zerokill Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Όσο μικρή και αν είναι, δεν καλύπτεται από 1-2 κεραίες. Δεν θα καταντήσει Wind με 800αρι ραδιόφωνο. Τρελο ομως ενας νομος πεδινος να εχω στο χωριο γρηγοροτερο ιντερνετ απο οτι στην πολη.Στον Ψηλορειτη εχεις πιο μεγαλη ταχυτητα απο τον καμπο.Τραγικο! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Αγρινιο τραγικο το σημα πλεον με cu. Εχεις 2 γραμμες σε gsm και λες και ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Οι σταθμοί 4g πέφτουν βροχή Ακόμα και στην Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Βρονταδος Χιου η Vodafone είναι η μόνη που δεν έχει 3g, μιλάμε για πόλη 5000 κατοίκων και εδώ και χρόνια έχουμε μείνει με 2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Οι σταθμοί 4g πέφτουν βροχή Ακόμα και στην Αθήνα. Βροχη πέφτει σίγουρα αυτές τις ήμερες.... Τιποτα άλλο στο δίκτυο.... Απαραδεκτα χαμηλές ταχύτητες σήμερα από τις 7.00 σε 4 σημεία στην Αθήνα σε 4g/3g. Μακαρι να αναβαθμίζουν γιατί αλλιώς μας δουλεύουν. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Οι σταθμοί 4g πέφτουν βροχή Ακόμα και στην Αθήνα. στην αθηνα βαζουν και 800? επισης να ρωτησω κατι το 4g+ θελει αλλον εξοπλισμο η στις ηδη 4g κεραιες απλα ενεργοποιειται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 στην αθηνα βαζουν και 800? επισης να ρωτησω κατι το 4g+ θελει αλλον εξοπλισμο η στις ηδη 4g κεραιες απλα ενεργοποιειται? 800 έχω πετύχει ανατολικά. Προς Παιανία. Μαζί με 900 3G Για εξοπλισμό δεν ξέρω. Απλά βλέπω 15Mhz 1800 παντού και σε ορισμένα σημεία επιπλέον 2600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Παρατήρησα σήμερα 4g στην πόλη της κοζανης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 στα ιλισια προς μιχαλακοπουλου το 4g κανει κατι περιεργα... σαν να μην ανταποκρινεται ισως εικονικο σημα? εχει παρατηρησει κανεις κατι? Μετά από επικοινωνία με την Vodafone που μπορώ να πω έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και επικοινώνησε ο τεχνικος μαζί μου για λεπτομέρειες Το πρόβλημα λυθηκε Η κάλυψη βελτιώθηκε και το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι πως βάλανε και 4g+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/1488955953 Ένα speed test, καθόλου ασχημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/1488955953 Ένα speed test, καθόλου ασχημα παρα πολυ καλη ταχυτητα !! σε ποια περιοχη ησουνα ; με 4g ή με 4g+ ειχες δικτυωθει; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Μιχαλακοπουλου δολ 4g+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 (edited) στην Αθήνα βάζουν και 800? επίσης να ρωτήσω κάτι το 4g+ θέλει άλλον εξοπλισμό η στις ήδη 4g κεραίες απλά ενεργοποιείται? Ναι αβέρτα βαράνε 800άρα όλες ανεξαιρέτως πια εταιρία παντού σε ολόκληρη την Ελλάδα σε συνδυασμό με την 2600 στα σημεία με πολύ κόσμο για να μπορούν να διατηρούν την διαμεταγωγή δεδομένων σε υψηλά επίπεδα .... με μέσο όρο για όλες τις εταιρίες τα 25mbps. Σε απλά ελληνικά άλλος "πομπός" εκπέμπει τα 800Mhz οπότε αλλάζουν σε αρκετά σημεία τους 1800 αφού το 800άρι έχει λόγο χαμηλότερου μήκους κύματος καλύτερη διεισδυτικότητα σε σχέση με το 1800 και 2600. Σήμερα σέρνετε η κόκκινη μας από σήμερα το πρωί στην Ηλιουπόλεως σε πελάτη μας, να μας δίνει 7,8 mbps down.... Σούρσιμο.... Λογικά τεχνικό θα είναι. Θα μετρήσω και το μεσημέρι να δούμε. Έχει πολλά θέματα χωρητικότητας πια τραβάνε πολλοί και σέρνεται. Εχθές είχα θέμα σε άλλο πελάτη με αποσυνδέσεις σε 4g router και ταχύτητας που σερνόταν για τα δεδομένα του 4G με 9.5mbps (που την έχει έως γραμμή backup) το οποίο ακόμα δεν φτιάχτηκε στο νέο Φάληρο. Edited October 9, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 καλησπερα στο στρατοπεδο της κερατεας στην Πλακα της Κερατεας δεν πιανει κανενα κινητο; ειχα φτασει μεχρι εξω διοτι μπαινω απο Δευτερα και δεν ειχα σημα καθολου , επισης το iphone 4 του πατερα μου ειχε μια γραμμη 3g και μετα εχασε το σημα του τι χαλι ειναι αυτο; απορω διαφοροι φανταροι πως την παλευουνε εκει μεσα χωρις σημα; ή μονο της βονταφον ειναι αυτο; γνωριζει κανενας ; εχω πανικοβληθει και σκεφτομαι να παρω και τηλεκαρτα μαζι μου και μια αλλη σημ αλλα και με χειροκινητη αναζητηση δεν μου εβγαζε κανενα δικτυο.. πω... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 καλησπερα στο στρατοπεδο της κερατεας στην Πλακα της Κερατεας δεν πιανει κανενα κινητο; ειχα φτασει μεχρι εξω διοτι μπαινω απο Δευτερα και δεν ειχα σημα καθολου , επισης το iphone 4 του πατερα μου ειχε μια γραμμη 3g και μετα εχασε το σημα του τι χαλι ειναι αυτο; απορω διαφοροι φανταροι πως την παλευουνε εκει μεσα χωρις σημα; ή μονο της βονταφον ειναι αυτο; γνωριζει κανενας ; εχω πανικοβληθει και σκεφτομαι να παρω και τηλεκαρτα μαζι μου και μια αλλη σημ αλλα και με χειροκινητη αναζητηση δεν μου εβγαζε κανενα δικτυο.. πω... :( Μηπως εχουν συσκευη που παρεμβαλει το σημα; Στο σχολειο που ειμαι (Γυμνασιο-Λυκειο) το κομματι του γυμνασιου και στο μεσο του κτηριου προς την πλευρα του λυκειου μεσα σε αιθουσες το 3G ειναι οριακο με Cosmote που πιανει καμπανα στην περιοχη ακομα και στην οικοδομη μου.Εχει τυχει να πεσει και σε Edge.Στην ταξη μου που ειναι στην αλλη ακρη του κτηριου πιανει κανονικα... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Ναι αβέρτα βαράνε 800άρα όλες ανεξαιρέτως πια εταιρία παντού σε ολόκληρη την Ελλάδα σε συνδυασμό με την 2600 στα σημεία με πολύ κόσμο για να μπορούν να διατηρούν την διαμεταγωγή δεδομένων σε υψηλά επίπεδα .... με μέσο όρο για όλες τις εταιρίες τα 25mbps. Σε απλά ελληνικά άλλος "πομπός" εκπέμπει τα 800Mhz οπότε αλλάζουν σε αρκετά σημεία τους 1800 αφού το 800άρι έχει λόγο χαμηλότερου μήκους κύματος καλύτερη διεισδυτικότητα σε σχέση με το 1800 και 2600. Σήμερα σέρνετε η κόκκινη μας από σήμερα το πρωί στην Ηλιουπόλεως σε πελάτη μας, να μας δίνει 7,8 mbps down.... Σούρσιμο.... Λογικά τεχνικό θα είναι. Θα μετρήσω και το μεσημέρι να δούμε. Έχει πολλά θέματα χωρητικότητας πια τραβάνε πολλοί και σέρνεται. Εχθές είχα θέμα σε άλλο πελάτη με αποσυνδέσεις σε 4g router και ταχύτητας που σερνόταν για τα δεδομένα του 4G με 9.5mbps (που την έχει έως γραμμή backup) το οποίο ακόμα δεν φτιάχτηκε στο νέο Φάληρο. Αβερτα 800? Δεν το νομιζω. Γιατι να φτιαχνουν δικτυο up to 25 Mbps? Ολοι οι σταθμοι που μπαινουν ειναι 1800 (4 νέους βρήκα στην περιοχη μου αυτη την εβδομαδα και οι 4 1800 ) Τα 800 τα βαζουν σε μη αστικες περιοχες με μη πυκνο δικτυο. Στα υπολοιπα 1800 για up to 40, και CA 2600 για up tp 300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Αβερτα 800? Δεν το νομιζω. Γιατι να φτιαχνουν δικτυο up to 25 Mbps? Ολοι οι σταθμοι που μπαινουν ειναι 1800 (4 νέους βρήκα στην περιοχη μου αυτη την εβδομαδα και οι 4 1800 ) Τα 800 τα βαζουν σε μη αστικες περιοχες με μη πυκνο δικτυο. Στα υπολοιπα 1800 για up to 40, και CA 2600 για up tp 300 άρχισες πάλι τα δικά σου.... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 άρχισες πάλι τα δικά σου.... Οκ. Το κινητο μου λεει 1800 νέα κεραια , αλλα οχι... ειναι καμουφαλρισμενη 800 Πρεπει επισης να απαγορευτουν τα κινητα με 1800 (βλ iphone 5) γιατι δεν ειναι συβματα με ολα τα ελληνικα δικτυα, ενω το 800 θα πρεπει να ειναι η κυρια αν οχι μονη συχνοτητα στα κινητα στην Ελλαδα, επειδη 1 δικτυο στην Ελλαδα χτιζει το 4G του εκει. Happy? Γιατι μεταφερεις flame στο forum της Vodafone? Αφου 1800 χτιζει στα αστικα, οσο και να φωναζεις 1800 ειναι. Ειναι απλα γεγονος. Δεν καταλαβαινω το οτι θες 800, γιατι εγω πρεπει να λεω 800. 1800 ειναι οι σταθμοι. Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να κανω κατι. 1800 με διπλασια ταχυτητα απο οτι αν εβαζε 800. Ετσι λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Μηπως εχουν συσκευη που παρεμβαλει το σημα; Στο σχολειο που ειμαι (Γυμνασιο-Λυκειο) το κομματι του γυμνασιου και στο μεσο του κτηριου προς την πλευρα του λυκειου μεσα σε αιθουσες το 3G ειναι οριακο με Cosmote που πιανει καμπανα στην περιοχη ακομα και στην οικοδομη μου.Εχει τυχει να πεσει και σε Edge.Στην ταξη μου που ειναι στην αλλη ακρη του κτηριου πιανει κανονικα... ήμουνα έξω από το στρατόπεδο πιστεύω λόγω βουνού δεν έχει σήμα! μακάρι μέσα στρατόπεδο να πιάνει έστω και μια γραμμή τώρα δεν ξέρω! από Δευτέρα που θα μπω θα ξέρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Οκ. Το κινητο μου λεει 1800 νέα κεραια , αλλα οχι... ειναι καμουφαλρισμενη 800 Πρεπει επισης να απαγορευτουν τα κινητα με 1800 (βλ iphone 5) γιατι δεν ειναι συβματα με ολα τα ελληνικα δικτυα, ενω το 800 θα πρεπει να ειναι η κυρια αν οχι μονη συχνοτητα στα κινητα στην Ελλαδα, επειδη 1 δικτυο στην Ελλαδα χτιζει το 4G του εκει. Happy? Γιατι μεταφερεις flame στο forum της Vodafone? Αφου 1800 χτιζει στα αστικα, οσο και να φωναζεις 1800 ειναι. Ειναι απλα γεγονος. Δεν καταλαβαινω το οτι θες 800, γιατι εγω πρεπει να λεω 800. 1800 ειναι οι σταθμοι. Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να κανω κατι. 1800 με διπλασια ταχυτητα απο οτι αν εβαζε 800. Ετσι λειτουργει. Πώς βλέπεις τις μπάντες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Οκ. Το κινητο μου λεει 1800 νέα κεραια , αλλα οχι... ειναι καμουφαλρισμενη 800 Πρεπει επισης να απαγορευτουν τα κινητα με 1800 (βλ iphone 5) γιατι δεν ειναι συβματα με ολα τα ελληνικα δικτυα, ενω το 800 θα πρεπει να ειναι η κυρια αν οχι μονη συχνοτητα στα κινητα στην Ελλαδα, επειδη 1 δικτυο στην Ελλαδα χτιζει το 4G του εκει. Happy? Γιατι μεταφερεις flame στο forum της Vodafone? Αφου 1800 χτιζει στα αστικα, οσο και να φωναζεις 1800 ειναι. Ειναι απλα γεγονος. Δεν καταλαβαινω το οτι θες 800, γιατι εγω πρεπει να λεω 800. 1800 ειναι οι σταθμοι. Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να κανω κατι. 1800 με διπλασια ταχυτητα απο οτι αν εβαζε 800. Ετσι λειτουργει. Τελικά τα άρχισες πάλι.... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 ήμουνα έξω από το στρατόπεδο πιστεύω λόγω βουνού δεν έχει σήμα! μακάρι μέσα στρατόπεδο να πιάνει έστω και μια γραμμή τώρα δεν ξέρω! από Δευτέρα που θα μπω θα ξέρω! Δεν χάνεις τίποτα να πάρεις τρείς κάρτες μαζί σου . Μία απο κάθε δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Δεν χάνεις τίποτα να πάρεις τρείς κάρτες μαζί σου . Μία απο κάθε δίκτυο. έχεις δίκιο αλλά τώρα δεν πρόλαβα να πάρω κόσμοτε σημ! αλλά και που πήρα τηλέφωνο μου είπανε και στα 3 δίκτυα ότι δεν βρίσκουν το στρατόπεδο στο χαρτη και είναι λογικό διότι δεν πρέπει να φαίνεται αλλά γενικά η πλάκα λόγω βουνών και υψόμετρου και λογω μορφολογια του εδάφους φαίνεται η περιοχή από όλα τα δίκτυα να έχουν τρύπα και να μην επιτρέπεται να μπει κεραία λόγω ραντάρ στο στρατόπεδο και άλλων μηχανημάτων έτσι μου είπανε, πάντως την τηλεκάρτα ή χρόνοκαρτα δεν την γλυτώνω θα την πάρω μαζί μου σίγουρα διότι μάλλον από εκεί θα πάρω τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Οκ. Το κινητο μου λεει 1800 νέα κεραια , αλλα οχι... ειναι καμουφαλρισμενη 800 Πρεπει επισης να απαγορευτουν τα κινητα με 1800 (βλ iphone 5) γιατι δεν ειναι συβματα με ολα τα ελληνικα δικτυα, ενω το 800 θα πρεπει να ειναι η κυρια αν οχι μονη συχνοτητα στα κινητα στην Ελλαδα, επειδη 1 δικτυο στην Ελλαδα χτιζει το 4G του εκει. Happy? Γιατι μεταφερεις flame στο forum της Vodafone? Αφου 1800 χτιζει στα αστικα, οσο και να φωναζεις 1800 ειναι. Ειναι απλα γεγονος. Δεν καταλαβαινω το οτι θες 800, γιατι εγω πρεπει να λεω 800. 1800 ειναι οι σταθμοι. Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να κανω κατι. 1800 με διπλασια ταχυτητα απο οτι αν εβαζε 800. Ετσι λειτουργει. Δε καταλαβαίνω την εμμονή που έχει η Vodafone με το 1800. Αυτό που περιγράφεις είναι τρελό. Γιατί δε βάζει 2600-800; Και μεγαλύτερη ταχύτητα θα έχει και καλύτερη κάλυψη :blink: Δεν είναι λογικό να χτίζεις δίκτυο επόμενης γενιάς με βάση κινητά 3 ετίας - iPhone 5 :blink: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Δε καταλαβαίνω την εμμονή που έχει η Vodafone με το 1800. Αυτό που περιγράφεις είναι τρελό. Γιατί δε βάζει 2600-800; Και μεγαλύτερη ταχύτητα θα έχει και καλύτερη κάλυψη :blink: Δεν είναι λογικό να χτίζεις δίκτυο επόμενης γενιάς με βάση κινητά 3 ετίας - iPhone 5 :blink: Δεν βάζει σε 1800 πλέον αυτό είναι το θέμα. Σε 800 και 2600 βάζει... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts