Vibraphone Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 28 minutes ago, VIPdriver said: Αυτο το φαινομενο φαινεται μονο στα τοπικς της κόκκινης. Εαν σε τοπικ της πράσινης κανουμε παραπονα για την πράσινη ή εαν γράψουμε κατι καλύτερο για την κοκκινη, κανενας δεν τρεχει να υπερασπιστει την πρασινη. Είναι cool το thread της Cosmote όπως και η εταιρεία!! 😂😂😂 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 10 minutes ago, Vibraphone said: Είναι cool το thread της Cosmote όπως και η εταιρεία!! 😂😂😂 4 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Τέρμα τα γκάζια λεμε. https://www.speedtest.net/my-result/a/10008944508 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 2 minutes ago, akalos said: Τέρμα τα γκάζια λεμε. https://www.speedtest.net/my-result/a/10008944508 Εξαιρετικό Download αλλά το Upload το αδικεί... Σε ποια περιοχή έγινε; Τι ώρα περίπου; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου (edited) 8 minutes ago, elkons said: Εξαιρετικό Download αλλά το Upload το αδικεί... Σε ποια περιοχή έγινε; Τι ώρα περίπου; μόλις έγινε! σε χωριό περιοχή Μαλλίων Κρήτης Edited 28 Μαρτίου by akalos 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Ψψςςςςςς🤣🥳 5 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου (edited) Περνώντας τα διόδια Τερόβου και αναζητώντας το 5G που για κάποιο περίεργο λόγο το έχουν κλείσει εδώ και αρκετό καιρό. Edited 4 Απριλίου by katsiletra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 17 ώρες πριν, katsiletra said: Περνώντας τα διόδια Τερόβου και αναζητώντας το 5G που για κάποιο περίεργο λόγο το έχουν κλείσει εδώ και αρκετό καιρό. Καλά που το ανέφερες. Θα περάσω σε λίγη ώρα από κει, θα δω τι γίνεται με Nova. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpomptefeli Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου (edited) Καλημέρα σας. Τρίτη μέρα σήμερα που δεν έχουμε σήμα. Τις δύο προηγούμενες μέρες, δεν είχαμε σήμα από το πρωί μέχρι το μεσημέρι προς απόγευμα. Ήμουν έτοιμος να κάνω φορητότητα προς κοσμοτέ, όλα απεριόριστα (μηνύματα μόνο 2000), με 25 ευρώ προσφορά για μένα, γιατί έχω το σταθερό κοσμοτέ στο όνομα μου. Μετά ήλθε το σήμα, και σκέφτηκα να κάνω μετρήσεις με το Ookla. Βλέπω ψηλότερες ταχύτητες. Το ίντερνετ πλέον δεν κολλάει.Η περιοχή μου είναι το χωριό Τεφέλι Ηρακλείου. Και έχουμε στο χωριό λόφο που βρίσκεται η κεραία.Πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών, και μου είπαν ότι γίνονται βελτιώσεις στο δίκτυο. Οπότε μένω Vodafone, διότι του να δίνεις 15 ευρώ για δωρεάν απεριόριστη ομιλία προς όλους, και να βάζεις 200 γιγα με 10 ευρώ, είναι μεγάλη υπόθεση. Edited 5 Απριλίου by mpomptefeli 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maevrios Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 15 minutes ago, mpomptefeli said: Οπότε μένω Vodafone, διότι του να δίνεις 15 ευρώ για δωρεάν απεριόριστη ομιλία προς όλους, και να βάζεις 200 γιγα με 10 ευρώ, είναι μεγάλη υπόθεση. Το πακετάκι με τα 200GB πήγε στα 11,5€ πλέον. Το λέω για να μην λένε κάποιοι πως γράφουμε ανακρίβειες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpomptefeli Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 18 ώρες πριν, Maevrios said: Το πακετάκι με τα 200GB πήγε στα 11,5€ πλέον. Το λέω για να μην λένε κάποιοι πως γράφουμε ανακρίβειες. Καλημέρα. Και πάλι είναι ότι πιο οικονομικό. Κοιτάμε σχέση ποιότητας - τιμής και πράττουμε ανάλογα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου On 4/4/2024 at 7:45 ΜΜ, katsiletra said: Περνώντας τα διόδια Τερόβου και αναζητώντας το 5G που για κάποιο περίεργο λόγο το έχουν κλείσει εδώ και αρκετό καιρό. 22 ώρες πριν, panos.k2 said: Καλά που το ανέφερες. Θα περάσω σε λίγη ώρα από κει, θα δω τι γίνεται με Nova. Mε τη Nova Εγώ ειδα 5G εκεί. Το μόνο σημείο στο κομμάτι Φιλιππιάδα-Ιωαννινα που έχει 5G. Στα διόδια ας πούμε δεν έχει, πιάνει από τα 4G Micros Δεν ξερω τι συμβαίνει με τη Vodafone. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 5 minutes ago, panos.k2 said: Mε τη Nova Εγώ ειδα 5G εκεί. Το μόνο σημείο στο κομμάτι Φιλιππιάδα-Ιωαννινα που έχει 5G. Στα διόδια ας πούμε δεν έχει, πιάνει από τα 4G Micros Δεν ξερω τι συμβαίνει με τη Vodafone. Είχα ανοίξει ticket στη Vodafone για αυτό το θέμα, και μου είχαν πει ότι όντως είναι κλειστό το 5G και θα το διορθώσουν. Αλλά απ' ότι είδα δεν κάνανε τίποτα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Καλλιθέα Αττικής. Πρωινές ώρες έχει τέτοιες ταχύτητες πιο αργά πέφτει στα μισά περίπου. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 1 minute ago, Antonio21 said: Καλλιθέα Αττικής. Πρωινές ώρες έχει τέτοιες ταχύτητες πιο αργά πέφτει στα μισά περίπου. Καθόλου άσχημα 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Μαρίνα Καλαμαριάς 23αρια 🤡 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 7 ώρες πριν, VIPdriver said: Μαρίνα Καλαμαριάς 23αρια 🤡 Να σου κανω μια ερωτηση τι κινητο διαθετεις? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 1 ώρα πριν, CamuCamu said: Να σου κανω μια ερωτηση τι κινητο διαθετεις? Σαμσουνγκ 4G (οταν ειχα κοσμοτε ειχα 50-80gbps) 5 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 1 minute ago, VIPdriver said: Σαμσουνγκ 4G (οταν ειχα κοσμοτε ειχα 50-80gbps) Λογικά εννοείς *mbps 😅😅😅 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 3 minutes ago, elkons said: Λογικά εννοείς *mbps 😅😅😅 Εχω DeLorean... 6 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 9 minutes ago, VIPdriver said: Σαμσουνγκ 4G (οταν ειχα κοσμοτε ειχα 50-80gbps) Για να εχεις ολοκληρωμενη αποψη παρε δυνατο 5g κινητο με ολες τις υποστηριζομενες μπαντες αμα διαθετεις το μπατζετ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 6 minutes ago, CamuCamu said: Για να εχεις ολοκληρωμενη αποψη παρε δυνατο 5g κινητο με ολες τις υποστηριζομενες μπαντες αμα διαθετεις το μπατζετ. Για το 4G γράφουμε εδώ και εγώ έγραψα για το 4G της βόνταφον. 5 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου (edited) 51 minutes ago, VIPdriver said: Για το 4G γράφουμε εδώ και εγώ έγραψα για το 4G της βόνταφον. Ναι το ξερω φιλε μου μην ξεχνας και στο τελικο αποτελεσμα παιζει ρολο και η συσκευη χωρις να υποβιβαζω αυτη που χρησιμοποιεις. Και δεν θελω να επεκταθω αρκετα συγκριτικα στην επιδοση του 4G με την πιο ανεπτυγμενη γενια απλα την περιοχη σου την εχει "δουλεψει" καλυτερα η "πρασινη". Edited 7 Απριλίου by CamuCamu 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Φίλος με vf που είναι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης λέει ότι πάει τάπα. Κανένα πρόβλημα πλοήγησης,ακόμα και video σε 2140p είδε 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts