memoriesradio Δημ. August 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2023 5 minutes ago, panos.k2 said: Αν εχει πολλές κυψέλες στην περιοχή λογικο να μην φαινεται η πολλή κινηση. Έτσι έχουν κάνει και εδώ στην ήπειρο στα τουριστικά, πολλές και καλα ρυθμισμένες κυψελες για να μην γίνονται εναλλαγές. Και πάλι γεμίζουν, αλλά είναι καλή η κατάσταση. 14 τα cells στο σύνολο από την συγκεκριμένη κεραία. 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2023 49 minutes ago, memoriesradio said: 14 τα cells στο σύνολο από την συγκεκριμένη κεραία. Καλά κατάλαβα. Έτσι έχουν κάνει σε παρα πολλές κεραίες σε τουριστικές περιοχές που αναβαθμισαν οι συνεργάτιδες. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά και η κίνηση αυτήν την περίοδο τεράστια στα μέρη αυτά. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 52 minutes ago, p_k said: Η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά και η κίνηση αυτήν την περίοδο τεράστια στα μέρη αυτά. Οι άλλοι πάντως από όσο ξέρω πάνε καλύτερα,άρα μήπως να το δει αυτό η εταιρεία και να πράξει ανάλογα; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 1 minute ago, aektzhs 1 said: Οι άλλοι πάντως από όσο ξέρω πάνε καλύτερα,άρα μήπως να το δει αυτό η εταιρεία και να πράξει ανάλογα; Σαφώς, δεν αντιλέγω 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Ήρθαν συνεργεία της Vodafone στην κεραία των Μεθάνων και επιδιορθωσαν τη βλάβη 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 4 minutes ago, Gv2008 said: Ήρθαν συνεργεία της Vodafone στην κεραία των Μεθάνων και επιδιορθωσαν τη βλάβη Ρε μπας και έχεις κανένα μέσο εκεί μέσα; Γρήγορα ήρθαν. 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 7 minutes ago, memoriesradio said: Ρε μπας και έχεις κανένα μέσο εκεί μέσα; Γρήγορα ήρθαν. Τους ενημέρωσα μία φορά στις 15. Όπου πιάνει από την 4262 πίτα. Η κεραία αυτή είναι στα 10 χλμ και έχει όλες τις μπάντες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Νότια Πιερία. Παραλία Σκοτίνας. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9494944559 3 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Στο Festos Palace στον Πειραιά.. με ρίχνει σε Edge. Βάζω την πράσινη πετάει!! Όταν δεν είχα την πράσινη έβλεπα να μιλάνε στο μισό ταξίδι κι εγώ δεν έβγαζα καν κλήση με τη Voda. Ok, ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. Sorry για το off topic αλλά δεν κρατήθηκα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 1 hour ago, kalitexnis_g said: Στο Festos Palace στον Πειραιά.. με ρίχνει σε Edge. Βάζω την πράσινη πετάει!! Όταν δεν είχα την πράσινη έβλεπα να μιλάνε στο μισό ταξίδι κι εγώ δεν έβγαζα καν κλήση με τη Voda. Ok, ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. Sorry για το off topic αλλά δεν κρατήθηκα. Εσωτερικά αναφέρεσαι;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 2 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Στο Festos Palace στον Πειραιά.. με ρίχνει σε Edge. Βάζω την πράσινη πετάει!! Όταν δεν είχα την πράσινη έβλεπα να μιλάνε στο μισό ταξίδι κι εγώ δεν έβγαζα καν κλήση με τη Voda. Ok, ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. Sorry για το off topic αλλά δεν κρατήθηκα. Σήμερα το απόγευμα στην διαδρομή "παραλία Σκοτίνας - διόδια Αιγινίου" πολλές διακοπές και γύρισμα σε edge. Κάτι που δεν ήταν τόσο έντονο πέρυσι. Ελπίζω να κρατήσει κανένα χρόνο ακόμα, μέχρι να λήξει το συμβόλαιο, μετά βλέπουμε... 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 (edited) 21 minutes ago, andreasomageiras said: Σήμερα το απόγευμα στην διαδρομή "παραλία Σκοτίνας - διόδια Αιγινίου" πολλές διακοπές και γύρισμα σε edge. Κάτι που δεν ήταν τόσο έντονο πέρυσι. Ελπίζω να κρατήσει κανένα χρόνο ακόμα, μέχρι να λήξει το συμβόλαιο, μετά βλέπουμε... Ανδρέα το παρατηρώ και εγώ με τη Nova, αν και πέρυσι δεν ήταν τόσο χάλια. Γενικα φέτος από Παραλία Κατερίνης μέχρι τη Σκοτινα και την παραλία του Νέου Παντελεημονα κάτω από το κάστρο είναι γεμάτα όλα τα δίκτυα. Κλήσεις σε μήνυμα, δεδομένα που δεν λειτουργούν. Χθες πάντως Νέα Καλλικράτεια που ήμουν στη Χαλκιδική η Vodafone όσο και η Nova αντιστοιχα που έχω έκαναν εναλλαγή σε 2G. Edited August 19, 2023 by Nikolas14 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Στο Festos Palace στον Πειραιά.. με ρίχνει σε Edge. Βάζω την πράσινη πετάει!! Όταν δεν είχα την πράσινη έβλεπα να μιλάνε στο μισό ταξίδι κι εγώ δεν έβγαζα καν κλήση με τη Voda. Ok, ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. Sorry για το off topic αλλά δεν κρατήθηκα.Με vf για Κρήτη μόνο στο κατάστρωμα έχεις σήμα και αυτό Κανα μίλι αφού βγει απο το λιμάνι του Πειραιά….μετά επικοινωνία στη Σούδα η στο Ηράκλειο….Οπως είπες οτι πληρώνεις παίρνεις.Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Μόνο η Πράσινη παίζει σε αυτά τα σημεία; 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 3 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Εσωτερικά αναφέρεσαι;; Ναι. Αλλά και εξωτερικά πολύ γρήγορα χάνονται τα πάντα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 1 ώρα πριν, kalitexnis_g said: Ναι. Αλλά και εξωτερικά πολύ γρήγορα χάνονται τα πάντα. Και η συνεργάτιδα τα ίδια;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 9 ώρες πριν, Nikolas14 said: Ανδρέα το παρατηρώ και εγώ με τη Nova, αν και πέρυσι δεν ήταν τόσο χάλια. Γενικα φέτος από Παραλία Κατερίνης μέχρι τη Σκοτινα και την παραλία του Νέου Παντελεημονα κάτω από το κάστρο είναι γεμάτα όλα τα δίκτυα. Κλήσεις σε μήνυμα, δεδομένα που δεν λειτουργούν. Χθες πάντως Νέα Καλλικράτεια που ήμουν στη Χαλκιδική η Vodafone όσο και η Nova αντιστοιχα που έχω έκαναν εναλλαγή σε 2G. Δεν είχα μονάδες στο frog αλλά ούτε και όρεξη να δοκιμάσω τι ψάρια πιάνει η cosmote στην αμμουδιά, μέχρι πέρσι ούτε edge, απλά εκτός δικτύου. 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Ναι. Αλλά και εξωτερικά πολύ γρήγορα χάνονται τα πάντα.Ηράκλειο μέσα να δείς κλάμα που πέφτει Sent from my iPhone using Tapatalk 2 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2023 On 20/8/2023 at 9:48 ΠΜ, andreasomageiras said: Δεν είχα μονάδες στο frog αλλά ούτε και όρεξη να δοκιμάσω τι ψάρια πιάνει η cosmote στην αμμουδιά, μέχρι πέρσι ούτε edge, απλά εκτός δικτύου. Αν έχει ένα καλό η Vodafone είναι ότι έρχονται κλήσεις κανονικά. Αλλά βέβαια προετοιμαστείτε να έρθει μια στις δέκα σε μήνυμα. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2023 25 minutes ago, Nikolas14 said: Αν έχει ένα καλό η Vodafone είναι ότι έρχονται κλήσεις κανονικά. Αλλά βέβαια προετοιμαστείτε να έρθει μια στις δέκα σε μήνυμα. Σε ορισμένα σημεία του κέντρου της Θήβας οι κλήσεις έρχονται με μήνυμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2023 2 ώρες πριν, Nikolas14 said: Αν έχει ένα καλό η Vodafone είναι ότι έρχονται κλήσεις κανονικά. Αλλά βέβαια προετοιμαστείτε να έρθει μια στις δέκα σε μήνυμα. Σε πολύ δύσκολο σημείο, στο χώρο εργασίας, και οι 3 είναι "πάρε την μία και βάρα την άλλη", καλύτερες κλήσεις δίχως μηνύματα και χαζά έχει η nova από εποχή wind (άσχετα με το προσωπικό μου δράμα) δεδομένα είτε έχεις είτε όχι ένα και το αυτό, καθόλου δεδομένα αλλά και 11 στις 10 κλήσεις χαμένες είναι η αυτοκράτειρα cosmote, μέτρια προς κάτω του μετρίου μένει η vodafone... Αποτέλεσμα, στις χάλια απαράδεκτες ξεχωρίζει η απλά χάλια. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω vodafone, είναι η μοναδική που κουτσά στραβά κάνεις από όλα! 4 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. August 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2023 Παραμονή πανηγύρι στο χωριό. Κάτι εντυπωσιακό δεν είναι, επικοινωνία έχει, μέχρι εκεί! Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9502879233 5 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2023 Καλά νερά Μαγνησίας, στην παραλία, σε σημείο κάτω από την εκκλησία. https://www.speedtest.net/result/a/9506391197 Μου αρέσει που γράφει και 5G! Εν τω μεταξύ, πάνω απ'την παραλία δεν έχει καθόλου σήμα 4g. Edge οριακό που πηδάει από κεραία σε κεραία. Δύσκολα βγαίνει κλήση. 2 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts