georgemv Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 4G+ κοντά στο θέατρο Badminton. Παραλίγο να πιάσει τη θεωρητική ταχύτητα, των 375 Mbps! :lol: :lol: Για 650 mbps κάνει configure τις συσκευές πλέον η Vodafone, θεωρητικά παραπάνω από τα 500 της Cosmote. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και ένα τεστ VF GR πάνω από τα 300. Αν υπάρχει από κάποιος ποστάρετε να δούμε επιτέλους τι ψάρια πιάνει το 4x4 MIMO που έχουν αρχίσει να ανοίγουν στην Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Για 650 mbps κάνει configure τις συσκευές πλέον η Vodafone, θεωρητικά παραπάνω από τα 500 της Cosmote. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και ένα τεστ VF GR πάνω από τα 300. Αν υπάρχει από κάποιος ποστάρετε να δούμε επιτέλους τι ψάρια πιάνει το 4x4 MIMO που έχουν αρχίσει να ανοίγουν στην Αθήνα.Θα βάλουν σε 2 με 3 σημεία μόνο και στα υπόλοιπα τα γνωστά διψήφια κάτω από 15. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Για 650 mbps κάνει configure τις συσκευές πλέον η Vodafone, θεωρητικά παραπάνω από τα 500 της Cosmote. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και ένα τεστ VF GR πάνω από τα 300. Αν υπάρχει από κάποιος ποστάρετε να δούμε επιτέλους τι ψάρια πιάνει το 4x4 MIMO που έχουν αρχίσει να ανοίγουν στην Αθήνα. Αλήθεια; Δεν το ήξερα... Προς το παρόν ούτε 200 δεν έχουμε δει, τουλάχιστον εδώ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Χθες νωρίς το μεσημέρι, έξω από το μετρό Κεραμεικου. Δεν είδα 4G+, αλλά τουλάχιστον είχε αξιοπρεπή ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Οπότε εγώ εδώ στην Κρήτη να λέω ότι πετάει το δίκτυο έτσι; Band 3 https://drive.google.com/file/d/1OY8FzAYCoDa7rMsxt2leuWa8u6qquEgk/view?usp=drivesdk Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Κατερίνη - κοντά στο Μικέλ Κατερίνης, Ειρήνης και Π. Τσαλδάρη. Download 80.3 MBit/s Upload 16.7 MBit/s Ping 32 ms Band 3 Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 (edited) Οπότε εγώ εδώ στην Κρήτη να λέω ότι πετάει το δίκτυο έτσι; Band 3 https://drive.google.com/file/d/1OY8FzAYCoDa7rMsxt2leuWa8u6qquEgk/view?usp=drivesdk το πετάει δεν το λες αλλά είναι ικανοποιητικότατο,και δεν είναι παντού μη το ξεχνάμε αυτό θέλει και πύκνωση κεραιών και καινούριες να μπούνε Edited March 4, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Άγιος Δημήτριος με band 3 Όχι και τόσο άσχημα... Sent from my Nokia 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Με Β3... μαντέψτε απλά που... https://ibb.co/dg5RYS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 το πετάει δεν το λες αλλά είναι ικανοποιητικότατο,και δεν είναι παντού μη το ξεχνάμε αυτό θέλει και πύκνωση κεραιών και καινούριες να μπούνε Σίγουρα θέλει και άλλες κεραίες, πάντως εδώ στον νομό Χανίων που είμαι εγώ και στην πόλη αλλά και σε χωριά που έχει Β3 παίζει συνήθως γύρω στα 40-50 Mbps. Μάλιστα στο χωριό που μένω έχει διπλή κεραία Β3 και Β20 οπότε ΑΝ κάποια στιγμή δώσει 2CA θα δω διπλάσιες ταχύτητες... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Σίγουρα θέλει και άλλες κεραίες, πάντως εδώ στον νομό Χανίων που είμαι εγώ και στην πόλη αλλά και σε χωριά που έχει Β3 παίζει συνήθως γύρω στα 40-50 Mbps. Μάλιστα στο χωριό που μένω έχει διπλή κεραία Β3 και Β20 οπότε ΑΝ κάποια στιγμή δώσει 2CA θα δω διπλάσιες ταχύτητες... και να έχει εδώ δεν μπορώ να το δω καθώς πρέπει να είσαι ρουτ για το guru,λογικά όπως μου είπαν τα παιδιά πιο πίσω πρέπει να κάνει 2 CA στη Χερσόνησο αφού ξεπερνάει τα 90mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 (edited) Καλημέρα απο Χαλάνδρι https://1drv.ms/u/s!AiO2OdQP68dDjn3kxiMkzN3cPiu5 Edited March 6, 2018 by poseidon2004 Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 και να έχει εδώ δεν μπορώ να το δω καθώς πρέπει να είσαι ρουτ για το guru,λογικά όπως μου είπαν τα παιδιά πιο πίσω πρέπει να κάνει 2 CA στη Χερσόνησο αφού ξεπερνάει τα 90mbps Μέχρι 150 mbps δεν χρειάζεται 2CA αναγκαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Καλημέρα απο Χαλάνδρι Δεν παίζει το link σου. Δοκίμασα μήπως το φτιάξω, αλλά δεν... . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Δεν παίζει το link σου. Δοκίμασα μήπως το φτιάξω, αλλά δεν... . Απο desktop παίζει :) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Καλημέρα απο Χαλάνδρι https://1drv.ms/u/s!AiO2OdQP68dDjn3kxiMkzN3cPiu5 Μια χαρά είναι η ταχύτητα. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 to Uplaod ειναι παρα πολυ Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) Speedtest στον Αποκόρωνα με το νέο αναβαθμισμένο Ookla. Μ' αρέσει το νέο λουκ... http://www.speedtest.net/my-result/a/3716514268 Edited March 7, 2018 by Dimos_Vav Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnsp Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) Οβρυα Πάτρα το Σάββατο http://www.speedtest.net/result/a/3704199355 Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Και αλλο ένα Αγυια http://www.speedtest.net/my-result/a/3661091135 Edited March 7, 2018 by gnsp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Κατεβαίνω Σπάρτη. Είπα να χρησιμοποιήσω το 1GB δώρο από το My CU. Από τότε που βγήκα από το Αιγάλεω, η Vodafone με έχει "ταράξει" στο H+... Τώρα που έφτασα Σπαθοβουνι, κλείδωσα το κινητό σε LTE only, μιας και ήταν ο μόνος τρόπος για να το δω. Στο auto πολύ σπάνια μου το έδειχνε... Είμαι βέβαιος ότι λίγο πιο κάτω, θα υπάρξουν πολλά σημεία που δε θα έχω καν σήμα (λόγω LTE only)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Σίγουρα θέλει και άλλες κεραίες, πάντως εδώ στον νομό Χανίων που είμαι εγώ και στην πόλη αλλά και σε χωριά που έχει Β3 παίζει συνήθως γύρω στα 40-50 Mbps. Μάλιστα στο χωριό που μένω έχει διπλή κεραία Β3 και Β20 οπότε ΑΝ κάποια στιγμή δώσει 2CA θα δω διπλάσιες ταχύτητες... Εχει αυτες τις ταχυτητες και ο Φρες και τα γυρω χωρια? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Εχει αυτες τις ταχυτητες και ο Φρες και τα γυρω χωρια? Στα Σελλιά που μένω εγώ και έχει διπλή band 3/20 αλλά και στις Καλύβες με band 3 τις πιάνει τις 50αρες. Ακόμα και στο Βάμο με band 20 βαράει χαλαρά 30αρες. Στον Φρε δεν έχω περάσει τελευταία να τσεκάρω αλλά αν είναι σαν τις Βρύσες που δεν έχει μπει ακόμη κεραία 4G θα πιάνει οριακά από παρακείμενες κεραίες. Ευτυχώς που τουλάχιστον έχει αξιοπρεπές 3G η Voda στην περιοχή μας. Με 10-15 Mbps που δίνει την κάνεις την δουλειά σου αν και το 4G είναι φυσικά προτιμότερο πάντα... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) στο σπίτι μέσα πλέον ανέβηκα,σε συγκεκριμένο σημείο πάντα,με GRNET Check out my Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/3720126810 χμ....κάτι έχουν κάνει η έτυχε θα δούμε Edited March 8, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Μας διαβαζουν akale. :lol::lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 λες να έβαλαν καμμιά κεραία δίπλα μου που ανεβάζω ss?δεν με ενοχλεί καθόλου lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts