ParafronGR Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 15 minutes ago, aektzhs 1 said: Επανεκκίνηση συσκευής,αλλαγή σε όποιο δίκτυο σου επιτρέπει εκτός από την τοπική vf. Πάντως εγώ Ολλανδία αν και η Vodafone είναι υποδεέστερη του ανταγωνισμού κάνει τα πάντα Τα έχω κάνει όλα φίλε μου, επανεκκίνηση, αυτόματο, χειροκίνητο, τίποτα. Και σήμερα το πρωί κλήσεις προς Cosmote 3"και χωρίς να με ακούνε ενώ τους άκουγα 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Κατι παιζει με το pixel.... 😉 1 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Πρώτο ταξίδι με Vodafone και χωρις κόφτη. Στην Αγγλία είχε πει κόφτης. Στην κοπέλα μου εξακολουθεί να υπάρχει. Στο Vodafone CU μου πάντως δεν υπάρχει. Από το Άμστερνταμ λοιπόν σε κεντρικότατο σημείο πήρα αυτό: Το Vodafone Netherlands γενικά δεν είναι και τέρμα στα γκάζι,αλλά λειτουργικό. Μπορώ να πω ότι είναι στην ίδια μοίρα με το δικό μας 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Τι είναι τούτο ; https://www.vodafone.gr/prepay-sim-card-greece 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 11 minutes ago, cmvr said: Τι είναι τούτο ; https://www.vodafone.gr/prepay-sim-card-greece 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2023 (edited) Άδεια B20 Edited December 16, 2023 by Gv2008 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. December 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2023 Redmi Note 11. Πλατεία Αγίου Νικολάου Αχαρνών. Έξω από τον ηλεκτρικό Κάτω Πατήσια. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2023 (edited) Από Αμπελόκηπους Ιωαννίνων. Μέτρηση από MiFi της Vodafone μέσω του laptop. Edited December 16, 2023 by katsiletra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2023 (edited) 1 hour ago, katsiletra said: Από Αμπελόκηπους Ιωαννίνων. Μέτρηση από MiFi της Vodafone μέσω του laptop. Μια χαρά σε εξωτερικούς χωρους. Σε εσωτερικους χωρους όλες κάπως ζορίζονται, λιγότερο όμως οι συνεργάτιδες. Γενικα η περιοχή δεν εχει και το καλύτερο σημα. Edited December 16, 2023 by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2023 2 ώρες πριν, panos.k2 said: Μια χαρά σε εξωτερικούς χωρους. Σε εσωτερικους χωρους όλες κάπως ζορίζονται, λιγότερο όμως οι συνεργάτιδες. Γενικα η περιοχή δεν εχει και το καλύτερο σημα. Στο σπίτι είναι η μέτρηση, το μεσημέρι, δεν είναι σε εξωτερικό χώρο. Σε σημείο όπου δεν υπάρχει οπτική επαφή με καμία κεραία. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2023 8 minutes ago, katsiletra said: Στο σπίτι είναι η μέτρηση, το μεσημέρι, δεν είναι σε εξωτερικό χώρο. Σε σημείο όπου δεν υπάρχει οπτική επαφή με καμία κεραία. Μαλιστα. Κοιτα και εγώ εκεί μενω στα Γιάννενα, πάνω πάνω προς Χατζηκώστα στα όρια με νέα ζωη, και γενικά εχω δει πως το σημα δεν ειναι Και το καλύτερο. Στο σπίτι μου που είναι ψηλά είναι παρα πολυ καλο, αλλά γενικά όσο εχω δει απ ολες τις εταιριες, οι ταχύτητες σε πολλά σημεία είναι μέτριες. Αυξομειώσεις, συχνές αλλαγές κεραιών κλπ. Δεν υπάρχει σταθερότητα γιατί λείπει σταθμός. Ας πούμε πηγαίνοντας προς γηροκομείο, ολες είναι λειτουργικες με καλό σημα εσωτερικα/ εξωτερικά. Στους αμπελοκηπους αυτό δεν ισχύει. Υπάρχει μια υπέροχη για τις συνεργατιδες αλλά πρέπει να γίνει δουλειά. Πρέπει θεωρω να μπει κεραια. Πιάνουν μόνο από κεραίες γύρω γυρω. Αν και οφφ τοπικ, η χειρότερη στην περιοχή η Cosmote. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2023 (edited) 21 minutes ago, panos.k2 said: Μαλιστα. Κοιτα και εγώ εκεί μενω στα Γιάννενα, πάνω πάνω προς Χατζηκώστα στα όρια με νέα ζωη, και γενικά εχω δει πως το σημα δεν ειναι Και το καλύτερο. Στο σπίτι μου που είναι ψηλά είναι παρα πολυ καλο, αλλά γενικά όσο εχω δει απ ολες τις εταιριες, οι ταχύτητες σε πολλά σημεία είναι μέτριες. Αυξομειώσεις, συχνές αλλαγές κεραιών κλπ. Δεν υπάρχει σταθερότητα γιατί λείπει σταθμός. Ας πούμε πηγαίνοντας προς γηροκομείο, ολες είναι λειτουργικες με καλό σημα εσωτερικα/ εξωτερικά. Στους αμπελοκηπους αυτό δεν ισχύει. Υπάρχει μια υπέροχη για τις συνεργατιδες αλλά πρέπει να γίνει δουλειά. Πρέπει θεωρω να μπει κεραια. Πιάνουν μόνο από κεραίες γύρω γυρω. Αν και οφφ τοπικ, η χειρότερη στην περιοχή η Cosmote. Εγώ μένω κοντά στο δημοτικό σχολείο, που είναι τρία τέσσερα στενά πιο πάνω από το tip top. Με την Cosmote είχα κι εγώ θέμα. Τώρα στη vodafone είναι καλύτερα τα πράγματα. Με το κινητό είναι σχεδόν συνέχεια κλειδωμένο στην 14004 σε 5G. Σε 4G κάνει όντως συνέχεια εναλλαγές στην στις κεραίες. Στην Τράπεζα Ηπείρου είχαν πει θα βάζανε κεραία, αλλά υπήρχαν αντιδράσεις. Και μια απογευματινή μέτρηση με Cosmote Server. Edited December 16, 2023 by katsiletra 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2023 46 minutes ago, katsiletra said: Εγώ μένω κοντά στο δημοτικό σχολείο, που είναι τρία τέσσερα στενά πιο πάνω από το tip top. Με την Cosmote είχα κι εγώ θέμα. Τώρα στη vodafone είναι καλύτερα τα πράγματα. Με το κινητό είναι σχεδόν συνέχεια κλειδωμένο στην 14004 σε 5G. Σε 4G κάνει όντως συνέχεια εναλλαγές στην στις κεραίες. Στην Τράπεζα Ηπείρου είχαν πει θα βάζανε κεραία, αλλά υπήρχαν αντιδράσεις. Και μια απογευματινή μέτρηση με Cosmote Server. Αυτό με τις εναλλαγές 4G-5G συμβαίνει έντονα όσο πας προς εξοχη με την Vodafone. Με τη Nova είναι πιο περιορισμένο. Γίνεται επειδή η 993 είναι 4G Επειδή έψαχνα σπίτι στους Αμπελοκήπους πέρυσι, ειδα γενικά πως εψουν τα πράγματα. Αν είσαι σε πιο χαμηλό όροφο (κατω από 3o) τρως μια μπάρα σηματος με το κουτάλι. Λήγοντας τo off topic, η Cosmote στους χαμηλούς ορόφους με το ζόρι έβγαζε κλήσεις. Εγω πάντως που είμαι στον 4ο και στο ψηλότερο σημείο της περιοχής, και οι δυο συνεργάτιδες έχουν Ν78 από το κέντρο 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 11 ώρες πριν, katsiletra said: Από Αμπελόκηπους Ιωαννίνων. Μέτρηση από MiFi της Vodafone μέσω του laptop. Μην που πεις εκείνο το χρέπι που δίνουν δώρο και πολλά πιάνεις 🤣 1 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 9 ώρες πριν, cmvr said: Μην που πεις εκείνο το χρέπι που δίνουν δώρο και πολλά πιάνεις 🤣 Τώρα μου θίγεις το δίκτυο και το MiFi του.. Χαχαχα. Κι όμως αυτό το χρέπι δίνει τίμιες ταχύτητες και φαντάσου το είχα αποκτήσει δωρεάν από τη Vodafone. Το είχε προσφορά στα 0€, ένα ΣΚ πριν το λανσάρει επίσημα, και έτσι το πήρα. Είναι εκείνο το μαύρο που το δίνει στα 59€. Έπρεπε να παραγγείλω μερικά ακόμα και να τα πουλήσω. Χαχαχα. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 15 ώρες πριν, katsiletra said: Τώρα μου θίγεις το δίκτυο και το MiFi του.. Χαχαχα. Κι όμως αυτό το χρέπι δίνει τίμιες ταχύτητες και φαντάσου το είχα αποκτήσει δωρεάν από τη Vodafone. Το είχε προσφορά στα 0€, ένα ΣΚ πριν το λανσάρει επίσημα, και έτσι το πήρα. Είναι εκείνο το μαύρο που το δίνει στα 59€. Έπρεπε να παραγγείλω μερικά ακόμα και να τα πουλήσω. Χαχαχα. Είναι ξεκλείδωτο; Μπορείς να βάλεις και άλλη sim? Ευχαριστώ 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 3 ώρες πριν, Antonio21 said: Είναι ξεκλείδωτο; Μπορείς να βάλεις και άλλη sim? Ευχαριστώ Έχω βάλει και nova και δούλευε 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 5 ώρες πριν, Antonio21 said: Είναι ξεκλείδωτο; Μπορείς να βάλεις και άλλη sim? Ευχαριστώ Ναι όλα είναι ξεκλείδωτα. 2 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 (edited) Στο Παναρκαδικό νοσοκομείο, λίγο έξω από την Τρίπολη. Στον εξωτερικό χώρο της καφετέριας. Εκτός από το χάλι αυτής, έχω παρατηρήσει ότι εδώ και μήνες η κεραία #107 πάνω στο βουνό δεν κάνει 4G+, παρότι έχει σχεδόν όλες τις μπάντες και συνδέεται μόνο με 1 κάθε φορά, πότε 1800, πότε 2100. Το ίδιο κάνει και η #10791 της συνεργάτιδας (απορώ που ακόμα δεν τις έχουν ενώσει). Ίσως να μην έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση στην Τρίπολη και την Αρκαδία γενικά. (Το 900 που δείχνει η SIM 1, αγνοήστε το. Απλά δεν έχει κάρτα η "πράσινη".) Edited December 18, 2023 by MitsosDaBest13 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 8 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Στο Παναρκαδικό νοσοκομείο, λίγο έξω από την Τρίπολη. Στον εξωτερικό χώρο της καφετέριας. Εκτός από το χάλι αυτής, έχω παρατηρήσει ότι εδώ και μήνες η κεραία #107 πάνω στο βουνό δεν κάνει 4G+, παρότι έχει σχεδόν όλες τις μπάντες και συνδέεται μόνο με 1 κάθε φορά, πότε 1800, πότε 2100. Το ίδιο κάνει και η #10791 της συνεργάτιδας (απορώ που ακόμα δεν τις έχουν ενώσει). Ίσως να μην έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση στην Τρίπολη και την Αρκαδία γενικά. (Το 900 που δείχνει η SIM 1, αγνοήστε το. Απλά δεν έχει κάρτα η "πράσινη".) Έχει πολλή κίνηση και δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα. Σύντομα θα αναβαθμιστεί και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί. Τώρα για την κεραία στο βουνό ίσως να έχει βλάβη. Το ίδιο παθαίνει και η πράσινη σε κεραίες της βόρειας Ελλάδας για κάποιο λόγο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 37 minutes ago, Gv2008 said: Έχει πολλή κίνηση και δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα. Σύντομα θα αναβαθμιστεί και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί. Τώρα για την κεραία στο βουνό ίσως να έχει βλάβη. Το ίδιο παθαίνει και η πράσινη σε κεραίες της βόρειας Ελλάδας για κάποιο λόγο Ακριβώς αυτό 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Η κεραία εκεί στην Τρίπολη είναι έτσι χρόνια παιδιά... Το Παναρκαδικο είναι πραγματικά δίπλα. Όταν είχα wind και είχα πάει εκεί στο καφέ που αναφέρει ο φίλος (ωραίος μέρος με την ευκαιρία, οποίος πάει από κει, ας περάσει για ένα καφεδάκι) πάλι τα ίδια ήταν και αυτή...Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 12 ώρες πριν, Antonio21 said: Είναι ξεκλείδωτο; Μπορείς να βάλεις και άλλη sim? Ευχαριστώ Ναι ξεκλείδωτο είναι. Το δουλεύει συνάδελφος με Cosmote. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Ρε παιδιά ας μου εξηγήσει κάποιος κάτι... Είναι φυσιολογικό από Καμίνια/Ρέντη να με συνδέει σε κυψέλη 4 χιλιόμετρα μακριά (Νέα Σμύρνη); Και μάλιστα στα 2600 MHz που δεν είναι ιδανικά για μεγάλες αποστάσεις... Τι στην ευχή γίνεται; Ναι, υπάρχουν κεραίες πιο κοντά στα 1800 και με διπλάσιο φάσμα (20 + 20). Ποιός φωστήρας έχει σχεδιάσει έτσι το δίκτυο και με τι σκεπτικό ακριβώς; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts