Nikolas14 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου (edited) 29 minutes ago, Teiresias_ said: Κι εγώ ένα CU και ούτε καν δεύτερη δεν έχω. Αλλά είναι η ζωή μου και η δουλειά μου τέτοια, που δεν με ενδιαφέρει αν δεν θα έχω ίντερνετ κάποια στιγμή κάπου επειδή ήταν πίτα το δίκτυο. Από την άλλη επιμένω ότι αν ήταν η δουλειά μου τέτοια, θα είχα Cosmote. Δεν αξίζει για 10€ το μήνα να τραβάει κανείς όλα αυτά που συζητάμε εδώ μέσα.. Άποψή μου βέβαια.. και δεκτές όλες οι άλλες. Μαζί σου, αλλά με Cosmote στη Λεπτοκαρυά προχθές δεδομένα δεν πέρναγε με τίποτα στη παραλία. Ούτε και στο εξοχικό μου, που είναι ανάμεσα στη παραλία και στο χωριό. Ακόμα και κλήσεις βγαίνουμε έξω να μιλήσουμε, κάνει διακοπές. Επίσης αν σου δίνει η Vodafone με κάτω από 20€ απεριόριστα και σε καλύπτει στο 95% των περιοχών που κινείσαι γιατί να πληρώνεις Cosmote; Δροσάτο Κιλκίς που ανέβηκα πριν τρεις μήνες, έβαλα Cosmote και μέσα στο χωριό είχε Edge. Η Vodafone είναι καλύτερη στη περιοχή. Στο χωριό μου, περιοχή Ημαθιας κοντά στο Κλειδί μια χαρα σημα έχει η Vodafone και καλύτερες ταχύτητες από τη Nova. Στη Χαριλάου και στη Τουμπα έχει 5G σε όλους τους σταθμούς, η Nova όχι. Το ίδιο και δυτική Θεσσαλονίκη, αξιοπρεπέστατη η Vodafone σε σχέση με τη Nova όπου σε κάποια σημεία είναι για πέταμα. Edited 16 Αυγούστου by Nikolas14 4 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Εγώ πάλι δεν θα έλεγα 2η sim με cosmote, αλλά δυνατότητα επιλογής 2ου αυτοκινητόδρομου και δια παντός αποφυγής της Εγνατίας οδού... Αίγιο νοσοκομείο 5 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 4 minutes ago, memoriesradio said: Εγώ πάλι δεν θα έλεγα 2η sim με cosmote, αλλά δυνατότητα επιλογής 2ου αυτοκινητόδρομου και δια παντός αποφυγής της Εγνατίας οδού... Αίγιο νοσοκομείο Ισχύει, η άσφαλτος στο κομμάτι Θεσσαλονίκη-Ιωάννινα είναι τραγική. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 9 minutes ago, Nikolas14 said: Μαζί σου, αλλά με Cosmote στη Λεπτοκαρυά προχθές δεδομένα δεν πέρναγε με τίποτα στη παραλία. Ούτε και στο εξοχικό μου, που είναι ανάμεσα στη παραλία και στο χωριό. Ακόμα και κλήσεις βγαίνουμε έξω να μιλήσουμε, κάνει διακοπές. Ναι αλλά βάλε κάτω τα πράγματα και δες στατιστικά σε πόσες περιπτωσεις μπορεί αυτό να συμβαίνει στην Cosmote και σε πόσες στις άλλες.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 1 minute ago, Teiresias_ said: Ναι αλλά βάλε κάτω τα πράγματα και δες στατιστικά σε πόσες περιπτωσεις μπορεί αυτό να συμβαίνει στην Cosmote και σε πόσες στις άλλες.. Συμβαίνει σε όλες… εμένα επειδή η δουλειά μου απαιτεί να είμαι στο ιντερνετ(Airbnb host) και πάντα έχω κρατήσεις τελευταίας στιγμής με ενδιαφέρει να έχω σήμα παντού. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Πίτα network 47 minutes ago, memoriesradio said: Εγώ πάλι δεν θα έλεγα 2η sim με cosmote, αλλά δυνατότητα επιλογής 2ου αυτοκινητόδρομου και δια παντός αποφυγής της Εγνατίας οδού... Αίγιο νοσοκομείο Υψηλή κίνηση 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Εγώ πάλι απεριόριστο ίντερνετ και λεπτά και 200 μήνυματα 11,8 το μήνα για αυτό έχω έρθει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 1 hour ago, Nikolas14 said: Ισχύει, η άσφαλτος στο κομμάτι Θεσσαλονίκη-Ιωάννινα είναι τραγική. Ενώ στο κομμάτι από Λαγκαδά μέχρι Βόλβη, και πάλι στην Εγνατία οδό, και συγκεκριμένα η δεξιά λωρίδα, γ@μεί... Σαν αμορτισερόμετρο είναι... 4 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 25 minutes ago, memoriesradio said: Ενώ στο κομμάτι από Λαγκαδά μέχρι Βόλβη, και πάλι στην Εγνατία οδό, και συγκεκριμένα η δεξιά λωρίδα, γ@μεί... Σαν αμορτισερόμετρο είναι... Χαχαχαχαχ άστο, το πέρασα πρόσφατα. Πάω Θεσσαλονίκη- Λεπτοκαρυά με το που φτάνω στην έξοδο για Κλειδί η άσφαλτος από μαγικό χαλί γινεται σε δυο αποχρώσεις, την άσφαλτο γκρι που είναι και γυαλί σε κάποιες περιπτώσεις και τα μπαλώματα μεσαία και δεξιά λωρίδα. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου On 16/8/2024 at 4:42 ΜΜ, memoriesradio said: Ενώ στο κομμάτι από Λαγκαδά μέχρι Βόλβη, και πάλι στην Εγνατία οδό, και συγκεκριμένα η δεξιά λωρίδα, γ@μεί... Σαν αμορτισερόμετρο είναι... Βλέπεις τα λεφτά από διόδια και τα τέλη κυκλοφορίας πιάνουν τόπο!! ενώ ταξιδεύεις περνάς και ΚΤΕΟ. 1 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 18 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 18 Αυγούστου Πογωνιά Αιτωλ/νίας 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 19 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 19 Αυγούστου Στην Αχαΐα, η βασική 2172 μας άφησε χρόνους μετά την ισχυρή νεροποντή. Backup 4-5 ώρες. Εδώ τίθεται και πάλι το ερώτημα σχετικά με την ποιότητα του ηλεκτρομηχανικού εξοπλισμού της Victus... 1 1 1 2 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου Πατρίδα,ποια περιοχή κάλυπτει αυτή? Γιατί εγώ στο Αίγιο δεν βλέπω διαφορά...μήπως είναι αυτή από Διακοπτό που έλεγες παλιότερα? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου On 19/8/2024 at 10:52 ΜΜ, memoriesradio said: Στην Αχαΐα, η βασική 2172 μας άφησε χρόνους μετά την ισχυρή νεροποντή. Backup 4-5 ώρες. Εδώ τίθεται και πάλι το ερώτημα σχετικά με την ποιότητα του ηλεκτρομηχανικού εξοπλισμού της Victus... Μήπως υπάρχει κάποια εκτεταμένη βλάβη και στην ηλεκτροδότηση μήπως? 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου 1 minute ago, zerokill said: Μήπως υπάρχει κάποια εκτεταμένη βλάβη και στην ηλεκτροδότηση μήπως? Επανήλθε σχετικά γρήγορα. Ούτε 1 μέρα. Πιθανόν ΔΕΗ οπότε ανέβηκαν και επανήλθε η τάση. 35 minutes ago, kmpatra said: Πατρίδα,ποια περιοχή κάλυπτει αυτή? Γιατί εγώ στο Αίγιο δεν βλέπω διαφορά...μήπως είναι αυτή από Διακοπτό που έλεγες παλιότερα? Αυτή είναι πάνω στον Πλάτανο. Καλύπτει Πλάτανο, Πούντα + ανέβασμα για Καλάβρυτα. Αυτή (που πέρυσι είχε γίνει παρανάλωμα) πάνω από τα διόδια στον Ελαιώνα καλύπτει Διακοφτό και όλα τα ενδιάμεσα μέχρι Αίγιο. 1 2 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου Νέα Ραδαιστός οπωσδήποτε να γίνει κάτι. Δεν είναι δυνατόν 5G με 20 Mbps αν και λειτουργικό και 4G και 4G+ με κάτω έως οριακά πάνω από 1 Mbps 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 4G+ Γ' Λιμανάκι Δασκαλειό. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου 18 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Νέα Ραδαιστός οπωσδήποτε να γίνει κάτι. Δεν είναι δυνατόν 5G με 20 Mbps αν και λειτουργικό και 4G και 4G+ με κάτω έως οριακά πάνω από 1 Mbps Τόσο χάλια είναι στη Νέα Ραιδεστό; Ελα και τώρα πάμε για φορητότητα από Nova. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Nikolas14 said: Τόσο χάλια είναι στη Νέα Ραιδεστό; Ελα και τώρα πάμε για φορητότητα από Nova. Η μαύρη είναι πιο χάλια εκεί. Σε 5G δεν έδινε πάνω από 5 Mbps ενώ η κόκκινη ήταν λειτουργική 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου Κοντά στην Αργαλαστή, Πήλιο. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. 24 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 24 Αυγούστου Εχω iphone και μου ήρθε μόλις τώρα αυτή η ειδοποίηση … τι κουφό είναι αυτό;; 3 Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 24 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 24 Αυγούστου Στείλε ξανά WIFI στο 1339 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. 24 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 24 Αυγούστου Εστειλα στο chat παραθέτω τη συνομιλια 5 1 Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 24 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 24 Αυγούστου Sahara beach, Νέα Ηράκλεια, φουλ από κόσμο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 24 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 24 Αυγούστου 1 hour ago, CaptainNickGR said: Sahara beach, Νέα Ηράκλεια, φουλ από κόσμο. Αύριο θα μετρήσω με Nova εγώ 😂😂 να εχούμε συγκριτικό 2 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts