CamuCamu Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 51 minutes ago, VIPdriver said: Κεντροανατολικη θεσσαλονικη. Προφανως αλλες μερες το ίντερνετ δουλευει και άλλες μερες σερνεται. Πιο συγκεκριμενα θα βοηθουσε ισως εισαι σε σημειο που δεν καλυπτεσαι σωστα η υπαρχει υπερβολικη κινηση και οποιες κεραιες σε εξυπηρετουν αδυνατουν να σηκωσουν το βαρος λογω χαμηλου capacity. Το 5G θα σε βοηθουσε αφανταστα αν η καλυψη δεν ειναι τοσο θεμα. 26 minutes ago, aektzhs 1 said: Έξω από την Θήβα στον δρόμο Θήβα-Λουτουφί την μια πιάνει 100+ Mbps και την άλλη 5 Mbps Φοβερη αποκλιση και αυτο δειχνει την εκνευριστικη αδιαφορια των εναλλακτικων παροχων να δωσουν αξιολογες η εφαμιλλες υπηρεσιες οπως γινεται στα κεντρα των πολεων και σε τουριστικα μερη. 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 6 minutes ago, CamuCamu said: Φοβερη αποκλιση και αυτο δειχνει την εκνευριστικη αδιαφορια των εναλλακτικων παροχων να δωσουν αξιολογες η εφαμιλλες υπηρεσιες οπως γινεται στα κεντρα των πολεων και σε τουριστικα μερη. Για να μην αναφερθώ στα χωριά όπου υπάρχει μονο EDGE 5 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 10 ώρες πριν, CamuCamu said: Αξιο αποριας...σε ποια περιοχη βρισκεσαι και παιζει τοσο αθλια η Vodafone? Μου φαινεται τρομερο να λες και σε αλλο post για ταχυτητες με το ζορι 1mbps. Δεν παίζει ρόλο η περιοχή… 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 49 minutes ago, TakeOverNet said: Δεν παίζει ρόλο η περιοχή… Και τι παιζει ρόλο φίλε μου; Στη νοβα εχω 7πλασια (χθες 10πλασια) και στη κοσμοτε 20πλασια ταχυτητα 5 1 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 1 hour ago, VIPdriver said: Και τι παιζει ρόλο φίλε μου; Στη νοβα εχω 7πλασια (χθες 10πλασια) και στη κοσμοτε 20πλασια ταχυτητα Αν σου έρθει όρεξη βάλε τεστ στο συγκριτικό, έτσι για να μη λένε ότι τα βγάζουμε από το μυαλό μας εδώ μέσα. 4 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 17 minutes ago, MIKU said: Αν σου έρθει όρεξη βάλε τεστ στο συγκριτικό, έτσι για να μη λένε ότι τα βγάζουμε από το μυαλό μας εδώ μέσα. Δεν με νοιαζει εαν με πιστευει ή εαν δεν με πιστεύει καποιος... 5 1 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Που και που χρησιμοποιώ την παρατημένη CU μου για να δω αν έχει αλλάξει τιποτα στην Θεσσαλονικη (κυρίως ανατολικά). Η μόνη διαφορά είναι ότι έχουν βάλει την 28αρα σε 4G/5G και όταν κλειδώνω το κινητό εκεί (με ειδική εφαρμογή), τότε τα πάει καλούτσικα. Αλλιώς πραγματικά μέσα σε 365 μέρες δεν έχει γίνει καμία βελτίωση. 3 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Και τι παιζει ρόλο φίλε μου; Στη νοβα εχω 7πλασια (χθες 10πλασια) και στη κοσμοτε 20πλασια ταχυτητα Novara onli και κσερο ψωμι🥳 5 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 28 minutes ago, Nickchris36 said: Novara onli και κσερο ψωμι🥳 Τη συμπαθώ τη Νοβα, αλλά για όσο δεν προστατεύει τον συνδρομητή από ημερήσιο ίντερνετ, δεν θα την ακουμπάω... 3 2 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 7 minutes ago, VIPdriver said: Τη συμπαθώ τη Νοβα, αλλά για όσο δεν προστατεύει τον συνδρομητή από ημερήσιο ίντερνετ, δεν θα την ακουμπάω... Ακόμα δεν το έφτιαξαν αυτό;;; 🫨 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 2 minutes ago, johnny_htc said: Ακόμα δεν το έφτιαξαν αυτό;;; 🫨 Οχι. Τελευταία φορά χρεώθηκα πριν λίγες μέρες, ενώ το ειχα γυρίσει στην άλλη σιμ 60 λεπτά πριν λήξει το πακετο. Και έχω και την αδιάφορη υπάλληλο να μου επαναλαμβάνει το "όταν υπάρχει κίνηση, χρεώνεστε ημερήσιο ίντερνετ" σε όσες φορές και αν της εξήγησα (με όλους τους δυνατούς τρόπους) ότι δεν μπορεί να υπάρξει κίνηση, αφου 1 ώρα πριν η επιλογή σιμ ίντερνετ ήταν σε άλλη εταιρία... Και εννοείται ότι την επόμενη ημέρα (που χρεώθηκα τα 2ε/1gb) δεν εφαγε ούτε kb... Με άλλα λόγια μόλις τελειώνει/λήγει ένα πακετο δεδομένων, τσουπ πεφτει η χρέωση αυτόματα (τουλάχιστον σε μένα). 1 3 4 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 1 minute ago, VIPdriver said: Οχι. Τελευταία φορά χρεώθηκα πριν λίγες μέρες, ενώ το ειχα γυρίσει στην άλλη σιμ 60 λεπτά πριν λήξει το πακετο. Και έχω και την αδιάφορη υπάλληλο να μου επαναλαμβάνει το "όταν υπάρχει κίνηση, χρεώνεστε ημερήσιο ίντερνετ" σε όσες φορές και αν της εξήγησα (με όλους τους δυνατούς τρόπους) ότι δεν μπορεί να υπάρξει κίνηση, αφου 1 ώρα πριν η επιλογή σιμ ίντερνετ ήταν σε άλλη εταιρία... Και εννοείται ότι την επόμενη ημέρα (που χρεώθηκα τα 2ε/1gb) δεν εφαγε ούτε kb... Με άλλα λόγια μόλις τελειώνει/λήγει ένα πακετο δεδομένων, τσουπ πεφτει η χρέωση αυτόματα (τουλάχιστον σε μένα). Και όμως υπάρχει πάντα μια απειροελάχιστη κίνηση δεδομένων, ακόμα και αν έχουμε κλειστά τα δεδομένα. Έχει αναφερθεί παλιότερα εδώ μέσα και εκεί την πατάνε όλοι και φυσικά δεν το διορθώνουν. Τι να σου κάνει και η υπάλληλος, όταν όλα αυτά είναι γνωστά στα μεγάλα κεφάλια και της έχουν πει να λέει το ποίημα απλά 😏 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Προχτες ειχα περασει απο το 2ο λυκειο Γλυκων νερων και σε ενα σπιτι απεναντι στο ισογειο ισα απο επιανει μια γραμμη ενα χαλι, στο υπογειο δεν ειχε σημα καμια εταιρεια κινητης . Τοσο χαλι αυτο το σημειο; . πιο ψιλα επιανε καλυτερα . Γενικα η περιοχη τα Γλυκα νερα εχουνε γενικο προβλημα κινητης ; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου (edited) On 22/4/2024 at 11:21 ΠΜ, tasosathan said: Που και που χρησιμοποιώ την παρατημένη CU μου για να δω αν έχει αλλάξει τιποτα στην Θεσσαλονικη (κυρίως ανατολικά). Η μόνη διαφορά είναι ότι έχουν βάλει την 28αρα σε 4G/5G και όταν κλειδώνω το κινητό εκεί (με ειδική εφαρμογή), τότε τα πάει καλούτσικα. Αλλιώς πραγματικά μέσα σε 365 μέρες δεν έχει γίνει καμία βελτίωση. Για Χαριλάου,Ανάληψη και Ντεπώ πρώτη είναι η Cosmote. Vodafone ειχα αλλά λίγες αλλαγές. Απλά λειτουργική σε πολλά σημεία. Η Nova είναι του ύψους ή του βάθους, ανάλογα το στενό και το τετράγωνο. Η Vodafone θυμάμαι πολλές εναλλαγές 5G>2G, χαμένες κλήσεις και τόση κίνηση στο δίκτυο που ήμουν δίπλα από τη κεραια στο κτήριο της Περιφερειακής Κεντρικής Μακεδονίας, στη παλια νομαρχία όσοι γνωρίζετε ψηλά στην Β.Ολγας και να εχω 4G 5Mbps με συμβόλαιο. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και στο πατρικο μου στη Βουλγαρη, στο σημείο που είμαι για κλήσεις και οριακά τα δεδομένα παιζουν με τη Vodafone. Απλά έχει λίγο καλύτερες ταχύτητες, περισσότερο φάσμα και δικούς της ιστούς που πατάει η Nova. Στην ανάληψη έχουν Micro στα στενα ενώ θα μπορούσε να έχει κεραια. Edited 23 Απριλίου by Nikolas14 6 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου Σήμερα όλη μέρα αργεί υπερβολικά, περιοχή Ξάνθης. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου 15 ώρες πριν, sou_d said: Σήμερα όλη μέρα αργεί υπερβολικά, περιοχή Ξάνθης. Κάπως καλύτερα σήμερα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου φιλάκια απο το parking του mediterranean cosmos. https://www.speedtest.net/result/i/6079684833 5 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου 9 ώρες πριν, CaptainNickGR said: φιλάκια απο το parking του mediterranean cosmos. https://www.speedtest.net/result/i/6079684833 Ρεκόρ LTE έσπασες… η Cosmote το έχει πανελλαδικά σε αυτά τα νούμερα. 8 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 9 ώρες πριν, Nikolas14 said: η Cosmote το έχει πανελλαδικά σε αυτά τα νούμερα. Όχι και πανελλαδικά στα περισσότερα μέρη τουλάχιστον 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Θεσσαλονίκη Θεοτοκοπούλου με Ολυμπιάδος. Νέα κεραία Vodafone 10440. 150+ Έκλεισε η τρύπα. 11 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Μιλούσα πριν λίγο τηλ με φίλο από Ζωγράφου. Έχει Vodafone με κινητό 4G+ Volte. Όσο μιλούσαμε (περίπου 50') έκανε συχνά πυκνά διακοπές. Εγώ έχω Cosmote, σήμα 5/5 εννοείται. Τόσο χάλια είναι στην περιοχή η Vodafone; 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Έχει να κάνει και με τη συσκευή. 3 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Ιστορικο υψηλο στο κινητο μου απο 4G της Βονταφον,εχω την υποψια οτι ειναι ολοκαινουρια κεραια γιατι δεν βρισκω αυτο το eNb πουθενα. Το σημειο της μετρησης εγινε οταν ξεπαρκαρα εξω απο το Art Cafe στην Πειραικη. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου 5 ώρες πριν, CamuCamu said: Ιστορικο υψηλο στο κινητο μου απο 4G της Βονταφον,εχω την υποψια οτι ειναι ολοκαινουρια κεραια γιατι δεν βρισκω αυτο το eNb πουθενα. Το σημειο της μετρησης εγινε οταν ξεπαρκαρα εξω απο το Art Cafe στην Πειραικη. Είναι σίγουρα καινούργια 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts