Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σημερα διαβασα εδω οτι << Ο κάτοχος κατασκευής κεραίας υποχρεούται να διατηρεί αναρτημένη τόσο στην κεντρική είσοδο του κτιρίου, όσο και σε εμφανές σημείο πλησίον της βάσης αυτής, πινακίδα ανεξίτηλης γραφής, στην οποία θα αναγράφονται η επωνυμία του, καθώς και το μοναδικό αναγνωριστικό της κατασκευής κεραίας, που επιτρέπει την αναζήτησή της στο δημοσίως προσβάσιμο πληροφοριακό σύστημα, όπως αυτό καθορίζεται με απόφαση της ΕΕΤΤ. Υφιστάμενες κατασκευές κεραιών υποχρεούνται να συμμορφωθούν στην ως άνω διάταξη εντός έξι (6) μηνών από τη δημοσίευση του παρόντος. >> , δηλαδη θα βαζουνε ταμπελες με το ονομα τις εταιρειας κινητης τηλεφωνιας και μετα προβλεπω να εχουμε προβλημα.

Πιο εύκολο είναι ταμπέλα εκεί που είναι τα κουδούνια ότι υπάρχει κεραία της τάδε εταιρίας και πάνω στη ταράτσα να έχει το λογότυπο της εταιρίας ως ταπετσαρία...

Αν και η κάλυψη είναι ήδη ικανοποιητική παντού μεχρι να ανοίξουν τελείως όλες οι κεραίες αναφορικά λέω τι έχει γίνει:

4G παντού μέχρι τώρα έχουν σχεδον όλες οι κεραίες των δήμων: Έδεσσας, Αλμωπίας, Σκύδρας, Πέλλας, Αλεξάνδρειας, Χαλκηδόνος, Δέλτα και Νάουσας αλλά έχουμε και επιφυλάξεις που θα τα αναλύσω περαιτέρω... Μόνο ο Δήμος Βέροιας δεν έχει τελειώσει τελείως ακόμα εννοώ ότι δεν έχουν ανοίξει οι διακόπτες του 4G στο on και νέων σταθμών επίσης...

Μέχρι τωρα είχαμε πει ότι: 3942, 2173 από Νάουσα, 5952, 3499 από Γιαννιτσά, 3841, 1925, 2176 από Αλεξάνδρεια... Αυτές είναι οι τελείως μη αναβαθμισμένες...

Οι κεραίες που έχουν αναβαθμιστεί σε πρώτο στάδιο χωρίς να έχουν ανοίξει ακόμα το Η+ και το 4G είναι:

1466 Μελίκη, 2117 Τρίλοφος, 5610 Κάτω Ζερβοχώρι, 2459 Κουμαριά, 1448 Λευκόπετρα, 2140 Πολυμυλος, 3741-3745 τα τούνελ... Όλα τα υπόλοιπα είναι κανονικά με Η+ και στα περισσότερα με 4G...

Νέοι σταθμοί που ανοίγουν σύντομα: 1301, 1303, 1441, 1494, 1585, 1586...

Νέοι σταθμοί που άνοιξαν πρόσφατα: 1283, 1678, 1869, 3242, 4553, 4577, 4975...

Για την ώρα ελπίζω να βοήθησα... Οτιδήποτε απορίες εδώ και οτιδήποτε νεότερο στέλνω εδώ...

Είστε ικανοποιημένοι με το 4G στα μέρη μας (Ημαθία και Πέλλα);;;

4G+ στην Πανόρμου, την ώρα που έχει πανηγύρι εν όψει του Αγίου Δημητρίου.

Για γέλια και για κλάματα...

Screenshot-20181025-134948-Speedtest.png

Λοιπόν με την πρόσφατη επίσκεψη στο Πόζαρ σε όλο το κομμάτι από το χωριό μου μέχρι κι όλο το λεκανοπέδιο της Αλμωπίας παντού 4G B20 μόνο και με μια γνωστή τρύπα 500 μέτρων στις στροφές πριν την Νεα Ζωή όπου πριν και τώρα δεν μπορεί να αλλάξει κάτι γιατί χρειάζεται εκεί να μπει σταθμός... Στις άλλες μετρήσεις σήμερα έχει παντού 4G από Έδεσσα μέχρι και Πτολεμαϊδα με όλες τις κεραίες ανοιχτές σε 4G πλέον... Γενικά ως Νομός Πέλλας είναι στο 100% 4G από μεριάς πληθυσμιακής κάλυψης και 98% γεωγραφικής... Με έκανε εντύπωση στη Σκύδρα που δεν άνοιξε η βοντα ούτε εκεί κεραία καλά θα ήταν... 4η περίπτωση βλέπω και αναρωτιέμαι τι έκαναν ως Victus...

Τέλος ως Νομός Ημαθίας αν κι έχει ακόμα κεραίες να ανοίξει είναι γεωγραφικά 90% το 4G και 85% πληθυσμιακά τουλάχιστον το αναπληρώνει το Η+ όπου αναλογεί... Αυτά για την ώρα...

καλησπερα !!! Ειμαι καινουργιος στην σελιδα οποτε νομιζω πως ηρθε η ωρα να πω για την εμπειρια μου με την vodafone (κοκκινη )

Καταρχας νομιζω πως θα πρεπει να μιλησω για την περιοχη μου και επειτα για τις αλλες

Vodafone εχω απο το 2012 .Στις Σερρες υπηρχαν πολλα προβληματα στο 3g που σερνοταν ...

Στo κεντρο τα πηγαινε αποδεκτα με μεσο ορο 5-6 mbps σε ωρες αιχμης ....Στις γυρω περιοχες ακομα και μεσα στην πολη τα πραγμματα δεν πηγαιναν καλα με την εδειξη του 2g να μην φυεγει απο την οθονη...Αυτο απο την μια ηταν κακο , γιατι δεν ειχαμε ταχυτητες στα δεδομενα και ο ηχος ηταν λες και εβγαινε απο χονι ,αλλα απο την αλλη δεν εβγαζε dropped calls...Στον καμπο των Σερρων και στις παραθαλασιες περιοες ηταν αρλετα καλα πολλες φορες ομως ειχαν ανουσια κενα καλλυψης ...

Παμε λοιπον λγιο ποιο μετα οπου ηρθε το 4g στα 1800mhz...Στην αρχη τα πραγματα ηταν αρκετα καλα ακαι ιδιαιτερα στο κεντρο ...εννοειτε οτι περα απο εξυδικευμενες περιπτωσεις σε εσωτερικους χωρους (ιδιαιτερα στους πρωτους οροφους ) δεν υπηρχε καν 4g ...ομως μεχρι το καλοκαιρι του 17 τα πραγματα αλλαξαν αρκετα τοσο στην καλυψη οσο και στις ταυχτητες (η πρωτη βιλτιοθηκε και η δευτερη εγινε αστα να πανε) 25mbps το max και σε ωρες που δεν ειχε ιδιαιτερη κινηση το δικτυο ..εδω θα κανω μια μικρη παρενθεση θα μιλησω για αλες περιοχες ...γενικα στον καμπο των Σερρων αρχησε να υπαρχει καλυψη αλλα μπνο απο 800αρα ..Στην θεσσαλονικη τα πραγαμματα πηγαιναν καλυτερα ( κυριως κεντρο καλαμαρια συκιες) ...γενικα το 4g+ τους στην θεσσαλονικη ειχε καποιες καλες αναλαμπες.....στην βεροια τωρα τα πραγμματα ηταν πολυ καλα μπορει να μην ειχε παντου 4g και σε πολλες φορες ουτε καν 3G αλλα τουλαχιστον απο τν εγνατια πανω το κεντρο βεροιας και τοΣελι ειχε καλη καλυψη με μετριες ταυχτητες ...ιδιατερη εντυπωση μου εκανε περσι στην Ναυπακτο που ειχε παντου 4g+ και σε ωρες πρωινες η αργα το βραδυ τα 50αρακια του τα επιανε ( αν και παντου επαιζε με 2 800αρες) Αναλογη εμπειρια ειχα και στο Πιλιο πέρυσι

χωρις ομως να εχω 4g+ ουτε καν στο κεντρο του Βολου .Γενικα εκει το 4g σαραβαλιαζε ...Γενικα οι περισωτεροιογηκοι αξονες μεχρι και την Αθηνα ειχαν 4g....

Και παμε τωρα στο σημερα !!...Περυσι τετοιο καιρο η vodafone εκανα μια σοβαρη αναθμηση στο δικτυο της στην Σερρες ...Τα και να καλυψης περιοριστηκαν ενω πλεον η 800αρα στον καμπο των Σερρων κυριολεκτικα σπερνει ...παντου 5/5 μπαρες ( φυσικα παντου με 800αρα ) επισηςεπιτελους αρχισα σε καποια σημεια να βλεπω 3g στα 900 και το Δικτυο πλεον σταματησε να κανει την σπαστικη αλλαγη απο 3g σε 2G

..Η κυριοτερη ομως αναβαθμηση ειναι αυτη που καναν στην χωριτικοτητα πλεον απο εκει που max ειχα 25 Mbps με 1800αρα ενω τωρα εχω 120 με την 1800αρα ..

Επισης το 4g με την 800αρα στην Σερρες κυριολεκτικα σερνοταν (και συνεχιει να σερνεται σε σχεση με της πρασινης ) αλλα φεραν επιτελους 4g+ και στην Σερρες το οποιο εκανες το δικτυο να πεταει ακομα και μεσα απο συνδιασμο δυο 800αρων ...Να πουμε οτι πλεον δεν εχω δει σημειο οπου να μην εχει τουλαχιστον 2/5 μπαρες 4G+ και με ταχυτητες ανω των 20 mbps σε δυσκολα σημεια και ολας ...Και το συμαντικοτερα στα ΤΕΙ σερρων το δικτυο απλα ειναι σφεντονα και σε καλυψη και σε ταχυτητες (ενω εκει η πρασινη πολλες φορες εχει μονο edge) .Ο καμπος ειναι φουλ καλημενος αλλα πανω απιο 15 mbps δυσκολα θα δεις ( 800αρα εννοειτε) ...

Η μεγαλυτερη αναβαθμηση ομως εγινε στην χωρητικοτητα οπως προ ειπα ...πλεον το 4g+ (band 3 + band 20) μου εδινε 150 -200 mbps την ωρα που οι αλλες δυσκολευονται να δωσουν 30 ...Παραλληλα παρατηρισα και την αυξηση των ταχυτητων σε Θεσσαλονικη οχι ομως ακομα στην βεροια ....τωρα οσο αναφορα δυσκολοκαλυπτες περιοχες βουνα και τλπ ειναι το ιδιο καλη με την πρασινη ..( χωρις να εχει τα σπατστικα drop calls της πρασινης ) Γενικα πολυ καλα ....

Πρως δισαρεστη εκλπυξη μου ομως το 4g+ μετα απο τον Ινιου του 18 αφαντο ...Και επειδη η 800αρα ειχε να κανει "πολυ δουλεια" , χωρις την βοηθια μια αλλης το δικτυο κυριολεκτικα αρχισε να σερνεται 2mbps μεσα στο σπιτι απο εκει που ειχα το λιγοτερο 60 ...

Το ιδιο και σε αλλες περιοχες πχ Ναυπακτο και πολλες φορες στην Θεσσαλονικη ..

Ευτηχως μετα τον 15 Αυγουστο ξαναεμφανηστεικε το + και τα πραγματα εγινα οπως πριν ...

Σε γενικες γραμμες νομιζω πως αν εχεις συσκευη που δεν υποστιριζει 4g+ θα εχεις μερικα θεματα στην ταχυτητα......κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη, ειδικα εκει που αναβαθμησε ( σε σημειο να παταει και τις αλλες)

Επισης θα ηθελα να μου πει αν εχει καποιος εικονα απο την καλυψη πλεον στο Βολο(δλδ αν βαλαν 4g+) και τελικα τι εγινε με την Βεροια ..Αναβαθμησαν;

Ευχαριστω πολυυυυυ!!!!Να εχετε μια ωραια μερα

:):):)

καλησπερα !!! Ειμαι καινουργιος στην σελιδα οποτε νομιζω πως ηρθε η ωρα να πω για την εμπειρια μου με την vodafone (κοκκινη )

Καταρχας νομιζω πως θα πρεπει να μιλησω για την περιοχη μου και επειτα για τις αλλες

Vodafone εχω απο το 2012 .Στις Σερρες υπηρχαν πολλα προβληματα στο 3g που σερνοταν ...

Στo κεντρο τα πηγαινε αποδεκτα με μεσο ορο 5-6 mbps σε ωρες αιχμης ....Στις γυρω περιοχες ακομα και μεσα στην πολη τα πραγμματα δεν πηγαιναν καλα με την εδειξη του 2g να μην φυεγει απο την οθονη...Αυτο απο την μια ηταν κακο , γιατι δεν ειχαμε ταχυτητες στα δεδομενα και ο ηχος ηταν λες και εβγαινε απο χονι ,αλλα απο την αλλη δεν εβγαζε dropped calls...Στον καμπο των Σερρων και στις παραθαλασιες περιοες ηταν αρλετα καλα πολλες φορες ομως ειχαν ανουσια κενα καλλυψης ...

Παμε λοιπον λγιο ποιο μετα οπου ηρθε το 4g στα 1800mhz...Στην αρχη τα πραγματα ηταν αρκετα καλα ακαι ιδιαιτερα στο κεντρο ...εννοειτε οτι περα απο εξυδικευμενες περιπτωσεις σε εσωτερικους χωρους (ιδιαιτερα στους πρωτους οροφους ) δεν υπηρχε καν 4g ...ομως μεχρι το καλοκαιρι του 17 τα πραγματα αλλαξαν αρκετα τοσο στην καλυψη οσο και στις ταυχτητες (η πρωτη βιλτιοθηκε και η δευτερη εγινε αστα να πανε) 25mbps το max και σε ωρες που δεν ειχε ιδιαιτερη κινηση το δικτυο ..εδω θα κανω μια μικρη παρενθεση θα μιλησω για αλες περιοχες ...γενικα στον καμπο των Σερρων αρχησε να υπαρχει καλυψη αλλα μπνο απο 800αρα ..Στην θεσσαλονικη τα πραγαμματα πηγαιναν καλυτερα ( κυριως κεντρο καλαμαρια συκιες) ...γενικα το 4g+ τους στην θεσσαλονικη ειχε καποιες καλες αναλαμπες.....στην βεροια τωρα τα πραγμματα ηταν πολυ καλα μπορει να μην ειχε παντου 4g και σε πολλες φορες ουτε καν 3G αλλα τουλαχιστον απο τν εγνατια πανω το κεντρο βεροιας και τοΣελι ειχε καλη καλυψη με μετριες ταυχτητες ...ιδιατερη εντυπωση μου εκανε περσι στην Ναυπακτο που ειχε παντου 4g+ και σε ωρες πρωινες η αργα το βραδυ τα 50αρακια του τα επιανε ( αν και παντου επαιζε με 2 800αρες) Αναλογη εμπειρια ειχα και στο Πιλιο πέρυσι

χωρις ομως να εχω 4g+ ουτε καν στο κεντρο του Βολου .Γενικα εκει το 4g σαραβαλιαζε ...Γενικα οι περισωτεροιογηκοι αξονες μεχρι και την Αθηνα ειχαν 4g....

Και παμε τωρα στο σημερα !!...Περυσι τετοιο καιρο η vodafone εκανα μια σοβαρη αναθμηση στο δικτυο της στην Σερρες ...Τα και να καλυψης περιοριστηκαν ενω πλεον η 800αρα στον καμπο των Σερρων κυριολεκτικα σπερνει ...παντου 5/5 μπαρες ( φυσικα παντου με 800αρα ) επισηςεπιτελους αρχισα σε καποια σημεια να βλεπω 3g στα 900 και το Δικτυο πλεον σταματησε να κανει την σπαστικη αλλαγη απο 3g σε 2G

..Η κυριοτερη ομως αναβαθμηση ειναι αυτη που καναν στην χωριτικοτητα πλεον απο εκει που max ειχα 25 Mbps με 1800αρα ενω τωρα εχω 120 με την 1800αρα ..

Επισης το 4g με την 800αρα στην Σερρες κυριολεκτικα σερνοταν (και συνεχιει να σερνεται σε σχεση με της πρασινης ) αλλα φεραν επιτελους 4g+ και στην Σερρες το οποιο εκανες το δικτυο να πεταει ακομα και μεσα απο συνδιασμο δυο 800αρων ...Να πουμε οτι πλεον δεν εχω δει σημειο οπου να μην εχει τουλαχιστον 2/5 μπαρες 4G+ και με ταχυτητες ανω των 20 mbps σε δυσκολα σημεια και ολας ...Και το συμαντικοτερα στα ΤΕΙ σερρων το δικτυο απλα ειναι σφεντονα και σε καλυψη και σε ταχυτητες (ενω εκει η πρασινη πολλες φορες εχει μονο edge) .Ο καμπος ειναι φουλ καλημενος αλλα πανω απιο 15 mbps δυσκολα θα δεις ( 800αρα εννοειτε) ...

Η μεγαλυτερη αναβαθμηση ομως εγινε στην χωρητικοτητα οπως προ ειπα ...πλεον το 4g+ (band 3 + band 20) μου εδινε 150 -200 mbps την ωρα που οι αλλες δυσκολευονται να δωσουν 30 ...Παραλληλα παρατηρισα και την αυξηση των ταχυτητων σε Θεσσαλονικη οχι ομως ακομα στην βεροια ....τωρα οσο αναφορα δυσκολοκαλυπτες περιοχες βουνα και τλπ ειναι το ιδιο καλη με την πρασινη ..( χωρις να εχει τα σπατστικα drop calls της πρασινης ) Γενικα πολυ καλα ....

Πρως δισαρεστη εκλπυξη μου ομως το 4g+ μετα απο τον Ινιου του 18 αφαντο ...Και επειδη η 800αρα ειχε να κανει "πολυ δουλεια" , χωρις την βοηθια μια αλλης το δικτυο κυριολεκτικα αρχισε να σερνεται 2mbps μεσα στο σπιτι απο εκει που ειχα το λιγοτερο 60 ...

Το ιδιο και σε αλλες περιοχες πχ Ναυπακτο και πολλες φορες στην Θεσσαλονικη ..

Ευτηχως μετα τον 15 Αυγουστο ξαναεμφανηστεικε το + και τα πραγματα εγινα οπως πριν ...

Σε γενικες γραμμες νομιζω πως αν εχεις συσκευη που δεν υποστιριζει 4g+ θα εχεις μερικα θεματα στην ταχυτητα......κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη, ειδικα εκει που αναβαθμησε ( σε σημειο να παταει και τις αλλες)

Επισης θα ηθελα να μου πει αν εχει καποιος εικονα απο την καλυψη πλεον στο Βολο(δλδ αν βαλαν 4g+) και τελικα τι εγινε με την Βεροια ..Αναβαθμησαν;

Ευχαριστω πολυυυυυ!!!!Να εχετε μια ωραια μερα

:):):)

Βέροια που καλά για 1800 μόνο... Στον υπόλοιπο κάμπο μου 800αρες καινούργιες πριν ημερών... Γιαννιτσά έχει 1800 αλλά χάλια ακόμα... Σε λίγες μέρες ανοίγουν κι άλλες κεραίες... Για το + μάλλον μέσα στο χρόνο όπως και τα 900αρια 3G υπομονή να ανοίξουν... Στη Βέροια ήδη ξεπερνά την πράσινη σε ταχύτητες...

Καλησπέρα..Να πω και γω μια απορία.Εκανα μια μέτρηση με το speedtest στα Τρίκαλα πολύ κοντά στο Νοσοκομείο και μου έβγαλε τα εξής απίστευτα αποτελέσματα:

Ping:29 ms

Jitter:5 ms(δεν το ήξερα τι είναι)

Down:131 mbps

Up:45,7 mbps

Αυτό σημαίνει ότι λογικά υπάρχει κεραία κοντά ή όχι απαραίτητα?

Καλησπέρα..Να πω και γω μια απορία.Εκανα μια μέτρηση με το speedtest στα Τρίκαλα πολύ κοντά στο Νοσοκομείο και μου έβγαλε τα εξής απίστευτα αποτελέσματα:

Εχεις κοντα κεραια με 2CA κι ολας αν εβγαλε 4G+.

Τι συσκευη εχεις;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Έχει σταθμό πολύ κοντά στο νοσοκομείο.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με το ταπεινό J5 2016 σε εσωτερικό χώρο έγινε η μέτρηση οπότε όχι μέχρι 4G πάει.Με κάλυψες Μιχάλη :)

Το J5 2016 δεν έχει 4G+, οπότε θα ήσουν ο μόνος που συνδέθηκε στην κεραία, για να πιάσεις 131/150. :p Αν έκανες και τώρα αργά το τεστ, λογικό.

Το Jitter είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να σταλούν τα "πακέτα".

Το J5 2016 δεν έχει 4G+, οπότε θα ήσουν ο μόνος που συνδέθηκε στην κεραία, για να πιάσεις 131/150. :p Αν έκανες και τώρα αργά το τεστ, λογικό.

Το Jitter είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να σταλούν τα "πακέτα".

Το έκανα λίγο μετά τις 10 το βράδυ.Επειδή τυχαίνει για αυτές τις μέρες να έχω και τις 3 εταιρίες έκανα και στις 3 μετρήσεις και αν και δεν επιτρέπονται οι συγκρίσεις να πω μόνο ότι με την Πράσινη είχα 85 Down στο ίδιο σημείο και με την Μπλε 16 Down.

Πολυχώρος Ευκαρπίδη, κέντρο Κατερίνης.8f7a6d9785c423231e7d030b79826247.jpg

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

2xCA με bands 3 + 20. Καλά Νερά Πηλίου

http://i65.tinypic.com/33paoog.jpg

Αν κρίνω από το uplink δε μπήκε σταθμός. Εύχομαι να μην είναι αυτό το τελικό αποτέλεσμα στην περιοχη. Σε ποιο σημείο έκανες το speedtest?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν κρίνω από το uplink δε μπήκε σταθμός. Εύχομαι να μην είναι αυτό το τελικό αποτέλεσμα στην περιοχη. Σε ποιο σημείο έκανες το speedtest?

Σταθμός δεν μπήκε, αλλά αυξήθηκε η ένταση γειτονικών. Στην παραλία η μέτρηση. Σε όποιο σημείο κι αν πας υπάρχει CA

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

2xCA, Άγιος Βλάσιος Πηλίου. Bands 3 + 20. Σε εσωτερικό χώρο.

http://i63.tinypic.com/e7gy6r.jpg

Είμαι ευχάριστο ότι στην παραλία των Καλών Νερών έχει 4η γενιά. Αλλά σε εσωτερικούς χώρους φαντάζομαι είναι το ίδιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί τετοια απαξίωση για την περιοχή. Και εμένα δε μου αρέσει :lol: αλλά είπαμε μην την έχουν χωρίς κάλυψη τη στιγμή που ο άλλος παροχος πέρσι μου χτυπούσε 220mbps στο άνετο και με τρελή κίνηση ;) Τουλάχιστον κάλυψη. Οι ταχύτητες είναι καλες και έτσι που είναι :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε εσωτερικούς έχει UMTS συνήθως. Σαν περιοχή και για μένα χάλια είναι:p:lol:

Ο άλλος πάροχος πάντως έπεσε ΠΟΛΥ φέτος! Πάνε τα 200+! Και δεν έχει επίσης CA

Σε εσωτερικούς έχει UMTS συνήθως. Σαν περιοχή και για μένα χάλια είναι:p:lol:

Ο άλλος πάροχος πάντως έπεσε ΠΟΛΥ φέτος! Πάνε τα 200+! Και δεν έχει επίσης CA

Χάλια, χάλια αλλά είναι η κοντινότερη παραλία για πολλά χωριά και εξυπηρετεί πολύ κόσμο για στάσεις, φαγητό κτλ. Πραγματικά είναι απαράδεκτη η κατάσταση στην περιοχή για Victus group, που τόσα χρόνια την καλύπτουν από Αργαλαστή, Νεοχώρι, Τρίκερι και Σωρό... Μιλάμε για mega mix σημάτων.

Επιπλέον στην Άφησο ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ να μην έχουν άψογη κάλυψη. Έχει και μόνιμους κατοίκους, και από Μάιο είναι καθημερινά φουλ με πολλά μπαράκια, καφετέριες, παραλίες. :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τόσα χρόνια τα λέμε ρε Μιχάλη..:p Ελπίζω πλέον που είναι εύκολη η αδειοδότηση να γίνει κάτι. Πραγματικά, αυτή η τρύπα από Καλά Νερά μέχρι Άφησσο είναι απαράδεκτη.

Για να κάνω και τον συνήγορο του διαβόλου βέβαια, η VF έχω την αίσθηση πως είχε σταθμό κάάάάάάποτε μεταξύ Αφήσσσου και Αφετών, αλλά έφαγε πόδι τις "ωραίες εποχές". Πρόλαβα να τον δω στο keraies.eett.gr :p

Όπως και έναν ακόμη σταθμό, με κωδική ονομασία ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, που έφυγε εδώ και λίγα χρόνια. Βρισκόταν πάνω από τον κεντρικό δρόμο Καλών Νερών - Μηλεών, ανεβαίνοντας προς Μηλιές. Αψυχολόγητο το γιατί. Ήταν αδειοδοτημένος νομίζω. Επιπλέον του ήδη υπάρχοντος σταθμού που ονομάζεται ΜΗΛΙΕΣ ΠΗΛΙΟΥ και καλύπτει Κορόπη, Μηλιές, Βυζίτσα

Edited by kotsianis7

Ταχύτητες 3G και 4G στη Κρύα Βρύση...

https://ibb.co/hfExq0

https://ibb.co/hwRAA0

https://ibb.co/nv3qA0

Το κακό είναι ότι έχει τόσα πολλά Β20 τριγύρω μου σε όλη την Ημαθία και Πέλλα που μόνο όταν είσαι κοντά στη κεραία δίνει το max 50 κι αν... Ο μέσος όρος είναι 15mbps δυστυχώς... Τα bler στο θεό... Μόνο το Β3 αξίζει εκεί στη Βέροια και Γιαννιτσά... Σε λίγο βιντεάκι με τις χθεσινές μετρήσεις να δείτε...

Τουλάχιστον καλύπτει πολύ δυνατά την πόλη γιατί παλιότερα μέχρι και το 2G ήταν αδύναμο...

Όσο για τις χαμηλές ταχύτητες και τα bler τα ίδια και με την συνεργάτιδα...

Τέλος πάντων μακάρι σύντομα να γίνει 2CA με Β3 να γεμίσουν οι κεραίες χωρητικότητα και ταχύτητα γιατί σύντομα θα μπουκωσουν...

Edit: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=251780605690646&id=100025761251823

Ταχύτητες 3G και 4G στη Κρύα Βρύση...

https://ibb.co/hfExq0

https://ibb.co/hwRAA0

https://ibb.co/nv3qA0

Το κακό είναι ότι έχει τόσα πολλά Β20 τριγύρω μου σε όλη την Ημαθία και Πέλλα που μόνο όταν είσαι κοντά στη κεραία δίνει το max 50 κι αν... Ο μέσος όρος είναι 15mbps δυστυχώς... Τα bler στο θεό... Μόνο το Β3 αξίζει εκεί στη Βέροια και Γιαννιτσά... Σε λίγο βιντεάκι με τις χθεσινές μετρήσεις να δείτε...

Τουλάχιστον καλύπτει πολύ δυνατά την πόλη γιατί παλιότερα μέχρι και το 2G ήταν αδύναμο...

Όσο για τις χαμηλές ταχύτητες και τα bler τα ίδια και με την συνεργάτιδα...

Τέλος πάντων μακάρι σύντομα να γίνει 2CA με Β3 να γεμίσουν οι κεραίες χωρητικότητα και ταχύτητα γιατί σύντομα θα μπουκωσουν...

Edit: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=251780605690646&id=100025761251823

Απ' ό,τι έχω παρατηρήσει, τις χειρότερες ταχύτητες από 800 τις έχει η Vodafone, ανεξάρτητα την περιοχή. Έχει καταλάβει κανείς γιατί; Μου φαίνεται ότι το RSRQ είναι πιο ψηλά από τις άλλες εταιρίες. Φταίει ο εξοπλισμός; Φταίει η ρύθμιση; :blink:

Απ' ό,τι έχω παρατηρήσει, τις χειρότερες ταχύτητες από 800 τις έχει η Vodafone, ανεξάρτητα την περιοχή. Έχει καταλάβει κανείς γιατί; Μου φαίνεται ότι το RSRQ είναι πιο ψηλά από τις άλλες εταιρίες. Φταίει ο εξοπλισμός; Φταίει η ρύθμιση; :blink:

Δυστυχώς το κάνει και στη συνεργάτιδα για κάποιο περίεργο λόγο φταίει το δύσκολο configuration της Huawei ενώ αν πας Θεσσαλονίκη όπου και να δεις 800αρα πάει σφαίρα το ίδιο και στη Πιερία αλλά έχω στα μέρη μας τα έχουν κάνει σκατα και κατέστρεψαν μέχρι και τις μεγάλες κεραίες στην ρύθμιση... Μέχρι πριν αλλάξουν τον εξοπλισμό από μακρινές κεραίες (Βέροια, Νάουσα, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Αλεξάνδρεια, Σέλι και Θηριοπετρα έβγαζε για πλάκα 50αρια ταχύτητα... Τώρα ενώ έχει φουλ σήμα ταχύτητες κλαιγανε...

Αυτό που παρατηρώ εγω και μου κάνει εντύπωση αυτές τις μέρες που χρησιμοποιώ την εταιρία είναι το γεγονός ότι ενώ έχει σήμα(συγκεκριμένα στο κέντρο των Τρικάλων στον πεζοδρόμο της Ασκληπιού με τις καφετέριες για όποιον ξέρει) H+ δεν μπαίνει στο ίντερνετ.Μπαίνω σε σελίδες και περιμένω να φορτώσουν αλλά δεν.Στο νοσοκομείο κοντά που κινούμαι συνήθως και έχει ταχύτητες 130mbps Down είναι εξαιρετικά αλλά λίγο που βγήκα μέσα στην πόλη και χρειάστηκα το ίντερνετ μου έκανε εντύπωση,είχε 3 στις 4 γραμμές σήμα(μέχρι H+ πήγαινε) αλλά δεν έμπαινε στο ίντερνετ.Να ήταν κάποια αδυναμία της στιγμής για όση ώρα πάλευα?Δεν το γνωρίζω,δεν έχω μεγάλη εμπειρία με την εταιρία.

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις