aektzhs 1 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου On 13/3/2025 at 6:05 ΜΜ, johnny_htc said: Εννοείς αν θα βάλουν και σε άλλες περιοχές ; Στα νησιά έχω δει βάζουν πολύ Expand Καλό είναι αυτό ή κακό;;;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου On 13/3/2025 at 8:52 ΜΜ, aektzhs 1 said: Καλό είναι αυτό ή κακό;;;; Expand Όπα, τώρα το δα.. 😜Τι να σου πω. Εγώ προσωπικά φάσμα από το 2G δεν θα πείραζα, ειδικά το 900αρι προς το παρόν.. Άμα είναι πάρε όλο το φάσμα και καντο 4G,γιατι μόνο 5 MHz? Για να κάνεις ultra κάλυψη μόνο; Έχει κάποιο νόημα έτσι; Τέτοιες συχνότητες όπως και η B28, νομίζω δουλεύουν χωρίς ca, κανένα νόημα να μοιράζονται μεταξύ των τεχνολογιών κατά τη γνώμη μου. Ολο στο 4G ή όλο στο 5G, κάπως έτσι 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Υπεραστικά ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Συνήθως δίνει 80-100. Σήμερα ήταν κάπως καλύτερα. 7 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου On 14/3/2025 at 1:07 ΜΜ, johnny_htc said: Όπα, τώρα το δα.. 😜Τι να σου πω. Εγώ προσωπικά φάσμα από το 2G δεν θα πείραζα, ειδικά το 900αρι προς το παρόν.. Άμα είναι πάρε όλο το φάσμα και καντο 4G,γιατι μόνο 5 MHz? Για να κάνεις ultra κάλυψη μόνο; Έχει κάποιο νόημα έτσι; Τέτοιες συχνότητες όπως και η B28, νομίζω δουλεύουν χωρίς ca, κανένα νόημα να μοιράζονται μεταξύ των τεχνολογιών κατά τη γνώμη μου. Ολο στο 4G ή όλο στο 5G, κάπως έτσι 😏 Expand Η Vodafone Έχει 15mhz b8 και πολλά σημεία την έχει 4g 5g nsa και σκέψου ότι στην b20 b28 έχει 10 και 10 MHz και η b8 ήταν και το 3G 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου On 14/3/2025 at 2:53 ΜΜ, Harry636 said: Η Vodafone Έχει 15mhz b8 και πολλά σημεία την έχει 4g 5g nsa και σκέψου ότι στην b20 b28 έχει 10 και 10 MHz και η b8 ήταν και το 3G Expand 5mhz δεν έχει στο 4G? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου On 14/3/2025 at 2:59 ΜΜ, johnny_htc said: 5mhz δεν έχει στο 4G? Expand 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου On 14/3/2025 at 3:07 ΜΜ, Harry636 said: Expand Wind; δεν είναι λίγο παλιό; Επίσης N bands δεν είναι για το 5G; 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου On 14/3/2025 at 3:09 ΜΜ, elkons said: Wind; δεν είναι λίγο παλιό; Επίσης N bands δεν είναι για το 5G; Expand https://www.eett.gr/parochoi/fasma-radiosychnotiton/adeiodotisi-radiosychnotiton/dikaiomata-me-diagonistiki-diadikasia/ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου (edited) Λιμάνι Ζακύνθου,η πρώτη μέτρηση έγινε εντός του πλοίου γεμάτο με κόσμο πριν την αναχώρηση και είναι με 1800 και 43mbps.. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω έξω την μέτρηση,δεν ξέρω τι απόκλιση έχει....Το Ζάκυνθος-Κυλλήνη είναι ένα δύσκολο σημείο (νομίζω και για τις 3 εταιρίες) με αρκετό Edge στην διαδρομή (1 ώρα και ένα τέταρτο περίπου η διαδρομή). Update... Οι άλλες δύο μετρήσεις έγιναν 3-5 λεπτά αφού ξεκίνησε το πλοίο επειδή με άλλαξε πολύ γρήγορα σε 2100 και 2600 οπότε θεώρησα καλό να ανεβάσω και αυτά. Επειδή μου τα μπέρδεψε λίγο στο ανέβασμα 43mbps-1800 83 - 2100 100- 2600 Συσκευή Galaxy A16 4g Edited 15 Μαρτίου by George6633 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Δυνατά παίζει αν και δεν είναι σεζόν ακόμα, είναι χωρίς CA. Πολύ καλές ταχύτητες. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 2 μετρήσεις σε 4g απ' τη νέα κεραία κοντά στα ΚΤΕΛ στο Βόλο. Στα υπεραστικά ΚΤΕΛ Πιο κοντά στην κεραία Ακόμα η vf δεν έχει ανοίξει όλες τις συχνότητες. Η nova έχει και b7 και b28. 9 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου (edited) Thessaloniki - SKG Airport Πέρασε και δεν κόλλησε... Ισόγειο, νέα πτέρυγα, Τερκενλής, αφίξεις. ΓΤΠ.ΤΡ. Thessaloniki - SKG Airport Εξωτερικό πάρκινγκ των ταξί (Everest). Edited 17 Μαρτίου by memoriesradio 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 08:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:11 πμ Παιδιά να ρωτήσω κάτι.. το ότι το 4g της Vodafone είναι για πέταμα με τι έχει να κάνει; Αφού ο κόσμος έχει όλο και περισσότερο 5g τηλέφωνα γιατί είναι πίτα το 4g; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Τρίτη στις 08:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:22 πμ (edited) On 18/3/2025 at 8:11 ΠΜ, cu2goup said: Παιδιά να ρωτήσω κάτι.. το ότι το 4g της Vodafone είναι για πέταμα με τι έχει να κάνει; Αφού ο κόσμος έχει όλο και περισσότερο 5g τηλέφωνα γιατί είναι πίτα το 4g; Expand Νομίζω 2 πράγματα: -το 5g nsa βασίζεται στο 4g άρα χρησιμοποιεί πόρους απ' το 4g δίκτυο -όπου δεν υπάρχει n78 ουσιαστικά παίζει μόνο με συχνότητες 4g Νομίζω ότι αν/όταν ανοίξουν 5g sa (και το δώσουν σε αρκετές συσκευές) ίσως φτιάξει το 4g. Να αναφέρω και την έλλειψη b7 της vf που όμως σιγά σιγά διορθώνεται όπου αναβαθμίζουν. Κάποιος πιο ειδικός σίγουρα μπορεί να απαντήσει καλύτερα. Edited Τρίτη στις 08:23 πμ by marios239 7 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Τρίτη στις 10:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:48 πμ On 18/3/2025 at 8:11 ΠΜ, cu2goup said: Παιδιά να ρωτήσω κάτι.. το ότι το 4g της Vodafone είναι για πέταμα με τι έχει να κάνει; Αφού ο κόσμος έχει όλο και περισσότερο 5g τηλέφωνα γιατί είναι πίτα το 4g; Expand @mixtri 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 12:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:21 μμ On 18/3/2025 at 8:11 ΠΜ, cu2goup said: Παιδιά να ρωτήσω κάτι.. το ότι το 4g της Vodafone είναι για πέταμα με τι έχει να κάνει; Αφού ο κόσμος έχει όλο και περισσότερο 5g τηλέφωνα γιατί είναι πίτα το 4g; Expand Θέμα κίνησης;; Εγώ με κοντ έχω θέμα το τελευταίο διάστημα 4G+ 15mbps 5G 600+ και δεν γίνεται μόνο σε εμένα, @marios239 😉 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 12:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:24 μμ On 18/3/2025 at 12:21 ΜΜ, elkons said: Θέμα κίνησης;; Εγώ με κοντ έχω θέμα το τελευταίο διάστημα 4G+ 15mbps 5G 600+ και δεν γίνεται μόνο σε εμένα, @marios239 😉 Expand Μήπως όμως δεν διαχειρίζονται με τον ίδιο τρόπο τα δίκτυα η κοντ και η βοντ;; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 12:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:30 μμ On 18/3/2025 at 12:24 ΜΜ, cu2goup said: Μήπως όμως δεν διαχειρίζονται με τον ίδιο τρόπο τα δίκτυα η κοντ και η βοντ;; Expand Δεν νομίζω γιατί έχουν άλλο κατασκευαστή για εξοπλισμό δηλαδή η Vodafone είναι Huawei και Katherine περισσότερο ενώ Cosmote είναι Ericsson και Commscope. Μερικές φορές έχω δει και ιστό Cosmote με Huawei..χύμα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 12:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:31 μμ On 18/3/2025 at 12:21 ΜΜ, elkons said: Θέμα κίνησης;; Εγώ με κοντ έχω θέμα το τελευταίο διάστημα 4G+ 15mbps 5G 600+ και δεν γίνεται μόνο σε εμένα, @marios239 😉 Expand On 18/3/2025 at 12:24 ΜΜ, cu2goup said: Μήπως όμως δεν διαχειρίζονται με τον ίδιο τρόπο τα δίκτυα η κοντ και η βοντ;; Expand Δεν συμβαίνει πάντα στην Κοντ, αλλά σε συγκεκριμένους σταθμούς. Η βοντα πάρα πολύ συχνά λόγω φίσκας το 4G δεν.. Προφανώς θέμα ενίσχυσης feed θα έλεγα και στις δύο περιπτώσεις 😏 On 18/3/2025 at 12:30 ΜΜ, elkons said: Δεν νομίζω γιατί έχουν άλλο κατασκευαστή για εξοπλισμό δηλαδή η Vodafone είναι Huawei και Katherine περισσότερο ενώ Cosmote είναι Ericsson και Commscope. Μερικές φορές έχω δει και ιστό Cosmote με Huawei..χύμα Expand Συνέχεια βάζει Huawei πάνελ η Κοντ. Το πιο συχνό μάλλον θα έλεγα. Τα massive για 5G είναι συνήθως air 3227 της Ericsson, εκτός και αν βάλουν commscope και ericsson είναι οι basebands κλπ που έχει ο κάθε σταθμός 😏 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. Τρίτη στις 04:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:20 μμ On 18/3/2025 at 8:22 ΠΜ, marios239 said: Νομίζω 2 πράγματα: -το 5g nsa βασίζεται στο 4g άρα χρησιμοποιεί πόρους απ' το 4g δίκτυο -όπου δεν υπάρχει n78 ουσιαστικά παίζει μόνο με συχνότητες 4g Νομίζω ότι αν/όταν ανοίξουν 5g sa (και το δώσουν σε αρκετές συσκευές) ίσως φτιάξει το 4g. Να αναφέρω και την έλλειψη b7 της vf που όμως σιγά σιγά διορθώνεται όπου αναβαθμίζουν. Κάποιος πιο ειδικός σίγουρα μπορεί να απαντήσει καλύτερα. Expand Κατα καποιο τροπο τα εθεσες σωστα η Β7 αποτελουσε πριν 2-3 χρονια μεγαλη πληγη για την VF παντως ειναι κατι που προσπαθει να φτιαξει. Ειναι λιγες οι μεγαλες κεραιες πλεον που δεν εχουν Β7 εντος του αστικου ιστου και εδω παιζει αρκετη Ν78 φαινεται οτι υπαρχει priority για την ενισχυση του Πειραια. Στα αρνητικα ειναι πως η 131 κομβικος ιστος για την καλυψη του Πασαλιμανιου να κλεινουν την Ν78 μετα τις 2 το βραδυ. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Πέμπτη στις 09:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:20 πμ Παπάφη με Λιτοχώρου, Θεσσαλονίκη. Εξωτερικός χώρος. 8 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts