cmvr Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Έχει η Vodafone εύρος ζώνης 15 MHz στην Θεσσαλονίκη;; μάλλον λάθος κάνεις! Εδώ μέχρι και στην επαρχία έχει δώσει 20 Mhz @ 1800. Anyway, μιας και γύρισε πάλι η κουβέντα στα speedtests χτες Λάρισα μόνο με band 3 είχα ταχύτητες που κυμαινόντουσαν από 45 μέχρι 78 mbps, χωρίς CA. Επαρχία Τρικάλων σήμερα με H+ 20+ mbps.Στα βόρεια είναι 15 Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Λοιπόν έχουμε και λέμε επειδή έχω κάνει τόσο καιρό την Ημαθία και Πέλλα μετρήσεις και δεν τα έχω γράψει Ακόμα εδώ να υπενθυμίσω ότι εδώ και μισό χρόνο έχουν ξαναπεράσει αυτοί για συντήρηση... Να ξεκινήσω από την Βέροια όπου το Β3 είναι στα 20mhz παρακαλώ και έχω δει και 80αρια για το 4G... Το ίδιο και στα Γιαννιτσά... Όπου έχει Β20 έχει τερματίσει στα 50... Για το λεκανοπέδιο Ημαθία Πέλλα καλυπτομαστε από: 171 Βέροια Νοτια η αλλιώς 1008 172 Αγιος Νικολαος η αλλιώς 1009 173 Μεσημέρι Έδεσσας η αλλιώς 773 174 Αμπελιες Γιαννιτσών η αλλιώς 1778 175 Κάτω Βέρμιο η αλλιώς 1895 1370 Νάουσα Βορεια η αλλιώς 1260 Αυτά από Β20 τώρα ακολουθούν τα Β3 μας: 2170 Βέροια κέντρο η αλλιώς 835 2187 Βέροια Ανατολικά η αλλιώς 1768 5952 Γιαννιτσά Νότια η αλλιώς 1010 6356 Γιαννιτσά Κέντρο η αλλιώς 1011 1926 Αλεξάνδρεια κέντρο η αλλιώς 1816 Και μια μικρή κεραία στο κέντρο της Έδεσσας δε θυμάμαι τώρα τον αριθμό έχω πολύ καιρό να ανέβω έχει μέσα Β3 Επίσης άγνωστο για τις 176 Άγιος Αθανάσιος και 177 Θηριοπετρα Αριδαίας τα οποία δε ξέρω αν παίζουν 4G Γιατί επίσης έχω πάνω από χρόνο να έρθω στην Αριδαια Γενικά πέρυσι δεν είχε 4G Και οι χάρτες έχουν πολύ καιρό να αλλαχτουν. Στο δρόμο για Σκοπια το Μπατσοβο όπου είναι οι μεγαλύτερες κεραίες για το Νόμο Κιλκίς όπως και τα ραδιόφωνα η 169 έχει 4G με Β20 και καλύπτει και το Πολυκαστρο ενώ στον χάρτη δεν δείχνει ότι έχει κάλυψη... Σε όλα αυτά τα μέρη είτε το δουλέψω στο αυτόματο είτε στο χειροκίνητο πάντα δείχνει 4G με ικανοποιητικές ταχύτητες εκτός από την Κρύα Βρύση που έπρεπε να είχε και η 693 εκεί κεραία γιατί με το που μπαίνεις χάνεται τελείως το 4G και είναι κρίμα για περιοχή 5000 κατοίκων ενώ οπουδήποτε αλλού πήγα δεν έπεφτε ποτέ το 4G Και να φανταστείτε ότι τώρα στα κοντά τα δώσανε σε φουλ ισχύ ενώ πριν Ακόμα κι εδώ στο χωριό με το ζόρι έπιανε... Βλέπω σε εξωτερικό χώρο κάτι -93 dBm Και είναι αρκετά ισχυρά εδώ... Επίσης που να δώσουν σύντομα όλες τις κεραίες σε 4G να δείτε πάρτι μαζί με την Wind μπας και ησυχάσουμε... Στην Βέροια μια μέρα σας είχα πει νομίζω είχε τεστ 4G+ με Β7 και Β20 στο κέντρο αλλά τώρα δε παίζει... Επίσης από τα Γιαννιτσά δεν έβαλαν Ακόμα 4G ανατολικά της πόλης την 2089 που καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της πόλης επίσης παρομοίως και η 1924 Βόρεια της Αλεξάνδρειας όπως και το μεγάλο backbone 693 Που έχει στην Κρύα Βρύση κι έπρεπε να βάλουν εδώ από την αρχή... Στο δρόμο για Σκοπια έχω στο 90% μόνο 4G με τα μόνα κενά σημεία από Δαμιανό Πέλλας (εκεί και στην Λεπτοκαρυά Πέλλας Δεν έχει ούτε 2G Από καμία εταιρία και επανέρχεται πριν την Φιλυρια Κιλκις) μέχρι και λίγο πιο μετά από την Φιλυρια και το 4G χάνεται ακριβώς πριν τα διόδια (που άνοιξαν προχθες) ακριβώς πριν τα σύνορα... Αυτά για την ώρα πολλά είπαμε αλλά στο 2ο πέρασμα αναβάθμιση αρκετά την ποιότητα του 4G κι ας μην έβαλαν παντού κεραίες Ακόμα... Τέλος στο κομμάτι χωριό - Θεσσαλονίκη είτε στο αυτόματο είτε στο χειροκίνητο έχει 4G Και δεν σταματάει καθόλου... Κάποιοι άτυχοι με xiaomi Και μόνο με Β3 τα καταφέρνουν αυτά αλλά δε πειράζει... Για το 3G Ακόμα τραγικά είναι με το ζόρι 7mbps στις περισσότερες κεραίες Ακόμα και μέσα στις μικρές πόλεις πλην Βέροιας και Γιαννιτσών που έχω δει και 25mbps μόνο αυτές οι 2 πόλεις αναβαθμίστηκαν... Κι Ακόμα το 3G παντού είναι στα 2100 και δεν έβαλαν 900 κι αυτό είναι πρόβλημα γι αυτούς που δεν έχουν 4G κινητό η την άμεση εναλλαγή Όταν έρχεται κλήση... Εγώ δεν έχασα ποτέ κλήση κι έχω καλύτερες προσφορές αυτήν την περίοδο... Απλώς σε κάποια χωρια τυχαίνει από 4G να πάει 2G Όταν έρχεται κλήση κι όταν τελειώνει η κλήση να επανέρχεται γρήγορα σε 4G... Για το speed test με εφαρμογή της Vodafone που είναι δωρεάν αλλά μετράει καλύτερα... Από speed test για κάποια φάση πέφτει απότομα η ταχύτητα αλλά ευτυχώς δεν πέφτει σε 3G όπως σε άλλους... Αν τύχει να πέσει ξαναπάει 4G Μετά από μερικά δευτερόλεπτα... Στο 2G Δεν είναι όλες οι κεραίες Ε Ακόμα υπάρχουν πολλές G... Επίσης από όλες τις κεραίες έχω συναντήσει 4 κεραίες στο λεκανοπέδιο που εκπέμπουν Ακόμα μόνο G (5610, 1653, 5616 και 2117) ενώ έχει κάτι micro κεραίες μέσα σε πόλεις που επίσης έχει μόνο 2G Αλλά καλύπτουν ούτε 200 μέτρα οπως: Νάουσα 3942 και 2173 Έδεσσα 5960 Γιαννιτσά 1293 και 3499 Αλεξάνδρεια 3841 Όλες οι άλλες έχουν κανονικά 2G Και 3G κι ελάχιστες που αναφέραμε παραπάνω είναι 4G... Αυτά λοιπόν... Για pm θα με βρείτε στο FB κι ελπίζω καμία μέρα να γίνει συνάντηση επίσημα όλη η παρέα και της Vodafone και της Wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 @zerokill Για 4G αναφέρεις στην Αριδαια;; @nikolas14 Γενικά στην Ημαθία και Πέλλα είναι Β20 εκτός από λίγο Β3 σε Βέροια Γιαννιτσά και Αλεξάνδρεια... Το xiaomi εδώ είναι άχρηστο... Έχει παντού 4G εδώ σε ανοιχτά σημεία όμως... Edit: αν και είναι πρώτη φορά εδώ που στέλνω σε αυτό το θέμα έχω πολλά να πω εντός των ημερών... Επίσης zerokill και ειδικά εσύ nikolas14 Στείλτε μου pm... Οχι για 3G μιλουσα.Μεσα στην αριδαια και στο χωριο Δωροθεα που βρεθηκα ειχε 2-3 γραμμες αλλα στην διαδρομη απο Αριδαια - Εδεσσα - Αμυνταιο και μεχρι να βγω στην Εγνατια 3G/4G πολυ κακο.(Περαστικος απο την περιοχη) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 @zerokill δεν έχει καθόλου 4G εκεί; έχω ένα χρόνο να έρθω και μάλλον αυτές τις μέρες θα κατέβω εκεί αλλά να ξέρω τι θα συναντήσω... 3G είδες 2-3 γραμμες στην Αριδαια η 2G??? Το ρωτάω γιατί μέσα στην Αριδαια δεν έχει κεραίες έχει την πιο κοντινή Σωσανδρα και μετά έξω από τον Εξαπλατανο και μετά η κεντρική μεγάλη κεραία της Θηριοπετρας... Στο Ποζαρ έχει φτιαχτεί άραγε το σήμα; Πέρυσι που πέρασα και από άλλες αναφορές δεν είχε καθόλου σήμα εκεί... Δε ξέρω αν φτιάχτηκε ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Γενικά Φθιώτιδα, όσο πρόλαβα να δοκιμάσω τον Οκτώβρη που πέρασα, η Vodafone ήταν κατά πολύ καλύτερη. Όχι μόνο μέσα στη Λαμία, αλλά και σε κατσικοχωρια. Είχε 900αρι 3G με 2-3 Mbps, εκεί που οι άλλες 2 εταιρίες είχαν 2G!! Επαυξάνω. Καλύπτει πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Γενικά Φθιώτιδα, όσο πρόλαβα να δοκιμάσω τον Οκτώβρη που πέρασα, η Vodafone ήταν κατά πολύ καλύτερη. Όχι μόνο μέσα στη Λαμία, αλλά και σε κατσικοχωρια. Είχε 900αρι 3G με 2-3 Mbps, εκεί που οι άλλες 2 εταιρίες είχαν 2G!! Μπορεις να μου πεις σε ποιες περιοχές ισχυει αυτο που λες; Και δεν αναφέρομαι στην wind... Πρωην συνδρομητής συμβολαίου wind και vodafone και εδω και δυο μηνες cosmote. Edited December 28, 2017 by athens_fans Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Μπορεις να μου πεις σε ποιες περιοχές ισχυει αυτο που λες; Και δεν αναφέρομαι στην wind... Πρωην συνδρομητής συμβολαίου wind και vodafone και εδω και δυο μηνες cosmote. Ένα χωριό που θυμάμαι, είναι η Υπάτη. Η "πράσινη" είχε οριακό 4G, που αμέσως σε γύριζε σε 2G και έμενε εκεί... Το 3G δεν έπιανε. Η "μπλε" μόνο GPRS. Η Vodafone έπαιζε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 @zerokill δεν έχει καθόλου 4G εκεί; έχω ένα χρόνο να έρθω και μάλλον αυτές τις μέρες θα κατέβω εκεί αλλά να ξέρω τι θα συναντήσω... 3G είδες 2-3 γραμμες στην Αριδαια η 2G??? Το ρωτάω γιατί μέσα στην Αριδαια δεν έχει κεραίες έχει την πιο κοντινή Σωσανδρα και μετά έξω από τον Εξαπλατανο και μετά η κεντρική μεγάλη κεραία της Θηριοπετρας... Στο Ποζαρ έχει φτιαχτεί άραγε το σήμα; Πέρυσι που πέρασα και από άλλες αναφορές δεν είχε καθόλου σήμα εκεί... Δε ξέρω αν φτιάχτηκε ποτέ... Στην Αριδαια μεσα ειχα 3G καλο σημα επικοινωνια χωρις προβλημα και στην Δωροθεα που εμεινα μερικες ωρες επισης ειχα σημα και ιντερνετ χωρις προβλημα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Ένα χωριό που θυμάμαι, είναι η Υπάτη. Η "πράσινη" είχε οριακό 4G, που αμέσως σε γύριζε σε 2G και έμενε εκεί... Το 3G δεν έπιανε. Η "μπλε" μόνο GPRS. Η Vodafone έπαιζε μια χαρά. Μέσα στην Λαμια η Vodafone εχει 4G παντου και ειναι άψογη. Εκτος ομως διαφωνω. Πηγαινε Καμενα Βουρλα να δεις πως το 3G γυρναει σε Ε με το που ανοιξεις τον safari, Μυλους Πελασγιας το ιδιο, Άγιο Σεραφειμ, Γοργοποτάμο, Καραβόμυλο, λιχαδονησια κτλ. Στα ιδια σημεία η Cosmote εχει γεματο 4G. Αυτος ειναι και ο λογος που έκοψα την wind μετα απο 19 χρονια και την vodafone μετα απο 3 χρονια και γυρισα τα δυο νουμερα σε cosmote. Συσκευές iPhone X & iPhone 7 Plus. Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 @zerokill από Αριδαία είσαι η απλά περαστικός, σε λίγες ώρες Επιτέλους έρχομαι εκεί να δω τι γίνεται και στις 3 εταιρίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Μέσα στην Λαμια η Vodafone εχει 4G παντου και ειναι άψογη. Εκτος ομως διαφωνω. Πηγαινε Καμενα Βουρλα να δεις πως το 3G γυρναει σε Ε με το που ανοιξεις τον safari, Μυλους Πελασγιας το ιδιο, Άγιο Σεραφειμ, Γοργοποτάμο, Καραβόμυλο, λιχαδονησια κτλ. Στα ιδια σημεία η Cosmote εχει γεματο 4G. Αυτος ειναι και ο λογος που έκοψα την wind μετα απο 19 χρονια και την vodafone μετα απο 3 χρονια και γυρισα τα δυο νουμερα σε cosmote. Συσκευές iPhone X & iPhone 7 Plus. Συμφωνούμε. Είναι καλύτερη μέσα στην Λαμία. Είναι επίσης παρούσα στο βουνό, από Υπάτη και πάνω μέχρι Καστανιά, και ακόμα πιο πάνω. Η Cosmote είναι γεμάτη «σκιές» εκεί, κάπου πιάνει, κάπου χάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Μέσα στην Λαμια η Vodafone εχει 4G παντου και ειναι άψογη. Εκτος ομως διαφωνω. Πηγαινε Καμενα Βουρλα να δεις πως το 3G γυρναει σε Ε με το που ανοιξεις τον safari, Μυλους Πελασγιας το ιδιο, Άγιο Σεραφειμ, Γοργοποτάμο, Καραβόμυλο, λιχαδονησια κτλ. Στα ιδια σημεία η Cosmote εχει γεματο 4G. Αυτος ειναι και ο λογος που έκοψα την wind μετα απο 19 χρονια και την vodafone μετα απο 3 χρονια και γυρισα τα δυο νουμερα σε cosmote. Συσκευές iPhone X & iPhone 7 Plus. Αν δε περάσεις πίσω από Μπράλο "κόλαση". :worry: Και δεν εννοώ το χωριό Μπράλο όπου έχει καταπληκτική κάλυψη. Αν ανέβεις προς Παρνασσό υπάρχει θέμα με εικονικό σήμα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Μέσα στην Λαμια η Vodafone εχει 4G παντου και ειναι άψογη. Εκτος ομως διαφωνω. Πηγαινε Καμενα Βουρλα να δεις πως το 3G γυρναει σε Ε με το που ανοιξεις τον safari, Μυλους Πελασγιας το ιδιο, Άγιο Σεραφειμ, Γοργοποτάμο, Καραβόμυλο, λιχαδονησια κτλ. Στα ιδια σημεία η Cosmote εχει γεματο 4G. Αυτος ειναι και ο λογος που έκοψα την wind μετα απο 19 χρονια και την vodafone μετα απο 3 χρονια και γυρισα τα δυο νουμερα σε cosmote. Συσκευές iPhone X & iPhone 7 Plus. Αυγουστο ημουν Καμένα Βούρλα και είχα 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Πλατεία Αριστοτέλους στο ύψος της Θεσσαλονίκης χθες με πολυ κόσμο 4G+ Band:7 BW:20mhz (S1) Band:3 BW:15mhz (S2) Band:20 BW:10mhz Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Αυγουστο ημουν Καμένα Βούρλα και είχα 4G. Καμενα εχω εξοχικο και ειμαι καθε σ/κ το καλοκαιρι. Για ποση ωρα ειχες; Ποσες φορες σε πεταξε απο 4G (2 γραμμες max) σε 3G και απο εκει σε E με το που άνοιξες τον safari. Για μπραλο και καστανιά που ειπε ο φιλος δεν εχω παει και δεν εχω αποψη αλλα για τις περιοχές που κινούμαι δεν μπορω να ακουω το “άψογη” και το “καλυτερη”. Το καλοκαιρι που ειχα το ενα νουμερο στην wind (το αλλο voda) μου εμφάνιζε το κινητο 3G. Στην πραγματικότητα ομως δεν ειχα τιποτα, δεν άνοιγε ουτε το whatsapp... Edited December 28, 2017 by athens_fans Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Εγω στην Θεσσαλονικη,παρατηρω πτωση ταχυτητων στο 4G και υψηλο ping στα speedtest.Κατι που γινεται ομως αισθητο και γενικα στο browsing και στην συνολικη εμπειρια χρησης του 4G.Και ακομα μεγαλυτερο θεμα στο 3G. Οι ταχυτητες ειναι στο 4G απο 7-8 εως 20Mbps.Απο 800αρα ειναι ολες οι μετρησεις. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Άρα είσαι μια χαρά αν είναι από 800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 (edited) Ταχύτητες "φωτιά" με 4G από τη Vodafone. :lol: Ακόμα και το browsing, είναι εμφανώς πιο αργό από το Wi-Fi στο σπίτι... https://s17.postimg.org/l8lt2lpz3/Screenshot_2017-12-29-21-10-28.jpg Edited December 29, 2017 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ταχύτητες "φωτιά" με 4G από τη Vodafone. :lol: Ακόμα και το browsing, είναι εμφανώς πιο αργό από το Wi-Fi στο σπίτι... https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=500438697055 δεν φαίνεται η φωτογραφεία Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 δεν φαίνεται η φωτογραφεία Έβαλα άλλο link. Το tinypic που ανέβαζα συνήθως, τον τελευταίο καιρό έχει πρόβλημα και δε με αφήνει να ανεβάσω τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Για του λόγου το αληθές όπου κι αν είμαι αυτές τις 2 μέρες το 4G Ακόμα και κάτω από τις κεραίες μέτρησα με το ζόρι φτάνει 20mbps... Ακόμα και σε Β3 παρακαλώ... Τι φάση παίζει τώρα δε ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Για του λόγου το αληθές όπου κι αν είμαι αυτές τις 2 μέρες το 4G Ακόμα και κάτω από τις κεραίες μέτρησα με το ζόρι φτάνει 20mbps... Ακόμα και σε Β3 παρακαλώ... Τι φάση παίζει τώρα δε ξέρω...Εγω με band 3 και 7 δεν το εχω παρατηρήσει Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Εγω κέντρο Αθήνας 100αρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 (edited) Χθεσινες μετρησεις απο την Θεσσαλονικη http://www.speedtest.net/my-result/i/2416262040 Χθεσινη μετρηση στο Meditteranean cosmos διπλα στο καταστημα της Vodafone. 4G στα 1800mhz Χθες το μεσημερι στο χωρο των εστιατοριων στο Meditteranean Cosmos http://www.speedtest.net/my-result/i/2416114900 Εξω απο την Eurobank στο φαναρι Κ.Καραμανλη με Γρηγοριου Πεμπτου,στην Χαριλαου 4G B20 http://www.speedtest.net/my-result/i/2417923732 Κ.Καραμανλη στο υψος του ΟΤΕ στο φαναρι της Βουλγαρη διπλα στο Everest.http://www.speedtest.net/my-result/i/2417935275 Αερογεφυρα χαλκιδικης στην κατηφορα απο την πλευρα της Κ.Καραμανλη προς το Παρκο της Νεας ελβετιας. http://www.speedtest.net/my-result/i/2417945456 Πανω στην οδο Υψηλαντου,στο υψος της Αερογεφυρας Χαλκιδικης. Με -64dBm η μετρηση απο κεραια 4G στα 800mhz. Στο ιδιο σημειο μετρηση 3G στα -70dBm. Edited January 1, 2018 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) Λάρισα κέντρο πόλης αλλα και στα προάστια ... Εξαιρετική κάλυψη 4G VODA Το test έγινε στο κέντρο της πόλης με φουλ σήμα http://a66.tinypic.com/dc8tu0.jpg Τωρα ειμαι λιγο πιο εξω με 1-2 γραμμές 4G και παίζει μια χαρά για browsing απο κινητο http://a67.tinypic.com/e9g5qt.jpg Edited January 2, 2018 by Yrrah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts