saltofx_v Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Στειλτο στο service τότε... Θα σου αλλάξουν εντός εγγύησης την πλακέτα. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma9 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Μεταχειρισμένο είναι, δεν έχω εγγύηση. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Μεταχειρισμένο είναι, δεν έχω εγγύηση. :( Κακως. Επρεπε να ειχες παρει την αποδειξη αγορας απ αυτον που στο πουλησε. Ενα μαθημα για ολους μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Αυτό τώρα πως το βγάλατε? Επειδή είναι μεταχειρισμένο δεν έχει εγγύηση! Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν είσαι Αθήνα φίλε μου πήγανε το στην Αργυρούπολη να το κοιτάξουν. Εχουν δύο χρόνια εγγύηση ανεξάρτητα ιδιοκτητών! Εγώ το πήγα και ούτε απόδειξη είχα μαζί μου και ούτε μου την ζήτησαν. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma9 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Αυτό τώρα πως το βγάλατε? Επειδή είναι μεταχειρισμένο δεν έχει εγγύηση! Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν είσαι Αθήνα φίλε μου πήγανε το στην Αργυρούπολη να το κοιτάξουν. Εχουν δύο χρόνια εγγύηση ανεξάρτητα ιδιοκτητών! Εγώ το πήγα και ούτε απόδειξη είχα μαζί μου και ούτε μου την ζήτησαν. Επειδη είμαι Θεσσαλονίκη θα το δώσω σε κανα Γερμανό όταν αποφασίσω να το πάω! Ελπίζω να μην είναι πλακέτα γιατί θα μου βγει ο κούκος αηδόνι αν δεν έχει εγγύηση... Πόσο να κάνει άραγε η πλακέτα... :X Ευχαριστώ για τις ιδέες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Μην το πας σε Γερμανό. Στειλτο μόνος σου με κουριερ. Απλά πάρε ένα τηλ πιο πριν να συννενοηθεις. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Είμαι φρέσκος στο Defy+ και ψάχνω να βοηθήσω ένα φίλο που το πήρε πρόσφατα. Διάβασα μεγάλο μέρος του θέματος, κυρίως στην αρχή και στο τέλος) και μου έχουν μείνει ακόμα μερικές απορίες. 1. Μπορώ να διαβάζω ενάλλάξιμα τα θέματα του Defy και Defy+? Καταλαβαίνω ότι έχουν πολλές ομοιότητες, αλλά τι γίνεται με τις διαφορές? 2. Υπάρχει αξιόπιστη αναβάθμιση από gingerbread? Εκτός το νέο interface του ICS ή JB κερδίζει κάτι το τηλέφωνο σε βασική χρήση? 3. Για απλή χρήση θα νομίζετε ότι θα του λείψει τίποτα αν δεν το κάνει root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 θα σου απαντήσω ανάποδα 3. Για απλή χρήση θα νομίζετε ότι θα του λείψει τίποτα αν δεν το κάνει root? αν το ρωτάς μάλλον δεν έχεις καταλάβει τη είναι ο "υπερχρήστης"ή root(πρόσβαση στα αρχεία του συστήματος παραχώρηση δικαιωμάτων σε εφαρμογές να τροποποιήσουν αρχεία του συστήματος) για το 2ο ερώτημα firmware ή rom πρώτα πρέπει να γίνεις root και μετά δοκιμάζεις και βλέπεις για το 1ο MB525 MB526 διαφέρουν σε μπαταρία(χωρητικότητα) σε έκδοση android 2,2 με 2,3 και πιθανός σε ταχύτητα επεξεργαστή αν και φοράνε ή παραπλήσιο τα πρώτα ή σχεδόν παραπλήσιο τα τελευταία το νούμερο είναι το ίδιο κάτι σε διαχείριση και L2 cashe οπότε αποφασίζεις Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 θα σου απαντήσω ανάποδα 3. Για απλή χρήση θα νομίζετε ότι θα του λείψει τίποτα αν δεν το κάνει root? αν το ρωτάς μάλλον δεν έχεις καταλάβει τη είναι ο "υπερχρήστης"ή root(πρόσβαση στα αρχεία του συστήματος παραχώρηση δικαιωμάτων σε εφαρμογές να τροποποιήσουν αρχεία του συστήματος) για το 2ο ερώτημα firmware ή rom πρώτα πρέπει να γίνεις root και μετά δοκιμάζεις και βλέπεις για το 1ο MB525 MB526 διαφέρουν σε μπαταρία(χωρητικότητα) σε έκδοση android 2,2 με 2,3 και πιθανός σε ταχύτητα επεξεργαστή αν και φοράνε ή παραπλήσιο τα πρώτα ή σχεδόν παραπλήσιο τα τελευταία το νούμερο είναι το ίδιο κάτι σε διαχείριση και L2 cashe οπότε αποφασίζεις 3. Αν το ρωτάω, το κάνω επειδή δεν ξέρω με τι λογισμικό έρεχεται το τηλέφωνο και αν έχει κάποιες ελλείψεις out of the box. 2. Τι εννοείς "μετά δοκιμάζω"? Η λογική ήταν ότι ρωτάω ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει για να αντλήσω από την εμπειρία τους. Επίσης γιατί να ρουτάρει την GB αν κάνει δουλειά με μια unrooted ICS ή JB? 1. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 3. Αν το ρωτάω, το κάνω επειδή δεν ξέρω με τι λογισμικό έρεχεται το τηλέφωνο και αν έχει κάποιες ελλείψεις out of the box. 2. Τι εννοείς "μετά δοκιμάζω"? Η λογική ήταν ότι ρωτάω ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει για να αντλήσω από την εμπειρία τους. Επίσης γιατί να ρουτάρει την GB αν κάνει δουλειά με μια unrooted ICS ή JB? 1. Ευχαριστώ. Να σου απαντήσω με συντομία και σαφήνεια για να καταλάβεις. Το κινητό, με την εργοστασιακή ρομ σέρνεται. Χωρίς υπερβολή, είναι πολύ αργό, σε εκνευριστικό βαθμό. Επομένως, ακόμα και για απλή καθημερινή λύση, κατά τη γνώμη μου επιβάλλεται το ρουτάρισμα, ώστε να περαστεί μια κάστομ ρόμ (κατά προτίμηση η miui) και το κινητό να αποκτήσει τη σπιρτάδα που θα έπρεπε να είχε με βάση τα τεχνικά του (1ghz επεξεργαστής + 512 ράμ). Οδηγίες για το πώς θα τα κάνεις όλα αυτά, θα βρείς στις προηγούμενες σελίδες και για όποια απορία, εδώ είμαστε. Τίποτα δεν είναι δύσκολο ή δυσνόητο, 2-3 απλά πραγματάκια είναι. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Μερικοί βασικοί λόγοι που κάνω root τά κινητά: 1. Συγχρονισμός του ρολογιού στο χιλιοστό του δευτερολέπτου με το clocksync. 2. Για το adway. Κόβει πολλά διαφημιστικά sites γλυτώνοντας μπαταρία. 3. Επιλογή στην ταχύτητα της CPU. 4. Η αίσθηση ότι το κινητό είναι δικο σου και ότι της Motorola. Για να είμαι ειλικρινής, χωρίς root εκνευρίζομαι στις συσκευές που έχω. Θα μπορούσα να ζήσω χωρίς το root; Σίγουρα. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_maniac Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Πριν απο μερικες ημερες μου ζητηθηκε να γινει αναβαθμιση - εγκατασταση (δεν θυμαμαι ακριβως) του Motorola Tunewiki . Βλεποντας οτι ειναι της motorola εδωσα την αδεια και εγκατασταθηκε . Απο τοτε χαθηκε απο την επιφανεια εργασιας το εικονιδιο για μουσικη που ειχε και χαθηκε και ο κλασσικος εργοστασιακος player η τουλαχιστον εγω δεν μπορω να τον βρω . Υπαρχει καποια δυνατοτητα να επαναφερω τον αρxικο player??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Πριν απο μερικες ημερες μου ζητηθηκε να γινει αναβαθμιση - εγκατασταση (δεν θυμαμαι ακριβως) του Motorola Tunewiki . Βλεποντας οτι ειναι της motorola εδωσα την αδεια και εγκατασταθηκε . Απο τοτε χαθηκε απο την επιφανεια εργασιας το εικονιδιο για μουσικη που ειχε και χαθηκε και ο κλασσικος εργοστασιακος player η τουλαχιστον εγω δεν μπορω να τον βρω . Υπαρχει καποια δυνατοτητα να επαναφερω τον αρxικο player??? Και εμένα το έκανε αυτό την προηγούμενη εβδομάδα... ακόμα δεν το έχω βρει. Τώρα που το σκέφτομαι από εκείνη την μέρα που έγινε ψάχνω να το ρουτάρω μπας και βάλω και Player της προκοπής... Γενικά μετά την αναβάθμιση πολλών προγραμμάτων το Defy μου έχασε πολύ ταχύτητα... :( Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Και εμένα το έκανε αυτό την προηγούμενη εβδομάδα... ακόμα δεν το έχω βρει. Τώρα που το σκέφτομαι από εκείνη την μέρα που έγινε ψάχνω να το ρουτάρω μπας και βάλω και Player της προκοπής... Γενικά μετά την αναβάθμιση πολλών προγραμμάτων το Defy μου έχασε πολύ ταχύτητα... :( αν εχεις ελληνικο defy+ με ρομ 4.5.1-134.231 δες την υπογραφη μου για ροοτ. πριν ξεκινησεις τη διαδικασια κανε και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassos_lg Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Εχω το defy+ με android 2.3.6 για να το κανω καλυτερο τι μπορω να κανω ??? Να κατεβασω: STABLE (GB) ROM: based on latest MiuiAndroid 2.3.7 (GB) ή v4 (JB) ROM: based on MiuiAndroid 4.1.1 (JB) ή 2.3.7 android το κανονικο Ποια η διαφορα τους ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 απο προσωπική άποψη θα σου έλεγα wajkiui stable GB ή αν θες να πας σε JB, θα σου έλεγα για CM10 εγώ είμαι ευχαριστημένος και απο τις 2 :) εντωμεταξύ, σήμερα μου ήρθε το front fame/digitizer και μέσα στη συσκευασία είχε 2 αντι για 1 που παράγγειλα (και πλήρωσα) :wacko: τεσπα, προς το παρών το άλλαξα και λιγο που το δούλεψα είναι οκ το καινούργιο :D τώρα θα μου πει κανεις που θα βρω βιδακια torx T5 ?? ακόμη και τα μαγαζάκια στην Δωδεκανήσου....δεν! :( Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassos_lg Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 απο προσωπική άποψη θα σου έλεγα wajkiui stable GB ή αν θες να πας σε JB, θα σου έλεγα για CM10 εγώ είμαι ευχαριστημένος και απο τις 2 :) εντωμεταξύ, σήμερα μου ήρθε το front fame/digitizer και μέσα στη συσκευασία είχε 2 αντι για 1 που παράγγειλα (και πλήρωσα) :wacko: τεσπα, προς το παρών το άλλαξα και λιγο που το δούλεψα είναι οκ το καινούργιο :D τώρα θα μου πει κανεις που θα βρω βιδακια torx T5 ?? ακόμη και τα μαγαζάκια στην Δωδεκανήσου....δεν! :( Δηλαδη αξιζει να το κανω...Θα δω διαφορα δηλαδη ? Αν ναι που? Κατεβασα WajkIUI_multilang_3.1.27_Plus (158mb) Καποιος οδηγος ωστε να δω πως γινεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) απο προσωπική άποψη θα σου έλεγα wajkiui stable GB ή αν θες να πας σε JB, θα σου έλεγα για CM10 εγώ είμαι ευχαριστημένος και απο τις 2 :) εντωμεταξύ, σήμερα μου ήρθε το front fame/digitizer και μέσα στη συσκευασία είχε 2 αντι για 1 που παράγγειλα (και πλήρωσα) :wacko: τεσπα, προς το παρών το άλλαξα και λιγο που το δούλεψα είναι οκ το καινούργιο :D τώρα θα μου πει κανεις που θα βρω βιδακια torx T5 ?? ακόμη και τα μαγαζάκια στην Δωδεκανήσου....δεν! :( συνηθως στο ebay μαζι με τα digitizer δινουν και δωρο κατσαβιδακια.....δηλαδη ο μουτσιουλης-γεωργιαδης στη δωδεκανησου δεν ειχαν?περιεργο! @Tassos_LG δες την υπογραφη μου..πρωτα κανεις ροοτ το κινητο...και μετα βαζεις τη wiui.............στο βημα 2 που λεω οτι κατεβαζεις τη wajkiui rom, εσυ θα βαλεις αυτη που εχεις κατεβασει ηδη, που ειναι για το defy +! Edited February 18, 2013 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassos_lg Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 συνηθως στο ebay μαζι με τα digitizer δινουν και δωρο κατσαβιδακια.....δηλαδη ο μουτσιουλης-γεωργιαδης στη δωδεκανησου δεν ειχαν?περιεργο! @Tassos_LG δες την υπογραφη μου..πρωτα κανεις ροοτ το κινητο...και μετα βαζεις τη wiui.............στο βημα 2 που λεω οτι κατεβαζεις τη wajkiui rom, εσυ θα βαλεις αυτη που εχεις κατεβασει ηδη, που ειναι για το defy +! 1)Που μπορω να κατεβασω τους drivers της motorola για τον υπολογιστη που λες? 2)τρεχεις το rsdlite με δικαιωματα admin και φλασαρεςι το sbf ??? Πως το φλασαρω? 3)εφοσον το εχεις κανει ροοτ (ροοτ ειναι η διαδικασια παραπανω με το φλασαρισμα???)μετα μπορεις ευκολα να περασεις και καποια αλλη custom rom(Πως την περναω δηλαδη?) Καπου το χασα..:( Μια βοηθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Tassos_lg εκεί θα βρεις τα πάντα αλλά πες μας κατα πρώτο σε ποια ρομ είσαι αν είσαι με επίσημη ελληνική;ειναι το τηλέφωνο όπως το πήρες; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1216982 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1868239 Edited February 21, 2013 by sokel Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 1)Που μπορω να κατεβασω τους drivers της motorola για τον υπολογιστη που λες? 2)τρεχεις το rsdlite με δικαιωματα admin και φλασαρεςι το sbf ??? Πως το φλασαρω? 3)εφοσον το εχεις κανει ροοτ (ροοτ ειναι η διαδικασια παραπανω με το φλασαρισμα???)μετα μπορεις ευκολα να περασεις και καποια αλλη custom rom(Πως την περναω δηλαδη?) Καπου το χασα..:( Μια βοηθεια.. 1) usb drivers :google: 2) κανε ακριβως τα βηματα που αναφερω....το rsd ειναι ενα απλο προγραμμα..δεν θα δυσκολευτεις 3)διαβασε.....διαβασε..διαβασε...υπαρχουν πολλες σελιδες και εδω και στο motorola defy modding και στο xda ποτε δεν ξεκιναμε να κανουμε κατι αν δεν καταλαβαινουμε ακριβως τι κανουμε και για ποιο λογο........αν δεν ξερεις τι ειναι το ροοτ κακως ξεκινησες τη διαδικασια! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλησπέρα σε όλους,επειδη σκεφτομαι να αγοράσω το κινητο για χρήση σαν GPS ποδηλάτου(Και ώς δευτερη συσκευή).Θα ήθελα να μου πείτε εάν σας είναι εύκολο,επιδόσεις,εντυπώσεις,και ειδικά αποψεις και γνώμες όσον αφορα την αυτονομία της μπαταρίας και το δέκτη GPS.Θα το χρησιμοποιήσω για 5 συγκεκριμένες εφαρμογές(Οχι μαζί,αλλα κάθε μια ξεχωριστα). Και θέλω να ξέρω. Γιατι με απασχολεί το GPS και ή Μπαταρία. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 χτυπησε το αφοβα!θα σε καλυψει και με το παραπανω.εγω το χρησιμοποιω συνεχεια στο βουνο για ορειβασια-Mountain bike και στο τρεξιμο (προπονηση και αγωνες......ακουω μουσικη και καταγραφω με gps τη διαδρομη). και απο ποιοτητα κατασκευης σκυλι! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλησπέρα σε όλους,επειδη σκεφτομαι να αγοράσω το κινητο για χρήση σαν GPS ποδηλάτου(Και ώς δευτερη συσκευή).Θα ήθελα να μου πείτε εάν σας είναι εύκολο,επιδόσεις,εντυπώσεις,και ειδικά αποψεις και γνώμες όσον αφορα την αυτονομία της μπαταρίας και το δέκτη GPS.Θα το χρησιμοποιήσω για 5 συγκεκριμένες εφαρμογές(Οχι μαζί,αλλα κάθε μια ξεχωριστα). Και θέλω να ξέρω. Γιατι με απασχολεί το GPS και ή Μπαταρία. Και εγώ για τέτοια χρήση το αγόρασα. Για το ποδήλατο και για το γυμναστήριο. Αλλά τελικά, δεν είναι λίγες οι φορές που το ΣΚ αφήνω στην άκρη το ΝΟΤΕ2 για να χρησιμοποιήσω όλη την ημέρα το defy+. Μπαταρία και gps είναι πολύ ικανοποιητικά. Δεν θα έχεις πρόβλημα. Και το σήμα του είναι περίφημο. Μόνο το wifi είναι μια ιδέα πιο αδύναμο από τα συνηθισμένα, όχι όμως κάτι τραγικό. Με μια custom rom, το κινητό πάει πολύ καλά και δεν θα σε απογοητεύσει για απλή χρήση smartphone. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 ... σήμερα παρείγγηλα το defy + ...και στην πορεία διάβασα ότι υπάρχει θέμα με τις μνήμες class 10. ... επειδή πήρα μια SANDISK ULTRA 16 GB MICROSDHC CLASS 10 UHS-1 , πιστεύετε ότι πρέπει να προλάβω να την αλλάξω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts