stefanos1999 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 εξω απο το σταθμο Κατεχακη. http://www.speedtest.net/android/3139511832.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 με πιο πρόγραμμα κάνεις τις μετρήσεις??? Δεν ειρωνεύομαι κανένα. Απλά ποστάρω τις ταχύτητες που έχει το δίκτυο και ειρωνεύονται πολλοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 με πιο πρόγραμμα κάνεις τις μετρήσεις??? My Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 (edited) Μιχαλακοπουλου Ιλισια b3 15mhz http://www.speedtest.net/android/3142390268.png Γουδη b3 15mhz http://www.speedtest.net/android/3142610387.png Edited August 22, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 (edited) χθες βράδυ στο γκάζι https://drive.google.com/file/d/0B3FfXV9RcUg1cFd5Z0cwUnFJckE/view Edited August 23, 2017 by poseidon2004 Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Παραλία στην Άθυτο. Επιτέλους εδώ το δίκτυο δεν είναι υπερφορτωμένο, όπως χαμηλότερα στο πόδι, και λειτουργεί όπως θα περίμενε κάποιος. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 (edited) Θηβων Αιγαλεω 15mhz b3 http://www.speedtest.net/android/3145333078.png Edited August 23, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 http://www.speedtest.net/my-result/a/3150487137 Άλιμος. Όχι κι άσχημα. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) Cosmote ειναι (οπως ο carrier που δειχνει) η' Vodafone; Edited August 25, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Vodafone. Είναι στο 2ο slot και στο 1ο έχει Cosmote, και το Android βλέπει αριθμό τηλεφώνου από το 1ο. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) Το δικο μου βλεπει ως πρωτη αυτη που εχει ενεργο data, αλλα οντως εχει τυχει λιγες φορες(μετα απο εναλλαγη της σιμ που εχει data και ανοιχτο το app) να μου μπερδεψει τον carrier. Χθες στα Ιλισια. http://www.speedtest.net/android/3148120479.png Edited August 25, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Έχει κάποια πατέντα που μπορείς να κάνεις να δείχνει σωστά, όπως να ορίσεις προσωρινά κλήσεις και SMS εξ ορισμού από τη δεύτερη κάρτα, αλλά είναι μικρής σημασίας όλα αυτά. Απλά αφήνω στο 1ο την κάρτα που ενδεχομένως να μου δημιουργήσει πρόβλημα αν δεν φαίνεται στις εφαρμογές, και κάνω τη δουλειά μου. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) Το χω δοκιμασει στο δικο μου με εναλλαγη κλησεων και σμσ και δεν κανει διαφορα, αλλα μονο με την εναλλαγη στο data. Αν σπανια τυχει να μπερδευτει (κανω δλδ εναλλαγη τη σιμ για data με ανοιχτο το app) απλα κανω clear cache & force close ξαναμπαινω και ολα ενταξει ( δειχνει τη σιμ με ενεργο data). Edited August 25, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Άλλο το δικό σου προφανώς. Στο δικό μου με αυτόν τον τρόπο καιρό τώρα έτρεχα ως και την εφαρμογή της Cosmote με το what's up στο 2ο slot, αλλά βαρέθηκα τη διαδικασία και το αφήνω όπως να'ναι. Απλά γυρίζω την ενεργή σύνδεση δεδομένων στην κάρτα η όποια είναι ανάλογη με τον αριθμό που έχω να καλέσω για να ακούω καλά. Συγγνώμη για το off topic. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) πλατεια ελευθεριας κορυδαλλος http://www.speedtest.net/android/3151238196.png http://i.imgur.com/Xcbtp1xl.jpg Βραδυ Σαββατου 26/8 στο Μοναστηρακι με τρομερη κινηση. 2xCA 35mhz απο b7(95dbm)+b3(80dbm) http://www.speedtest.net/android/3153930978.png Edited August 27, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Πλατεία Αριστοτέλους χθες το βράδυ με μεγάλη κίνηση B3 (BW 15mhz) + B20 (BW 10mhz) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Πλατεία Αριστοτέλους χθες το βράδυ με μεγάλη κίνηση B3 (BW 15mhz) + B20 (BW 10mhz) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρα,το κεντρο γεματο B20 ειναι. Προχθες που κατεβηκα Αγιας Σοφιας,στα στενα μεσα πλεον ειχα 4G B20. Ενω περυσι το εψαχνα και κολλουσε σε Edge. Χαριλαου παντως απο Βουλγαρη και κατω παιζει πολυ B3.Αερογεφυρα και Κηφισια/Βοτση B20 κυριως. Edited August 28, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Στην περιοχή μου η κεραία που εξυπηρετεί έχει τεχνικό πρόβλημα και όταν αφήνω την συσκευή στο αυτόματο 4g και κάποιος με καλεί δεν γυρνά γρήγορα σε 3g και χάνω την κλήση. Το τηλέφωνο μου είναι ένα s7 και επειδή ακούστηκαν διάφορα για χαμένες κλήσεις σε αυτά τα τηλέφωνα άρχισα να ανησυχώ. Μετά είδα ότι ανεξάρτητα από τη κινητό είχε ο καθένας στην οικογένεια η φίλος είχε ακριβώς το ίδιο θέμα. Μετά από αρκετή ώρα έρχονται τα μηνύματα για τις χαμένες κλήσεις. Πήρα αρκετές φορές για να κάνω παράπονα για το σήμα μέχρι που ήρθε τεχνικός από την voda και διαπιστώθηκε το πρόβλημα. Μου έκαναν πίστωση 2 πάγια μέχρι να φτιαχτεί . Το πρόβλημα όμως παρέμεινε και ήρθε εκ νέου τεχνικός και ανέφερε ότι το θέμα δεν θα φτιαχτεί πριν το εξάμηνο. Το πρόγραμμα μου έληγε έτσι και αλλιώς και τους είπα ότι θα το γυρίσω σε κάρτα και επειδή δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν την περιοχή όπως θα έπρεπε έκανα αίτημά να μην πληρώσω το τέλος αποσύνδεσης και έγινε δεκτό. Και για τις 2 γραμμές που έχω. Συγγνώμη για το μακροσκελές ποστ. Θα θελα να τελειώσω γράφοντας ότι παρόλο που δεν έλυσαν το θέμα της κάλυψης παρόλα αυτά φέρθηκαν επαγγελματικά. Edited August 30, 2017 by joanjapan Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Eίναι φανερό ότι δεν έχουν ρυθμίσει σωστά την εμβέλεια της 4ης γενιάς. Γιατί δε μικραίνουν την κυψέλη και παράλληλα, αν χρειάζεται, να αυξήσουν τη χωρητικότητα; Μου φαίνεται 2 τινά. Είτε το support της Huawei είναι για τα πανηγύρια, είτε πραγματικά δεν έχουν πόρους στη Vodafone για επιδιόρθωση προβλημάτων. Η ίδια κατάσταση επικρατεί στο Πήλιο... Λίγο προσοχή με την εμβέλεια των κυψελών. Η Wind χαζή είναι που παίζει σε πολύ μικρή ένταση;:worry: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Eίναι φανερό ότι δεν έχουν ρυθμίσει σωστά την εμβέλεια της 4ης γενιάς. Γιατί δε μικραίνουν την κυψέλη και παράλληλα, αν χρειάζεται, να αυξήσουν τη χωρητικότητα; Μου φαίνεται 2 τινά. Είτε το support της Huawei είναι για τα πανηγύρια, είτε πραγματικά δεν έχουν πόρους στη Vodafone για επιδιόρθωση προβλημάτων. Η ίδια κατάσταση επικρατεί στο Πήλιο... Λίγο προσοχή με την εμβέλεια των κυψελών. Η Wind χαζή είναι που παίζει σε πολύ μικρή ένταση;:worry: 2 παρατηρήσεις: 1) Έχουν τις ίδιες τιμές με Cosmote χωρίς να μπορούν να δείξουν ίδιας κάλυψης δίκτυο. Μπορεί να προσπαθούν απλά να δείξουν κάλυψη 2) Και η Wind με την μικρότερη ένταση έχει το ίδιο θέμα σε υπόγεια και βουνά. 4G σχετικά καλό χωρίς 3G/2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Εγώ παρατηρώ οτι οι χάρτες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ενω πχ καλύπτει όλη την Αμοργό (χώρα Κατάπολα Αιγιάλη) στους χάρτες φαίνεται οτι 4G υπάρχει μονο στην Αιγιάλη. Το ίδιο και με τη Σκύρο. Πρεπει να ανταλλάξει IT με τη Wind για να υπάρξει ισσοροπια στην απεικόνηση των χαρτών και των 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Καλα νταξει τωρα και η Voda ενεργοποιησε περισσοτερο b20 στην ανατολικη πελοποννησο αλλα πρεπει να βαλει micro καργα, παιζει σχεδον αποκλειστικα απο τους σταθμους στο 4g εκει. Παραλιακα στην βορειανατολικη Λακωνια πιανει με tac&pci b20 της Αργολιδας...λειτουργικο μεν σε 4g-only δε. Σχετικα με το χαρτη παντως συμφωνω, εχει 4g καλυψη σε περιοχες που στον 4g χαρτη δεν την απεικονιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) Και στην Θράκη τα ίδια που βρισκόμουν για δουλειά. Έξω από τα χωριά πιάνει 3g/4g όχι το ταχύτερο αλλά κάνεις την δουλειά σου άνετα και μέσα σε πολλά χωριά λόγο ότι δεν έχει microcell γυρνάει σε 2g. Όμοια συμπεριφορά με την άλλη εταιρία που μοιράζονται ιστούς. Στον νόμο Έβρου δεν έχει καθόλου 4g παρά μόνο στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Ο χάρτης 4g δίχνει λίγο παραπάνω στο εκτός πόλεων από την πραγματικότητα. Τα χωριά που είναι κολλητά στις πόλεις καλύπτονται σωστά με νορμάλ ταχύτητες. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Edited August 31, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Πότε επιτέλους θα βγάλει και η Vodafone το wifi calling να εχουμε τουλάχιστον καλό σήμα στο σπιτι μας και αλλα φιλικά hotspots ;;; Τωρα βολεύομαι με Full Σήμα 3G σε VDSL 50 γραμμή αλλά καλό θα ηταν να είχαμε μια ενεργοβόρα συσκευή λιγότερη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Και στην Θράκη τα ίδια που βρισκόμουν για δουλειά. Έξω από τα χωριά πιάνει 3g/4g όχι το ταχύτερο αλλά κάνεις την δουλειά σου άνετα και μέσα σε πολλά χωριά λόγο ότι δεν έχει microcell γυρνάει σε 2g. Όμοια συμπεριφορά με την άλλη εταιρία που μοιράζονται ιστούς. Στον νόμο Έβρου δεν έχει καθόλου 4g παρά μόνο στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Ο χάρτης 4g δίχνει λίγο παραπάνω στο εκτός πόλεων από την πραγματικότητα. Τα χωριά που είναι κολλητά στις πόλεις καλύπτονται σωστά με νορμάλ ταχύτητες. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Ειχα παει στην περιοχη πριν 2 χρονια οδικως απο κρητη και μαλιστα ειχα κατσει και ενα βραδυ στο χωριο Κισσαριο λιγο πριν το Διδυμοτειχο.Οκ ουτε 3G ειχα .. αλλα προς Ορεστιαδα και βορειοτερα προς Καστανιες ειχε καλο 3G.Εντυπωση μου εκανε ενω περασαμε Τουρκια στην Αδριανουπολη ειχα κανονικα σημα vodafone GR και δεν ειχα μπει σε περιαγωγη μεχρι και λιγο πριν την εισοδο στην Ανδριανουπολη. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts