε όλες μου τις ερωτήσεις. Η s125 είναι καλύτερη από την s116 που μπορεί να έρθει το κιν? ίσως με την βοήθειά σας όταν το πάρω και μετά να επιχειρήσω να κάνω καμιά αλλαγή προς το καλύτερο. Να περάσω κάποια άλλη rom, αλλά σιγά σιγά όλα! Κοιτούσα αυτό και το s820 αλλά αυτό με τραβάει περισσότερο λόγω μπαταρίας και επειδή είμαι σχεδόν όλη μέρα δουλειά θέλω καλή μπαταρία. Αλήθεια είχες κάνα θέμα εσύ με τις 2 sim, να μην δουλεύουν ταυτόχρονα ή με το να μην αναγνωρίζει ονόματα στις κλήσεις και να έχει μόνο αριθμούς?
×
×
  • Create New...