kotsianis7 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Φυσικά, τι νόμιζες; :p Δεν σοβαρεύονται ακόμη, 4.5 χρόνια μετά το εμπορικό λανσάρισμα. Γι'αυτό και άλλος παροχος τους γλεντάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Φυσικά, τι νόμιζες; :p Δεν σοβαρεύονται ακόμη, 4.5 χρόνια μετά το εμπορικό λανσάρισμα. Γι'αυτό και άλλος παροχος τους γλεντάει. Αθήνα πάντως παντού 15mhz εχει στην B3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Και Βόλο, αλλά με ταχύτητες που αντιστοιχούν σε 10 MHz. Λογικό αν αναβαθμίζεις τους μισούς σταθμούς τόσα χρόνια. Και Καβάλα πάντως, & το band 20 δεν δίνει συνήθως πάνω από 10 mbps σε ώρες αιχμής.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Και Βόλο, αλλά με ταχύτητες που αντιστοιχούν σε 10 MHz. Λογικό αν αναβαθμίζεις τους μισούς σταθμούς τόσα χρόνια. Και Καβάλα πάντως, & το band 20 δεν δίνει συνήθως πάνω από 10 mbps σε ώρες αιχμής.:X Στο κέντρο με 2600 δίνει 60-70+ με 1800 κλαφτα. Το Band 20 στα σημεία που πέρασα έδωσε max 32bmps και min 11. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 (edited) Και Βόλο, αλλά με ταχύτητες που αντιστοιχούν σε 10 MHz. Λογικό αν αναβαθμίζεις τους μισούς σταθμούς τόσα χρόνια. Και Καβάλα πάντως, & το band 20 δεν δίνει συνήθως πάνω από 10 mbps σε ώρες αιχμής.:X Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι στην Αθήνα πέρα από το πολυ κέντρο, έχει ακόμη ελάχιστο b7. Πάντως το 15mhz-b3 της είναι αρκετά πυκνό στην Αττική. Edited June 3, 2017 by XP130TD off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 (edited) Καβάλα, το LTE σέρνεται άγρια. Band 3 @ 10 MHz bandwidth. Μέσες ταχύτητες κοντά στα 10 mbps downloading:X Δε σε γύρισε σε EDGE ή 3G; :lol: Και στην Αθήνα σέρνεται συχνά το Upload, πριν λίγο που μέτρησα ξανά στην περιοχή μου (Πανόρμου - λεωφόρος Κηφισίας). :wacko: https://s10.postimg.org/ux1c2ijvt/Screenshot_2017-05-26-15-32-11.jpg (για όσους δε φαίνεται η φωτό) Edited May 26, 2017 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Παλαιοχωρα Σφακια εχει παει κανεις προσφατα να μας πει αν εχει 4G η οχι ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Δε σε γύρισε σε EDGE ή 3G; :lol: Πέρα από την πλάκα, όχι. Τις μετρήσεις τις κάνω με συσκευή φίλου, ίδια με τη δική μου (Galaxy Note 3,με ίδια ROM, official από Samsung). Ούτε του ίδιου του κάνει πουθενά εναλλαγές. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι όσο πολλοί από εσάς παραπονιόσαστε εγώ όπου κι αν πήγα αυτά τα χρόνια δεν το έχω δει αυτό με τις εναλλαγές. Τώρα βέβαια έχω άλλον παροχο, πράσινου χρώματος, μέχρι η Vodafone να σοβαρευτεί γιατί έμεινε πολύ πίσω, ενώ είχε πάρει αρκετή φόρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) Άφυσσος νοτίου Πηλίου, GPRS και αν έχει κέφια 1 γραμμή UMTS. Και γενικά όλη η περιοχή από Καλά Νερά έως Αφέτες παραμένει προβληματική χρόνια τώρα. Cosmote σχεδόν παντού UMTS/LTE. Ήμαρτον ρε Vodafone. Ευτυχώς που έχουμε κάρτα Cosmote και έχουμε Internet. Πραγματικά χάνουν πελάτες και δυσφημούνται χωρίς λόγο. Αν δεν μπουν σταθμοί, δεν γίνεται τίποτα. Τέλος Edited June 3, 2017 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Άφυσσος νοτίου Πηλίου, GPRS και αν έχει κέφια 1 γραμμή UMTS. Και γενικά όλη η περιοχή από Καλά Νερά έως Αφέτες παραμένει προβληματική χρόνια τώρα. Cosmote σχεδόν παντού UMTS/LTE. Ήμαρτον ρε Vodafone. Ευτυχώς που έχουμε κάρτα Cosmote και έχουμε Internet. Πραγματικά χάνουν πελάτες και δυσφημούνται χωρίς λόγο. Αν δεν μπουν σταθμοί, δεν γίνεται τίποτα. Τέλος Πες τα,γιατι μονο το colocation με Wind τους σωζει.Σημερα εφτασα απο Θεσσαλονικη-Γιαννενα.Σηρραγες απο Βεροια μεχρι Πολυμυλο Gprs σταθερα,3η γενια ουτε για δειγμα. 4G και 3G με οκ σημα ειδα μεχρι Κοζανη.Πιο κατω αναμεσα σε κοζανη-γιαννενα Edge αρκετο.Εξω απο τη πολη 3η-4η γενια.Μπηκαμε στο δρομο προς Αρτα και τωρα ειμαστε Ιονια Οδο .Πανω στην εθνικη μεχρι τα περιχωρα της Αρτας Edge.Τωρα λιγο 3G εχω.Πολλες εναλλαγες κανει σε σημειο που γινεται ανυποφορο το ιντερνετ.Προσθηκη σταθμων αμεσα,κοινες κεραιες και στησιμο με Victus στα σημεια της Wind και το αντιστροφο.Και φυσικα 15mhz bandwidth στο 4G σε ολες τις κεραιες με 1800.Γενικοτερα πρεπει να φτιαξει τα λαθη της στο δικτυο και να εκμεταλλευτει στο μεγιστο την συνεργασια με Wind μεσω της Victus. Σε γεωγραφικο επιπεδο με τις θεσεις που εχουν στις κεραιες τους μπορουν να φτασουν την Cosmote. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Πες τα,γιατι μονο το colocation με Wind τους σωζει.Σημερα εφτασα απο Θεσσαλονικη-Γιαννενα.Σηρραγες απο Βεροια μεχρι Πολυμυλο Gprs σταθερα,3η γενια ουτε για δειγμα. 4G και 3G με οκ σημα ειδα μεχρι Κοζανη.Πιο κατω αναμεσα σε κοζανη-γιαννενα Edge αρκετο.Εξω απο τη πολη 3η-4η γενια.Μπηκαμε στο δρομο προς Αρτα και τωρα ειμαστε Ιονια Οδο .Πανω στην εθνικη μεχρι τα περιχωρα της Αρτας Edge.Τωρα λιγο 3G εχω.Πολλες εναλλαγες κανει σε σημειο που γινεται ανυποφορο το ιντερνετ.Προσθηκη σταθμων αμεσα,κοινες κεραιες και στησιμο με Victus στα σημεια της Wind και το αντιστροφο.Και φυσικα 15mhz bandwidth στο 4G σε ολες τις κεραιες με 1800.Γενικοτερα πρεπει να φτιαξει τα λαθη της στο δικτυο και να εκμεταλλευτει στο μεγιστο την συνεργασια με Wind μεσω της Victus. Σε γεωγραφικο επιπεδο με τις θεσεις που εχουν στις κεραιες τους μπορουν να φτασουν την Cosmote. Προφανώς δεν είναι η Vodafone που πρέπει να εκμεταλλευθεί τις θέσεις της Wind. Έχει πολύ περισσότερες. Και το 1800 είναι σχεδόν παντού 15. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 (edited) Προφανώς δεν είναι η Vodafone που πρέπει να εκμεταλλευθεί τις θέσεις της Wind. Έχει πολύ περισσότερες. Και το 1800 είναι σχεδόν παντού 15. Ισχυει,θεσσαλονικη ειναι σε οσους σταθμους ειδα.Καστροσυκια στη παραλια εχει 4/5 4G B20. Edit: Εκανα συγκριση με το Redmi Note 3,με τον Helio X10 και το Note 4 Global της μανας μου.Εχουν 4G B20 το 4αρι και το iPhone μου,το note 3 βλεπει απο B3 γιατι δεν εχει την 800. Δεν το περιμενα απο τη Vodafone,αλλα στη διαδρομη απο Θεσσαλονικη εως εκει μεσω εγνατιας,Ιονιας και των επαρχιακων δρομων ειχα 3G στο 95% της διαδρομης και σε πολλα σημεια τυχαια ειδικα απο Γιαννενα εως Καστροσυκια και 4G.Σε καποια σημεια ειχα Gprs/Edge σε σηραγγες της εγνατιας και λιγο στην Ιονια.Σε γενικες γραμμες εμεινα ικανοποιημενος αλλα εχει περιθωρια βελτιωσης.Πρεπει να επεκταθει το 4G και 3G στα 900.Στη Βορεια Ελλαδα ειναι αξιοπρεπης αλλα πλεον εχει θεμα.Οι αλλες 2 υπερτερουν,η μια οπου αναβαθμιζει και εντος πολεων και η αλλη σε χωρια και δυσκολα σημεια.Προσπαθω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος γινεται,οποτε πριν απαντησετε διαβαστε λιγο τι εγραψα. Μετρησεις δεν κανω,γιατι εχω μολις 1GB για ολο το μηνα.Αν και το βασικο ειναι η καλυψη κατ εμε και οχι οι ταχυτητες.Παντως δεν ειδα να σερνεται το 4G και φορτωνε αμεσα το facebook και το instagram.Αυτο μου αρκει οπως και στο μεσο χρηστη. Να βλεπει καλυψη και να μην κολλαει το Youtube,facebook,instagram. Edited June 3, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 (edited) Ορεινή Λακωνια 900umts πρόποδες Παρνωνα. ~1.050m υψόμετρο. 4g ούτε για δειγμαhttp://i.imgur.com/1S2SFn7.jpg Edited June 3, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Εγώ πάντως αυτή την στιγμή βρίσκομαι στις Κυκλάδες, στην Κυθνο και με -108db 3G Vodafone σερφάρισμα μια χαρά παει και μένει κλειδωμένο στο 3G Σε αλλο τηλέφωνο με καρτα Frog ούτε καν συνδέεται στο internet κι ας έχει 3G στα ίδια περίπου db Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Εγώ πάντως αυτή την στιγμή βρίσκομαι στις Κυκλάδες, στην Κυθνο και με -108db 3G Vodafone σερφάρισμα μια χαρά παει και μένει κλειδωμένο στο 3G Σε αλλο τηλέφωνο με καρτα Frog ούτε καν συνδέεται στο internet κι ας έχει 3G στα ίδια περίπου db 4G παιζει καθολου απο Vodafone? Ισως απο Κεα να εχεις αμα εχεις οπτικη επαφη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Είναι γεγονός πάντως ότι η vodafone αναβαθμίζει ακόμα! Πρόσθεσε στο αλεποχωρι Ψαθά και Πόρτο γερμένο Αττικής 4G κάλυψη. Τελευταία κατά ιδρωμένη αλλά τα κατάφερε. Πόσα χρόνια παραπονα για το προβληματικό 3G που είχε καμία επίλυση. Μας έλεγε πως επειδή καλοκαιριάζει υπάρχει μεγάλη κίνηση και δεν μπορεί να κάνει κάτι. Κυριακές του καλοκαιριού το κινητό με Vodafone ήταν διακοσμητικό στοιχείο . Αν και πλέον άλλαξα σε Cosmote φυσικά μετά από τέτοια χάλια Θα παρακολουθήσω πως θα κινηθεί αυτό το καλοκαίρι από περιέργεια. Η cosmote εν το μεταξύ έχει βάλει 4G περίπου 3 χρόνια τώρα η wind από πέρυσι και φέτος με μεγάλη προσπάθεια και Ή vodafone. Ευχαριστούμε vodafone που από Ε με γυρισες σε 4G. Ωστόσο να προσθέσω πως φυσικά cosmote από πέρυσι έχει 4G+ σε όλη την περιοχή. Αυτός που επενδύει ανταμαβειτε . Ό άλλος που απλά σε γράφει χάνει κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Ό άλλος που απλά σε γράφει χάνει κόσμο. Ο κλασικός νόμος του εμπορίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 4G παιζει καθολου απο Vodafone? Ισως απο Κεα να εχεις αμα εχεις οπτικη επαφη. Δύσκολο να φτάσει ως εδω κι ας ειχα οπτική επαφή Παντως το 3G για κινητο και tethering μια χαρά παίζει κι ας το πιάνω με 2-3 στις 5 γραμμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 (edited) Carrier aggregation (4g+) b7+b3 πλατεια Συντάγματος. Δυστυχώς ελάχιστο b7 ακόμη και στο κέντρο της Αθηναςhttp://i.imgur.com/xpfVG22.jpg B3 με 10mhz στο Χαϊδάρι Αττικής (ύψος Σκαραμαγκά) ... έλεος! . http://i.imgur.com/yCbVKqv.jpg Edited June 5, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 @stefanos1999 Δε δοκίμαζες και μερικά speedtests, με τη δωρεάν εφαρμογή της Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 (edited) @stefanos1999 Δε δοκίμαζες και μερικά speedtests, με τη δωρεάν εφαρμογή της Vodafone; Δοκίμασα, στο b3+b7 4g(+) ~105mbps. Το Max. που έχω πιάσει με Vodafone είναι ~220mbps, στο Αιγάλεω. Πάντως ελάχιστο ακόμη σε καλυψη το 4g+ της, όπως και με το σταγονόμετρο είναι και οι b7 (ακόμη και στο κέντρο Αθήνας). Και δυστυχώς ακόμη υφίσταται 10mhz στη b3, ακόμη και στην Αττική. Edited June 5, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Σημερα παντως που εκανα speedtest στη Καστροσυκια Πρεβεζης απο B20 στα 10mhz ειχα γυρω στα 10Mbps.Η 3η γενια σε Γιαννενα ηταν μη λειτουργικη στο κεντρο.Το ιδιο και στη Παργα τη Κυριακη καθως και στις παραλια Καστροσυκιας(κατω απο τον δρομο Ηγουμενιτσα-Πρεβεζα).Στο αβγο Ιωαννινων οπου η ιονια τελειωνει και ενωνεται με την Αρτας-Ιωαννιων ειχε Edge.Στην εισοδο της παλιας πολης των Ιωαννινων επισης το ιδιο.Πρεβεζα στα στενα του ιστορικου κεντρου ειχε Edge.Παργα μεσα στα στενα ειχε θεματακια.Αλλα ειχε 4G στα σημεια αυτα.Και σε σηρραγες στην εγνατια το ιδιο.Υπ οψην στη Καστροσυκια η μπλε επαιζε καμπανα.Η Vodafone ειχε 2-3 γραμμες 3G/4G.Σε γενικες γραμμες μια χαρα,αρκετα αξιοπιστη και ξοδεψα γυρω στα 700Mb απο το 1GB για μια μερα καθως και αλλα 400 απο το 1GB που ειχα.Η χρηση ηταν Google Maps,facebook,instagram.Για οσους δεν εχουν την 800αρα για το 4G σε Παργα,καστροσυκια,Πρεβεζα ειχε σημα.Σε γενικες γραμμες θα βλεπετε 4G.Με το iPhone εμπαινα σε B20 παντου.Απο B3/B7 εβλεπε ο πατερας μου με το redmi note 3 με τον Helio X10.Παρολο που κλεινουμε το 4G,αποδειχθηκε πιο λειτουργικο απο το 3G.Ειχα αδυναμο 3G ή δεν το κρατουσε,γυριζοντας το σε Edge. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 (edited) Δοκίμασα, στο b3+b7 4g(+) ~105mbps. Το Max. που έχω πιάσει με Vodafone είναι ~220mbps, στο Αιγάλεω. Πάντως ελάχιστο ακόμη σε καλυψη το 4g+ της, όπως και με το σταγονόμετρο είναι και οι b7 (ακόμη και στο κέντρο Αθήνας). Και δυστυχώς ακόμη υφίσταται 10mhz στη b3, ακόμη και στην Αττική. 105 με 35 MHz bw;; :lol: :lol: Η θεωρητική μέγιστη ταχύτητα αυτού, νομίζω είναι 270 Mbps... Στις περισσότερες περιοχές της Αθήνας (και της επαρχίας) δεν επαρκεί το bandwidth για Β20, λες να βάλει και Β7; :rolleyes: Edited June 6, 2017 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 (edited) Δοκίμασα, στο b3+b7 4g(+) ~105mbps. Το Max. που έχω πιάσει με Vodafone είναι ~220mbps, στο Αιγάλεω. Πάντως ελάχιστο ακόμη σε καλυψη το 4g+ της, όπως και με το σταγονόμετρο είναι και οι b7 (ακόμη και στο κέντρο Αθήνας). Και δυστυχώς ακόμη υφίσταται 10mhz στη b3, ακόμη και στην Αττική. Πέτυχες ένα σταθμό με 10 και υφίσταται στην Αττική; Πάντως για τεταρτη εβδομάδα νομίζω είναι στη Μαγνησία και τη Θεσσαλονίκη. Edited June 6, 2017 by TakeOverNet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Πέτυχες ένα σταθμό με 10 και υφίσταται στην Αττική; Πάντως για τεταρτη εβδομάδα νομίζω είναι στη Μαγνησία και τη Θεσσαλονίκη. Έτσι για πλάκα κοίταξα και εγώ στην Πάτρα την καρτούλα μου VF πόσο band 3 bandwidth έχει. Πρέπει να έπεσα και εγώ στην άλλη μία και μοναδική 10MHz band 3 σε όλη την χώρα :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts