zerokill Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Με τα νούμερα αυτά δεν το λες και γονατισμένο. Που να δεις άλλα δίκτυα και περιπτώσεις, που εκεί έχει στρώσει και χαλάκι και φωνάζει ντιραλάχ...Εντάξει όταν τον χειμώνα είμαστε x 3 και τώρα 2 το βράδυ είμαστε στο 15-30 ε δεν το λες και προκοπή.Η πράσινη γιατί αντέχει δηλαδή..Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 (edited) On 12/7/2023 at 9:00 ΠΜ, zerokill said: Εντάξει όταν τον χειμώνα είμαστε x 3 και τώρα 2 το βράδυ είμαστε στο 15-30 ε δεν το λες και προκοπή. Η πράσινη γιατί αντέχει δηλαδή.. Sent from my iPhone using Tapatalk Γιατί επενδύει τα περισσότερα από όλους. Μάλιστα το 60% του κλάδου! Edited July 13, 2023 by Chrischal1908 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 (edited) Και δικαιωματικά είναι το πρώτο δίκτυο, λόγω επενδύσεων, έτοιμων optical feed (μπουριά) όπου βρεθεί και όπου σταθεί, λόγω σημείων, κτλ. Και όχι φυσικά ότι δεν έχει και αυτή περιοχές με προβλήματα σε κάλυψη και σε χωρητικότητα. Ασύρματη διάδοση είναι, αυτονόητο. Edited July 12, 2023 by memoriesradio 1 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Μόνο τα κτήρια του ΟΤΕ σε κάθε χωριό και πόλη, ακόμη και αυτά που δεν χρησιμοποιεί, αρκούν για να έχει τη δυνατότητα να βάζει σταθμούς σε πολλά σημεία. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, p_k said: Μόνο τα κτήρια του ΟΤΕ σε κάθε χωριό και πόλη, ακόμη και αυτά που δεν χρησιμοποιεί, αρκούν για να έχει τη δυνατότητα να βάζει σταθμούς σε πολλά σημεία. Βούτυρο στο ψωμί... Edited July 12, 2023 by memoriesradio 3 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 7 ώρες πριν, p_k said: Μόνο τα κτήρια του ΟΤΕ σε κάθε χωριό και πόλη, ακόμη και αυτά που δεν χρησιμοποιεί, αρκούν για να έχει τη δυνατότητα να βάζει σταθμούς σε πολλά σημεία. Τα κτήρια του ΟΤΕ αντιπροσωπεύουν πολύ μικρό αριθμό κεραιών συνολικά. 1 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 5 minutes ago, mixtri said: Τα κτήρια του ΟΤΕ αντιπροσωπεύουν πολύ μικρό αριθμό κεραιών συνολικά. Αλλά από εκεί περνάνε κάτι μπουριά (optical), μα κάτι μπουριά, που θα φτάνουν τα /// στα όρια τους... 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 (edited) Άλλη μια βόλτα 500χλμ από Ακράτα μέχρι Βέροια μέσω Ιονίας. Έτσι για να φαίνεται καλά το αποτύπωμα στο nPerf... * Αν δείτε από Ακράτα μέχρι Αθήνα, που έχω κάνει μόνο 2 περάσματα, το "αποτύπωμα" είναι αραιό. Ενώ το άλλο είναι πιο πυκνό και αναλυτικότατο. Edited July 12, 2023 by memoriesradio 5 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Χθες βγηκα στο συμπέρασμα οτι δυστυχως η βονταφον δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει στην κάλυψη ίντερνετ. Ήμουν επίσκεψη σε 3 διαφορετικά σπίτια κεντροανατολικά της Θεσσαλονίκης και τα 2 εβγαζαν max 4αρι και το 3ο (που ηταν το πιο κοντινό στο κεντρο της Θεσσαλονίκης) δεν μπορούσε να κάνει speedtest! Πραγματικά έχω απογοητευτεί όσο δεν πάει! 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 (edited) 43 minutes ago, VIPdriver said: Χθες βγηκα στο συμπέρασμα οτι δυστυχως η βονταφον δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει στην κάλυψη ίντερνετ. Ήμουν επίσκεψη σε 3 διαφορετικά σπίτια κεντροανατολικά της Θεσσαλονίκης και τα 2 εβγαζαν max 4αρι και το 3ο (που ηταν το πιο κοντινό στο κεντρο της Θεσσαλονίκης) δεν μπορούσε να κάνει speedtest! Πραγματικά έχω απογοητευτεί όσο δεν πάει! Δοκιμάζεις και τις άλλες και επιλέγεις αυτή που σε καλύπτει. Είναι άσχημο πάντως στις περιοχές που κινείσαι/ζεις να μην έχεις την επιθυμητή υπηρεσία/εμπειρία. Όπως εγώ στην Βέροια που πριν λίγα χρόνια περίμενα να έρθει το 4G και ήμουνα για χρόνια με 1Mbps, με την μπλε. Και έκανα πολύ υπομονή. Ευτυχώς τώρα στα σημεία που κινούμαι και ζω, η Vodafone είναι υποδειγματική. Υπενθυμίζω, το κέντρο της Θεσσαλονίκης θέλει πολύ δουλειά στο 4G. Edited July 13, 2023 by memoriesradio 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Διανύουμε ήδη εποχές 5G και η βονταφον θα επρεπε να εχει ηδη παντού κάλυψη 4G. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 31 minutes ago, VIPdriver said: Διανύουμε ήδη εποχές 5G και η βονταφον θα επρεπε να εχει ηδη παντού κάλυψη 4G. Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει αρκετό 5G με n78 , αλλά περιορίζεται κυρίως συο κέντρο . Δουλεύουν τόσο καιρό και ακόμα μια τρύπα στο νερο έχουν ξανει σαν σύνολο στην Θεσσαλονίκη . Φτιάχνει η κατάσταση για 3 μήνες και μετά πίσω από εκεί που είμασταν . Βάλτε b7 . Η cote στα macro έχει 90mhz bw και στα micro 50 … . Τα 50 σε macro σταθμούς πλέον είναι πολύ λίγα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Χθες βγηκα στο συμπέρασμα οτι δυστυχως η βονταφον δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει στην κάλυψη ίντερνετ. Ήμουν επίσκεψη σε 3 διαφορετικά σπίτια κεντροανατολικά της Θεσσαλονίκης και τα 2 εβγαζαν max 4αρι και το 3ο (που ηταν το πιο κοντινό στο κεντρο της Θεσσαλονίκης) δεν μπορούσε να κάνει speedtest! Πραγματικά έχω απογοητευτεί όσο δεν πάει! Είχα Vodafone και την εκοψα. Η Nova σε Χαριλάου,Ανάληψη, Φαληρο-Αγία Τριάδα και κέντρο παίζει καλύτερα με λιγότερο φόρτο. Στα ίδια σημεία η Vodafone είναι ακριβώς στη κατάσταση που περιγράφεις. Χαμηλες ταχύτητες, δεν φορτώνει τίποτα σε ώρες αιχμής και πετάει σε Edge. Συν ότι 1 στις 10 κλήσεις την χάνεις ή αργεί να πάει ένα sms. 12 minutes ago, georgebad said: Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει αρκετό 5G με n78 , αλλά περιορίζεται κυρίως συο κέντρο . Δουλεύουν τόσο καιρό και ακόμα μια τρύπα στο νερο έχουν ξανει σαν σύνολο στην Θεσσαλονίκη . Φτιάχνει η κατάσταση για 3 μήνες και μετά πίσω από εκεί που είμασταν . Βάλτε b7 . Η cote στα macro έχει 90mhz bw και στα micro 50 … . Τα 50 σε macro σταθμούς πλέον είναι πολύ λίγα Κανονικά θέλει Ν78,Ν28 παντού και B7. 2 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Χθες βγηκα στο συμπέρασμα οτι δυστυχως η βονταφον δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει στην κάλυψη ίντερνετ. Ήμουν επίσκεψη σε 3 διαφορετικά σπίτια κεντροανατολικά της Θεσσαλονίκης και τα 2 εβγαζαν max 4αρι και το 3ο (που ηταν το πιο κοντινό στο κεντρο της Θεσσαλονίκης) δεν μπορούσε να κάνει speedtest! Πραγματικά έχω απογοητευτεί όσο δεν πάει! Θεσσαλονίκη παίζεις μπάλα με την συνεργάτιδα!😉 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Διανύουμε ήδη εποχές 5G και η βονταφον θα επρεπε να εχει ηδη παντού κάλυψη 4G. Πρέπει να βάλει βαθιά στο χέρι στην τσέπη. Παρόλα αυτά εμείς την στηρίζουμε!🤣 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 6 ώρες πριν, VIPdriver said: Χθες βγηκα στο συμπέρασμα οτι δυστυχως η βονταφον δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει στην κάλυψη ίντερνετ. Ήμουν επίσκεψη σε 3 διαφορετικά σπίτια κεντροανατολικά της Θεσσαλονίκης και τα 2 εβγαζαν max 4αρι και το 3ο (που ηταν το πιο κοντινό στο κεντρο της Θεσσαλονίκης) δεν μπορούσε να κάνει speedtest! Πραγματικά έχω απογοητευτεί όσο δεν πάει! Σου λέει "επίσκεψη δεν πας για να ασχολείσαι με το κινητό, πας να πεις δύο κουβέντες" Το καλό σου θέλει η Voda.. 😉 1 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Τσιμισκή με Κούσκουρα, πριν από 1 ώρα. Δεν ασχολήθηκα με speedtest, αλλά παρατήρησα χαμένες κλήσεις σε sms, σε 2 συσκευές, και η μία κλειδωμένη σε LTE only. Σίγουρα παίζει ρόλο το ότι υπάρχουν πάρα πολλοί συνδρομητές στην πόλη και έπειτα η δουλειά που χρειάζεται στο 4G να γίνει. Πρέπει να τρώει χοντρό ζόρι το δίκτυο στην Θεσσαλονίκη. Αναμένουμε αναβαθμίσεις, καλό feed και fine tuning... 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 29 minutes ago, memoriesradio said: Τσιμισκή με Κούσκουρα, πριν από 1 ώρα. Δεν ασχολήθηκα με speedtest, αλλά παρατήρησα χαμένες κλήσεις σε sms, σε 2 συσκευές, και η μία κλειδωμένη σε LTE only. Σίγουρα παίζει ρόλο το ότι υπάρχουν πάρα πολλοί συνδρομητές στην πόλη και έπειτα η δουλειά που χρειάζεται στο 4G να γίνει. Πρέπει να τρώει χοντρό ζόρι το δίκτυο στην Θεσσαλονίκη. Αναμένουμε αναβαθμίσεις, καλό feed και fine tuning... Και λειπουν και οι φοιτητες απο την πόλη.... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 3 minutes ago, VIPdriver said: Και λειπουν και οι φοιτητες απο την πόλη.... Κι όμως, είχε υπερβολικά πάρα πολύ κόσμο (και καλόόό κόσμο) η πόλη και πολλούς νέους. Από την μία η ζέστη, από την άλλη ο γέρο λύκος κοιτούσε τα θηράματα, που πηγαινοερχόταν, παρά λίγο να "κλείσω" από προστασία στην θερμοκρασία... 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 15 minutes ago, VIPdriver said: Και λειπουν και οι φοιτητες απο την πόλη.... Δεν κάνουν τόση κίνηση οι φοιτητές στο κέντρο, ειδικά όταν είναι έξω. Στους εσωτερικούς χώρους δεν πιάνει κανένας πάροχος όποτε όσοι είναι έξω κάνουν βαβούρα , και η θεσσαλονίκη είναι πίτα αυτή τη στιγμή παρά τη ζέστη. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 (edited) Με τέτοιες τιμές που επικρατούν στα καλοκαιρινά μέρη, πώς να μην είναι πίτα η Θεσσαλονίκη; Αυτό όμως που θίγεις φίλε είναι πάρα πολύ σημαντικό, δηλαδή η κάλυψη σε εσωτερικούς χώρους. Εδώ έχουν πρόβλημα όλες σχεδόν οι εταιρείες, ειδικά στα διαμερίσματα των χαμηλών ορόφων. Κάτι πρέπει να γίνει με το θέμα αυτό και επανερχόμενος στο ζήτημα της ακρίβειας... είναι δυνατόν να ζητάν από παρέα εφήβων σε μπιτσόμπαρο της Χαλκιδικής ελάχιστη κατανάλωση 25 ευρώ το άτομο; Δηλαδή πόσα λεφτά πρέπει να έχει το παιδί μαζί του; Αυτά είναι τραγικά πράγματα και δείχνουν το μέγεθος της μπανανίας η οποία είμαστε στην πραγματικότητα. @memoriesradio Ειλικρινά σου λέω φίλε μου, προτιμώ να κάτσω κάτω από ένα δροσερό δέντρο στην Μπαρμπούτα με έναν υπερμεγέθη φραπέ ή στους καταρράκτες της Έδεσσας ή να πάω στην αγαπημένη μου Φλώρινα και να δροσίζομαι, παρά να δώσω τα χρήματα μου σε τέτοιου είδους επαγγελματίες. Εδώ μιλάμε για κανονικό γδάρσιμο. Τέλος το οφ τοπικ. Edited July 13, 2023 by p_k 10 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 25 minutes ago, p_k said: Με τέτοιες τιμές που επικρατούν στα καλοκαιρινά μέρη, πώς να μην είναι πίτα η Θεσσαλονίκη; Αυτό όμως που θίγεις φίλε είναι πάρα πολύ σημαντικό, δηλαδή η κάλυψη σε εσωτερικούς χώρους. Εδώ έχουν πρόβλημα όλες σχεδόν οι εταιρείες, ειδικά στα διαμερίσματα των χαμηλών ορόφων. Κάτι πρέπει να γίνει με το θέμα αυτό και επανερχόμενος στο ζήτημα της ακρίβειας... είναι δυνατόν να ζητάν από παρέα εφήβων σε μπιτσόμπαρο της Χαλκιδικής ελάχιστη κατανάλωση 25 ευρώ το άτομο; Δηλαδή πόσα λεφτά πρέπει να έχει το παιδί μαζί του; Αυτά είναι τραγικά πράγματα και δείχνουν το μέγεθος της μπανανίας η οποία είμαστε στην πραγματικότητα. @memoriesradio Ειλικρινά σου λέω φίλε μου, προτιμώ να κάτσω κάτω από ένα δροσερό δέντρο στην Μπαρμπούτα με έναν υπερμεγέθη φραπέ ή στους καταρράκτες της Έδεσσας ή να πάω στην αγαπημένη μου Φλώρινα και να δροσίζομαι, παρά να δώσω τα χρήματα μου σε τέτοιου είδους επαγγελματίες. Εδώ μιλάμε για κανονικό γδάρσιμο. Τέλος το οφ τοπικ. Όπως το είπες και σε άκυρα σημεία τιμές στον Θεό. Μετά απορούμε γιατί φεύγουν οι περισσότεροι για Τουρκία που όχι ότι είναι φθηνά και εκεί αλλά σίγουρα φθηνότερα από εμάς. 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Είναι και οι τουρίστες που επιλέγουν Vodafone ως πιο αναγνωρισμένο brand. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 21 minutes ago, EllinikoNisi said: Είναι και οι τουρίστες που επιλέγουν Vodafone ως πιο αναγνωρισμένο brand. Έχει κάποια λογική. Βέβαια αυτό δείχνει ότι η βονταφον ζει στα όρια όσο αφορά την χωρητικότητα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 4 ώρες πριν, p_k said: Με τέτοιες τιμές που επικρατούν στα καλοκαιρινά μέρη, πώς να μην είναι πίτα η Θεσσαλονίκη; Αυτό όμως που θίγεις φίλε είναι πάρα πολύ σημαντικό, δηλαδή η κάλυψη σε εσωτερικούς χώρους. Εδώ έχουν πρόβλημα όλες σχεδόν οι εταιρείες, ειδικά στα διαμερίσματα των χαμηλών ορόφων. Κάτι πρέπει να γίνει με το θέμα αυτό και επανερχόμενος στο ζήτημα της ακρίβειας... είναι δυνατόν να ζητάν από παρέα εφήβων σε μπιτσόμπαρο της Χαλκιδικής ελάχιστη κατανάλωση 25 ευρώ το άτομο; Δηλαδή πόσα λεφτά πρέπει να έχει το παιδί μαζί του; Αυτά είναι τραγικά πράγματα και δείχνουν το μέγεθος της μπανανίας η οποία είμαστε στην πραγματικότητα. @memoriesradio Ειλικρινά σου λέω φίλε μου, προτιμώ να κάτσω κάτω από ένα δροσερό δέντρο στην Μπαρμπούτα με έναν υπερμεγέθη φραπέ ή στους καταρράκτες της Έδεσσας ή να πάω στην αγαπημένη μου Φλώρινα και να δροσίζομαι, παρά να δώσω τα χρήματα μου σε τέτοιου είδους επαγγελματίες. Εδώ μιλάμε για κανονικό γδάρσιμο. Τέλος το οφ τοπικ. Σήμερα στα Νέα Πλάγια (όχι στην Μύκονο, στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής) 25€ ελάχιστη κατανάλωση. Βρε ουστ! Αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλές κοπριές, που συντηρούν τέτοιου είδους μαγαζιά (πέρασαν και δεν κόλλησαν)... Θεσσαλονίκη είπαμε χρειάζεται αρκετή δουλειά από τα δίκτυα κινητής. Μια σύγκριση με την πυκνότητα των δικτύων μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας, και όλοι με μια φωνή θα ξεφωνίσουν ότι τελικά Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα... 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Και στα Πλάγια τέτοιες τιμές ε; Να ξέρουμε να τα διαγράψουμε κι αυτά. Τα κορόιδα έχουν τελειώσει. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts