saltofx_v Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Φίλε Σάλτο, να σε ενημερώσω ότι περνώντας στο κινητό μου την wiui της υπογραφής σου, το κινητό δεν μπούταρε μετά με τίποτα...περίμενα μέχρι και 10 λεπτά.:O Τελικά, πέρασα την miui και άνοιξε, αλλά κρασάρει διαρκώς η εφαρμογή του fb. (ενώ πριν που είχα την ίδια ρομ μου δούλευε μια χαρά). Άβυσσος η ψυχή της miui... Προσοχή για ντέφι + πρέπει να βάλεις την wiui +και όχι αυτή που έχω στην υπογραφή μου κατεβασε αυτην Γιαννη http://goo.im/devs/Wajk/Defy%20Plus/GB/WajkIUI_multilang_3.1.27_Plus.zip κανε ολα τα wipe και περασε την......αξιζει! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Θα τη δοκιμασω :) @fanatikos Αυτο που λες, δεν το εχω παθει ποτε. Αν εχεις κρατησει καποιο nandroid backup, δεν το πετας απο παμπνω να δεις? ελπιζω μονο να μην ειναι θεμα hw. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Δεν το εκανε πιο πριν, με τις αλλες ρομ. Και εκανα και πριν και μετα ολα τα φακτορυ και wipe. Κριμα παντως γιατι μου αρεσε παρα πολυ αυτη η wiui. Και παει και σφεντονα. Θα ηθελα παντως να το δειτε και εσεις, αν μπορειτε και αν την εχετε περασει. Μιλαω τωρα να μηνει 3-4ωρες stby, χωρις να πηραχτει. Π.χ. το βραδυ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Δεν το εκανε πιο πριν, με τις αλλες ρομ. Και εκανα και πριν και μετα ολα τα φακτορυ και wipe. Κριμα παντως γιατι μου αρεσε παρα πολυ αυτη η wiui. Και παει και σφεντονα. Θα ηθελα παντως να το δειτε και εσεις, αν μπορειτε και αν την εχετε περασει. Μιλαω τωρα να μηνει 3-4ωρες stby, χωρις να πηραχτει. Π.χ. το βραδυ. Ειναι αυτη που μου προτεινει ο Σαλτο πιο πανω? Αν ναι, θα τη δοκιμασω αυριο, μεθαυριο... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ναι αυτη ειναι. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Ναι αυτη ειναι. Ξαναπερασε την.. Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά. Η ρομ δεν έχει τέτοια θέματα. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Ok. Θα την ριξω ξανα απο πανω. Μπορει να συμβαινει και αυτο που λες γιατι οπως εγραψε και ο Γιαννης αρχικα δεν μπουταριζε, οποτε εβαλα στοκ και μετα ξανα αυτη. Οποτε παιζει κατι να μην εκατσε καλα. Χωρις φακτορυ ρισετ, ομως! Θα κανω τα κλιαρ και βλεπουμε τι θα μας πει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Ok. Θα την ριξω ξανα απο πανω. Μπορει να συμβαινει και αυτο που λες γιατι οπως εγραψε και ο Γιαννης αρχικα δεν μπουταριζε, οποτε εβαλα στοκ και μετα ξανα αυτη. Οποτε παιζει κατι να μην εκατσε καλα. Χωρις φακτορυ ρισετ, ομως! Θα κανω τα κλιαρ και βλεπουμε τι θα μας πει. Κι όμως, μου το κάνει και εμένα!!! Με την miui. :cry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) Κι όμως, μου το κάνει και εμένα!!! Με την miui. :cry: Ωχχ!!!! Λεγε τετοια τωρα.! Και ειχα παρει θαρος! :( Με αυτη την καινουργια miui στο κανει? Τι διαδικασια εκανες για να ξεκολησει στο boot? Μηπως καναμε το ιδιο πραγμα? (Λαλακιες ψαχνω τωρα, αλλα λεμε......) Και έλεγα να κανω τις δοκιμες μου αυτο το ΣΚ. Να κανω καμια αποπηρα αυριο, λες? Αν το προλαβω και θα το αφησω ολο το βραδυ, οποτε το πρωι θα διξει! Μαμωτο, και αυτη η ρομ μου αρεσε πραγματικα!:mad: Edited June 26, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Ωχχ!!!! Λεγε τετοια τωρα.! Και ειχα παρει θαρος! :( Με αυτη την καινουργια miui στο κανει? Τι διαδικασια εκανες για να ξεκολησει στο boot? Μηπως καναμε το ιδιο πραγμα? (Λαλακιες ψαχνω τωρα, αλλα λεμε......) Και έλεγα να κανω τις δοκιμες μου αυτο το ΣΚ. Να κανω καμια αποπηρα αυριο, λες? Αν το προλαβω και θα το αφησω ολο το βραδυ, οποτε το πρωι θα διξει! Μαμωτο, και αυτη η ρομ μου αρεσε πραγματικα!:mad: Λες για την wiui. Μα δεν την εβαλα τελικα. Το προβλημα με το σημα μου το κανει στην miui, που τοσους μηνες τη χρησιμοποιω χωρις κανενα προβλημα. Κουλο!! Και διορθωνεται μονο με restart! Αφηνω μια πιθανοτητα να εχω κανει κανενα λαθος με τις ρυθμισεις της baseband. Εχω βαλει την κεντρικη ευρωπη. (Επισης σου εχω στειλει ενα pm 2-3 μερες τωρα, μαλλον δεν το ειδες. :) ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Ωχχ!!!! Λεγε τετοια τωρα.! Και ειχα παρει θαρος! :( Με αυτη την καινουργια miui στο κανει? Τι διαδικασια εκανες για να ξεκολησει στο boot? Μηπως καναμε το ιδιο πραγμα? (Λαλακιες ψαχνω τωρα, αλλα λεμε......) Και έλεγα να κανω τις δοκιμες μου αυτο το ΣΚ. Να κανω καμια αποπηρα αυριο, λες? Αν το προλαβω και θα το αφησω ολο το βραδυ, οποτε το πρωι θα διξει! Μαμωτο, και αυτη η ρομ μου αρεσε πραγματικα!:mad: κανε την μεταβαση και μην φοβασαι......και αν κατι παει στραβα εμεις ειμαστε εδω...δεν θα το μετανιωσεις..αλλαζει το κινητο! Λες για την wiui. Μα δεν την εβαλα τελικα. Το προβλημα με το σημα μου το κανει στην miui, που τοσους μηνες τη χρησιμοποιω χωρις κανενα προβλημα. Κουλο!! Και διορθωνεται μονο με restart! Αφηνω μια πιθανοτητα να εχω κανει κανενα λαθος με τις ρυθμισεις της baseband. Εχω βαλει την κεντρικη ευρωπη. (Επισης σου εχω στειλει ενα pm 2-3 μερες τωρα, μαλλον δεν το ειδες. :) ) μην φοβιζεις το κοσμο και δεν βαζει custom rom......χαχαχαχα Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Μα την εχω περασει και κανει αυτο που ειπα με το σημα. Και τωρα και ο Γιαννης λεει οτι του το κανει και το δικο του με την miui. (Εγω εχω βαλει την wiui της υπογραφης σου). Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Συγκεκριμενα, το κινητο καποια στιγμη το εβρισκα να ειναι εκτος δικτυου και εμενε ετσι. Δεν μπορουσα να το βαλω σε προφιλ πτησης, γιατι η επιλογη ηταν ηδη γκριζαρισκενη, σαν να ηταν ΗΔΗ σε πτηση, ενω δεν ηταν. Το θεμα λυμοταν μονο με restart. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Αυτο ξεκινησε να στο κανει ετσι στο ξαφνικο, καποια στιγμη? Εμενα μου επιτρεπει να το βαλω σε flight mode. Βγαζοντας το στην συνεχεια, συνερχεται και δουλευει κανονικα. Λοιπον, την ξανα-εριξα απο πανω, εκανα clear cache και dalvik και το αφησα σε αναμονη. Για να δουμε! Edited June 27, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Αυτο ξεκινησε να στο κανει ετσι στο ξαφνικο, καποια στιγμη? Εμενα μου επιτρεπει να το βαλω σε flight mode. Βγαζοντας το στην συνεχεια, συνερχεται και δουλευει κανονικα. Λοιπον, την ξανα-εριξα απο πανω, εκανα clear cache και dalvik και το αφησα σε αναμονη. Για να δουμε! Το πηρα απο το σερβις που το ειχα παει για το κουμπι που δεν φωτιζε, το δουλεψα 1 μερα στοκ και μετα εβαλα τη miui. Μετα διαβασα το δικο σου μηνυμα και την επομενη, μου το εκανε... Εσυ φταις!:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 :whistle: :tease: Χε χε, οχι ετσι θα σ' αφηνα!!!!! Πιο πριν δεν στο ειχε ξανακανει ε? Περιεργο πραγμα! Λες να μην εχει κατσει κατι καλα? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 :whistle: :tease: Χε χε, οχι ετσι θα σ' αφηνα!!!!! Πιο πριν δεν στο ειχε ξανακανει ε? Περιεργο πραγμα! Λες να μην εχει κατσει κατι καλα? Μπορει να φταιει που ανοιξα το μενου με τις defy baseband και επελεξα καποια (κεντρικη ευρωπη συγκεκριμενα). Τις αλλες φορες, δεν ασχολιομουν καθολου με συτο το μενου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Λες? Μα δεν λεει στις οδηγιες οτι πρεπει να το τρεξουμε?:rolleyes: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Λες? Μα δεν λεει στις οδηγιες οτι πρεπει να το τρεξουμε?:rolleyes: Εγω δεν το ειχα τρεξει ποτε και δεν ειχα θεμα. Πιστευω οτι εχει βοηθητικο χαρακτηρα, ΑΝ τυχον υπαρχει προβλημα. Αν δεν υπαρχει,.....στο δημιουργει.:lol::lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 :rotfl: Το πρωί πάντως που το πήρα, ήταν ΟΚ. Ούτε εκτός δικτύου είχε βγει αφού έκανα κλήση άμεσα. Μόνο που είχα την αίσθηση ότι είχαν φάει φρίκη τα data!!:blink: θα το δοκιμάσω πάλι που θα γυρίσω από την δουλειά γιατί είμαι με twin sim και τώρα δουλεύω το OpG. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 :rotfl: Το πρωί πάντως που το πήρα, ήταν ΟΚ. Ούτε εκτός δικτύου είχε βγει αφού έκανα κλήση άμεσα. Μόνο που είχα την αίσθηση ότι είχαν φάει φρίκη τα data!!:blink: θα το δοκιμάσω πάλι που θα γυρίσω από την δουλειά γιατί είμαι με twin sim και τώρα δουλεύω το OpG. Ρε συ, πάρε και ένα ipad mini να έχουμε τα ίδια ακριβώς!!:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Να δωσω το note? Α πα πα!:rolleyes: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.006891 3 ευρουλακια.. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.006891 3 ευρουλακια.. Εγω γιατι βλεπω 9; εχεις προσφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 ναι ο κωδικος προσφορας ειναι 1319 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts