Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιος ήρθε; Τι; Που;

Σίγουρα το έχεις δοκιμάσει αυτό σε Vodafone;

Τι εννοεις; Χθες που εκανε κληση ο πατερας μου και εβγαινε απο τον περιφεριακο στον δρομο για Ν.Μουδανια Χαλκιδικης,απο 4G τον γυρισε σε E.Στον Ευοσμο που δεν ειχε 4G, στη Μ.Αλεξανδρου μιλουσε με 3G.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αυτό είναι άλλο θέμα. Δεν υποστηρίζονται κλήσεις σε 4G έτσι κι αλλιώς.

Αυτό που σχολίασα ήταν η άποψή σου, ότι Ε είναι καλύτερα από "φορτωμένο" 3G....

Αυτό είναι άλλο θέμα. Δεν υποστηρίζονται κλήσεις σε 4G έτσι κι αλλιώς.

Αυτό που σχολίασα ήταν η άποψή σου, ότι Ε είναι καλύτερα από "φορτωμένο" 3G....

Πιστευω οτι ειναι καλυτερα λογω συχνοτητων (900 και 1800).Οταν εννοω φορτωμενο,θελω να πω οτι πολυς κοσμος εχει 3G κινητα.Ολα τα σμαρτφον παλια και μη εχουν 3G.Οσοι δεν ασχολουνται το εχουν αυτοματο 3G/2G.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Προς το παρόν το UMTS στα 900 ΜΗz αφορά στην Ανατολική & Δυτική Αττική, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και στη Δυτική Ελλάδα και επεκτείνεται σταδιακά σε ολόκληρη τη Χώρα προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη 3G κάλυψη.

*από vodafone.gr, αν και δεν ξέρω από πότε έχει να ενημερωθεί αυτή η πληροφορία, γιατί εγώ βλέπω και αλλού

Πιστευω οτι ειναι καλυτερα λογω συχνοτητων (900 και 1800).Οταν εννοω φορτωμενο,θελω να πω οτι πολυς κοσμος εχει 3G κινητα.Ολα τα σμαρτφον παλια και μη εχουν 3G.Οσοι δεν ασχολουνται το εχουν αυτοματο 3G/2G.

Έστω. Δεν υπάρχει σύγκριση πιστεύω μεταξύ Edge και του χειρότερου 3G. Στο 2016 θα έπρεπε να μας απασχολεί καθόλου το Edge; Προσωπικά 2G δεν χρησιμοποιώ παρά μόνο σε μία περίπτωση. Μια φίλη μου που έχει Vodafone και μένει σε σημείο που δεν έχει καλή κάλυψη σε 3G, και όταν πάρεις τηλέφωνο ξεκινάει κλήση HD που δυστυχώς την κρατάει ακόμη και αν η ταχύτητα δεν είναι αρκετή για τέτοια, και έχει σαν φυσικό επακόλουθο τις διακοπές. Σε αυτήν την περίπτωση κλείνω, το γυρίζω σε 2G, και έπειτα ξαναπαίρνω και έχουμε κανονική κλήση(μη HD...) που ακούς κανονικά...

Έστω. Δεν υπάρχει σύγκριση πιστεύω μεταξύ Edge και του χειρότερου 3G. Στο 2016 θα έπρεπε να μας απασχολεί καθόλου το Edge; Προσωπικά 2G δεν χρησιμοποιώ παρά μόνο σε μία περίπτωση. Μια φίλη μου που έχει Vodafone και μένει σε σημείο που δεν έχει καλή κάλυψη σε 3G, και όταν πάρεις τηλέφωνο ξεκινάει κλήση HD που δυστυχώς την κρατάει ακόμη και αν η ταχύτητα δεν είναι αρκετή για τέτοια, και έχει σαν φυσικό επακόλουθο τις διακοπές. Σε αυτήν την περίπτωση κλείνω, το γυρίζω σε 2G, και έπειτα ξαναπαίρνω και έχουμε κανονική κλήση(μη HD...) που ακούς κανονικά...

Δεν ξερω κατα ποσο θεωρεις σημαντικο το Edge αλλα στην επαρχια ακομα υπαρχει.Σε δυσκολα σημεια ακομα υπαρχει.Και ολα αυτα εν ετει 2016.Διαβασε λιγο τα προηγουμενα ποστ που αναφερονται για Θεσσαλια.Προσφατα ξαφνικα με πεταξε σε Gprs η βονταφον στο χωριο,ενω εχει 3G.Οσο για την περιπτωση αυτη που αναφερεις,υπαρχουν πολλες και στην επαρχια.Χωρια απ αυτο εχω και εγω θεμα με το 3G στο σπιτι.Ειναι 3/5 ενω η πρασινη ειναι τερμα.

Edited by Nikolas14

Δεν ξερω κατα ποσο θεωρεις απαραιτητο το Edge αλλα στην επαρχια ακομα υπαρχει.Σε δυσκολα σημεια ακομα υπαρχει.Και ολα αυτα εν ετει 2016.Διαβασε λιγο

Στην πλειονότητα των περιοχών θα αντικατασταθεί το 900άρι 2G από UMTS 900. Όχι άμεσα βέβαια, γιατί δεν μπορείς να αποκλείσεις συνδρομητές με 2G only συσκευές. Και το LTE θα καταλάβει σταδιακά το 1800άρι 2G.

Στην πλειονότητα των περιοχών θα αντικατασταθεί το 900άρι 2G από UMTS 900. Όχι άμεσα βέβαια, γιατί δεν μπορείς να αποκλείσεις συνδρομητές με 2G only συσκευές. Και το LTE θα καταλάβει σταδιακά το 1800άρι 2G.

Σιγουρα,γιατι η 1800 ειναι αρκετα καλη μπαντα.Εγω θα προτιμουσα 900 σ αυτη την περιπτωση να ειναι σε GSM.Να δωσουν παραπανω φασμα στο 2100 ή να το πυκνωσουν.

Προς το παρόν το UMTS στα 900 ΜΗz αφορά στην Ανατολική & Δυτική Αττική, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και στη Δυτική Ελλάδα και επεκτείνεται σταδιακά σε ολόκληρη τη Χώρα προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη 3G κάλυψη.

*από vodafone.gr, αν και δεν ξέρω από πότε έχει να ενημερωθεί αυτή η πληροφορία, γιατί εγώ βλέπω και αλλού

Αρχαία πληροφορία.

Είδα 4G 800άρι στο Ξουρίχτι Πηλίου.

Παραλία Μυλοποτάμου βέβαια, κλασικά δεν έχει σήμα.

Πολύ καλά τα νέα!!! Αναβαθμίστηκε και η Τσαγκαράδα λοιπόν! Πήγες προς Ζαγορά να δεις τι γίνεται;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δυστυχώς, Μιχάλη, δεν πήγα ακόμη! Ίσως την ερχόμενη βδομάδα! Πάντως στον χάρτη δείχνει να έχει LTE προς Ζαγορά / Χορευτό

LTE στο Nissos Beach bar...ειναι εξω απο την Ν.Ηρακλεια http://www.speedtest.net/my-result/a/2044335573 αλλα εχει 2/5 σημα και γυρναει σε H+

Έχει πολύ πλάκα πάντως ενώ βρίσκεσαι στη Ζάκυνθο (περιοχή Κερί,στο τέρμα του νησιού στα δυτικά προς Ιταλία μεριά για όσους ξέρουν) να πιάνεις 4G της Vodafone αλλά και της TIM από...Ιταλία! Την ίδια ώρα βέβαια η ελληνική Vodafone είχε Η+ .

Για την ιστορία πάντως δεν συνδεόταν σε κανένα δίκτυο (μάλλον ήταν εικονικά,αν και τα 3G,2G πιάνανε σταθερά σε 3-4 αναζητήσεις που έκανα)

Edited by chionis92

Απίστευτη αναβάθμιση στο Αιτωλικό (παραέξω απ το Μεσολόγγι). Από 2Mbps μέχρι το Πάσχα, βαράει 11αρια τώρα. Η κάλυψη 3G παραμένει ελλειπής στους κλειστούς χώρους πάντως.

577f6e3db72ef.png

Απίστευτη αναβάθμιση στο Αιτωλικό (παραέξω απ το Μεσολόγγι). Από 2Mbps μέχρι το Πάσχα, βαράει 11αρια τώρα. Η κάλυψη 3G παραμένει ελλειπής στους κλειστούς χώρους πάντως.

577f6e3db72ef.png

Μπραβο στην Vodafone.

Εγω πηγα σημερα στα Γιαννιτσα και απο Αλεξανδρεια εως Γιαννιτσα ειχε φουλ 3G.Μεσα στην πολη εβαλαν και 4G...η βοντα πραγματικα σκιζει...παρολο που παλιοτερα ημουν προκατειλλημενος (λογω θεματων καλυψης στο σπιτι),εδω και ενα μηνα με το CU του πατερα μου επαθα πλακα απο την καλυψη.Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος και εχει κανει αρκετα καλο δικτυο.Οσο για ταχυτητες,ειναι ικανοποιητικες σε 3G/4G.

Sent from mTalk

Λιμάνι Ραφήνας και το 4G της Vodafone ανύπαρκτο!! Απίστευτο μου φαίνεται. Μόνο H+ με μέτριες ταχύτητες. :down:

http://www.speedtest.net/android/2051751277.png

Γενικώς εκεί ανατολικά και πιο κάτω Βραυρώνα δεν τα πάει καλά η vodafone. Οι άλλες δύο έχουν περισσότερους σταθμούς κι εμείς που έχουμε vodafone βγαίνουμε μπαλκόνι μήπως πιάσουμε τίποτα.

Λιμάνι Ραφήνας και το 4G της Vodafone ανύπαρκτο!! Απίστευτο μου φαίνεται. Μόνο H+ με μέτριες ταχύτητες. :down:

http://www.speedtest.net/android/2051751277.png

Κάτι ξηλώματα έπαιζαν πριν κάποια χρόνια εκεί νομίζω:rolleyes:

Και να'ταν μόνο εκεί...στον Βόλο πχ δεν θα δεις σωστή κάλυψη από καμιά από τις 3...αλλού πιάνει η μία αλλού η άλλη αλλού η 3η...στήνουν το δίκτυο και οι 3 και ο,τι μείνει από σταθμό...Μην το ψάχνεις...

Στο λιμάνι της Ανδρου πάντως, μια χαρά παίζει το 4G. :)

http://www.speedtest.net/android/2052163980.png

Χανιά Ρέθυμνο στα νότια εχει παει κανεις φετος να μας παει τι παιζει με το σημα? Παλαιοχωρα Λουτρο Σουγια μεχρι περσυ μονο 3G σε ταχυτητες χελωνας δεν ξερω αν αλλαξε κατι φετος.

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις