Bayern7 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 exposed. Tρομερό ξεμπρόστιασμα της voda. :X Τα λέγανε κάποια παιδιά καιρό τώρα και τα fanboys προσπαθούσαν να τους βγάλουν τρελούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Σήμερα το απόγευμα είχα όρεξη να φτιάξω ένα βίντεο, να δείτε πόσο γρήγορα σε πηγαίνει η Vodafone από 4G σε 3G. Με το που αρχίζεις να χρησιμοποιείς τα δεδομένα, σε πετάει αμέσως σε 3G και σε κρατάει εκεί ώσπου να σταματήσεις. Αφού σταματήσεις για λίγο, πάει σε 4G, αλλά μόλις αρχίσεις να χρησιμοποιείς ξανά τα δεδομένα, πέφτει ξανά σε 3G! Όπως βλέπετε, η ποιότητα του σήματος δεν παίζει κανένα ρόλο... Ούτε αν κάνεις speedtest ή σερφάρισμα μέσω browser, θα σε γυρίσει σε 3G όπως και να 'χει... Ποια ήταν η ποιότητα του σήματος τη στιγμή που έκανες τη μέτρηση; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 (edited) δυτικη μακεδονια τπτ ακομα. εντελως στην απ εξω Ακομα με H+ ειναι πολλες περιοχες.Αλλη εχει ηδη εδω και κανα χρονο 4G με πολυ καλες επιδοσεις. Και σημερα θα αρχισω να ποσταρω τεστ Βουλγαρη στο φαναρι με Κ.Καραμανλη στο τερμα του 31,36 Απο B20 και -85dBm,4/5 σημα http://www.speedtest.net/my-result/i/2311697133 Βουλγαρη στο φαναρι με Κηφισιας,λιγο πιο περα απο τον Αγιο ελευθεριο. Με 3/5 σημα απο B20 http://www.speedtest.net/my-result/i/2311703759 Στο παλιο κτηριο της Περιφερειας Κεντρικης Μακεδονιας(πρωην Νομαρχια Θεσσαλονικης) επι της Βασιλισσης Ολγας 4G B3 με -81dBm, 5/5 σημα http://www.speedtest.net/my-result/i/2311708159 14ο ΓΕΛ Θεσσαλονικης επι της οδου Ανθεων 4G B3 στα -85dBm,4/5 σημα http://www.speedtest.net/my-result/i/2311713102 Μετα το γυρισε κατευθειαν σε 3G με -76dBm http://www.speedtest.net/my-result/i/2311714289 Αψογες ταχυτητες αν και κατα την διαρκεια εβλεπα 14-16Mbps download. Οι κεραιες 4G B3 ειναι 15mhz και B20 στα 10mhz. Αναμεσα στο κτηριο της παλιας Νομαρχιας και στο 14ο ΓΕΛ εχει κεραια η Vodafone. Γι αυτο και το τοσο καλο σημα. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα το απόγευμα είχα όρεξη να φτιάξω ένα βίντεο, να δείτε πόσο γρήγορα σε πηγαίνει η Vodafone από 4G σε 3G. Με το που αρχίζεις να χρησιμοποιείς τα δεδομένα, σε πετάει αμέσως σε 3G και σε κρατάει εκεί ώσπου να σταματήσεις. Αφού σταματήσεις για λίγο, πάει σε 4G, αλλά μόλις αρχίσεις να χρησιμοποιείς ξανά τα δεδομένα, πέφτει ξανά σε 3G! Όπως βλέπετε, η ποιότητα του σήματος δεν παίζει κανένα ρόλο... Ούτε αν κάνεις speedtest ή σερφάρισμα μέσω browser, θα σε γυρίσει σε 3G όπως και να 'χει... Εμενα με το κανει με 2 κεραιες σε 4G. Το xiaomi του πατερα μου(redmi note 3 mtk)ειναι σταθερα σε 4g b3(δεν εχει 800αρα). Της μανας μου,redmi note 4 με snapdragon και την εκδοση με την 800αρα ειναι σταθερα σε B20. Εγω με το iPhone κλεινω τα δεδομενα και εχω 4G βλεποντας την κεραια στα 1800mhz/B3.Μολις τα ανοιγω γυρναει στην κεραια με B20. Και το σημα ειναι -112dBm οταν κλεινω τα δεδομενα και -99dBm οταν τα εχω ανοιχτα.Και εκτος αυτου με 4G B20 εχω 20Mbps ενω με 4G B3 γυρω στα 12Mbps. Edited October 26, 2017 by XP130TD Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 (edited) http://i63.tinypic.com/2jd2s04.jpg Ξέχασα να ανεβάσω πριν λίγες μέρες, αυτό το τεστ από το Καρπενήσι. Είχε 4G μόνο από 1800 η Vodafone, με ικανοποιητικές ταχύτητες. Από το λίγο που τη δοκίμασα, εκεί δεν είδα πρόβλημα με εναλλαγές. Αν όμως περάσει από εκεί η Victus και αλλάξουν τις ρυθμίσεις όπως είναι στην υπόλοιπη χώρα, τα ίδια θα γίνονται κι εκεί... :rolleyes: Σε γενικές γραμμές, η Vodafone στους νομούς Φθιώτιδας και Ευρυτανίας ήταν αρκετά καλή. Βέβαια στα χωριά είχε μόνο 3G από 900 MHz με χαμηλές ταχύτητες (2-3 Mbps), αλλά τουλάχιστον ήταν λειτουργικό. Στην πλατεία του χωριού Υπάτη, ήταν η μόνη που μπορούσες να μπεις στο ίντερνετ! Για τους συνδρομητές των άλλων παροχων, υπήρχε Free Wi-Fi του Δήμου Λαμιεων. :p Στην Αιτωλοακαρνανια, δεν τη δοκίμασα καθόλου τη Vodafone... Edited October 25, 2017 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 (edited) Σήμερα το απόγευμα είχα όρεξη να φτιάξω ένα βίντεο, να δείτε πόσο γρήγορα σε πηγαίνει η Vodafone από 4G σε 3G. Με το που αρχίζεις να χρησιμοποιείς τα δεδομένα, σε πετάει αμέσως σε 3G και σε κρατάει εκεί ώσπου να σταματήσεις. Αφού σταματήσεις για λίγο, πάει σε 4G, αλλά μόλις αρχίσεις να χρησιμοποιείς ξανά τα δεδομένα, πέφτει ξανά σε 3G! Όπως βλέπετε, η ποιότητα του σήματος δεν παίζει κανένα ρόλο... Ούτε αν κάνεις speedtest ή σερφάρισμα μέσω browser, θα σε γυρίσει σε 3G όπως και να 'χει... Σωστός!!!!Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ!!!!!Ακόμα κανείς δεν έχει καταφέρει να μου το εξηγήσει αυτό το πρόβλημα! Γι'αυτό πριν λίγους μήνες γύρισα την δεύτερη μου κάρτα σε Wind γιατί με όλες αυτές τις εναλλαγές (πέρα από τις ταχύτητες ειδικά όταν έπεφταν σε E ή G) η μπαταρία έκανε ελεύθερη πτώση! ΤΟ ειχα γραψει και παλαιοτερα εδω, οτι και σε εμενα το κανει. Αλλα γιατι; Απλα γελοιο... :lol: Ακόμα ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει δώσει κάποια σαφή απάντηση! Απλά μας λένε κάτι για.....ρυθμίσεις οι οποίες είναι και....ΣΩΣΤΕΣ κατά τα λεγόμενά τους! :wacko::blink: exposed. Tρομερό ξεμπρόστιασμα της voda. :X Τα λέγανε κάποια παιδιά καιρό τώρα και τα fanboys προσπαθούσαν να τους βγάλουν τρελούς. Α όχι μην το λες.....είμαστε τρελοί όλοι μας! Ποια ήταν η ποιότητα του σήματος τη στιγμή που έκανες τη μέτρηση; Όπως φαίνεται στο βίντεο (ΚΑΙ όπως έγραψε/τόνισε ο άνθρωπος) είναι ΦΟΥΛ!!!!! Edited October 25, 2017 by runner Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Όπως φαίνεται στο βίντεο (ΚΑΙ όπως έγραψε/τόνισε ο άνθρωπος) είναι ΦΟΥΛ!!!!! Ο άνθρωπος είπε για την ένταση σήματος. Για την ποιότητα δε μας είπε όμως. Επιπλέον όπως έχω πει πολλές φορές αλλά αδυνατείς να καταλάβεις αυτό είναι ρύθμιση δικτύου. Και όχι πρόβλημα. Τώρα αν η ρύθμιση δημιουργεί πρόβλημα είναι άλλο θέμα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Ο άνθρωπος είπε για την ένταση σήματος. Για την ποιότητα δε μας είπε όμως. Επιπλέον όπως έχω πει πολλές φορές αλλά αδυνατείς να καταλάβεις αυτό είναι ρύθμιση δικτύου. Και όχι πρόβλημα. Τώρα αν η ρύθμιση δημιουργεί πρόβλημα είναι άλλο θέμα. Άντε πάλι! Δηλαδή όλοι πρέπει πριν κάνουμε ένα απλό speedtest να έχουμε συγκεκριμένα προγράμματα για μέτρηση να παραθέσουμε όλες τις συνθήκες κ.α. ώστε να είναι κάτι αξιόπιστο απ'όλες τις απόψεις! Με λίγα λόγια ότι κάνουμε καθημερινά όπου κινούμαστε! Δηλαδή εγώ όταν βγαίνω από το σπίτι πριν μιλήσω στο τηλέφωνο, μπω στο ίντερνετ, στείλω μήνυμα κ.α. κάθομαι μετράω τι γίνεται ακριβώς στο σημείο που είμαι για να κρίνω! Και αν προχωρήσω 5 μέτρα ξανά τα ίδια! Ο καθημερινός άνθρωπος αυτό που βλέπει άμεσα είναι οι 0-5 γραμμές σήματος! Επίσης ο καθημερινός άνθρωπος δεν κάθεται απλά σε ένα μέρος και μετράει οτιδήποτε υπάρχει και μετά να κάνει μια ενέργεια! Όπως και στην σταθερή βλέπουν οι περισσοτεροι σε τι ταχύτητα συγχρονίζουν και αν όλα είναι κομπλέ οι ταχύτητες κινούνται κάπου εκεί! Αν όχι τότε αρχίζουν και το ψάχνουν για βλάβες κ.α.! Όσον αφορά αυτή την περιβόητη ρύθμιση......από την στιγμή που ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ πρέπει να αλλάξει μετά από τόσα παράπονα! Βέβαια αν είναι απλά μια ρύθμιση τότε οι επαγγελματίες του είδους θα έπρεπε εύκολα να βρουν μια λύση! Άρα ΡΥΘΜΙΣΗ=ΠΡΟΒΛΗΜΑ=ΜΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ! Αυτό για παράδειγμα δεν γίνεται στην Wind (μόνο όταν η κάλυψη δεν είναι καλή έχουμε συχνές εναλλαγές ή απλά όταν έχει "μπουκώσει" το δίκτυο) και επίσης δεν το παρατηρώ καθόλου στην Cosmote!!! Άρα σε αυτές τις δύο εταιρείες κάτι σωστό κάνουν σε αυτό το κομμάτι!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Σήμερα το απόγευμα είχα όρεξη να φτιάξω ένα βίντεο, να δείτε πόσο γρήγορα σε πηγαίνει η Vodafone από 4G σε 3G. Με το που αρχίζεις να χρησιμοποιείς τα δεδομένα, σε πετάει αμέσως σε 3G και σε κρατάει εκεί ώσπου να σταματήσεις. Αφού σταματήσεις για λίγο, πάει σε 4G, αλλά μόλις αρχίσεις να χρησιμοποιείς ξανά τα δεδομένα, πέφτει ξανά σε 3G! Όπως βλέπετε, η ποιότητα του σήματος δεν παίζει κανένα ρόλο... Ούτε αν κάνεις speedtest ή σερφάρισμα μέσω browser, θα σε γυρίσει σε 3G όπως και να 'χει... Ω καλά, εδώ αυτό το έκανε το 2012 ακόμα που ήμουν τελευταία φορά Vodafone. 3 γραμμές 3G και δεν έπεφτε στις 2, απλά σε γύρναγε σε 2G, άντε και καλό σερφάρισμα. Εντάξει λέω στην κόκκινη προτιμάνε την ποιότητα της ομιλίας έναντι δεδομένων, όποτε έκανα φορητότητα στη πράσινη που δεν έπεφτε αν δε «πέθαινε» το σήμα. Φτάσαμε 2017 και ακόμα τα ίδια... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Άντε πάλι! Δηλαδή όλοι πρέπει πριν κάνουμε ένα απλό speedtest να έχουμε συγκεκριμένα προγράμματα για μέτρηση να παραθέσουμε όλες τις συνθήκες κ.α. ώστε να είναι κάτι αξιόπιστο απ'όλες τις απόψεις! Ή κάνεις μέτρηση ή κάτσε δες βίντεο στο youtube. :wacko::D Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Ο άνθρωπος είπε για την ένταση σήματος. Για την ποιότητα δε μας είπε όμως. Επιπλέον όπως έχω πει πολλές φορές αλλά αδυνατείς να καταλάβεις αυτό είναι ρύθμιση δικτύου. Και όχι πρόβλημα. Τώρα αν η ρύθμιση δημιουργεί πρόβλημα είναι άλλο θέμα. Λάθος διατύπωση. Για την ένταση του σήματος μιλούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Λάθος διατύπωση. Για την ένταση του σήματος μιλούσα. Μπορείς να το επαναλάβεις το τεστ και να μας πεις RSRQ τη στιγμή του Handover; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Τυχερός είσαι να πέφτει σε 3G, εμένα πέφτει σε 2G χωρίς λόγο.. όποτε χρειάζομαι δεδομένα από το Voda (όποτε ξεμένω στην Q), το βάζω wcdma only για να μπορέσω να κάνω δουλειά. Η ρύθμιση δεν ξέρω αν είναι καλή ή με λάθος threshold, αλλά στις περισσότερες περιοχές της αθήνας που κινούμαι, η ποιότητα του σήματος είναι κακή, οπότε μάλλον το δικαιολογεί. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Ή κάνεις μέτρηση ή κάτσε δες βίντεο στο youtube. :wacko::D Μακάρι να μπορούσα να δω βίντεο.....αλλά που με τόσες εναλλαγές....!!!! Υ.Γ.: Εμπειρία χρήσης=ρεαλιστικές μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο με βάση την καθημερινότητα των πελατών χρηστών! Μετρήσεις τόοοοοοοσο "εργαστηριακές" όπως μας παραθέτεις......μόνο για επαγγελματίες που θέλουν να δουν συγκεκριμένα πράγματα! Υ.Γ. 2: Σταμάτα να μας μηδενίζεις εμάς τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ κατοίκους λόγω του ότι δεν είμαστε......επαγγελματίες! Χάρη ΚΑΙ στην δικιά μας εμπειρία (αναγκάζονται) βελτιώνονται-επενδύουν οι εταιρείες! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Αυτό που αναφέρετε δεν το συνάντησα κάπου, ακόμη και σε αρκετές περιοχές της Αθήνας που κινήθηκα πριν 1,5 μήνα περίπου. Αλλά και στην επαρχία, με Galaxy Note 3 και Galaxy Note 8 δεν έχω καμία τέτοια εναλλαγή. Ωστόσο, δεν αμφιβάλλω ότι σε κάποιες περιοχές συμβαίνει σε αρκετούς. Κάνοντας το συνήγορο του διαβόλου, προφανώς κάτι δεν έχει ρυθμιστεί σωστά ή γίνεται "επίτηδες" για να μην υπάρξει πρόβλημα με χάσιμο/πέσιμο κλήσεων. Μπορεί επίσης να μην έχει ρυθμιστεί σωστά η εμβέλεια γειτονικών κεραιών επειδή ακόμη δεν έχει αλλάξει όλο το δίκτυο σε LTE. 1002 μπορεί. Προφανώς αν κάποιος δεν είναι ικανοποιημένος, φεύγει. Ίσως θα έπρεπε να το κοιτάξουν αυτό στην Vodafone, είτε γίνεται "επίτηδες" είτε όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 (edited) αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι το τηλέφωνο είναι τηλέφωνο πρώτα απ'ολα,η ποιότητα κλήσης καθώς και ο in call sound είναι deal breaker για μένα, άρα Vodafone και LG v10 τα πάνε άριστα σ'αυτον τον τομέα δυστυχώς,μόλις ανοίξουν τα δεδομένα αρχίζουν τα προβλήματα καθώς δεν κρατάει το 4G,όπως αναφέρουν πολλοί,σε μένα τουλάχιστον όταν δεν έχω καλό σήμα μόνο,κάπως όμως πρέπει να το ρυθμίσουν ώστε να πέφτει έστω και σε 2G μονο όταν δέχομαι η κάνω κλήση και ξανά σε 4G... δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που λεω,αλλά αν γίνεται και δεν το κάνουν ...τι να πω!! Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited October 27, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 (edited) Αυτό που αναφέρετε δεν το συνάντησα κάπου, ακόμη και σε αρκετές περιοχές της Αθήνας που κινήθηκα πριν 1,5 μήνα περίπου. Αλλά και στην επαρχία, με Galaxy Note 3 και Galaxy Note 8 δεν έχω καμία τέτοια εναλλαγή. Ωστόσο, δεν αμφιβάλλω ότι σε κάποιες περιοχές συμβαίνει σε αρκετούς. Κάνοντας το συνήγορο του διαβόλου, προφανώς κάτι δεν έχει ρυθμιστεί σωστά ή γίνεται "επίτηδες" για να μην υπάρξει πρόβλημα με χάσιμο/πέσιμο κλήσεων. Μπορεί επίσης να μην έχει ρυθμιστεί σωστά η εμβέλεια γειτονικών κεραιών επειδή ακόμη δεν έχει αλλάξει όλο το δίκτυο σε LTE. 1002 μπορεί. Προφανώς αν κάποιος δεν είναι ικανοποιημένος, φεύγει. Ίσως θα έπρεπε να το κοιτάξουν αυτό στην Vodafone, είτε γίνεται "επίτηδες" είτε όχι. Πριν 1 μήνα, άρχισε η Vodafone να κάνει εναλλαγές ακόμα και στο χωριό του πατέρα μου, στη Λακωνία. Η μόνη 4G κεραία που πιάνει εκεί, είναι μια 800αρα με φουλ σήμα και μέτριες ταχύτητες (7-15 Mbps). Είχε μπει πριν 1,5 χρόνο και τόσο καιρό δεν είδα πρόβλημα με εναλλαγές. Αλλά τον τελευταίο καιρό, για κάποιο λόγο άρχισε να κάνει και εκεί και αυτές τις εναλλαγές τις βλέπω με όλες τις 4G συσκευές που έχω... Επίσης, σε πολλές τις περιοχές της Αθήνας, έχω δει πρόβλημα με εναλλαγές. Π.χ. στο Μοναστηράκι το Καλοκαίρι, από φουλ 4G με γύριζε σε EDGE και δεν άνοιγε ούτε σελίδα. Τώρα πια δε χρησιμοποιώ Vodafone... Υ.Γ. Την περασμένη βδομάδα, πήρε και ο αδερφός μου 4G συσκευή (Huawei Honor 6X). Θα πω και σε αυτόν που έχει φοιτητικό CU, να δει αν υπάρχουν εναλλαγές, κυρίως στη Μεσσηνία που βρίσκεται. Υ.Γ.2. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω τεστ, δείχνοντας και το RSRQ. Edited October 27, 2017 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Μπορείς να το επαναλάβεις το τεστ και να μας πεις RSRQ τη στιγμή του Handover; Για να γίνει 5/5 μπάρες σήμα στην χειρότερη περίπτωση να έχει -85dBm σήμα. Αν έχει πρόβλημα το RSRQ με -85dBm (και δεν είναι ακριτική περιοχή να έχει παρεμβολές από δίκτυα γειτονικής χώρας) τότε οι ίδιοι έχουν ρυθμίσει λάθος τις εντάσεις των γειτονικών κεραιών και τζαμμάρουν τον εαυτό τους. Σε κάθε περίπτωση είναι δικό τους θέμα, λάθος ρύθμιση δικτύου, ή με τον έναν τρόπο (ένταση) ή με τον άλλον (RSRQ handover limit). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Για να γίνει 5/5 μπάρες σήμα στην χειρότερη περίπτωση να έχει -85dBm σήμα. Αν έχει πρόβλημα το RSRQ με -85dBm (και δεν είναι ακριτική περιοχή να έχει παρεμβολές από δίκτυα γειτονικής χώρας) τότε οι ίδιοι έχουν ρυθμίσει λάθος τις εντάσεις των γειτονικών κεραιών και τζαμμάρουν τον εαυτό τους. Σε κάθε περίπτωση είναι δικό τους θέμα, λάθος ρύθμιση δικτύου, ή με τον έναν τρόπο (ένταση) ή με τον άλλον (RSRQ handover limit). Έχω δει τηλέφωνα να δείχνουν 4/5 με 5/5 με RSRP -99dBm. Από εκεί και πέρα συμφωνώ. Απλά να δούμε τι γίνεται. ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Σημερα κατεβηκα Ημαθια και ανεβηκα προς το τελος Ρετζικι. Ημαθια στο περιφεριακο στο υψος για τον δρομο Θεσσαλονικη-Εδεσσας απο χαλκηδονα μετα το Τιταν εως την εξοδο για Κλειδι Ημαθιας 4G δεν φανηκε.Μετα απο Πλατυ εως τη Γεφυρα παλι 4G καθολου. Τωρα Ρετζικι μεχρι να μπεις μεσα στο χωριο εχει 4G κανονικα,μετα 3G.Οσο ανεβαινεις πανω για Ασβεστοχωρι μετα τα Lidl το 3G γινεται Edge.Μονο για κλησεις ειναι,για δεδομενα ουτε μηνυματα μεσω messenger δεν στελνει. Τωρα περιφεριακο απο νεαπολη μεχρι την εξοδο για Ε.Ο Θεσσαλονικης-Μουδανιων 4G κανονικα σε ολο το κομματι. Και κατι ακομα για Πλατανο-Τρικαλα Ημαθιας.Παρατηρω οτι μεσα σε σπιτια γυρναει σε 2G χωρις λογο και ας εχεις δεδομενα ανοιχτα.Μαλλον ειναι φορτωμενο το 3G η εχει θεμα η εμβελια της κυψελης με τις γειτονικες.Αν ξαναπερασω θα ανεβασω ποστ και θα δωσω report RSRQ Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Χανια Αγια Μαρινα πλατανιας μεχρι και Κολυμπαρι σημα μηδεν απο εχθες μετα τον χαλασμο και ακομα δεν εχει αποκατασταθει η βλαβη Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Χανια Αγια Μαρινα πλατανιας μεχρι και Κολυμπαρι σημα μηδεν απο εχθες μετα τον χαλασμο και ακομα δεν εχει αποκατασταθει η βλαβη Απιστευτο...ελπιζω να κινητοποιηθουν και να αποκατασταθει το δικτυο. Παντως στο Ρετζικι που πηγα χθες μετα το καταστημα της Vodafone που ειναι πανω στο κεντρικο δρομο ειχε 3G 2/5.Πιο κατω ειχε 3G καμπανα και 4G,πιο πανω Edge και 3G/4G καθολου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Οκ ολα καλα πλεον 4 μερες μετα αποκατασταθηκε η βλαβη και απολαμβανουμε τα 5mbps 4G :lol: Τουλαχιστον εχουμε ιντερνετ και τηλεφωνο. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 (edited) Σήμερα το απόγευμα θυμήθηκα να κάνω τεστ, καταγράφοντας και τα στοιχεία του δικτύου. Όπως βλέπετε, ενώ το 4G από 2600 κυμαίνεται μεταξύ -95 και -98 dbm, μόλις κάνω χρήση δεδομένων με γυρίζει αμέσως σε 3G. Μόλις έκλεισα τα δεδομένα, πήγε αμέσως πάλι σε 4G. Σε άλλα δωμάτια του σπιτιού, που τα dbm είναι πάνω από -100 (4/5 σκάλες), οι εναλλαγές γίνονται κάθε 5-10 δευτερόλεπτα, χωρίς καν να το πειράζω!! :wacko: http:// Edited November 10, 2017 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 (edited) Τότε μήπως παίζει κάτι με τη συσκευή σε συνδυασμό με τις ρυθμίσεις του δικτύου; δεν εξηγείται αλλιώς. Τόσα χρόνια και με διάφορες συσκευές(Galaxy Note 3 και Galaxy Note 8) αλλά και κολλητή μου με iPhone SE ουδέποτε είχαμε θέμα, όπου και αν κινηθήκαμε. Εκτός και αν εντοπίζεται σε συγκεκριμένες περιοχές το θέμα λόγω παρεμβολών ή εξαιτίας άλλων παραγόντων. Μου κάνει εντύπωση να μην έχω εντοπίσει τέτοιο θέμα ακόμη και στην Αθήνα που ήμουν πρόσφατα, πριν 1.5 μήνα. Άσε που θα έφευγαν σωρηδόν οι συνδρομητές της. Οπότε μάλλον δεν το κόβω να είναι θέμα δικτύου (και αν είναι, είναι σε συγκεκριμένες περιοχές που λογικά υπάρχει εξήγηση που γίνεται). Σημειωτέον, μην κοιτάς μόνο τη στάθμη σε dB. Παίζουν ρόλο πολλά, όπως το SNR, το CA που κάνει ή δεν κάνει μια συσκευή, ο φόρτος κλπ. Τώρα αν η Vodafone το έχει ρυθμίσει έτσι σε λίγες περιοχές, ίσως να υπάρχει λόγος Edited November 11, 2017 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Τότε μήπως παίζει κάτι με τη συσκευή σε συνδυασμό με τις ρυθμίσεις του δικτύου; δεν εξηγείται αλλιώς. Τόσα χρόνια και με διάφορες συσκευές(Galaxy Note 3 και Galaxy Note 8) αλλά και κολλητή μου με iPhone SE ουδέποτε είχαμε θέμα, όπου και αν κινηθήκαμε. Εκτός και αν εντοπίζεται σε συγκεκριμένες περιοχές το θέμα λόγω παρεμβολών ή εξαιτίας άλλων παραγόντων. Μου κάνει εντύπωση να μην έχω εντοπίσει τέτοιο θέμα ακόμη και στην Αθήνα που ήμουν πρόσφατα, πριν 1.5 μήνα. Άσε που θα έφευγαν σωρηδόν οι συνδρομητές της. Οπότε μάλλον δεν το κόβω να είναι θέμα δικτύου (και αν είναι, είναι σε συγκεκριμένες περιοχές που λογικά υπάρχει εξήγηση που γίνεται). Σημειωτέον, μην κοιτάς μόνο τη στάθμη σε dB. Παίζουν ρόλο πολλά, όπως το SNR, το CA που κάνει ή δεν κάνει μια συσκευή, ο φόρτος κλπ. Τώρα αν η Vodafone το έχει ρυθμίσει έτσι σε λίγες περιοχές, ίσως να υπάρχει λόγος Με όσες συσκευές έχω δοκιμάσει, η Vodafone κάνει εναλλαγές. Υπάρχουν συνδρομητές εδώ ακόμα και με iPhone, που έχουν αναφέρει το ίδιο πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts