Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 minutes ago, panos.k2 said:

Αν εχει πολλές κυψέλες στην περιοχή λογικο να μην φαινεται η πολλή κινηση.

Έτσι έχουν κάνει και εδώ στην ήπειρο στα τουριστικά, πολλές και καλα ρυθμισμένες κυψελες για να μην γίνονται εναλλαγές. Και πάλι γεμίζουν, αλλά είναι καλή η κατάσταση. 

14 τα cells στο σύνολο από την συγκεκριμένη κεραία.

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

49 minutes ago, memoriesradio said:

14 τα cells στο σύνολο από την συγκεκριμένη κεραία.

Καλά κατάλαβα. Έτσι έχουν κάνει σε παρα πολλές κεραίες σε τουριστικές περιοχές που αναβαθμισαν οι συνεργάτιδες. 

Η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά και η κίνηση αυτήν την περίοδο τεράστια στα μέρη αυτά. 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

52 minutes ago, p_k said:

Η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά και η κίνηση αυτήν την περίοδο τεράστια στα μέρη αυτά. 

Οι άλλοι πάντως από όσο ξέρω πάνε καλύτερα,άρα μήπως να το δει αυτό η εταιρεία και να πράξει ανάλογα;

1 minute ago, aektzhs 1 said:

Οι άλλοι πάντως από όσο ξέρω πάνε καλύτερα,άρα μήπως να το δει αυτό η εταιρεία και να πράξει ανάλογα;

Σαφώς, δεν αντιλέγω 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Ήρθαν συνεργεία της Vodafone στην κεραία των Μεθάνων και επιδιορθωσαν τη βλάβη 

Screenshot_2023-08-17-20-10-10-130_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2023-08-17-20-07-50-782_cz.mroczis.netmonster.jpg

4 minutes ago, Gv2008 said:

Ήρθαν συνεργεία της Vodafone στην κεραία των Μεθάνων και επιδιορθωσαν τη βλάβη 

Screenshot_2023-08-17-20-10-10-130_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2023-08-17-20-07-50-782_cz.mroczis.netmonster.jpg

Ρε μπας και έχεις κανένα μέσο εκεί μέσα; Γρήγορα ήρθαν.

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

7 minutes ago, memoriesradio said:

Ρε μπας και έχεις κανένα μέσο εκεί μέσα; Γρήγορα ήρθαν.

Τους ενημέρωσα μία φορά στις 15. Όπου πιάνει από την 4262 πίτα. Η κεραία αυτή είναι στα 10 χλμ και έχει όλες τις μπάντες 

Νότια Πιερία. Παραλία Σκοτίνας. 

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9494944559

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Στο Festos Palace στον Πειραιά.. με ρίχνει σε Edge. Βάζω την πράσινη πετάει!! 

Όταν δεν είχα την πράσινη έβλεπα να μιλάνε στο μισό ταξίδι κι εγώ δεν έβγαζα καν κλήση με τη Voda. Ok, ό,τι πληρώνεις, παίρνεις.

Sorry για το off topic αλλά δεν κρατήθηκα.

1 hour ago, kalitexnis_g said:

Όταν δεν είχα την πράσινη έβλεπα να μιλάνε στο μισό ταξίδι κι εγώ δεν έβγαζα καν κλήση με τη Voda. Ok, ό,τι πληρώνεις, παίρνεις.

Εσωτερικά αναφέρεσαι;;

2 ώρες πριν, kalitexnis_g said:

Σήμερα το απόγευμα στην διαδρομή "παραλία Σκοτίνας - διόδια Αιγινίου" πολλές διακοπές και γύρισμα σε edge. Κάτι που δεν ήταν τόσο έντονο πέρυσι. 

Ελπίζω να κρατήσει κανένα χρόνο ακόμα, μέχρι να λήξει το συμβόλαιο, μετά βλέπουμε... 

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

21 minutes ago, andreasomageiras said:

Σήμερα το απόγευμα στην διαδρομή "παραλία Σκοτίνας - διόδια Αιγινίου" πολλές διακοπές και γύρισμα σε edge. Κάτι που δεν ήταν τόσο έντονο πέρυσι. 

Ελπίζω να κρατήσει κανένα χρόνο ακόμα, μέχρι να λήξει το συμβόλαιο, μετά βλέπουμε... 

Ανδρέα το παρατηρώ και εγώ με τη Nova, αν και πέρυσι δεν ήταν τόσο χάλια. Γενικα φέτος από Παραλία Κατερίνης μέχρι τη Σκοτινα και την παραλία του Νέου Παντελεημονα κάτω από το κάστρο είναι γεμάτα όλα τα δίκτυα. Κλήσεις σε μήνυμα, δεδομένα που δεν λειτουργούν. Χθες πάντως Νέα Καλλικράτεια που ήμουν στη Χαλκιδική η Vodafone όσο και η Nova αντιστοιχα που έχω έκαναν εναλλαγή σε 2G.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Με vf για Κρήτη μόνο στο κατάστρωμα έχεις σήμα και αυτό Κανα μίλι αφού βγει απο το λιμάνι του Πειραιά….μετά επικοινωνία στη Σούδα η στο Ηράκλειο….
Οπως είπες οτι πληρώνεις παίρνεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μόνο η Πράσινη παίζει σε αυτά τα σημεία; 

Nova only Edge SA For Ever.. 

1 ώρα πριν, kalitexnis_g said:

Ναι. Αλλά και εξωτερικά πολύ γρήγορα χάνονται τα πάντα.

Και η συνεργάτιδα τα ίδια;;

9 ώρες πριν, Nikolas14 said:

Ανδρέα το παρατηρώ και εγώ με τη Nova, αν και πέρυσι δεν ήταν τόσο χάλια. Γενικα φέτος από Παραλία Κατερίνης μέχρι τη Σκοτινα και την παραλία του Νέου Παντελεημονα κάτω από το κάστρο είναι γεμάτα όλα τα δίκτυα. Κλήσεις σε μήνυμα, δεδομένα που δεν λειτουργούν. Χθες πάντως Νέα Καλλικράτεια που ήμουν στη Χαλκιδική η Vodafone όσο και η Nova αντιστοιχα που έχω έκαναν εναλλαγή σε 2G.

Δεν είχα μονάδες στο frog αλλά ούτε και όρεξη να δοκιμάσω τι ψάρια πιάνει η cosmote στην αμμουδιά, μέχρι πέρσι ούτε edge, απλά εκτός δικτύου. 

Ναι. Αλλά και εξωτερικά πολύ γρήγορα χάνονται τα πάντα.

Ηράκλειο μέσα να δείς κλάμα που πέφτει

Sent from my iPhone using Tapatalk

On 20/8/2023 at 9:48 ΠΜ, andreasomageiras said:

Δεν είχα μονάδες στο frog αλλά ούτε και όρεξη να δοκιμάσω τι ψάρια πιάνει η cosmote στην αμμουδιά, μέχρι πέρσι ούτε edge, απλά εκτός δικτύου. 

Αν έχει ένα καλό η Vodafone είναι ότι έρχονται κλήσεις κανονικά. Αλλά βέβαια προετοιμαστείτε να έρθει μια στις δέκα σε μήνυμα. 

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

25 minutes ago, Nikolas14 said:

Αν έχει ένα καλό η Vodafone είναι ότι έρχονται κλήσεις κανονικά. Αλλά βέβαια προετοιμαστείτε να έρθει μια στις δέκα σε μήνυμα. 

Σε ορισμένα σημεία του κέντρου της Θήβας οι κλήσεις έρχονται με μήνυμα 

2 ώρες πριν, Nikolas14 said:

Σε πολύ δύσκολο σημείο, στο χώρο εργασίας, και οι 3 είναι "πάρε την μία και βάρα την άλλη", καλύτερες κλήσεις δίχως μηνύματα και χαζά έχει η nova από εποχή wind (άσχετα με το προσωπικό μου δράμα) δεδομένα είτε έχεις είτε όχι ένα και το αυτό, καθόλου δεδομένα αλλά και 11 στις 10 κλήσεις χαμένες είναι η αυτοκράτειρα cosmote, μέτρια προς κάτω του μετρίου μένει η vodafone... 

Αποτέλεσμα, στις χάλια απαράδεκτες ξεχωρίζει η απλά χάλια. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω vodafone, είναι η μοναδική που κουτσά στραβά κάνεις από όλα! 

Παραμονή πανηγύρι στο χωριό. Κάτι εντυπωσιακό δεν είναι, επικοινωνία έχει, μέχρι εκεί! 

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9502879233

Καλά νερά Μαγνησίας, στην παραλία, σε σημείο κάτω από την εκκλησία. https://www.speedtest.net/result/a/9506391197 Μου αρέσει που γράφει και 5G! Εν τω μεταξύ, πάνω απ'την παραλία δεν έχει καθόλου σήμα 4g. Edge οριακό που πηδάει από κεραία σε κεραία. Δύσκολα βγαίνει κλήση.

Screenshot_2023-08-24-13-32-24-340_cz.mroczis.netmonster.jpg

Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go