Jump to content

mpomptefeli

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

mpomptefeli's Achievements

  1. Καλημέρα. Και πάλι είναι ότι πιο οικονομικό. Κοιτάμε σχέση ποιότητας - τιμής και πράττουμε ανάλογα.
  2. Καλημέρα σας. Τρίτη μέρα σήμερα που δεν έχουμε σήμα. Τις δύο προηγούμενες μέρες, δεν είχαμε σήμα από το πρωί μέχρι το μεσημέρι προς απόγευμα. Ήμουν έτοιμος να κάνω φορητότητα προς κοσμοτέ, όλα απεριόριστα (μηνύματα μόνο 2000), με 25 ευρώ προσφορά για μένα, γιατί έχω το σταθερό κοσμοτέ στο όνομα μου. Μετά ήλθε το σήμα, και σκέφτηκα να κάνω μετρήσεις με το Ookla. Βλέπω ψηλότερες ταχύτητες. Το ίντερνετ πλέον δεν κολλάει.Η περιοχή μου είναι το χωριό Τεφέλι Ηρακλείου. Και έχουμε στο χωριό λόφο που βρίσκεται η κεραία.Πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών, και μου είπαν ότι γίνονται βελτιώσεις στο δίκτυο. Οπότε μένω Vodafone, διότι του να δίνεις 15 ευρώ για δωρεάν απεριόριστη ομιλία προς όλους, και να βάζεις 200 γιγα με 10 ευρώ, είναι μεγάλη υπόθεση.
  3. Καλημέρα σας. Δοκίμασα στο xmas διαγωνισμό, να βάλω πάλι τις 10 μέρες δωρεάν απεριόριστο ίντερνετ, και το δέχτηκε, και έχω άλλες 10 μέρες.
  4. Γεια σας Η Vodafone μου τράβηξε 8 ευρώ αυτόματα στις 28 του Ιούλη. Επόμενη ανανέωση αναφέρει την 28 Αυγούστου. Που πρέπει να πάω την μπάρα, για να μην τραβήξει τα 8 ευρώ στις 28 Αυγούστου, αλλά να τα τραβήξει τέλος Σεπτεμβρίου? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  5. Βάλτε ξανά περιοχή Ελλάδα και θα σας βγάλει την 14.0.2. Έτσι έκανα εγώ
  6. Καλησπέρα μετά την ενημέρωση που έκανα στο τηλέφωνο, με την περιοχή Πολωνία, από 13.0.4 έφτασα στην 14.0.2. Ευχαριστώ πάρα πολύ το παιδί που το ανέφερε αυτό. Όμως το τηλέφωνο έχει κάποια θέματα. Τρεις κλήσεις όταν τερματίστηκαν, έκλεισε το κινητό τελείως. Πάτησα το κουμπί on/off για να ανοίξει το κινητό. Επίσης τώρα βλέπω ότι δεν δουλεύει η κάρτα Vodafone, μόνο η cosmote. Επίσης ζεσταίνει λίγο μετά από κλήση. Σίγουρα φταίει η ενημέρωση. Μήπως αν κάνω επαναφορά, για να κάτσει καλά η ενημέρωση, θα στρώσει το τηλέφωνο? Τα φώτα σας παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  7. Και εγώ με 13.0.4
  8. Καλησπέρα σας.Εγώ έστειλα στο messenger του cu και μου είπαν ότι είμαι μέσα στους 500 που δικαιούνται την προσφορά. Να ρωτήσω κάτι, επειδή ανέβασα φωτό με την ταυτότητα μου, θα μου ζητηθεί άραγε φωτοτυπία ταυτότητας από τον κούριερ, η όχι? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  9. Καλησπέρα σας, το έκανα εγώ και δεν περνάει.
  10. Είπα σε κάποιον ότι πήγα να κάνω ενημέρωση σε miui 14 με επιλογή πακέτου ενημέρωσης, και μου ανέφερε, μην το κάνεις διότι μπορεί να κάνει ζημιά στην συσκευή. Καλύτερα να περιμένεις την ΟΤΑ ενημέρωση.
  11. Και εμένα μια από τα ίδια φίλε. Πολύ καλημέρα.
  12. Γεια σας. Μπορώ να περάσω το miui 14 σε μορφή zip στο κινητό χωρίς υπολογιστή? Και μετά να το βρει το κινητό στις ενημερώσεις, για να κάνω την ενημέρωση? Ευχαριστώ πολύ.
  13. Όχι κανονικό νούμερο, απλά έκανα την αίτηση για φορητότητα, τίποτα άλλο.
  14. Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Ξανά πάλι στην wind νυν Nova f2g Έφερα νούμερο καρτοκινητό από άλλη εταιρεία κάνοντας αίτηση φορητότητας μέσω της σελίδας στο ίντερνετ. Μου έχει προσφορά προσωποποιημένη με απεριόριστη ομιλία 4γιγα ίντερνετ και μηνύματα με 10.6 ευρώ η οποία είναι για 24 μήνες. Επίσης μου έχει και τα σπέσιαλ με 9 ευρώ 400 λεπτά και 10 γίγα ίντερνετ και με 10.6 ευρώ, 400 λεπτά και 30 γίγα ίντερνετ, παρόλο που γράφει 20 γίγα. Μια χαρά. Με 12 ευρώ το μήνα, και δίκτυο άριστο στην περιοχή μου (χωριό στο Ηράκλειο Κρήτης).
  15. Γεια σας. Έκανα αίτημα να μεταφέρω καρτοκινητό από άλλη εταιρεία στο wind f2g. Άραγε εκτός την απεριόριστη ομιλία, 400 μηνύματα και 4 gb ίντερνετ για 3 μήνες με 12 ευρώ ανανέωση, θα έχει τα ειδικά πακέτα που έχουν άλλα νούμερα wind f2g και συγκεκριμένα το πακέτο με τα 400 λεπτά και 10 γίγα με 9 ευρώ και το πακέτο με τα 400 λεπτά και 30 γίγα με 10.6 ευρώ? Ξέρει κανείς μήπως? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...