Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις


Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ακούσει πολλά εδώ μέσα, γνωρίζω και τις προτιμήσεις κάποιων σε συγκεκριμένες εταιρείες, αλλά παράπονα για ποιότητα συνομιλίας μεταξύ Vodafone και οτιδήποτε άλλου, δεν έχω ακούσει ποτέ. Για ήχο μέσα από το πηγάδι από το άλλο δίκτυο ναι. Για ζητήματα με την "μπορώ να μιλάω όσο θέλω για πάντα", ναι. Για το κόκκινο δίκτυο, στο βαθμό που αναφέρεται το βρίσκω τόσο υπερβολικό, όσο και το να συγκρίνεις άμαξα (Wind) με διαστημόπλοιο (Vodafone).

Από εκεί και πέρα μπορεί κανείς να βγάλει συμπέρασμα και από τις εμπειρίες των χρηστών εδώ μέσα...

Μπορείτε να συμπαθείτε τη Wind, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει και καλό δίκτυο... Αν ποτέ ασχοληθεί με αυτό σοβαρά (όπως ακούστηκε επί Αιγυπτίου αλλά βγήκε... άνθρακες ο θησαυρός, και ακούγεται και πάλι βαρύγδουπα σαν προεκλογική δέσμευση) θα το δούμε. Μέχρι τότε όμως, οποιαδήποτε σύγκριση με τη Vodafone είναι εντελώς άκαιρη...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Link to comment
Share on other sites

Nαι,ειναι καλυτερη η βονταφον απο την γουιντ αλλα οχι στο βαθμο που αναφερεις(αμαξα-διαστημοπλοιο:))επειδη ακριβως χρησιμοποιω και τις 2 αν εξαιρεσεις το αριστο ιντερνετ της βονταφον ε,δεν βλεπω καμια τραγικη διαφορα μετα.
Link to comment
Share on other sites

Επειδη ημουνα 5 χρονια Λαρισα μπορω να πω με ακριβεια οτι σπανια δεν ειχες καλυψη με καποια εταιρια,ισως με τη wind μεσα στο ΤΕΙ δεν επιανες σε αρκετα σημεια απο κει και περα στο κεντρο της Λαρισας που οι σταθμοι και των τριων απεχουν το πολυ 50 μετρα,εβλεπες τη wind με -75dbm και τις αλλες δυο με κατω απο -60dbm,που σημαινει οτι ειναι χειροτερη ακομη και στο κεντρο της Λαρισας,τα ιδια ειδα στο βολο και περιπου στα ιδια πλαισια ηταν ολες στην εθνικη οδο......δε μπορει ομως να υποστηριζεις οτι ειναι καλυτερη στο GSM γιατι και περισσοτερα καναλια διαθετει η vodafone και μεγαλυτερη εμβελεια εχουν τα καναλια της,στην τελικη αυτο που πιστευω ειναι οτι εχει και περισσοτερες κεραιες,ιστους σε ολη τη χωρα οχι τα micro,αν βαλουμε και τα micro νομιζω θα χαθει η μπαλα για τη wind..........τελος ολο το myphone.gr παραδεχεται οτι η wind εχει το χειροτερο δικτυο στην Ελλαδα εκτος απο τρια ατομα το ξαναλεω φανατισμενα με τη wind..........εγω απο τη μερια μου προσπαθω να ειμαι οσο αντικειμενικος γινεται,γραφω αυτα που βλεπω κι απο παλια δεν την πηγαινα τη vodafone,ημουνα στην cosmote που ηταν με διαφορα η καλυτερη στην καλυψη αλλα τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα και βλεπω φορτσατη τη vodafone....... Edited by Picard
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω και γω με τα παραπανω αλλα στην πραξη δεν ξερω τι λενε τα νουμερα πιο πολλα κενα στο σημα εχω συναντησει με βονταφον παρα με γουιντ και κοσμοτε
Link to comment
Share on other sites

@mixtri:

 

Η WIND ως γνωστόν έχει τη Θεσσαλία ωε ένα απο τα "προπυργιά" της. Μην κρίνεις αν μένεις και κινείσαι εκει, γιατί Θεσσαλία δεν ειναι όλη η Ελλαδα.

 

Η γνώμη μου προκύπτει απο μελέτη surveys ανεξάρτητων, τρίτων εταιρειών και όχι απο προσωπικές μου μετρήσεις με netmonitor, TEMS ή άλλα καλουδια, γιατί ποτε δεν θα μπορούσα να έχω ένα στατιστικά αποδεκτό σετ μετρήσεων.

 

Το ότι η WIND έμεινε στα 7.2MBps λέει κάτι για τις επενδύσεις που επιτελούνται στο radio access δικτυό της και των δυο γενεών.

 

Όπως είπα όμως, ευελπιστώ όντως να πέσουν Σοβαρά λεφτά σε επενδύσεις άλλα κυρίως να αλλάξουν κάποιες νοοτροπίες με στόχο την παροχή state of the art τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Το LTE καθώς και ακομη πιο μεγάλες απαιτήσεις απο το HSPA+ ειναι μπροστά μας, και απαιτούνται σοβαρές υποδομές για να υποστηριχθούν.

 

 

Δε κρίνω βάσει της Θεσσαλίας μόνο. Και Χαλκίδα,και Αυλώνα και Αθήνα όσο μπορούσα να δω σε όσες περισσότερες περιοχές μπορούσα η WIND στο GSM ήταν πάρα πολύ καλή. Αυτά τον τελευταίο καιρό.

Για 3η γενιά πραγματικά συμφωνώ με τον kotsiani,η Vodafone είναι πολύ μπροστά από τις άλλες δύο και σε κάλυψη και σε ταχύτητες. Πραγματικά ΚΑΜΙΑ σχέση. Όποιον τον ενδιαφέρει η 3η γενιά προσωπικά από πλευράς επιδόσεων βλέπω ότι υπάρχει μονόδρομος στη Vodafone. Αν όμως τον συμφέρει κάτι άλλο,στους καιρούς που βρισκόμαστε θα πρότεινα να βάλει κάτι που τον συμφέρει καθώς το mobile internet έχει άλλη "φύση" : δεν ενδιαφέρει τον κόσμο τόσο το να χτυπήσει 20mbit όσο το να χτυπήσει 20ms ping ;) με 2mbit προσωπικά,σε επίπεδο mobile internet,είμαι ευχαριστημένος. Αν στο μέλλον το ασύρματο Internet αντικαταστήσει το ενσύρματο τότε ναι,θα επιθυμώ μεγαλύτερες ταχύτητες. Προς το παρόν θέλω "ταχύτητα" τέτοια ώστε να μπορώ από το κινητό μου να δω e-mails,να σερφάρω,να κατεβάσω εφαρμογές,να δω video στο youtube,να μιλήσω από skype,να μιλήσω στο msn και να κατεβάσω κανένα τραγούδι. Και αυτό που περιορίζει περισσότερο το mobile browsing δεν είναι η ταχύτητα του δικτύου αλλά το rendering στους browsers. Τέλος,δε νομίζω κάποιος να είναι πολύ μεγάλος downloader με τα πακέτα δεδομένων που κυκλοφορούν :O

Επενδύσεις από τη WIND δεν έχουν γίνει σε radio access,αυτό φαίνεται. Όμως η καρδιά του δικτύου δεν είναι το radio access. Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να κάνει μια εταιρεία που έχει δίκτυο ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ. Αν επιτέλους ενωθούν όλα τα σημεία που πρέπει με το οπτικό δίκτυο θα δούμε πολύ καλές ταχύτητες Πανελλαδικά και θα πάρουν τη θέση που πρέπει τα μικροκυματικά χαμηλής χωρητικότητας (δρομολόγηση φωνής ή απλά off). Αλλά ούτε αυτό έχει γίνει στο βαθμό που πρέπει επομένως υπάρχουν περιοχές που το Internet φτάνει τα 7mbit και περιοχές που το Internet φτάνει το 1mbit!

Και δε μου απάντησες σε ένα ερώτημα που έθεσα παραπάνω για την ισχύ των κινητών μας. Θα προσπαθήσω να το αιτιολογήσω παρακάτω χωρίς να έχω κάποια στοιχεία αλλά κάποιο "αλγόριθμο" προσαρμογής ισχύος στο μυαλό μου...

Η Vodafone δε κοιτάει την ανοχή σφάλματος με τον αλγόριθμο που χρησιμοποιεί (BER) αλλά κάποια εκτίμηση βάσει του fading που παρουσιάζει το κανάλι από το κινητό προς το ΣΒ. Έτσι,όταν είμαστε μέσα σε πόλεις και κοντά σε κεραίες επειδή το fading είναι μικρό η ισχύς μπορεί να μειώνεται σε περιπτώσεις καλής λήψης. Σε μεγάλες αποστάσεις στην επαρχία όταν το fading είναι "κακό" μεγαλώνει την ισχύ χωρίς να υπάρχει λόγος αφού η διάλειψη μεγάλης κλίμακος δείχνει μόνο τη μια πλευρά της επικοινωνίας. Κάποιο λογικό λάθος στον αλγορίθμο που χρησιμοποιεί οδηγεί "στα τέρματα" την ισχύ στα κινητά μας με πολύ καλό κανάλι επικοινωνίας.

Η άλλη άποψη μας λέει ότι όντως το ευθύ κανάλι επικοινωνίας είναι για τα μπάζα,η Vodafone βάζει τέρμα την ισχύ για να αντιμετωπίσει το fading και ενώ έχεις λήψη -70dBm το κινητό σου εκπέμπει στα 2W γιατί απλά η εκπομπή...δε φτάνει τη λήψη. Το τελευταίο είναι ένα φαινόμενο που το 2011 δε θα έπρεπε να υπάρχει. Να σας θυμήσω το Vodafone Radio του 2004 :p Εποχές,που ενώ είχες "τέρμα" σήμα μόλις επιχειρούσες να πάρεις τηλέφωνο το σήμα προσγειωνόταν σε επίπεδα "εκπομπής" και μερικές φορές αποτύγχανε η κλήση. Όταν δεν ήξερα δυο πράγματα παραπάνω νόμιζα ότι η Vodafone είχε πρόβλημα στις κεραίες της.

Αυτό μου συμβαίνει αρκετές φορές με τη Vodafone. Σε πόλεις που το δίκτυο είναι πυκνό σε γενικές γραμμές η ισχύς είναι "normal" (όχι μικρή,φυσιολογική). Στην επαρχία το κινητό είναι συνεχώς στην τσίτα. Δοκιμασμένο σε πολλά σημεία.

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Καλά τα flexi μπαίναν όταν ήδη η voda έκανε αλλαγή σε huawei πριν δυο χρόνια και τότε ισχυριζόσασταν οτι θα έρθει το καλοκαίρι και θα υπάρχουν βλάβες κλπ κλπ.

Φυσικά πέρασαν καλοκαίρια και χιόνια, πάγοι καταιγίδες κλπ και δεν εμφανίστηκε ούτε μια, εκτός απο κάνα δυό περιπτώσεις που ο εγκαταστάτης δεν προέβλεψε πέσιμο πάγου απο ψηλά και κόπηκε οπτική ή δεν υπήρχε υποδομή προστασίας σε συγκεκριμένο σημείο.

 

Έχει ακόμα στημένα μηχανάκια που παίζουν όπως οταν πρωτοεγκαταστάθηκαν. Η voda πλέον έχει τη δυνατότητα beamforming και ΜΙΜΟ απο την πρώτη στιγμή που μπήκαν τα μηχανήματα της huawei και η wind ξηλώνει flexi.

 

Τώρα για τα μηχανήματα της nokia αν δεν καταφέρουν να ξεπεράσουν την huawei σε πολλά πράγματα η ισχύς του κινητού είναι ασήμαντη και ώς τώρα ούτε η ericsson ούτε κανείς άλλος δεν τό χει καταφέρει. Το πολύ πολύ να βάλει καμιά cosmote (ανάλογα με τις μίζες) και να συνεχίσει να έχει παραδοσιακό πατάτα δίκτυο.

 

Φυσικά τα κινητά με netmonitor μπορεί να δείχνουν το καθένα διαφορετικά πράγματα καθώς και οι κεραίες τους έχουν διαφορετικές απολαβές κλπ κλπ κλπ. Εδώ πληρώνουμε τα μαλλοκέφαλα μας για καλιμπραρισμένα TEMS και NEMO, genex probe κλπ

 

 

Σχετικά με την wind, δεν είναι οτι δεν ξέρει να στήνει εξοπλισμό, είναι οτι κανείς δεν ελέγχει τι στήνεται σε εναν σταθμό. Παλιότερα ελέγχαν αλλα πλέον τώρα πάς και πετάς ενα πράμα εκεί αρκεί να φένεται καλά στις φωτογραφίες και είσαι ΟΚ.

Το monitoring των σταθμών είναι ανύπαρκτο για τα διάφορα alarms που μπορεί να παρουσιαστούν απο βλάβες, αν δεν το τύχεις εσύ και δεν το αναφέρεις δεν πρόκειτε να το πάρουν χαμπάρι εντός αν πάει περίπατο όλος ο σταθμός και παραπονεθούν οι κάτοικοι.

 

Στην τελική.... στο 2011 τι σε νοιάζει το GSM? Εδώ είμαστε 3G και πάμε σε WiMAX, για μένα καλύτερα να καλυφθεί ο τόπος με 3G και το gsm άστο να κάθεται για έκτακτη ανάγκη.

Όπως και νά χει ο κάθε παροχέας έχει και τα καλά του και τα κακά του, υπάρχουν περιοχές στα τζουμέρκα που μόνο η cosmote πιάνει έστω και gsm, άλλες περιοχές που ενώ δεν έχει σήμα κανείς η voda έχει και φουλ 3G και άλλες που μόνο η wind κάνει κάτι.

Όλα εξαρτώνται απο τα μέρη που κυκλοφορείς, εγώ πχ απο Έβρο μέχρι Λαμία αλλωνίζω και βλέπω τι γίνεται, άλλος είναι μόνο Λάρισα και Τρίκαλα, άλλος όλη την Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites

Τα flexi μπαίναν από το 2005 μέχρι το 2007. Από τότε η WIND χρησιμοποιεί Ericsson (αυτό το θυμάμαι καλά). Για κατασκευή του 2005 ήταν πολύ καλά τα flexi σε θέματα ενέργειας ενώ σε σηματοδοσία είναι πάααρα πολύ καλά. Αυτός ο σταθμός HSDPA που είναι έξω απο Σοφάδες απέχει 4.5ΚΜ από το σπίτι μου και είναι ΝΟΚΙΑ Flexi. Σε πολλές περιπτώσεις το σήμα στο Ν8/Ε66 "φουλάρει" χωρίς καν να έχω οπτική επαφή με το σταθμό και έχω 1.3Mbps ταχύτητα από το 1.8 που υποστηρίζει ο σταθμός.Καθόλου άσχημο θα έλεγα να πιάνω με τόσο λίγο σήμα το 72% της ταχύτητας που υποστηρίζεται. Η Wind έχει και άλλο σταθμό στο 1.5ΚΜ από το σπίτι μου με λανθασμένα επιλεγμένο ιστό (χαμηλός 20μ ιστός στον κάμπο? Ε? μόλις τον είδα γέλασα) αλλά δεν έχει αναβαθμιστεί σε HSDPA ακόμη. Δηλαδή νομίζω ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

 

Η Vodafone έχει σταθμό στα 2-2.5ΚΜ από το σπίτι μου. Με τις ίδιες συνθήκες έχει λιγότερο σήμα 3G σε ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ,σε εξωτερικό είναι πιο δυνατή. Βέβαια έχει 3Mbps ταχύτητα όταν το σήμα φουλάρει και 1mbit όταν το σήμα είναι οριακό ;) Σαφέστατα καλύτερες ταχύτητες από WIND. Αλλά αν μου λες τώρα ότι ότι ο εξοπλισμός της μιας είναι πιο καινούργιος δε θα έπρεπε,τουλάχιστον να προβληματιστώ εγώ.

Πραγματικά το ξέρεις,είμαι "ανεξάρτητος",δε δουλεύω σε καμία εταιρεία (ούτε έχω σκοπό να το κάνω προς το παρόν) και δεν έχω κανένα κέρδος αλλά μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες γι'αυτά που λέω,εφόσον το επιθυμείτε.

Τώρα για τα μηχανήματα της nokia αν δεν καταφέρουν να ξεπεράσουν την huawei σε πολλά πράγματα η ισχύς του κινητού είναι ασήμαντη και ώς τώρα ούτε η ericsson ούτε κανείς άλλος δεν τό χει καταφέρει. Το πολύ πολύ να βάλει καμιά cosmote (ανάλογα με τις μίζες) και να συνεχίσει να έχει παραδοσιακό πατάτα δίκτυο.

Εδώ δε κατάλαβα τι θες να πεις,πραγματικά.

 

Το monitoring των σταθμών είναι ανύπαρκτο για τα διάφορα alarms που μπορεί να παρουσιαστούν απο βλάβες, αν δεν το τύχεις εσύ και δεν το αναφέρεις δεν πρόκειτε να το πάρουν χαμπάρι εντός αν πάει περίπατο όλος ο σταθμός και παραπονεθούν οι κάτοικοι.

Αυτό ισχύει.

 

Στην τελική.... στο 2011 τι σε νοιάζει το GSM? Εδώ είμαστε 3G και πάμε σε WiMAX, για μένα καλύτερα να καλυφθεί ο τόπος με 3G και το gsm άστο να κάθεται για έκτακτη ανάγκη.

Με νοιάζει γιατί αυτό χρησιμοποιώ στο 90% των περιπτώσεων. Τον τελευταίο χρόνο παίζω αρκετά με mobile internet :) Προσωπικά,αν υπήρχε παντού EDGE δε θα με χαλούσε για το internet στο κινητό. Βλέπω ότι η vodafone έχει επενδύσει αρκετά στο edge και αυτό είναι υπέρ της. Βέβαια για κάποιο λόγο η ταχύτητα στο EDGE είναι μέχρι 12kb/sec (στο Βόλο με WIND φτάνεις τα 32kb/sec με EDGE) αλλά εφόσον υπάρχει τέτοια δυνατότητα μόνο καλό λόγο μπορείς να πεις.

Και για να μη μας βρει το 2011 με γκρίνια για εξοπλισμούς,

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το 2011.

Με καλύτερα δίκτυα το 2011...

 

http://img694.imageshack.us/img694/3617/pb240261.th.jpg

 

Provided by AthensUK.

Σχολιάστε το ΣΒ. Ποιας εταιρείας είναι,τι είναι το κάθε στοιχείο...

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Μιχαλη μην κολλας στην ποιοτητα,πανω κατω ολες οι εταιριες αυτη τη στιγμη εχουν καλη ποιοτητα,καποτε η cosmote ειχε προβλημα αλλα εκανε καποιες αναβαθμισεις και τωρα ειναι καλη κι αυτη,μιλαμε για πριν 7-8 χρονια,οποτε δεν τιθεται τετοιο θεμα,οταν ακουω τις ηχογραφημενες οδηγιες στο 1252 φαινεται οτι δεν ηχογραφηθηκαν καλα ομως οταν μιλαω με γνωστους η ποιοτητα ειναι αψογη με τη vodafone,καθαρος ηχος..........
Link to comment
Share on other sites

Πρεπει να ειναι της vf στο συνταγμα (σταδιου). Με LMDS.

 

Σωστό σε βρίσκω.Μετά την πλατεία Καρύτση στη Σταδίου πάνω σε ένα νεοκλασικό.Νόμιζα πως είναι της WIND

Link to comment
Share on other sites

Η κάλυψη της vodafone έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια. Βέβαια μας βοήθησαν οι κατά τόπους δημοτικοί άρχοντες να έχουμε χειρότερη κάλυψη. Ειδικά ο Νικήτας πρόλαβε να φάει πολλές κεραίες. Ας ελπίσουμε να βελτιωθεί η κατάσταση...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Link to comment
Share on other sites

http://img694.imageshack.us/img694/3617/pb240261.th.jpg

 

Provided by AthensUK.

Σχολιάστε το ΣΒ. Ποιας εταιρείας είναι,τι είναι το κάθε στοιχείο...

 

1. Algon Triband Panel 900/1800/2.1

2. Hughes LMDS Panels

3. Nokia LMDS Panels

4. Huawei 3G DBS3900 RRU(Outdoor RF Unit)

5. Πολλά M/W Link Siemens SRAL, SRAL-XD

6. 1 Μ/W Link NSN CAES A-2200 (Flexipacket)

Link to comment
Share on other sites

Ξέχασες τις Huawei RRU 3804.

 

H 3900 είναι indoor unit και οι RRU αυτές παίζουν και με 3900 και με 3800 ανάλογα με το σύστημα.

Link to comment
Share on other sites

Ξέχασες τις Huawei RRU 3804.

 

H 3900 είναι indoor unit και οι RRU αυτές παίζουν και με 3900 και με 3800 ανάλογα με το σύστημα.

 

OK συμπληρώνω RRU 3804 B1.A.1T2TR.4/4C DC ;)

Link to comment
Share on other sites

Α δεν παίζω πάλι.. Άφησες στην απ' έξω το -48V. :lol: :lol:

Ήθελα να επισημάνω οτι η 3900 είναι indoor unit.

Link to comment
Share on other sites

τόσο χάλια... Κατάλαβα. Άρα τα ίδια και χειρότερα θα γίνει όταν αλλάξει ο χρονος που εκεί θα γίνει περισσότερη χρήση από ότι τα χριστούγεννα. [...]

 

λοιπον σημερα στην συγκεκριμενη περιοχη κατι γινοταν με το σημα. Το πρωι -στα8ερα ως τωρα- μια εως καμια μπαρα, στο παραθυρο διπλα.

Καποια στιγμη, τερμα σημα. Πανηγυρισμοι, σαμπανιες κτλ. Μετα μερικες ωρες, παλι στη μια μπαρα... Το απογευμα, παλι σε καποια φαση τερμα σημα. Τωρα (βραδυ) παλι χαλια...

 

ξερουμε γιατι μπορει να γινεται αυτο;

 

αν μπαινει καποια νεα κεραια, ειναι λογικο -στην αρχη- να ανοιγοκλεινει;;

Link to comment
Share on other sites

Δημος Εμμανουηλ Παππα Σερρων .. το σημα σε ολη την περιοχη ειναι οτι ναναι δυστηχως.. για 3G ουτε λογος.. η κατασταση ειναι απαραδεκτη
Link to comment
Share on other sites

Δημος Εμμανουηλ Παππα Σερρων .. το σημα σε ολη την περιοχη ειναι οτι ναναι δυστηχως.. για 3G ουτε λογος.. η κατασταση ειναι απαραδεκτη

 

Οι άλλες εταιρείες εχουν σήμα Δημήτρη?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!
Link to comment
Share on other sites

Ακόμα?

Ενοείς στο χωριό? Eκεί δεν σας πιάνει το χρυσό η ο Αι Γιάννης?

 

Ενω το χρυσο θα επρεπε να μας εχει καμπανα ακομα και στους λακους.. το σημα παει και ερχετε (GSM) .. 3G ουτε λογος. Ακομα και στην πενταπολη υπαρχει προβλημα χτες πηγα εκτος δικτυου! Δεν ειχα μια συσκευη ειχα iphone και sonyericsson και νοκια 6210 navigator ολα με βονταφον

 

Οι άλλες εταιρείες εχουν σήμα Δημήτρη?

 

Κωστα Ολες τα ιδια ειναι δεν μπορω να καταλαβω ομως οταν τοσες κεραιες γυρω γυρω να μην υπαρχει ενα σημα σταθερο και να εξαφανιζεται και το 3G ανυπαρκτο.

τουλαχιστον στα χωρια του Δημου προς τον ποταμο .. οχι τα Δαρνακοχωρια που λεμε.. πχ ειμαι στην πενταπολη στο κεντρο δεν εχει 3G καπου καπου εμφανιζετε Ε .. μολις πας να συνδεθεις . τελος! μια γραμμουλα gsm ...

 

leo τσεκαρες τελικα αν η vf εχει κεραια εδω που σου ελεγα διπλα η ειναι αλλης εταιρειας? η wind παει πιο δυνατα στο 3g

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση!
Link to comment
Share on other sites

λοιπον σημερα στην συγκεκριμενη περιοχη κατι γινοταν με το σημα. Το πρωι -στα8ερα ως τωρα- μια εως καμια μπαρα, στο παραθυρο διπλα.

Καποια στιγμη, τερμα σημα. Πανηγυρισμοι, σαμπανιες κτλ. Μετα μερικες ωρες, παλι στη μια μπαρα... Το απογευμα, παλι σε καποια φαση τερμα σημα. Τωρα (βραδυ) παλι χαλια...

 

ξερουμε γιατι μπορει να γινεται αυτο;

 

αν μπαινει καποια νεα κεραια, ειναι λογικο -στην αρχη- να ανοιγοκλεινει;;

 

πλάκα κανείς; πολύ χαίρομαι μακάρι να το βελτιώσουν το σήμα τις βοντα μόνο για αυτό με νοιάζει.Ίσως να το φτιάχνουν για αυτό να έχει σκαμπανεύασματα. 3g ποιανείς; καλύτερο; Μακάρι παναγία μου ! Να το φτιάξουν. Διάβασε αυτό http://keraies.wordpress.com/2011/01/06/αρθρο-έκτρωμα/ , γράφει ότι έχει βγει νόμος ότι όσες κεραίες είναι παράνομες δεν κατεβαίνουν αλλά πρέπει να νομιμοποιηθούν πάλι καλά κάτι είναι και αυτό .

επιτελους αλλαξαν το ρολοι του ρευματος με ψηφιακο και μπηκαμε στην μηνιαια τηλεμετρηση , παντως 2 λογαριασμοι ρευματος για αλλαγη ρολογιου επανωτοι δεν περιμενα να δω .

Link to comment
Share on other sites

Εχω παρατηρησει οτι τωρα πλεον η vodafone εχει ακομα πιο δυνατο σημα στο 3G,γιατι οταν βαζω το κινητο στη διπλη λειτουργια συνηθως μου το γυρναει σε 3G,ειναι τερμα παντου..................
Link to comment
Share on other sites

Εχω παρατηρησει οτι τωρα πλεον η vodafone εχει ακομα πιο δυνατο σημα στο 3G,γιατι οταν βαζω το κινητο στη διπλη λειτουργια συνηθως μου το γυρναει σε 3G,ειναι τερμα παντου..................

Είναι πολύ πιθανό να μπήκε 3G only κεραία...

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...