Jump to content

[Galaxy S] Αναβάθμιση σε Gingerbread 2.3.3

harvik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να την βγάλεις, αλλά πίστεψε με η ρομ που φοράς τώρα είναι τόσο κατώτερη που αποκλείεται να θελήσεις να ξαναγυρίσεις σ'αυτην. Οι διάφορες είναι πολλές, με βασικότερη την μεγαλύτερη ελεύθερη μνήμη με την οποία λειτουργεί το κινητό και άρα την μεγαλύτερη ταχύτητα και απόκριση. Από τη στιγμή που η gingerbread έχει δοθεί και επίσημα από την ελληνική αντιπροσωπεία δεν βλέπω κανένα λόγο να παραμένεις στην φτωχή froyo 2.2.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Θα συμφωνησω απολυτα...μην το σκεφτεσαι καν! Με τη 2.2 το κινητο ηταν χειροτερο και απο τη 2.1 κατα τη γνωμη μου...Ξεχνα lagfix, ξεχνα task manager κι επισης εγω βλεπω μεγαλη διαφορα στη διαρκεια της μπαταριας...

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

• Απαντήσεις 617
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παλικάρια μια ερώτηση...

H VGR έκδοση θα έχει τα λογότυπα της vodafone όταν bootάρει κ.τ.λ.;

Αυτήν την στιγμή έχω την ολλανδική ROM 2.2.1 XXJPY επάνω και είμαι σε δίκτυο vodafone αλλά δεν θέλω να γεμίσει κοκκινίλες το κινητό...

Τι να περάσω;

(Μήπως της cosmote δεν έχει logos; )

Παλικάρια μια ερώτηση...

H VGR έκδοση θα έχει τα λογότυπα της vodafone όταν bootάρει κ.τ.λ.;

Αυτήν την στιγμή έχω την ολλανδική ROM 2.2.1 XXJPY επάνω και είμαι σε δίκτυο vodafone αλλά δεν θέλω να γεμίσει κοκκινίλες το κινητό...

Τι να περάσω;

(Μήπως της cosmote δεν έχει logos; )

Tης vodafone εχει logos κλπ ενω της cosmote δεν εχει.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Παιδιά εχει κάνει κανείς root στην καινούργια έκδοση?

Εαν εννοεις την 2.3.3 μπορεις να γινεις ροοτ ευκολα μεσω custom kernel...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Εαν εννοεις την 2.3.3 μπορεις να γινεις ροοτ ευκολα μεσω custom kernel...

Ναι αυτη εννοώ αλλά δεν ξέρω ποια εκδοση του cf-root να διαλέξω :(

Εγώ πάντως έβαλα την 2.3.4 JVQ και το τηλέφωνο πετάει!:)

Και που να βαλεις την JVR με semaphone 1.5.0 kernel...θα εκτοξευθει στο διαστημα !!

Ηρακλής!

Ναι αυτη εννοώ αλλά δεν ξέρω ποια εκδοση του cf-root να διαλέξω :(

Τι ακριβως εννοεις...;

Δες συγκεκριμενα ποια 2.3.3 εχεις βαλει και βρισκεις στους xda τον αντιστοιχο cf root kernel...

Για δοκιμασε επισης να βαλεις τον semaphone 1.4.2...

Ηρακλής!

Τι ακριβως εννοεις...;

Δες συγκεκριμενα ποια 2.3.3 εχεις βαλει και βρισκεις στους xda τον αντιστοιχο cf root kernel...

Για δοκιμασε επισης να βαλεις τον semaphone 1.4.2...

Νομίζω cf-root δεν εχουν βγάλει για JVN ... Πρέπει να ταιριάζει απολυτα η εκδοση?

Νομίζω cf-root δεν εχουν βγάλει για JVN ... Πρέπει να ταιριάζει απολυτα η εκδοση?

Δεν ξερω εαν εχει βγει (νομιζω πως οχι ) αλλα δεν πειραζει ομως...ο semaphone 1.4.2 που σου ειπα λειτουργει αψογα!!

try it...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ηρακλής!

Δεν ξερω εαν εχει βγει (νομιζω πως οχι ) αλλα δεν πειραζει ομως...ο semaphone 1.4.2 που σου ειπα λειτουργει αψογα!!

try it...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ok σε ευχαριστω θα το δοκιμασω

Εγώ ακολούθησα κανονικά τον τρόπο που υποδεικνύει ο Τυχεράκιας για να περάσω την ελληνική 2.3.3. Το αρχείο είναι μόνο ένα και το έβαλα στο PDA στο Odin όπως γράφει και άφησα τα υπόλοιπα κενά αλλά όταν τελείωσε η διαδικασία και άνοιξα το τηλέφωνο ανοιγόκλεινε συνέχεια και είχε κολλήσει. Το ίδιο μου είχε συμβεί και παλαιότερα που πήγα να περάσω κάποιες rom που είχαν μόνο ένα αρχείο και όχι τα γνωστά τρία PDA, PHONE, CSC. Δεν έκανα τίποτα λάθος, ακολούθησα ευλαβικά τις οδηγίες. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Επέστρεψα στην πολύ καλή JVI αλλά θα ήθελα να περάσω την ελληνική της Κοσμοτέ.

Εγώ ακολούθησα κανονικά τον τρόπο που υποδεικνύει ο Τυχεράκιας για να περάσω την ελληνική 2.3.3. Το αρχείο είναι μόνο ένα και το έβαλα στο PDA στο Odin όπως γράφει και άφησα τα υπόλοιπα κενά αλλά όταν τελείωσε η διαδικασία και άνοιξα το τηλέφωνο ανοιγόκλεινε συνέχεια και είχε κολλήσει. Το ίδιο μου είχε συμβεί και παλαιότερα που πήγα να περάσω κάποιες rom που είχαν μόνο ένα αρχείο και όχι τα γνωστά τρία PDA, PHONE, CSC. Δεν έκανα τίποτα λάθος, ακολούθησα ευλαβικά τις οδηγίες. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Επέστρεψα στην πολύ καλή JVI αλλά θα ήθελα να περάσω την ελληνική της Κοσμοτέ.

To έκανες χωρίς repartition και pit? Tί σου έγραφε όταν έκανε loop?

- Alex

Λοιπόν.

Πέρασα την COS έκδοση, και αμέσως μετά τον semaphore 1.5.0 και πλέον έχω:

Firmware version: 2.3.3

Baseband version: I9000XXJVQ

Kernel version:

2.6.35.7 - I9000XXJVR

Semaphore_JVR_1.5.0

Build number: GINGERBREAD.XWJVN

Είμαι root. Προσπάθησα να πάρω backup μέσω ROM Manager αλλά μου κάνει reboot στον 3e με errors:

E: failed to verify whole-file signature

E: signature verification failed

(Αν μπω μόνος μου σε recovery mode με volume-up+home+power ανοίγει κανονικά ο Clockwork)

Γιατί;;;

Προσπαθώ να περάσω άλλα battery icons + CRT effect αλλά από που να τα βάλω;;;; Ψάχνω ΩΡΕΣ!!

Εδώ πχ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1085759 δεν έχει την έκδοση μου (JVQ -ή JVN???- odexed- σωστά; )...

Σε άλλα threads έχει (αν έχω καταλάβει καλά) μόνο για συγκεκριμένες rom...γενικά ΜΠΑΧΑΛΟ.

Μήπως μπορώ απλά να πάρω το framework-res που έχει το κινητό και να του πετάξω μέσα τα modification που θέλω ή θα γίνει τούβλο;

Help...

Ο ROM manager δεν δούλευε πότε σωστά, κάνε το backup μόνος σου από cwm. Όσο για τα mods που ψάχνεις, εφόσον είναι για odexed δεν θα δουλέψουν σε σένα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Εγώ νομίζω 2.3.4 για ελλάδα δεν θα έρθει ποτέ..

Στη Samsung όλα είναι πιθανά ...εδώ βγάλαν αναβάθμιση τον Φεβρουαριο γαι το sgh i780 wm6.5 και συγκινήθηκα!

Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι στη 2.3.3 η μπαταρία πήρε τα πάνω της. 4 μέρες και 9 ώρες ήδη με ελαφριά χρήση και είμαι ακόμα στο 41%.

Με την 2.2 και την ίδια χρήση το κινητό ήθελε φόρτιση στις 3 μέρες!

Αυτό με το τελικό 'ς' να μην είχε...

Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι στη 2.3.3 η μπαταρία πήρε τα πάνω της. 4 μέρες και 9 ώρες ήδη με ελαφριά χρήση και είμαι ακόμα στο 41%.

Με την 2.2 και την ίδια χρήση το κινητό ήθελε φόρτιση στις 3 μέρες!

Δεν ξέρω για πιο λόγο αλλά εγώ έχω αντίθετη συμπεριφορά μετά την αναβάθμιση σε 2.3.3. Σε κατασταση αναμονής μέσα σε 1 ωρα είχα πτωση 5% και η κατανάλωση ήτανε από το σήμα δικτύου. Δουλευω μονο GSM 1800. H περιοχη που βρισκομαι έχει πολυ καλή κάλυψη (έχω full signal).

Ερώτηση:

Μπορώ να φτιάξω ένα αυτόνομο CSC (από κάποια ROM όπου έχει σε ένα αρχείο τα 3 files PDA,MODEM,CSC) παιρνοντας τα απαραιτητα αρχεία και φτιαχnοντας με αυτά το .tar?

Υπαρχει καπου ετοιμο το CSC XXJV9?

Edited by batouska

Δεν ξέρω για πιο λόγο αλλά εγώ έχω αντίθετη συμπεριφορά μετά την αναβάθμιση σε 2.3.3. Σε κατασταση αναμονής μέσα σε 1 ωρα είχα πτωση 5% και η κατανάλωση ήτανε από το σήμα δικτύου. Δουλευω μονο GSM 1800. H περιοχη που βρισκομαι έχει πολυ καλή κάλυψη (έχω full signal).

Έχω μια υποψια ότι φταίει το γεγονος του οτι η μπαταρια δεν ηταν φουλ φορτισμενη στην αναβάθμιση. Ας δοκιμασει κάποιος που το εχει κανει root να κατεβασει το batery calibration μπας και στρωσει η μπαταρια γιατι στο Tab μου εμενα έκανε πολυ καλή δουλειά.

Λοιπόν.

Πέρασα την COS έκδοση, και αμέσως μετά τον semaphore 1.5.0 και πλέον έχω:

Firmware version: 2.3.3

Baseband version: I9000XXJVQ

Kernel version:

2.6.35.7 - I9000XXJVR

Semaphore_JVR_1.5.0

Build number: GINGERBREAD.XWJVN

Είμαι root. Προσπάθησα να πάρω backup μέσω ROM Manager αλλά μου κάνει reboot στον 3e με errors:

E: failed to verify whole-file signature

E: signature verification failed

(Αν μπω μόνος μου σε recovery mode με volume-up+home+power ανοίγει κανονικά ο Clockwork)

Γιατί;;;

Προσπαθώ να περάσω άλλα battery icons + CRT effect αλλά από που να τα βάλω;;;; Ψάχνω ΩΡΕΣ!!

Εδώ πχ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1085759 δεν έχει την έκδοση μου (JVQ -ή JVN???- odexed- σωστά; )...

Σε άλλα threads έχει (αν έχω καταλάβει καλά) μόνο για συγκεκριμένες rom...γενικά ΜΠΑΧΑΛΟ.

Μήπως μπορώ απλά να πάρω το framework-res που έχει το κινητό και να του πετάξω μέσα τα modification που θέλω ή θα γίνει τούβλο;

Help...

Ξέχνα τον ROM manager, δε λειτουργεί με το recovery που έχεις. Υπάρχει το CWM manager που κάνει την ίδια δουλειά, αν και δε χρειάζεται ούτε αυτό. Απλά μπες σε CWM recovery και κάνε ό,τι θες.

Τώρα για τα update που θέλεις, ψάχνεις έκδοση για JVN. TO CRT το έχω φτιάξει εγώ, είναι εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3735827#post3735827.

Για battery mods, πρέπει να το ψάξεις μόνος σου γιατί δεν έχω ασχοληθεί.

Έχει διορθωθεί εδώ και πολύ καιρό, αρκεί φυσικά να γίνεις root.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Έχω μια υποψια ότι φταίει το γεγονος του οτι η μπαταρια δεν ηταν φουλ φορτισμενη στην αναβάθμιση. Ας δοκιμασει κάποιος που το εχει κανει root να κατεβασει το batery calibration μπας και στρωσει η μπαταρια γιατι στο Tab μου εμενα έκανε πολυ καλή δουλειά.

Δε νομίζω γιατί ούτε εγώ είχα φουλ την μπαταρία πριν την αναβάθμιση.

Έχει διορθωθεί εδώ και πολύ καιρό, αρκεί φυσικά να γίνεις root.

Ναι το διάβασα και πιο πάνω. Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που θα μπω στη διαδικασία να γίνω root, δεν έχει νόημα να μείνω στις επίσημες διανομές. Καλύτερα να πάω πχ στην 2.3.4. Οπότε ουσιαστικά η 2.3.3 εξακολουθεί να έχει θέμα υπό αυτή την έννοια ;)

Αφού λοιπόν ενεργοποίησα το 3-button combo, έγινα root με fuguroot και πέρασα το swype που δίνει ο Tyxerakias πλέον μπορώ να γράφω και λέξεις με τελικό 'ς' στο swype. Και όλα αυτά γιατί μάλλον αυτοί που έφτιαξαν την επίσημη 2.3.3 δεν κάνουν καλή δουλειά...

Τώρα που πήρα το κολάι μήπως τελικά να περάσω κάποια custom ROM; :lol:

οχι μόνο με root γίνεται battery calibration. Πάντως με την JSD ειναι πολυ γρηγοροτερο το τηλέφωνό μου απο την 2.3.3 (αν δω το Quandrant score) Edited by alex7363

• The title was changed to [Galaxy S] Αναβάθμιση σε Gingerbread 2.3.3
  • The topic was unlocked